2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen bensin her yerden bildirimi açtım pembesini bekliyorum
Ben de bunun pembe cizgilisini aldım Bildirim de açmıştım ama bildirim gelmedi hiç. Kendim her aklıma geldiğinde açtım baktım öyle yakaladım. İki sefer geldi iki günde, on dakikada bitti. Pijamasını sabahligini tek tek yakalayip aldım

Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı

Canım çocuk aşağı düştükce oluyormus o. Benim arkadaşım oturup bacaklarını kapatamıyordu bile cocugu direk orda hissediyorum diye. Doktoruna sor için rahat etsin bebeğin kafası aşağı dönmüştür

Nekadar bayıltıyorlar biliyor musun canım?

Canım beniim kendinede kızınada çok iyi baak. İçin sıkıldığı an aç bir kuran dinle. Ben özellikle sıkıldıgımda meryem suresi dinliyorum çok iyi geliyor. 2 ay sonra birbirimize güzel haberleri vermek nasip olsuun inşallah

Nekadar bayıltıyorlar biliyor musun canım?
Duruma göre degisiyormus tabi ama ablamda mesela bebis çıktı genel anestezi olmuştu o. Bebisi 10 15 dkda verdiler ablamda toplam 30 40 dk kadar kaldı. Sen hiç farketmiyorsun zaten ne kadar kaldığını gözünü kapatıyorsun açıyorsun hersey bitmiş oluyor.
Ben 8 8 buçuk saat anesteziyle baygın kaldım inan ondan bile hemen uyandım
Ben onda uyumusta uyanmış gibi olmuştum, rahim filmi çekilirken de 10 dk mesela baygın kaldım gözümü açıp kapatmam gibi olmuştu

Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya

Çok araştırmaa olacağıma varıyor her şey o an ne olacak nasıl gelişecek bilinmez bir süreç. İstersen 2. yada 3. Doğumun olsun gene aynısı her doğum kendi içinde bambaşka bir olay. Bunları düşünüp kalan süreci kendine zehir etme deriim ben. Benim arkadaşım ağlaya ağlaya girmişti niye kocamdan helallik alamadım diye, diğeride güle oynaya girdi böylesi dhaa iyimiş diye. Tamamen psikolojik. Geçen birisi bana doğum hikayesini anlatıyor kötü bir doğum olmuş kesinlikle sezeryan yaptır diye en son kızdım doğumu az kalmış insana anlatılır mı diye senin ki kötü bir deneyim diye benim ki de öyle olacak değil ya diye. Derdim de seseryan normal değil nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin minik kuşum. Herkesin hikayesi farklı araştırma derim

Kızlar yok mu gecelik ya da pijama modeli atacak olan bir de ara mevsime geliyoruz, uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?
Bunlar çok hoşuma gitti benim ama elbise olarakta ek tercih edilebilir sezeryan durumunda daha rahat olabilir

Eklentiler

• C8779B74-31C4-491D-93D2-F80571D60D73.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 67
  • E9EEC546-7207-4E5A-B5E4-0136515C5B82.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 881C1129-0181-422B-8B22-D3FE7CA98CD5.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar birde bu alttan muayane ne zaman yapılmaya başlanıyor çatı muayanesi falan 37 sonrası diye biliyorum onun öncesinde nst bağlanınca alttanda muayane ediliyor mu acaba

Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
kuzum neden uyanamayasın kendine böyle negatif düşünceler yükleme.
2 genel anestezili ameliyat oldum bence müthiş rahatlık.
gözünü kapıyor ve açıyorsun saatler geçse bile sanki 5 dkdır uyuyorum ve her şey olmuş bitmiş, mis gibi.
beni anestezi kısmı hiç korkutmuyor şahsenn. üstelik yaşlarımız çok genç öyle bi anestezilik risk de yok yani.
benim nasıl olur bilmem. tercihime kalırsa epidural isterim ama onda bile bebeğimi ilk gören olma isteğim olmasa genel anestezi isterdim
mantıklı diğer satış sitelerinde de aynı anda gelip gidiyor valla cok ilginç

O konuyu hiç sorma valla 8 aydır kaç ihtiyacımız oldu, hep çocuğa onu alırız bunu alırız onun yerine derken kendimizi nasıl ertelemişiz
Kendime sadece bir tane emzirme südyeni aldım onun dışında sıfır Bebemin kamp sandalyesine kadar almış babası Akülü araba bakıyor şimdiden pabucum damda

Kendime sadece bir tane emzirme südyeni aldım onun dışında sıfır Bebemin kamp sandalyesine kadar almış babası Akülü araba bakıyor şimdiden pabucum damda
bizimki de kocaman nerdeyse beni taşıyacak arabalara bakıyor. kamyon filan gösteriyor içi gidiyor.
bir prensese hamile olmam dışında sorun yok

kuzum geçmiş olsun.
ben girmiştim ama biliyorsun beni zaten anlatmaya gerek yok :)
sancıların sıklığı nasıldı kaça çıkıyordu ?

Dertleniyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruz
Orasıda doğru ama yinede dertlenmemek elde değil
bizimki de kocaman nerdeyse beni taşıyacak arabalara bakıyor. kamyon filan gösteriyor içi gidiyor.
bir prensese hamile olmam dışında sorun yok
Yaaaa hepsi aynı diyordum ama seninki bir adım öndeymiş Olsun pembe kamyon alırsınız heves ediyor babalar uhde mi kalsın içlerinde

Orasıda doğru ama yinede dertlenmemek elde değil

Yaaaa hepsi aynı diyordum ama seninki bir adım öndeymiş Olsun pembe kamyon alırsınız heves ediyor babalar uhde mi kalsın içlerinde
bebek arabasını alırken beni az uğraştırmadı
baktığı arabalar bebek arabasından pahalı hayatta aldırmam
kendisi kamyon olsun sırtına bindirsin boşver hahahahahha

aynen bnmkıde 6yasına girecek ama sanki herşeyi unuttm nasıl olacak nasıl edicez bilmiyorum sizinde öyle mi

Hep dugalarimda olacaksin papatyam insallah en kisa surede aramiza donersin. Hersey gelip gecici bunu unutma sakin kal dizi falan seyret dinlen bol bol hic bir seyi dusunmemeye calis bu gunler de bitecek allahin izniyle az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…