Benim eşimle enişte kardeş olabilirlerbebek arabasını alırken beni az uğraştırmadı
baktığı arabalar bebek arabasından pahalı hayatta aldırmam
kendisi kamyon olsun sırtına bindirsin boşver hahahahahha
evet herhalde birde 2 kontroldür baş aşağı duruyor onun da etkisi var mıdır bilmiyorumbence normal çünkü bebek büyüyor artık..
evet herhalde birde 2 kontroldür baş aşağı duruyor onun da etkisi var mıdır bilmiyorum
Gönder gönder gelsinBeğendim ben bebeğim, genelde pentiden aldığım gecelikler çok rahat oluyor seviyorum, ama değiştirme inkanım olsa S beden yerine XS alırdım.
Ben bugün unutmazsam sana giyip atayım nasıl durduğuna bak.
Maşallah kuzum çok çok iyi. Zamanla kısalma başlayacak zaten su an bu ölçümler güzel. Bi de biliyorsun cihaz, doktorun ölçüm şekli filan hepsi etkiliyor bu uzunlukları.çok şükür yok canım teşekkür ederimama doktor değiştireceğim demiştim ya farklı bir doktora gittim bugün 29+0 da önceki doktorum vajinal 49 mm ölçmüştü rahim ağzını bugün 30+3 bu doktorda vajinal baktı 42 43 ölçtü. rahimağzın zırh gibi dedi ama kısalması normal mi anlamadım.
Güzel haberlerle inşallahCumartesi günü saat 10.15te Yahya beyi görmeye gidiyoruz.. hastane doğum ücreti çalışma raporu hepsiyle ilgili konuşcam inşAllah unutmam.. çocuğu görünce unutabiliyorum.. cuma günüde kız kardeşim geliyor inşAllahçok mutluyum
Ahahahhahaha Kız üzerine biraz daha katsın da bindiğiniz arabayı filan yenilesin dermişimBenim eşimle enişte kardeş olabilirlerbizimkide yanına ebeveyn binilenlerden bakıyor 20 25bin falan fiyatları Biz nerden kıssak peşindeyiz adamlardaki lükse bak
Not al notevet canım olabilir bence duruş şekli.. şu ölçümü cumartesi doktorum yapar inşAllah bunu da soracam
Pijama takımı mıydı minnoşum? Bileyim de polarlı molarlı takımlara denk gelirsem atarım sana.bende 3lü takım olarak beğendim ama nerden beğendiğimi hatırlamıyorum atmamışım favoriye kafam nerdeyse o ara.. bulunduğum yer soğuk olduğu için uzın kollu polarlı sabahlık istiyorum.. lohusalıkta da üşütmemek lazım diye..
canım benim ilk alttan muayenemi 38.haftada yaptı doktorum.. ama genel olarak 37 den sonra bakıyorlar sanırım.. eğer riskli bir durum yoksa bakmazlar sanmıyorum..
amin inşallah bnde öyle hatta bu cocuk ağlamıyor diye dr. a götrmüşlüğüm varevet sanırım ondan.. bide ilk çpcuğumda rahattım ben beni yoran bir bebek olmadı inŞallah abisi gibi olur diye dua ediyorum
Baksana şuna yaGönder gönder gelsin
Ben de xs alayım bari yarın eve dönünce sipariş vereyim, bi tek pembenin xs i kalmış
Sabahlık denk gelirse ne ala
Bunun terliğinden bahsetmişsiniz nerde hiç görmedim
Maşallah kuzum çok çok iyi. Zamanla kısalma başlayacak zaten su an bu ölçümler güzel. Bi de biliyorsun cihaz, doktorun ölçüm şekli filan hepsi etkiliyor bu uzunlukları.
Güzel haberlerle inşallah
Gözün Aydın canım benim keşke kız kardeşim olsaydı benim de su dönem en çok eksikliğini hissettiğim şey oldu
Ahahahhahaha Kız üzerine biraz daha katsın da bindiğiniz arabayı filan yenilesin dermişim
En azından tam olarak amacına hizmet eder
Not al not
Iki gündür iş yapiyorum evde dinlene dinlene. Marketten geldik buzdolabini sileyim de yerlestireyim dedim tabi bir buçuk saat ayakta hic oturmayınca vajinamda baski hissettim cocuk asagiya indi sanki. Uzandim bir daha da uzun sureli ayakta kalmamaya karar verdim. Bugün kontrolum vardi dr bi sorun gormedi agirlastigi icin ayakta kaldiginda baski hissedeceksin artik, pozisyonu da baskiya musait dediKızlar vajinaya baskı hisseden varmı yani böyle ayakta durunca falan orda bebegin başını hisseden
Bence de xs al beybi, s beden bile o kadar büyük ki topaç gibi oldum, 62-63 arasıyım ama 80 kilo gibi gördüm kendimi.Gönder gönder gelsin
Ben de xs alayım bari yarın eve dönünce sipariş vereyim, bi tek pembenin xs i kalmış
Sabahlık denk gelirse ne ala
Bunun terliğinden bahsetmişsiniz nerde hiç görmedim
ferrariyi alan garajını hazırlasın arkadaşım buna ayrı oda lazımBaksana şuna yahayır diyelim ki aldık verdik onca parayı apartman dairesinde nereye konulurki bu
Aa çok güzelmiş bu çiçekli model geceliğin terliğiiiiiBence de xs al beybi, s beden bile o kadar büyük ki topaç gibi oldum, 62-63 arasıyım ama 80 kilo gibi gördüm kendimi.
