2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bebek arabasını alırken beni az uğraştırmadı
baktığı arabalar bebek arabasından pahalı hayatta aldırmam
kendisi kamyon olsun sırtına bindirsin boşver hahahahahha
Benim eşimle enişte kardeş olabilirler bizimkide yanına ebeveyn binilenlerden bakıyor 20 25bin falan fiyatları Biz nerden kıssak peşindeyiz adamlardaki lükse bak

Beğendim ben bebeğim, genelde pentiden aldığım gecelikler çok rahat oluyor seviyorum, ama değiştirme inkanım olsa S beden yerine XS alırdım.

Ben bugün unutmazsam sana giyip atayım nasıl durduğuna bak.
Gönder gönder gelsin
Ben de xs alayım bari yarın eve dönünce sipariş vereyim, bi tek pembenin xs i kalmış
Sabahlık denk gelirse ne ala
Bunun terliğinden bahsetmişsiniz nerde hiç görmedim
Maşallah kuzum çok çok iyi. Zamanla kısalma başlayacak zaten su an bu ölçümler güzel. Bi de biliyorsun cihaz, doktorun ölçüm şekli filan hepsi etkiliyor bu uzunlukları.

Güzel haberlerle inşallah
Gözün Aydın canım benim keşke kız kardeşim olsaydı benim de su dönem en çok eksikliğini hissettiğim şey oldu
Benim eşimle enişte kardeş olabilirler bizimkide yanına ebeveyn binilenlerden bakıyor 20 25bin falan fiyatları Biz nerden kıssak peşindeyiz adamlardaki lükse bak
Ahahahhahaha Kız üzerine biraz daha katsın da bindiğiniz arabayı filan yenilesin dermişim
En azından tam olarak amacına hizmet eder

evet canım olabilir bence duruş şekli.. şu ölçümü cumartesi doktorum yapar inşAllah bunu da soracam
Not al not

Pijama takımı mıydı minnoşum? Bileyim de polarlı molarlı takımlara denk gelirsem atarım sana.

Baksana şuna ya hayır diyelim ki aldık verdik onca parayı apartman dairesinde nereye konulurki bu

Eklentiler

• 1E2B85D3-7CCE-42CF-9DE9-43D200BDFD1B.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 76
kızlar yuzunde leke olan oldu mu, bnm bu sefer baya bariz oldu anlamadım.şöyle vakıtlıce dopum yapıp zayıflama bakım konusmak istiyorum

Kızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Iki gündür iş yapiyorum evde dinlene dinlene. Marketten geldik buzdolabini sileyim de yerlestireyim dedim tabi bir buçuk saat ayakta hic oturmayınca vajinamda baski hissettim cocuk asagiya indi sanki. Uzandim bir daha da uzun sureli ayakta kalmamaya karar verdim. Bugün kontrolum vardi dr bi sorun gormedi agirlastigi icin ayakta kaldiginda baski hissedeceksin artik, pozisyonu da baskiya musait dedi

Gönder gönder gelsin
Ben de xs alayım bari yarın eve dönünce sipariş vereyim, bi tek pembenin xs i kalmış
Sabahlık denk gelirse ne ala
Bunun terliğinden bahsetmişsiniz nerde hiç görmedim
Bence de xs al beybi, s beden bile o kadar büyük ki topaç gibi oldum, 62-63 arasıyım ama 80 kilo gibi gördüm kendimi.

Terliği de bu.

Ögretmen olan arkadaşlar acaba seminerler 1 eylulde mi baslayacak internette oyle yaziyor ama kesin mi? Ona gore rapor isteyecegim de

Baksana şuna ya hayır diyelim ki aldık verdik onca parayı apartman dairesinde nereye konulurki bu
ferrariyi alan garajını hazırlasın arkadaşım buna ayrı oda lazım
Aa çok güzelmiş bu çiçekli model geceliğin terliğiiiii
Sen cok güzelsin topaç deme kendine

Canım çok iyi ölçü bak benim gittiğimde bir hafta önce 28 di

Ay saçma sapan triplere girdim endeskopide narkoz almıştım bi operasyonum daha vardı ondada ama sanırım can taşıyınca garipleşiyormuş insan ve ben normalde bukadar korkak değilimdir. Ben genel isticem eşimde çok stresli bu ara benim sancım oldukça triplere giriyor çok heyecanlı bize şimdiden stres bastı
Ama benimde galiba kız kafasınla itiyor altıma yapıyordum daha demin

Kızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
Canım doğum yaklaştıkça bu korkular çok normal. Ben vazgeçtim içerde kalsın diye söylenmiştim hemşireye ama o bebiş oraya geldiyse bir çıkışı olacak sakin ol iki türlüsünü de tek doğumda yaşamış biri olarak genel anestezi isticem direk. Çünkü belden olan bende tutmadı boş yere üç kez delindi belim ama olmadı ve sonrasında gece emzirme sırasında bacaklarımın hissi gitti 10 dk gibi sinirler zarar gördüğü içinmiş. Tabii en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar fakat ne istediğini doğum öncesi net belirt bence.

Ben daha önce hiç narkoz almadın sandım Ama merak etme o korkular bana da geliyor arada, narkoz yiye yiye narkozcu oldum ama hala bi içim tuhaf oluyor suanlik daha var diyorum ama o gün stres yaparım kesin bu arada belden uyusmada sakinleştirici de veriyorlarmis

Maşallah ikinizede Rabbim sizi korusun biran evvel kavuşmanızı kolay sağlıklı kılsın

Canımızzz tazecik annemiz hoşgeldinnnn.

Ya gördüklerimi alıntıladım hemen vallahi hakkınızı nasıl öderim bilmem o kadar hamile insanı merak ettirdim
Çok teşekkür ederim size kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
Çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…