2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ultrasonda da bi sıkıntı yoksa mis geçmişler olsun canım

Öyle mii Pekala almayayım o zaman, sürekli karşıma çıkıyordu bende yenidoğandan itibaren kullanıldığını düşünmüştüm, teşekkürler

aynen bnmkıde 6yasına girecek ama sanki herşeyi unuttm nasıl olacak nasıl edicez bilmiyorum sizinde öyle mi

hemde nasıl hiçbirşey bilmiyor gibiyim.. hatta arkadaşlarıma da diyorum sanki ben değilde başkası doğuracak uzaklaşmışım.. eşim bazen çocuk görünce vs diyor iyi bak az kaldı bizimde

Aynen tek fiyattan koydular her yere
Geceliğin malını beğendin mi sen
Beğendim ben bebeğim, genelde pentiden aldığım gecelikler çok rahat oluyor seviyorum, ama değiştirme inkanım olsa S beden yerine XS alırdım.

Ben bugün unutmazsam sana giyip atayım nasıl durduğuna bak.

0-3 ay, 3-6 ay, 6-12 ay kaç adet zıbın, tulum, pijama vs. almak gerekiyor. Paylaşımlardan alan arkadaşlar olmuş fakat kaç adet neler aldınız acaba

Bende bu gecelikten aldım, hatta terlikleri de var sabahlığıyla birlikte hepsini takım yapayım diye düşünüyordum sitede dolaşırken terlikleri ve sabahlığı bitti Daha da denk gelemedim. Hoş bu saatten sonra da sıfırı tüketmemize az kaldı. Denk gelsem de alabilir miyim bilmiyorum Başakçım. Ama yine de denk gelirsek haber verelim birbirimize

Ben de yakalayamadım minnoşum ışık hızıyla tükendi. Terlik ve sabahlığı sürekli kontrol ediyorum, haberleşelim mutlaka.

bende 3lü takım olarak beğendim ama nerden beğendiğimi hatırlamıyorum atmamışım favoriye kafam nerdeyse o ara.. bulunduğum yer soğuk olduğu için uzın kollu polarlı sabahlık istiyorum.. lohusalıkta da üşütmemek lazım diye..

Kızlar birde bu alttan muayane ne zaman yapılmaya başlanıyor çatı muayanesi falan 37 sonrası diye biliyorum onun öncesinde nst bağlanınca alttanda muayane ediliyor mu acaba
canım benim ilk alttan muayenemi 38.haftada yaptı doktorum.. ama genel olarak 37 den sonra bakıyorlar sanırım.. eğer riskli bir durum yoksa bakmazlar sanmıyorum..

notdefteri2_ bende bunları aldım canım Kuzenim bir tane daha elbise model al o daha rahat oluyor dedi koyu renk bir elbise daha alacağım

Eklentiler

• ABD68BB8-6034-4AF1-AF32-EC8A9D6DBB9F.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 76
  • C9BDE893-953A-4470-BC85-DF515D07A1F8.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 75
  • F90BEB5F-65CD-414C-AB20-60E1EC74B251.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 76
hemde nasıl hiçbirşey bilmiyor gibiyim.. hatta arkadaşlarıma da diyorum sanki ben değilde başkası doğuracak uzaklaşmışım.. eşim bazen çocuk görünce vs diyor iyi bak az kaldı bizimde
aynen ilk bebekte bile daha tecrübeliydm sanki, aynı duygu bnde de var geceleri ağlıcK falan diolar ama ben okdr uzağımki herhalde o sürecin gecici olduğunu bilioruz

aynen ilk bebekte bile daha tecrübeliydm sanki, aynı duygu bnde de var geceleri ağlıcK falan diolar ama ben okdr uzağımki herhalde o sürecin gecici olduğunu bilioruz

evet sanırım ondan.. bide ilk çpcuğumda rahattım ben beni yoran bir bebek olmadı inŞallah abisi gibi olur diye dua ediyorum

Ultrasonda da bi sıkıntı yoksa mis geçmişler olsun canım
çok şükür yok canım teşekkür ederim ama doktor değiştireceğim demiştim ya farklı bir doktora gittim bugün 29+0 da önceki doktorum vajinal 49 mm ölçmüştü rahim ağzını bugün 30+3 bu doktorda vajinal baktı 42 43 ölçtü. rahimağzın zırh gibi dedi ama kısalması normal mi anlamadım.

Sen de bendensin demek :) ay çok sıcak, hiç dolaşasım yok. Her şeyi internetten aldım ama bunlar öyle olmaz, tombiğim risk alamıyorum.

ya sıcakta çıkıp gezmekte yoruyor.. arabada da artık karnım direksiyona değiyor inip binerken koltuk oynatmaya başladım eşim socakta yürümemi istemiyor bir yandan da haklı olarak bende istemiyorum..

bence normal çünkü bebek büyüyor artık..

Lcw online da indirim kodu var kızlar alışveriş yapacaksanız

Eklentiler

• 598F707F-CF26-47ED-B68A-694E1B8EE147.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…