Terliği de bu.
Mavi Mama Blue Flowers Terlik PNH4F2XL21SK-BL6 - Mavi - Penti
Mavi Mama Blue Flowers Terlik PNH4F2XL21SK-BL6 - Mavi ürünü Penti`de. Mavi Mama Blue Flowers Terlik PNH4F2XL21SK-BL6 - Mavi ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Canım çok iyi ölçü bak benim gittiğimde bir hafta önce 28 diçok şükür yok canım teşekkür ederimama doktor değiştireceğim demiştim ya farklı bir doktora gittim bugün 29+0 da önceki doktorum vajinal 49 mm ölçmüştü rahim ağzını bugün 30+3 bu doktorda vajinal baktı 42 43 ölçtü. rahimağzın zırh gibi dedi ama kısalması normal mi anlamadım.
Duruma göre degisiyormus tabi ama ablamda mesela bebis çıktı genel anestezi olmuştu o. Bebisi 10 15 dkda verdiler ablamda toplam 30 40 dk kadar kaldı. Sen hiç farketmiyorsun zaten ne kadar kaldığını gözünü kapatıyorsun açıyorsun hersey bitmiş oluyor.
Ben 8 8 buçuk saat anesteziyle baygın kaldım inan ondan bile hemen uyandım
Ben onda uyumusta uyanmış gibi olmuştum, rahim filmi çekilirken de 10 dk mesela baygın kaldım gözümü açıp kapatmam gibi olmuştu
Çok araştırmaa olacağıma varıyor her şey o an ne olacak nasıl gelişecek bilinmez bir süreç. İstersen 2. yada 3. Doğumun olsun gene aynısı her doğum kendi içinde bambaşka bir olay. Bunları düşünüp kalan süreci kendine zehir etme deriim ben. Benim arkadaşım ağlaya ağlaya girmişti niye kocamdan helallik alamadım diye, diğeride güle oynaya girdi böylesi dhaa iyimiş diye. Tamamen psikolojik. Geçen birisi bana doğum hikayesini anlatıyor kötü bir doğum olmuş kesinlikle sezeryan yaptır diye en son kızdım doğumu az kalmış insana anlatılır mı diye senin ki kötü bir deneyim diye benim ki de öyle olacak değil ya diye. Derdim de seseryan normal değil nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin minik kuşum. Herkesin hikayesi farklı araştırma derim
Ay saçma sapan triplere girdim endeskopide narkoz almıştım bi operasyonum daha vardı ondada ama sanırım can taşıyınca garipleşiyormuş insan ve ben normalde bukadar korkak değilimdir. Ben genel isticem eşimde çok stresli bu ara benim sancım oldukça triplere giriyor çok heyecanlı bize şimdiden stres bastıkuzum neden uyanamayasın kendine böyle negatif düşünceler yükleme.
2 genel anestezili ameliyat oldum bence müthiş rahatlık.
gözünü kapıyor ve açıyorsun saatler geçse bile sanki 5 dkdır uyuyorum ve her şey olmuş bitmiş, mis gibi.
beni anestezi kısmı hiç korkutmuyor şahsenn. üstelik yaşlarımız çok genç öyle bi anestezilik risk de yok yani.
benim nasıl olur bilmem. tercihime kalırsa epidural isterim ama onda bile bebeğimi ilk gören olma isteğim olmasa genel anestezi isterdim
mantıklı diğer satış sitelerinde de aynı anda gelip gidiyor valla cok ilginç
Canım doğum yaklaştıkça bu korkular çok normal. Ben vazgeçtim içerde kalsın diye söylenmiştim hemşireyeKızlar size bir şey sorucam yaşayan var mı aranızda bana çok korku geldi belimden iğne olup doğum yapmak istemiyorum genel aneztezi istiyorum buseferde ya uyanamazsam korkusu ne oluyor bana böyle ya
daha önce kaçtı peki birden kısalmasından korkuyorum canımCanım çok iyi ölçü bak benim gittiğimde bir hafta önce 28 di
Ben daha önce hiç narkoz almadın sandımAy saçma sapan triplere girdim endeskopide narkoz almıştım bi operasyonum daha vardı ondada ama sanırım can taşıyınca garipleşiyormuş insan ve ben normalde bukadar korkak değilimdir. Ben genel isticem eşimde çok stresli bu ara benim sancım oldukça triplere giriyor çok heyecanlı bize şimdiden stres bastı
Ama benimde galiba kız kafasınla itiyor altıma yapıyordum daha demin
Sen de bendensin demek :) ay çok sıcak, hiç dolaşasım yok. Her şeyi internetten aldım ama bunlar öyle olmaz, tombiğim risk alamıyorum.
Ay çok şükür aklımda dualarımda seninde son zamanlarda buraya girerken senden güzel haberler vardır inşallah diye giriyorumHer şey güzel olacak canım beniim sütlerin Doruk bey’e şifalar olsun bol bol kilo aldırrsıın
Maşallah ikinizedeRabbim sizi korusun biran evvel kavuşmanızı kolay sağlıklı kılsın
Canımızzz tazecik annemiz hoşgeldinnnn.
Ya gördüklerimi alıntıladım hemen vallahi hakkınızı nasıl öderim bilmem o kadar hamile insanı merak ettirdimAyy içim rahatladı senden böyle bir mesaj alınca cidden sürekli aklımın bir köşesindesin çoi mutlu oldum sizin adınıza inşallah kucağına al annesi en kısa zamanda . İçim kıpır kıpır oldu. Her şey çok güzel olsun sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?