2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömür nasip etsin seninle birlikte sağ Salim evinize geçtiğiniz günün haberini vermende nasip olur inşallah dualarım seninle tüm hamilelerle yeni annelerle

Canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah ömrü uzun olsun bebeğimizin inanıyorum en kısa zamanda kucağına alıp emzirip kokusunu içine çekeceksin çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bu süreçte bebişine bakacağın günler için hazırlan

Canim oncelikle cok gecmis olsun, Allah anali babali buyutsun. En kisa surede Doruk kuvezden cikacak kavusacaksiniz ben inaniyorum. Dualarimiz seninle.

canımmm öncelikle dünyaya hoş geldi doruk bebek en kısa zamanda da annesinin kollarına gelsin inşallah sen iyisindir umarım. Eminim doruk bebek de hızlıca toparlayıp annesine gülücükler saçıcak

Ay ben şok yaşadım inanamıyorum ay çok sevindim ikinizde sağlıklısınız şükürler olsun genel aneztezimi yaptılar ay ilk anamız sen oldun

Canim yirmi dk da iki kez sancı çıktı biri 80 ikincisi 40

Canim sancıların çok artarsa ya da iki üç ped degistirecek kanaman olursacgel dedi
Kuzum sancın geçmiş çok sevindim.
Benim hiç 80 e vuran çıkmamıştı.
20 dk da 60 a vuran 3 tane kesin çıkıyordu bende de
gittiğin çok çok iyi olmuş.
Kendini takip et doktoruna da bahset. Yine olursa kısa süreli bi yatış ile belki sancıları durdurmak için ilaç verirler. Beni çok rahatlattı.

bence kanama konusunda (hepimizi Allah esirgesin tabi de) kimse 2-3 pedi beklemesin doktora gitmek için. Beklemek hiç mantıklı değil bence

Ah benim minnoşlarım
Aceleci kuşum dışarda büyüyecek annesine gelecek inşallah

Canim geçti de hala hafif hafif devam ediyor malesef inşallah geçer artık dinlenecegim . Kendi doktorum da sancın artarsa gel dedi . O yüzden şimdilik evde duracağım bakalım . Sancı bu mu değil mi bilmiyordum öğrenmiş oldum

Bunla geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Bence artık mümkün mertebe yemeğe filan da kalkma. Hareket bariz tetikliyor. Bol bol su iç süt ürünü tüket

-Sunshine bilir aslında bıçak saplanma gibi olunca kısalmamı oluyor acaba ay başımda çok ağrıyor gerildim herhalde
Bıçak saplanma ağrısı genelde çatı ağrısı deniyor canım.
Benim bebeğin tekmelediği anlarda yırtılma gibi bi sancı oluyordu. Garipti ya.
Gerilme durduk yere bir uğra doktora baktır canım.
Bak bi de ayakta geziyorsun sanırım yat dinlen kalkma mümkünse.

Ben bide salak gibi bu halimle tuvalet cifle duşakabin temizleme modundaydım çatı ağrısı o halde bide sanki bebek çıkcak gibi itme hissediyorum ama şuan yatarken yok eğer olursa acilde bakıyorlarmış sordum biliyorsunuz benim doktor 85 km uzaklıkta

Allahım ikinizede bol şifa versin biran evvel ana oğul evinize sağlıkla gidin, analı babalı büyütsün yavrunuzu
Erkenci kuş Dorukla ve senle annesi tüm dualarımız Güzel haberlerini bekliyoruz

Biraz yatış pozisyonuna geçtim magnezyum içtim geçmezse gidicem o yüksek sancıda böyle bıçak saplanır gibi oluyor muydu sende
Kendini korkutma xnaim herkesin ki aynı degildir . Sadece çok ağrın olursa sen nirmalden farklı bilirsin zaten o zaman git

Bunla geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Bence artık mümkün mertebe yemeğe filan da kalkma. Hareket bariz tetikliyor. Bol bol su iç süt ürünü tüket
Evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum artık eşim halledecek . Hafif sancılarım devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…