- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Çatı ağrısı gibi mi dolgunluk hissi miKızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Dolgunluk hissi var böyle aşağıda bir baskı hissi .Çatı ağrısı gibi mi dolgunluk hissi mi
Büyük tuvalet varmış gibiyse bu önemli olabilir doktora bi yaz gülümDolgunluk hissi var böyle aşağıda bir baskı hissi .
Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttıBüyük tuvalet varmış gibiyse bu önemli olabilir doktora bi yaz gülüm
Öndeyse bilemiyorum ama bebeğin başı kanala girse büyük tuvalet hissi oluyor belki sadece ağırlık arttı diyedir benim vajina kemklerinde var ağrıCanim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı
Kanadalı güzelim anlatmış @ yaz geçAaa ben hep yorumla diye diye yapiyodum aydinlandim. Bana da birini etiketlemeyi anlativersen cok makbule gecer kuzum
Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Papatyam ben yaşıyorum, biraz kısalma kaynaklı sanırım.Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı
Hmm anladım canım neyse bende yaptirmayim teşekkür ederim cnm cevabın içinDoktorlar puset minderine karşı ya. 2-3 arkadaşımın cocugundan doktorlar çıkarmalarını istemiş zaten grrekli bir şey olsa minderiyle üretir adamlar niye cocugunuz altına elyaftan yumuşak zeminli bir şeyler koyuyorsunuz diye uyarmış
Ya geçen söyledim o da kısalma olduğu için hissediyorsundur dedi . Sancı yoksa problem yok diyor bende bilemedim açıkçası ne yapacağımı şimdi doktorun birini izledim son iki ay normal demiş canım biraz daha bekleyeyim bakalım bir mesaj atarım olmadı bugün de devam ederseKanadalı güzelim anlatmış @ yaz geç
Papatyam ben yaşıyorum, biraz kısalma kaynaklı sanırım.
HattaLoresima8989 nın dediği tuvalet ihtiyacını bile sürekli olmasa bile ara ara hissediyorum bi süredir.
Özellikle çocuk ayağıyla cok tekmeleyip bir de komple aşağı yığıldıysa bağırsaklarımı da ittiriyor sanırım.
Tabi benimki baş aşağı dönmediği için tam başı hissetme değil de bi dolu dolu olma durumu var.
Lütfen ayakta durma, bu hissin artmasına neden olan pozisyonlardan kaçın.
Bir de doktorunla bir görüş bence mümkünse muayeneye git
Evet birde bende rahim kısalığı vardı belki de ondan baskı hissediyorum canımÖndeyse bilemiyorum ama bebeğin başı kanala girse büyük tuvalet hissi oluyor belki sadece ağırlık arttı diyedir benim vajina kemklerinde var ağrı
Bende yaptırmaktan vazgeçtim canım cevabin için teşekkür ederimOrtu yaptirmayi ben de dusunuyorum ama bence mindere gerek yok. Zaten pusetlerin icinde kendi minderi oluyor. Pusetin olayi cocugu ana kucaginda gibi sarmalamak ekstra minderle biraz yukseliyorlar amacina hizmet etmiyor sanki
O zaman geceliği yedekli almak şart. Muhtemelen geçecektir. Çok teşekkür ederimBenim acil sezaryen olduğu için hiç hazırlığım yoktu sezaryenden önce 1 gece ve sezaryen olduğum gece kaldım hastanede normal pijama vs götürmek zorunda kaldım ama sezaryenden sonra tuvalete vs giderken pijamalı takımlar biraz zor oluyor indir kaldır falan yapamıyorsun eşim yapiyordu gecelik olsa kendim halledebilirdim bir de ameliyattan sonra doktor falan muayene etti beni ama önlük vardı o ara onun dışında alttan muayene edilmedim kanama için vs normal doğumlarda nasıl oluyor onu bilmiyorum ama. Gecelik biraz daha iyi gibi bence bir de kanama durumuna da bağlı fazla gelip geçebilir benim pijamaya geçmişti yanımızda sadece 2 pijama olduğu için üstüme geçeni yıkamak durumunda kalmıştık. Yedekli olabilir ya gecelik ya pijama Benim tecrübelerim böyle
Sen de ciddili istirahata geç üst üste bi kaç gün full istirahat cok rahatlatır diye tahmin ediyorum.Ya geçen söyledim o da kısalma olduğu için hissediyorsundur dedi . Sancı yoksa problem yok diyor bende bilemedim açıkçası ne yapacağımı şimdi doktorun birini izledim son iki ay normal demiş canım biraz daha bekleyeyim bakalım bir mesaj atarım olmadı bugün de devam ederse
Tamam canım gerçekten dinlenmek ise yaradi .Sen de ciddili istirahata geç üst üste bi kaç gün full istirahat cok rahatlatır diye tahmin ediyorum.
