- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
Aman olmasın canımYok kuzum kanamam yok ama bunun enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum. Sadece belli şeylerde geliyor, bir de kasılmayla sancıyla geliyor.
Bişi dicem. Ben hala 77 kiloyumBide benimde ellerim,ayaklarım ve burnum çok şiş yani ödem olduğu çok bellli 31. Haftamdayım 37 bitince alıncak zaten şurda 6 hafta kaldı alsam alsam 2 kilo daha alırım dediğin çok normal 30 kilo alıyor herkes bizim bu grup çok dikkatli aldı kilo
Valla ben 55 den 65 e çıktımBişi dicem. Ben hala 77 kiloyum
Ben gebelikten önce böyle güzel kilo verememiştim. 75 le hamile kaldım çok korktum 90 ları görücem diye. Şimdilik olmadı şükür. İnşallah 80 i görmem.Valla ben 55 den 65 e çıktımama doktorumda dedi beni görünce hiç kilo almadın diye şanslısın kilo almamakla
Yapacak bir şey yok görsende verirsin benimde en büyük avantajım zayıf hamile kalmak oldu 55 kilo ile değil 50 ile hedefliyordum ama olmadıBen gebelikten önce böyle güzel kilo verememiştim. 75 le hamile kaldım çok korktum 90 ları görücem diye. Şimdilik olmadı şükür. İnşallah 80 i görmem.
Kuzucum pek hareket de etmedim yaaaAman aman bisey mi geldi yavrum dikkat et kendine yaa sana yasaklıyorum dogurana kadar ayaklarını hafif dikip yatıyorsun
Sıcaklar da beni öyle hissettiriyorValla artık bi yanım şu 3 hafta geçsin istiyorum kendimi aynaya bakınca çok çirkin hissediyorum
yaaa bak sana kızdım biz güneş hanım içerde kalsın diye dualar ediyoruz sen iş yapıyorsun bak lütfen otur yat sadece
Hepimiz nasıl atladık amaKuzucum pek hareket de etmedim yaaa
Kız valla dikkat ediyorum
Sıcaklar da beni öyle hissettiriyor
Yavrum iş yapmak denemez yapmayın lütfen sakin olun tuvalete gitmediğim anlardan düşüyorum
Sizden fenası evde var bi tane erkek versiyonu ona zor dayanıyorum yapmayınHepimiz nasıl atladık ama
Tamam tamam az insaflı olalım sen zaten kendini iyi hissedip hissetmedigini biliyorsundurSizden fenası evde var bi tane erkek versiyonu ona zor dayanıyorum yapmayın
Tamam tamam az insaflı olalım sen zaten kendini iyi hissedip hissetmedigini biliyorsundur
4 yasinda bir oglum var ve sana tamamen katiliyorum canimAaaaaa erkek annesi olmak nasıl bir ayrıcalık görüceksiniz. Nasıl anne düşkünü oluyorlar anlatamam. Oğluma bakarım ve hep derim ki 10 tane doğursam hiç biri bu kadar sevemez beni heralde :) tabii enerji bakkmından sizi 5 böler o ayrı
Amaaaaann.. kız nasıl iş öyle.. bizde bazı kişilere 4.ay dolduktan sonra söyledik.. ramazan bayramında da gezerken eşimin birkaç akrabasına girdik evlerinin önğne gelince eşim oku üfle öyle çıkalım yukarı diyordu.. çakmadılar hamile olduğumu belli olmuyordu neysekiDiloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?
Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
çok heyecanlılarmışYa bombasinen guzeli gorusmemek aslinda benim kocam bir anneci ki sorma bebege hic heveslenmiyorlar farkinda misin diyorum daha napsin diyo. Kadinin tek yaptigi 1(yaziyla bir) adet yelek ormek
Neyseki benimki çok bağlı değil, ve onların ne mal olduğunu çok iyi bildiğinden ses edemiyor.
Öyle deme kız imrendim şimdi bak yelek örüyormuş, beterin beteri var.
Tamam işte üç hafta sonra öğrenirler, sonra her gün muskayla gezmem lazım.
Sen bari yapma o kadar anlattım sana Diloşum, bunlarda hiçbir duygu yok ki şaşırma eylemi falan.. yalandan ayyy çok sevindik derler eşime o kadar.
O da yalandan olduğunu bildiği halde teşekkür eder, bitti gitti.
