2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)
İnşallah sonuçların harika çıkar canım.

İnşallah arkadaşım dua edin.

:) Ya başka zamana inşallah.

Dualarımız sizinle bugün güzel hayırlı haberlerle gelin inşAllah -Sunshine ile beraber

AAA öyle mi çok teşekkür ederim ben bunu bilmiyordum hastaneye bende o zaman götüreyim mama her duruma karşın yanımda hazır olsun . Evet annanem de öyle dedi bazıları bebek emdikçe sütu artar diye .

Sabah kahvaltılarını nasıl yapıyorsun peki canım

Sabah kahvaltılarını nasıl yapıyorsun peki canım
Bir yumurta kesinlikle yiyorum. peynir, zeytin, tereyağı bal (bir lokma da olsa alıyorum) badem fındık bir avuç kadar.. bazen çökelek kavururum, bazen patates haşlarım bugün yoktu ama bunlar..

ama benim tek farklı yediğim lokum canım cuma akşamından beri gidip gelip lokum attım ağzıma abarttım onu kesinlikle.. bugün ona dikkat edicem bakalım yarın sonuçları yazarım yine

Ben kontrolsüz yediğim zaman senin o durumu yaşıyorum da ondan dedim 1-2 yediklerine dikkat edince sebebi ortaya cıkar zaten. Patateste şekeri çok yükseltir canım

27+0 haftaya giriş yapmakla birlikte kasık ağrısı güncellemesi geldi kızlar. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri

27+0 haftaya giriş yapmakla birlikte kasık ağrısı güncellemesi geldi kızlar. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri
Bebiş yukarı cıktıkça organlara baskı yapmaya başlıyor karın ağrısı, kasık ağrısı olması çok doğal sen hareketsiz kalmamaya, yürüyüşler yapmayı ihmal etme kuzumm Hoşgeldin 3 trimester….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…