2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum artık eşim halledecek . Hafif sancılarım devam ediyor

Deneme yapıyor minikler sanırıım E ekim1903 yatın kalkmayın şurda azıcık sabredin hiç bir şey kalmadı Allahın izniyle 4-5 hafta sonra 36. Haftalardasınız nasipse hiç bir şey bebekleriniz ve sizden önemli değil yardım alacağınız birileri varsa çağırın yoksada ev pismiş yok yemek azmış çocugun eksiği kalmış vs boşverin

Evet bende yattım bol bol su içiyorum yapacak birşey yok doktorlar da sanırım öyle düşünüyor en güzeli sakin kalmak .

Aslında annem yaptı her şeyi ama bana bugün daha gün başlarken oldu sonra hiç bitmedi eşim annem çok şükür çok yardımcı ama olcağı varsa sanırım olcak ben doktor şey dedi ondan korkuyorum ben 31. Haftama girdimde bu kız 33. Haftasında doktor ondan 2 hafta sonra gel demişti

Kuzum oncelikle cok gecmis olsun , Dorukcum saglikla kuvez de buyusun de kucagina gelsin Kendi basina nefes almasi harika birsey
Rabbim uzun saglikli bir omur nasip etsin
gecmis olsun canim

Canım arkadaşım
Ağlaya ağlaya okudum.
Her şey güzel olacak inşallah Allah’ımın izniyle inşallah.
Hayyalcim
Canım benim
Allahım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah.
Arayacağım seni en yakın zamanda inşallah.
Sarılıp öpüyorum seni.

Hiç laf dinlemiyorsun sakal mı bırakayım ben artık
Yahu sabır artık bebeğim sık biraz dişini her şeyin çözümü bulunur yat dinlen kalkma
Evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum artık eşim halledecek . Hafif sancılarım devam ediyor
5 haftacık daha sabır inşallah su iç bol bol papatyam

Önden gitmenin doğuma etkisi yok diye biliyordum ben varmıymış

Cok sevindim kuzum dorugun iyi olmasina insallah daha da iyi olacak oglusun hayirlisinla sapasalam cikacak o kuvezden sanada cok gecmis olsun umarim cabuk toparlarsiniz ikinizde

Önden gitmenin doğuma etkisi yok diye biliyordum ben varmıymış
Valla bilmiyorumki doktorumun aynı cümlesi şöyleydi sen 30 dasın ama bebek 32 de oyüzden artık 1 ayı bekleyemem 2 haftasonra gel dedi o heyecanla sormadımki var mı yok mu 2 kilo olmuş tu benimki normali beklersen 4 olur dedi bişiler dedide dedi

Yaaaa okuyunca çığlık attım evde. Herkes noldu diyo. Şükürler olsun. Çok heyecanlandım ne diyeceğimi bilemedim. Hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın Doruğumuz.

Kızım bile heyecanlandı. Oglenden beri sesi çıkmıyordu Karnımda kıpır kıpır hareket etmeye başladı.

Maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin Doruk beye. Hayırlısıyla çabucak kavuşursunuz inşallah. Sana da çok geçmiş olsun.

Sabah bizim evde de benzer şeyler yaşandı heyecandan bayılacaktım az kalsın

Harika bi seçim. sağlıcakla gelsin kuzucuk
Okuduğumda doğuracaktım az kalsın, bir sancı girdi karnıma nefesim kesildi kesik kesik nefes alabildim, hüngür hüngür ağladım doğuracağım korkusuyla. Çok farklıydı hala titriyorum. Demek ki ben vajinal doğum zaten yapamazmışım.

bebeleri gaza getirmeyin sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…