2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bişi dicem. Ben hala 77 kiloyum

Kızlar herkese yeniden merhaba, ben Türkiye ye geldim cumartesi günü. Avrupa yakasında önerebileceğiniz doğum da iyi devlet hastaneleri var mı?
İstanbul'un sıcağı beni çok kötü vurdu durduğum yerde terliyorum Allah yardımcımız olsun

Valla ben 55 den 65 e çıktım ama doktorumda dedi beni görünce hiç kilo almadın diye şanslısın kilo almamakla
Ben gebelikten önce böyle güzel kilo verememiştim. 75 le hamile kaldım çok korktum 90 ları görücem diye. Şimdilik olmadı şükür. İnşallah 80 i görmem.

Ben gebelikten önce böyle güzel kilo verememiştim. 75 le hamile kaldım çok korktum 90 ları görücem diye. Şimdilik olmadı şükür. İnşallah 80 i görmem.
Yapacak bir şey yok görsende verirsin benimde en büyük avantajım zayıf hamile kalmak oldu 55 kilo ile değil 50 ile hedefliyordum ama olmadı

Aman aman bisey mi geldi yavrum dikkat et kendine yaa sana yasaklıyorum dogurana kadar ayaklarını hafif dikip yatıyorsun
Kuzucum pek hareket de etmedim yaaa
Kız valla dikkat ediyorum
Sıcaklar da beni öyle hissettiriyor
Yavrum iş yapmak denemez yapmayın lütfen sakin olun tuvalete gitmediğim anlardan düşüyorum

Tamam tamam az insaflı olalım sen zaten kendini iyi hissedip hissetmedigini biliyorsundur
-Sunshine ben insaflı davranmıyorum 3 hafta çiş hariç kımıldamak yok ay her şey olur doğumdan sonra senin 3 hafta mumya gibi yatman lazım güneş hanım 34 en erken gelebilir izin yok anası yerinde oturursa

4 yasinda bir oglum var ve sana tamamen katiliyorum canim bana cok duskun ve cok acayip bir ask var aramizda rabbim herkeze nasip etsin insallah oyle tatli opuyor annem diyor ki eriyorum resmen.... Bakalim kiza hamileyim kiz evlat nasil oluyor tecrubesizim cok acikcasi birazcikta korkuyorum ama rabbim verir kolayini diyorum kucagima alinca butun dusuncelerim silinip gidecek buyuk ihtimal

Diloşum biz daha eşimin ailesine söylemedik biliyor musun?

Tek yapacakları haset ve nazar ayini olacağını bildiğimizden 34.haftayı bekliyoruz.
Amaaaaann.. kız nasıl iş öyle.. bizde bazı kişilere 4.ay dolduktan sonra söyledik.. ramazan bayramında da gezerken eşimin birkaç akrabasına girdik evlerinin önğne gelince eşim oku üfle öyle çıkalım yukarı diyordu.. çakmadılar hamile olduğumu belli olmuyordu neyseki
Ya bombasin en guzeli gorusmemek aslinda benim kocam bir anneci ki sorma bebege hic heveslenmiyorlar farkinda misin diyorum daha napsin diyo. Kadinin tek yaptigi 1(yaziyla bir) adet yelek ormek
çok heyecanlılarmış

