2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet erkek çocukların annelerine düşkünlüklerini gördükçe iyiki diyorum saf çıkarsız gerçek sevgi Kızlarında hanım hanımlığı sakinliği ayrı tabi
3 müü valla benim o kadar cesaretim yok 1den sonra bırakırım gibi bu gidişle
Etrafta uçan tekme atarlarken aynı şeyi der miyiz acaba
Dereyi görmeden paçaları sıvadım ben ikiyi kesin istiyorum nasipse eğer. Sonra düşüncem değişirmi hiç bilmiyorum Şimdiden belli gece gündüz hep bir tekme tokat içerde hummalı bir çalışma var
Allah yardımcımız olsun
Şimdiden babasının sesini duyunca canlanıyor benimki gıcık bir durum
Benim oğluşumda babası elini koyduğu anda hareket etmeyi kesiyor Sesini duyunca yine aynı şimdiden anacı kuzum

kızlar bu coklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz acemiliğime verin biriniz bna anlatsın tek tek yazamadmhepinize cok teşekkür ediyorum giydim cıktm ama fön cekim demiştm ayy sıcaktan ne öle yaz hamileliği zormus. inşallah sağ salim hayırlı vakıtte kucağımıza almayı,sağlıklı, guzel huylu evlat yetiştirmeyi Rabbim nasip eder.Ilk defa erkek bebeği olacaklar korkmayın bnde ilk cok korkmustum ama ama okdr güzel bir duygu ki yasayınca anlayacaksınz, bnm 2.de erkek olacak etrafım okdr üzüldüki senın gbi birinin kızı olmalıydı dediler sanki tırnak ucunu bile biz yapabiliyomusuz gbi cok memnun kaldım 2.yıde erkek yaptım diyorumbiri hikmet biri nimet ıkısıde cok guzel evlat evlattr..

Canım ben gaviscon şurupta çare buldum. Dün 2. şilemi aldım. Anında etki ediyor bana, yanmam azalıyor.

Kızlar yarın gecelik, pijama takımı almak için çıkacağım. Sürekli pentinin ayıcıklı, avokadolu pijamalarını giydiğim için asla fikrim yok Alanlar bana örnek atsa keşke Şöyle ilk fotomuzda güzel çıkacağımız, kullanışlı bir takım arıyorum. Bir pijama bir gecelik yeterli mi sizce?

Son düzenleme:
Ay ben de beceremiyorum çoklu alıntı. Bir kere denedim karıştı buralar kendi kendilerine nasıl öğrendiler acaba asla anlamıyorum

Ay ben de beceremiyorum çoklu alıntı. Bir kere denedim karıştı buralar kendi kendilerine nasıl öğrendiler acaba asla anlamıyorum
P pohpoh86
Cevapları okurken +alıntı ya tıklaya tıklaya okuyoruuuz
Cevap yazacağımız zaman da, alıntıları ekleye tıklayıp ekliyoruz. ondan sonra cevap yazmaya devam ediyoruz. Bi kurcalayın

P pohpoh86
Cevap yazacağımız zaman da, alıntıları ekleye tıklayıp ekliyoruz. ondan sonra cevap yazmaya devam ediyoruz. Bi kurcalayın
Ben onu denedim ama hep ilk aldığım alıntıyı ekledi, diğerleri nereye gitti anlamadım ama senin hatrına tekrar deneyeceğim. Nasıl olsa zabaha kadar ayaktayım

Canım bebiş 3.924 doğmuştu :)

Kesinlikle :) bende kız bekliyorum yeğenlerim kız oldugundan kız bebeğe daha çok alışkınım aslında benmki tek erkek :) rabbim sağlıkla aldırsın hepimizin kucaklarına

Benim acil sezaryen olduğu için hiç hazırlığım yoktu sezaryenden önce 1 gece ve sezaryen olduğum gece kaldım hastanede normal pijama vs götürmek zorunda kaldım ama sezaryenden sonra tuvalete vs giderken pijamalı takımlar biraz zor oluyor indir kaldır falan yapamıyorsun eşim yapiyordu gecelik olsa kendim halledebilirdim bir de ameliyattan sonra doktor falan muayene etti beni ama önlük vardı o ara onun dışında alttan muayene edilmedim kanama için vs normal doğumlarda nasıl oluyor onu bilmiyorum ama. Gecelik biraz daha iyi gibi bence bir de kanama durumuna da bağlı fazla gelip geçebilir benim pijamaya geçmişti yanımızda sadece 2 pijama olduğu için üstüme geçeni yıkamak durumunda kalmıştık. Yedekli olabilir ya gecelik ya pijama Benim tecrübelerim böyle

Kesinlikle :) bende kız bekliyorum yeğenlerim kız oldugundan kız bebeğe daha çok alışkınım aslında benmki tek erkek :) rabbim sağlıkla aldırsın hepimizin kucaklarına
Amin kuzum insallah

Zaten az bi zaman kaldi geriye bakiyorumda ne cok yol almisiz masallah hepimize allahim esirgesin

P pohpoh86
Aaa ben hep yorumla diye diye yapiyodum aydinlandim. Bana da birini etiketlemeyi anlativersen cok makbule gecer kuzum

Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…