Evlerden orak anam ne o öyle.. tövbeler olsun.. acaba kaynanam yaşasaydı nasıl olurduk diyorum bazen.. sonra da diyorum eşimle ben yani biz diye birşey olmazdıDiğer akrabaları da eşimin annesi ve ablalarından saklamış bebeklerini, ay herkes her şeyin farkında, onlar da kendilerini biliyordur şoke olmayıversinler.
He canım tabi zevkine şu korona günlerinde gidiyo deseymiş eşinde ya sabır yaa.. ayy ne insanlar var..Dilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kvbenim ki o kadar acile gidiyorum kanama geçirdim falan bir sürü şey oldu papatya da çok telaş yapıyor sürekli hastaneye gitmesin demişti
Mutlu yıllarhep cddi sorunları yazıyorum,hamilelikten sıyrılıyorum. canlar bgn doğum gunum ve akşam yemeğe cıkıcaz nezmndan snr ama ama ben ne giyinicem hic bişeim olmuyor.
Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni.Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.
onu bende yapıyorum bazenAy benim sıpada öyle babası dokununca oynamıyoreşimde istiyor şimdi sonuçta oda baba bende gece yatarken sırtına sarılıyorum göbeğim beline geliyor o arada güzelce babasını tekmikliyoruz
Mecbur gidecegiz hastaneye ne alakası var dediHe canım tabi zevkine şu korona günlerinde gidiyo deseymiş eşinde ya sabır yaa.. ayy ne insanlar var..
Mecbur gidecegiz hastaneye ne alakası var dediama işte dusunce tarzı ne yapacaksın sinirlenmiyirum bile artık
Aaahhh ahhh. Çok şey var söyleyecek ama artık midem kaldırmıyor, hiçbiri hak etmiyor bilmeyi bile. Zaten görmelerine de müsaade etmem. Eşim gizlice fotoğraf atar da yakalarsam ilişkimiz sarsılır. Umarım yapmaz bu konuda çok katıyım.Amaaaaann.. kız nasıl iş öyle.. bizde bazı kişilere 4.ay dolduktan sonra söyledik.. ramazan bayramında da gezerken eşimin birkaç akrabasına girdik evlerinin önğne gelince eşim oku üfle öyle çıkalım yukarı diyordu.. çakmadılar hamile olduğumu belli olmuyordu neyseki
Evlerden orak anam ne o öyle.. tövbeler olsun.. acaba kaynanam yaşasaydı nasıl olurduk diyorum bazen.. sonra da diyorum eşimle ben yani biz diye birşey olmazdı
eşim geçen gün elini koydu baktı hareket yok oğlumu çağırdı oda elini koydu. oğlum elini koyduğu an vurmaya başladı
Aynen öyle amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizidwğişik insan çok ya gerçekten.. aman sen kendine dikkat et canım bol bol dinlen inşAllah.. Son haftalarımıza giriyoruz teker teker.. topiğimizin abisi bile doğdudarısı sağlıkla bizlere olsun..
Ortu yaptirmayi ben de dusunuyorum ama bence mindere gerek yok. Zaten pusetlerin icinde kendi minderi oluyor. Pusetin olayi cocugu ana kucaginda gibi sarmalamak ekstra minderle biraz yukseliyorlar amacina hizmet etmiyor sankiİyi akşamlar canlar size birşey sormak istiyorum ben puset örtüsü yaptıracağım da sizce puset minderi de yaptırmalı mıyım bana fikir verir misiniz
O zaman hiç düşünme bışver onları.. sen bebişine bak kendine dikkat etAaahhh ahhh. Çok şey var söyleyecek ama artık midem kaldırmıyor, hiçbiri hak etmiyor bilmeyi bile. Zaten görmelerine de müsaade etmem. Eşim gizlice fotoğraf atar da yakalarsam ilişkimiz sarsılır. Umarım yapmaz bu konuda çok katıyım.
Ya üzülüyorum ama yazık değil mi babacıkları dışlıyorlar.
Bazen uyumadan önce masal okuyor babası oğluşuma, tepinmeyi bırakıyor yaa, bu kadar mı yaranamaz insan evladına. Ne yapsın bu adam daha?
Eveeet ben artık çekirdek ailemle ilgilenirim sadece.O zaman hiç düşünme bışver onları.. sen bebişine bak kendine dikkat et
daha doğmadan böyle.. ama bakalım doğunca ne olacak belkide babacıklar sakğnleştirici taraf olur onları görünce dururlar falan
ilk oğlum bebekken babası gelince beni görmezdi.. önce çok zoruma giderdi sonra baktım iyi oluyor bana da vakit kalıyorama büyüdükçe anneci oldu gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?