Diğer akrabaları da eşimin annesi ve ablalarından saklamış bebeklerini, ay herkes her şeyin farkında, onlar da kendilerini biliyordur şoke olmayıversinler.
Evlerden orak anam ne o öyle.. tövbeler olsun.. acaba kaynanam yaşasaydı nasıl olurduk diyorum bazen.. sonra da diyorum eşimle ben yani biz diye birşey olmazdı
Dilos ben arada kaçırdım ne söyledi senin kv benim ki o kadar acile gidiyorum kanama geçirdim falan bir sürü şey oldu papatya da çok telaş yapıyor sürekli hastaneye gitmesin demişti
He canım tabi zevkine şu korona günlerinde gidiyo deseymiş eşinde ya sabır yaa.. ayy ne insanlar var..
hep cddi sorunları yazıyorum,hamilelikten sıyrılıyorum. canlar bgn doğum gunum ve akşam yemeğe cıkıcaz nezmndan snr ama ama ben ne giyinicem hic bişeim olmuyor.
Mutlu yıllar
Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni. Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.
eşim geçen gün elini koydu baktı hareket yok oğlumu çağırdı oda elini koydu. oğlum elini koyduğu an vurmaya başladı
Ay benim sıpada öyle babası dokununca oynamıyor eşimde istiyor şimdi sonuçta oda baba bende gece yatarken sırtına sarılıyorum göbeğim beline geliyor o arada güzelce babasını tekmikliyoruz
onu bende yapıyorum bazen ama sağımda yatıyot eşim bu ara dönemiyorum sağıma ayağımı adamın üzerine atsam sıcak zaten hiç çekilmiyor

2 gündür misafirim vardı.. gitmeden evimi de süpürdü sağolsun öyle gitti gerek yok dedim ama yaptı.. biraz gezdik bugün daha doğrusu ben pturdum onlar gezdiler sıcak diye kocacım aman dur çok gezme suyunu aldın mı içtin mi diyerek gün geçti yorulmuşum ister istemez birşey yapmadığım halde şimdi inşAllah çok sıcak olmaz ve deliksiz uyırum diye dua ediyorum

Mecbur gidecegiz hastaneye ne alakası var dedi ama işte dusunce tarzı ne yapacaksın sinirlenmiyirum bile artık

dwğişik insan çok ya gerçekten.. aman sen kendine dikkat et canım bol bol dinlen inşAllah.. Son haftalarımıza giriyoruz teker teker.. topiğimizin abisi bile doğdu darısı sağlıkla bizlere olsun..

Aaahhh ahhh. Çok şey var söyleyecek ama artık midem kaldırmıyor, hiçbiri hak etmiyor bilmeyi bile. Zaten görmelerine de müsaade etmem. Eşim gizlice fotoğraf atar da yakalarsam ilişkimiz sarsılır. Umarım yapmaz bu konuda çok katıyım.

Ya üzülüyorum ama yazık değil mi babacıkları dışlıyorlar.

Bazen uyumadan önce masal okuyor babası oğluşuma, tepinmeyi bırakıyor yaa, bu kadar mı yaranamaz insan evladına. Ne yapsın bu adam daha?

dwğişik insan çok ya gerçekten.. aman sen kendine dikkat et canım bol bol dinlen inşAllah.. Son haftalarımıza giriyoruz teker teker.. topiğimizin abisi bile doğdu darısı sağlıkla bizlere olsun..
Aynen öyle amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi

İyi akşamlar canlar size birşey sormak istiyorum ben puset örtüsü yaptıracağım da sizce puset minderi de yaptırmalı mıyım bana fikir verir misiniz
Ortu yaptirmayi ben de dusunuyorum ama bence mindere gerek yok. Zaten pusetlerin icinde kendi minderi oluyor. Pusetin olayi cocugu ana kucaginda gibi sarmalamak ekstra minderle biraz yukseliyorlar amacina hizmet etmiyor sanki

O zaman hiç düşünme bışver onları.. sen bebişine bak kendine dikkat et

daha doğmadan böyle.. ama bakalım doğunca ne olacak belkide babacıklar sakğnleştirici taraf olur onları görünce dururlar falan

ilk oğlum bebekken babası gelince beni görmezdi.. önce çok zoruma giderdi sonra baktım iyi oluyor bana da vakit kalıyor ama büyüdükçe anneci oldu gerçekten..

Eveeet ben artık çekirdek ailemle ilgilenirim sadece.

Ama şey.. babaya düşkün olursa ben kıskanırım, düşününce şimdiden zoruma gidiyor bak ben nelerle boğuşuyorum sen nasıl babacı olabilirsin ki? Hep anneci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…