2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Papatyam
Anlıyorum seni de. Sen nasıl iyi hissedeceksen. Allah’ın izniyle vakitlice bebeni kucağına alacağına inanıyorum
2 ay sonrasına müjdeli haberini bekliyoruz o zaman arkadaşım, dikkat et kendine

Kızlar yok mu gecelik ya da pijama modeli atacak olan bir de ara mevsime geliyoruz, uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?

Kızlar yok mu gecelik ya da pijama modeli atacak olan bir de ara mevsime geliyoruz, uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?
Ya bende deli gibi arıyorum bakmadığım yer kalmadı suven, penti, hays, loya, oysho falan hepsine baktım adam akıllı bir model yok magic formun bu modelini çok beğendim ama bundada fiyat gereksiz pahalı bir kez giyeceğim bir şey için Alanlar varsa paylaşsa çok makbule geçer

Eklentiler

• D8405C48-B57F-43C1-862D-181A1F973C91.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 97
Kuzucan ben emzirme özellikli lcw modellerden aldım lohusa geceliği gibi değil. Önceliğim rahatça giymek evde, balkonda filan.
Beyaz dantelli bir de alt üst pijama takımı aldım lcw yine. Outlet mağazasından indirimden bulmuştum defosuz mis gibi ucuza geldi.
Çekim gibi bi şey düşünmüyorum, Bebiş vakitli gelirse beyaz bi elbisem var çantay onu atıcam. Halim olursa onunla poz veririm dedim

Hem sade hem şıkmış gerçekten. Ama o parayı ben de vermek istemem 1 gece için

Canım ben daha almadım da şöyle bi bakınmıştım. 250 300den aşağıya pek bisey yoktu. Bende memlekete gidince mağazalardan bakayım dedim annem sormuş 150 falan demişler ama modeller nasıl bilmiyorum. Ama alırsam bi elbise gibi birde alt üst almayı düşünüyorum çekim bende yapmicam kendi aramızda anca. Çok para vermek istemiyorum eğer lohusa pijamasi tarzında bisey olursa çoğu da dantelli falan giyemem çünkü sonra
-Sunshine gibi sonra da giyebilecegim rahat bisey almak istiyorum

Danteller falan sade hoşmuş. Bunu belki sonra da giyebilirsin bi günlük düşünme evde falan ama fiyat uçukmuş gerçekten

canım benim aldıklarım bunlar. kırmızı olanı allah nasip ederse doğumdan çıkınca giyeceğim başa illa kırmızı lohusa tacı takılır ya onun için. beyaz takımı da fotoğraf çekinirken giyeceğim. pembe olan da yedek olsun diye aldık.

Eklentiler

• 3CAEDCA4-1B14-43CA-A5BF-69BF936DCC3E.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 82BB7BF7-A879-4F17-B33F-C856BA9C9BEA.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 794062DF-E2BC-4A85-9957-C3546282EF18.webp
    22 KB · Görüntüleme: 78
Ben pijama takımı almayacağım biri pentiden biri lcw’den emzirme özellikli gecelik aldım ikisini koyacağım çantaya, zaten çekim falan yaptırmayacağım. Bir de şunun sabahlığını yakalayabilseydm alacaktım tükenmiş, gelmesini bekliyorum.

Sen bensin her yerden bildirimi açtım pembesini bekliyorum

Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Ben son zamanlarda bebeğin hareketlerini Cok aşağıda hissediyordum dikişe falan tekme atıyordu sanki hep böyle ayakları vajinamdan çıkacak gibi oluyordu o derece doktora sorduğumda dikişlerine baskı yapıyor şuan o yüzden demişti ve çok tuvaletimi getiriyordu. Ama benimki asagidaydi rahim boyum kısa olduğu için belki senin hafta ileri şuan büyüdüğü için yavaştan kanala doğru gidiyordur baskı yapıyordur

Canım öncelikle çok geçmiş olsun gozunuzaydin sütün şifa olsun minigine çabucak toparlanıp gelsin kollarına inşallah

Sen bensin her yerden bildirimi açtım pembesini bekliyorum
Ahh aklım pembesindeydi heeep, maviyi indirimde görünce alıverdim işte ama bu gidişle sabahlığı yetiştiremeyeceğim çiçeğim, sanki ‘ Bunlar son, al git al git.’ diyor gibiler.

Danteller falan sade hoşmuş. Bunu belki sonra da giyebilirsin bi günlük düşünme evde falan ama fiyat uçukmuş gerçekten
Brodeli kıyafetler hoş duruyor cidden beğendim. Fakat vereceğim parayla çocuğuma neler neler alırım deyip vazgeçiyorum Analık şimdiden epey baskın geliyor

Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya

Ahh aklım pembesindeydi heeep, maviyi indirimde görünce alıverdim işte ama bu gidişle sabahlığı yetiştiremeyeceğim çiçeğim, sanki ‘ Bunlar son, al git al git.’ diyor gibiler.
Aynen tek fiyattan koydular her yere
Geceliğin malını beğendin mi sen

Brodeli kıyafetler hoş duruyor cidden beğendim. Fakat vereceğim parayla çocuğuma neler neler alırım deyip vazgeçiyorum Analık şimdiden epey baskın geliyor
O konuyu hiç sorma valla 8 aydır kaç ihtiyacımız oldu, hep çocuğa onu alırız bunu alırız onun yerine derken kendimizi nasıl ertelemişiz

Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
Daha önce hiç anestezi almadın mı canım, öyleyse korkman normal tabi ki. Bu doğum olmasa başka bisey olsa da aklına gelirdi. Ama ameliyat ortamından çok korkarım stres olurum falan dersen genel anestezi olursun. Hiç korkma uyanıyorsun hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…