Beni başlangıçta tuvalete kalkmak bile Mahvediyordu ama şu ara 5 dk ayakta kalabiliyorum. Duşa filan da tabure at mümkünse ayakta duş alma canım
Canım senin bebiş tamamen dönmüş mü aşağıya? Ben hiç anlamıyorum ama bol bol dinlen sen çok bi farklılık hissedersen gidersin zaten doktoraTamam canım gerçekten dinlenmek ise yaradi .
Kıskandım bende evetEveeet ben artık çekirdek ailemle ilgilenirim sadece.
Ama şey.. babaya düşkün olursa ben kıskanırım, düşününce şimdiden zoruma gidiyor bak ben nelerle boğuşuyorum sen nasıl babacı olabilirsin ki?Hep anneci olsun.
Ayy hakkaten.. ilk bebeğimde erkek deyince doktor canım sıkıldı gibi olmuştu yani kız istiyordum.. sonra doğdu Allah ım affet nasık öyle düşündüm dedim.. şimdi de erkekkızlar bu coklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz acemiliğime verin biriniz bna anlatsın tek tek yazamadmhepinize cok teşekkür ediyorum giydim cıktm ama fön cekim demiştm ayy sıcaktan ne öle yaz hamileliği zormus. inşallah sağ salim hayırlı vakıtte kucağımıza almayı,sağlıklı, guzel huylu evlat yetiştirmeyi Rabbim nasip eder.Ilk defa erkek bebeği olacaklar korkmayın bnde ilk cok korkmustum ama ama okdr güzel bir duygu ki yasayınca anlayacaksınz, bnm 2.de erkek olacak etrafım okdr üzüldüki senın gbi birinin kızı olmalıydı dediler sanki tırnak ucunu bile biz yapabiliyomusuz gbi cok memnun kaldım 2.yıde erkek yaptım diyorum biri hikmet biri nimet ıkısıde cok guzel evlat evlattr..
Ben ama günde 2-3 oluyor:)Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Canım ben de aynı şekildeyim aslında. Zaten takıntılı bir yapım var. Senin dediğin gibi ayaktayken sanki bebek aradan çıkacak gibi sancılarım oluyor bazen. Ama artık her şey olacağına varır diyip kendimi dizginliyorum. Bunlar hep annelik heyecanındanKızlar sizlere birşey söyleyeceğim bu aralar ruh durumumu pek iyi görmüyorum . Sanırım buraya yazdıkça sizleri de telaşlandiriyorum . Kendim de burada sürekli araştırma yapıyorum . Kagan Kocatepe hocayı dinledim sanırım ben biraz durumu takıntı haline getirmişim ve sağlıklı düşünemiyorum . Bir süre buraya girmeyeceğim merak etmeyin diye yazıyorum . Sanırım evde yanlız kaldığım için kendimi sıkıyorum ve daha çok sancı hissediyorum. Umarım geri geldiğimde hepiniz sağlıkli bebislerle birlikte olursunuz . Tanımadgim halde sizleri seviyorum ve hepinize dua edeceğimdua ederken beni de eklerseniz coook mutlu olurum güzel anneler . Görüşmek üzere
Canım benim senin için en iyisi hangisi olacaksa o olsun, bende yalnızım ve dediklerini de anlayabiliyorum. Sende hep bizim dualarimdasin ama arayı fazla açma lütfen olur mu? En kısa sürede gel ve korkma telaş yapma artık hepimiz çok ilerledik hiç bisey olmayacak Allahın izniyleKızlar sizlere birşey söyleyeceğim bu aralar ruh durumumu pek iyi görmüyorum . Sanırım buraya yazdıkça sizleri de telaşlandiriyorum . Kendim de burada sürekli araştırma yapıyorum . Kagan Kocatepe hocayı dinledim sanırım ben biraz durumu takıntı haline getirmişim ve sağlıklı düşünemiyorum . Bir süre buraya girmeyeceğim merak etmeyin diye yazıyorum . Sanırım evde yanlız kaldığım için kendimi sıkıyorum ve daha çok sancı hissediyorum. Umarım geri geldiğimde hepiniz sağlıkli bebislerle birlikte olursunuz . Tanımadgim halde sizleri seviyorum ve hepinize dua edeceğimdua ederken beni de eklerseniz coook mutlu olurum güzel anneler . Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?