Deneme yapıyor minikler sanırıım Eekim1903
yatın kalkmayın şurda azıcık sabredin hiç bir şey kalmadı Allahın izniyle 4-5 hafta sonra 36. Haftalardasınız nasipse hiç bir şey bebekleriniz ve sizden önemli değil yardım alacağınız birileri varsa çağırın yoksada ev pismiş yok yemek azmış çocugun eksiği kalmış vs boşverin
yatın kalkmayın şurda azıcık sabredin hiç bir şey kalmadı Allahın izniyle 4-5 hafta sonra 36. Haftalardasınız nasipse hiç bir şey bebekleriniz ve sizden önemli değil yardım alacağınız birileri varsa çağırın yoksada ev pismiş yok yemek azmış çocugun eksiği kalmış vs boşverin
Aslında annem yaptı her şeyi ama bana bugün daha gün başlarken oldu sonra hiç bitmedi eşim annem çok şükür çok yardımcı ama olcağı varsa sanırım olcak ben doktor şey dedi ondan korkuyorum ben 31. Haftama girdimde bu kız 33. Haftasında doktor ondan 2 hafta sonra gel demişti
Bir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
Kuzum oncelikle cok gecmis olsun , Dorukcum saglikla kuvez de buyusun de kucagina gelsin Kendi basina nefes almasi harika birsey
Rabbim uzun saglikli bir omur nasip etsin
Canim geçti de hala hafif hafif devam ediyor malesef inşallah geçer artık dinlenecegim . Kendi doktorum da sancın artarsa gel dedi . O yüzden şimdilik evde duracağım bakalım . Sancı bu mu değil mi bilmiyordum öğrenmiş oldum
Bir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
Canım arkadaşım
Ağlaya ağlaya okudum.
Her şey güzel olacak inşallah Allah’ımın izniyle inşallah.
Hayyalcim
Canım benim
Allahım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah.
Arayacağım seni en yakın zamanda inşallah.
Sarılıp öpüyorum seni.
Ben bide salak gibi bu halimle tuvalet cifle duşakabin temizleme modundaydım çatı ağrısı o halde bide sanki bebek çıkcak gibi itme hissediyorum ama şuan yatarken yok eğer olursa acilde bakıyorlarmış sordum biliyorsunuz benim doktor 85 km uzaklıkta
Aslında annem yaptı her şeyi ama bana bugün daha gün başlarken oldu sonra hiç bitmedi eşim annem çok şükür çok yardımcı ama olcağı varsa sanırım olcak ben doktor şey dedi ondan korkuyorum ben 31. Haftama girdimde bu kız 33. Haftasında doktor ondan 2 hafta sonra gel demişti
Cok sevindim kuzum dorugun iyi olmasina insallah daha da iyi olacak oglusun hayirlisinla sapasalam cikacak o kuvezden sanada cok gecmis olsun umarim cabuk toparlarsiniz ikinizde
Valla bilmiyorumki doktorumun aynı cümlesi şöyleydi sen 30 dasın ama bebek 32 de oyüzden artık 1 ayı bekleyemem 2 haftasonra gel dedi o heyecanla sormadımki var mı yok mu 2 kilo olmuş tu benimki normali beklersen 4 olur dedi bişiler dedide dedi
Yaaaa okuyunca çığlık attım evde. Herkes noldu diyo. Şükürler olsun. Çok heyecanlandım ne diyeceğimi bilemedim. Hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın Doruğumuz.
Yaaaa okuyunca çığlık attım evde. Herkes noldu diyo. Şükürler olsun. Çok heyecanlandım ne diyeceğimi bilemedim. Hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın Doruğumuz.
Okuduğumda doğuracaktım az kalsın, bir sancı girdi karnıma nefesim kesildi kesik kesik nefes alabildim, hüngür hüngür ağladım doğuracağım korkusuyla. Çok farklıydı hala titriyorum. Demek ki ben vajinal doğum zaten yapamazmışım.
Okuduğumda doğuracaktım az kalsın, bir sancı girdi karnıma nefesim kesildi kesik kesik nefes alabildim, hüngür hüngür ağladım doğuracağım korkusuyla. Çok farklıydı hala titriyorum. Demek ki ben vajinal doğum zaten yapamazmışım.