2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Büyük tuvalet varmış gibiyse bu önemli olabilir doktora bi yaz gülüm
Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı

Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı
Öndeyse bilemiyorum ama bebeğin başı kanala girse büyük tuvalet hissi oluyor belki sadece ağırlık arttı diyedir benim vajina kemklerinde var ağrı

Aaa ben hep yorumla diye diye yapiyodum aydinlandim. Bana da birini etiketlemeyi anlativersen cok makbule gecer kuzum
Kanadalı güzelim anlatmış @ yaz geç
Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden

Papatyam ben yaşıyorum, biraz kısalma kaynaklı sanırım.
Hatta Loresima8989 nın dediği tuvalet ihtiyacını bile sürekli olmasa bile ara ara hissediyorum bi süredir.
Özellikle çocuk ayağıyla cok tekmeleyip bir de komple aşağı yığıldıysa bağırsaklarımı da ittiriyor sanırım.
Tabi benimki baş aşağı dönmediği için tam başı hissetme değil de bi dolu dolu olma durumu var.
Lütfen ayakta durma, bu hissin artmasına neden olan pozisyonlardan kaçın.
Bir de doktorunla bir görüş bence mümkünse muayeneye git

Hmm anladım canım neyse bende yaptirmayim teşekkür ederim cnm cevabın için

Ya geçen söyledim o da kısalma olduğu için hissediyorsundur dedi . Sancı yoksa problem yok diyor bende bilemedim açıkçası ne yapacağımı şimdi doktorun birini izledim son iki ay normal demiş canım biraz daha bekleyeyim bakalım bir mesaj atarım olmadı bugün de devam ederse

Ortu yaptirmayi ben de dusunuyorum ama bence mindere gerek yok. Zaten pusetlerin icinde kendi minderi oluyor. Pusetin olayi cocugu ana kucaginda gibi sarmalamak ekstra minderle biraz yukseliyorlar amacina hizmet etmiyor sanki
Bende yaptırmaktan vazgeçtim canım cevabin için teşekkür ederim

O zaman geceliği yedekli almak şart. Muhtemelen geçecektir. Çok teşekkür ederim Büyük ihtimal sezaryen olur benim de

Sen de ciddili istirahata geç üst üste bi kaç gün full istirahat cok rahatlatır diye tahmin ediyorum.
Beni başlangıçta tuvalete kalkmak bile Mahvediyordu ama şu ara 5 dk ayakta kalabiliyorum. Duşa filan da tabure at mümkünse ayakta duş alma canım

Tamam canım gerçekten dinlenmek ise yaradi .

Kıskandım bende evet bu ne dedim ya 9ay taşıyan ben doğuran ben doyuran ben.. çocuğa bak babayı görünce beni sallamıyor diye.. ama sonra hakkaten iyi oluyor bazen nefes almamız gerekiyor..
Ben eşime de sen artık beni sevmiyorsun bana bakmıyorsun demeye başlamıştım doğumdan sonra.. Saçmalama gün boyu çocukla berabersin bende gelip çocuğu alıyorumki kendine zaman ayırabilesin dinlenesin demişti.. her zaman da yardımcı oldu çok şükür yaa..
Ayy hakkaten.. ilk bebeğimde erkek deyince doktor canım sıkıldı gibi olmuştu yani kız istiyordum.. sonra doğdu Allah ım affet nasık öyle düşündüm dedim.. şimdi de erkek herkes aaa keşke kız olsaydı diyor Allah bana emanet göndermiş çok şükür ben kızına erkeğine niye bakayım.. elhamdülillah 8 sene sonra nasip etti çok şükür aman herkesin ağzı var konuşuyor..

Kızlar sizlere birşey söyleyeceğim bu aralar ruh durumumu pek iyi görmüyorum . Sanırım buraya yazdıkça sizleri de telaşlandiriyorum . Kendim de burada sürekli araştırma yapıyorum . Kagan Kocatepe hocayı dinledim sanırım ben biraz durumu takıntı haline getirmişim ve sağlıklı düşünemiyorum . Bir süre buraya girmeyeceğim merak etmeyin diye yazıyorum . Sanırım evde yanlız kaldığım için kendimi sıkıyorum ve daha çok sancı hissediyorum. Umarım geri geldiğimde hepiniz sağlıkli bebislerle birlikte olursunuz . Tanımadgim halde sizleri seviyorum ve hepinize dua edeceğim dua ederken beni de eklerseniz coook mutlu olurum güzel anneler . Görüşmek üzere

Canım ben de aynı şekildeyim aslında. Zaten takıntılı bir yapım var. Senin dediğin gibi ayaktayken sanki bebek aradan çıkacak gibi sancılarım oluyor bazen. Ama artık her şey olacağına varır diyip kendimi dizginliyorum. Bunlar hep annelik heyecanından Çok tatlı bir anne olacaksın sen, inşallah kafanı rahatlatırsın canım. Gönlün ferah şekilde dönmeni bekliyoruz

Canım benim senin için en iyisi hangisi olacaksa o olsun, bende yalnızım ve dediklerini de anlayabiliyorum. Sende hep bizim dualarimdasin ama arayı fazla açma lütfen olur mu? En kısa sürede gel ve korkma telaş yapma artık hepimiz çok ilerledik hiç bisey olmayacak Allahın izniyle kendine çok çok dikkat et en kısa sürede geri dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…