- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 303
- 36
Ben de bunun pembe cizgilisini aldımSen bensinher yerden bildirimi açtım pembesini bekliyorum
Canim arka tarafta değil bildiğin ön tarafta çocuğun hareketini hissediyorum . Evet olmadı bir doktora tekrar sorayım bu önceden ara ara olurdu şimdi ayakta durunca arttı
Nekadar bayıltıyorlar biliyor musun canım?Daha önce hiç anestezi almadın mı canım, öyleyse korkman normal tabi ki. Bu doğum olmasa başka bisey olsa da aklına gelirdi. Ama ameliyat ortamından çok korkarım stres olurum falan dersen genel anestezi olursun. Hiç korkma uyanıyorsun hemencecik
Kızlar yok mu gecelik ya da pijama modeli atacak olanbir de ara mevsime geliyoruz, uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?
Kızlar sizlere birşey söyleyeceğim bu aralar ruh durumumu pek iyi görmüyorum . Sanırım buraya yazdıkça sizleri de telaşlandiriyorum . Kendim de burada sürekli araştırma yapıyorum . Kagan Kocatepe hocayı dinledim sanırım ben biraz durumu takıntı haline getirmişim ve sağlıklı düşünemiyorum . Bir süre buraya girmeyeceğim merak etmeyin diye yazıyorum . Sanırım evde yanlız kaldığım için kendimi sıkıyorum ve daha çok sancı hissediyorum. Umarım geri geldiğimde hepiniz sağlıkli bebislerle birlikte olursunuz . Tanımadgim halde sizleri seviyorum ve hepinize dua edeceğimdua ederken beni de eklerseniz coook mutlu olurum güzel anneler . Görüşmek üzere
Duruma göre degisiyormus tabi ama ablamda mesela bebis çıktı genel anestezi olmuştu o. Bebisi 10 15 dkda verdiler ablamda toplam 30 40 dk kadar kaldı. Sen hiç farketmiyorsun zaten ne kadar kaldığını gözünü kapatıyorsun açıyorsun hersey bitmiş oluyor.Nekadar bayıltıyorlar biliyor musun canım?
Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
Bunlar çok hoşuma gitti benim ama elbise olarakta ek tercih edilebilir sezeryan durumunda daha rahat olabilirKızlar yok mu gecelik ya da pijama modeli atacak olanbir de ara mevsime geliyoruz, uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?
kuzum neden uyanamayasın kendine böyle negatif düşünceler yükleme.Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
mantıklı diğer satış sitelerinde de aynı anda gelip gidiyor valla cok ilginçBen de bunun pembe cizgilisini aldımBildirim de açmıştım ama bildirim gelmedi hiç. Kendim her aklıma geldiğinde açtım baktım öyle yakaladım. İki sefer geldi iki günde, on dakikada bitti. Pijamasını sabahligini tek tek yakalayip aldım
Kendime sadece bir tane emzirme südyeni aldım onun dışında sıfırO konuyu hiç sorma valla 8 aydır kaç ihtiyacımız oldu, hep çocuğa onu alırız bunu alırız onun yerine derken kendimizi nasıl ertelemişiz
Dertleniyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruzKendime sadece bir tane emzirme südyeni aldım onun dışında sıfırBebemin kamp sandalyesine kadar almış babası Akülü araba bakıyor şimdiden pabucum damda
bizimki de kocaman nerdeyse beni taşıyacak arabalara bakıyor. kamyon filan gösteriyor içi gidiyor.Kendime sadece bir tane emzirme südyeni aldım onun dışında sıfırBebemin kamp sandalyesine kadar almış babası Akülü araba bakıyor şimdiden pabucum damda
kuzum geçmiş olsun.günaydın güzel anneler:)
benim dün 32 hafta kontrolüm vardı nst de düzenli olmayan sancı çıktı takibe aldı doktorum, ikinci doğum olacağı için önemli olabilir dedi, nst çektiren oldu mu aranızda
Orasıda doğru ama yinede dertlenmemek elde değilDertleniyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruz
Yaaaa hepsi aynı diyordum ama seninki bir adım öndeymişbizimki de kocaman nerdeyse beni taşıyacak arabalara bakıyor. kamyon filan gösteriyor içi gidiyor.
bir prensese hamile olmam dışında sorun yok
Bunlar çok hoşuma gitti benim ama elbise olarakta ek tercih edilebilir sezeryan durumunda daha rahat olabilir
bebek arabasını alırken beni az uğraştırmadıOrasıda doğru ama yinede dertlenmemek elde değil
Yaaaa hepsi aynı diyordum ama seninki bir adım öndeymişOlsun pembe kamyon alırsınız heves ediyor babalar uhde mi kalsın içlerinde
Papatyam hayir olsun korkutma bizi iyisindir umarimKızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
aynen bnmkıde 6yasına girecek ama sanki herşeyi unuttm nasıl olacak nasıl edicez bilmiyorumKıskandım bende evetbu ne dedim ya 9ay taşıyan ben doğuran ben doyuran ben.. çocuğa bak babayı görünce beni sallamıyor diye.. ama sonra hakkaten iyi oluyor bazen nefes almamız gerekiyor..
Ben eşime de sen artık beni sevmiyorsun bana bakmıyorsun demeye başlamıştım doğumdan sonra.. Saçmalama gün boyu çocukla berabersin bende gelip çocuğu alıyorumki kendine zaman ayırabilesin dinlenesin demişti.. her zaman da yardımcı oldu çok şükür yaa..
Ayy hakkaten.. ilk bebeğimde erkek deyince doktor canım sıkıldı gibi olmuştu yani kız istiyordum.. sonra doğdu Allah ım affet nasık öyle düşündüm dedim.. şimdi de erkekherkes aaa keşke kız olsaydı diyor Allah bana emanet göndermiş çok şükür ben kızına erkeğine niye bakayım.. elhamdülillah 8 sene sonra nasip etti çok şükür aman herkesin ağzı var konuşuyor..
Kızlar sizlere birşey söyleyeceğim bu aralar ruh durumumu pek iyi görmüyorum . Sanırım buraya yazdıkça sizleri de telaşlandiriyorum . Kendim de burada sürekli araştırma yapıyorum . Kagan Kocatepe hocayı dinledim sanırım ben biraz durumu takıntı haline getirmişim ve sağlıklı düşünemiyorum . Bir süre buraya girmeyeceğim merak etmeyin diye yazıyorum . Sanırım evde yanlız kaldığım için kendimi sıkıyorum ve daha çok sancı hissediyorum. Umarım geri geldiğimde hepiniz sağlıkli bebislerle birlikte olursunuz . Tanımadgim halde sizleri seviyorum ve hepinize dua edeceğimdua ederken beni de eklerseniz coook mutlu olurum güzel anneler . Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?