2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar iyi akşamlar
Az önce ayaktayken aniden sağ taraftan belime ani ağrı girdi, 5 dk kadar sürdü baya siddetliydi ani harekette yapmadım. Sonra lavaboya gittim kalkarken kasiklarima da hafif ağrı girdi 30 sn kadar sürdü geçti üstünden 5 dk kadar geçti bel ağrısı tekrar girdi ve şuan uzandım ağrı geçmiyor sağ tarafımdan giriyor ağrı
Ne olabilir bu sancı falan mı giriyor acaba

Uzanıyorum geçmiyor yer değiştiriyorum geçmiyor hafifliyor 20 sn sonra tekrar sancı giriyor
Yok mu kimse
Hüngür hüngür ağladım az önce Diloşum, karnım aşağı düştü bir gariplik var, sancı giriyor kasılıyor, kıpırdayamıyorum o kadar ağrılı ki. Eşim de karnımın bir tuhaf göründüğünü söylüyor korkuyorum neler oluyor böyle?

Yavrum bende hiç iyi değilim noluyor birden oldu

Bebek sağ tarafımdan bastırmaya başladı kasiliyor gibi belim bi geçiyor gibi oluyor sonra tekrar sancı giriyor
Senin kasiklarinda mi ağrı var kuzum holuyor ya

Bebek sağ tarafımdan bastırmaya başladı kasiliyor gibi belim bi geçiyor gibi oluyor sonra tekrar sancı giriyor
Beline de giriyorsa bir doktoruna yaz minnoşum.

Alt karnımda benimki, lavaboya giderken en az üç kere iki büklüm bekliyorum ağrıdan kasılmadan adım dahi atamıyorum. Aşağıya doğru bir ağırlık bindi ki sorma.

Uzanıyorum geçmiyor yer değiştiriyorum geçmiyor hafifliyor 20 sn sonra tekrar sancı giriyor
Yok mu kimse
Doktoruna ulasma gibi bir durum varsa haber ver istersen. Insallah hemencecik geçer. Bebekler buyuyor rahim genişliyor iyi düşünelim iyi olsun ama doktorun görmesi icini de ferahlatir

Burdaki doktorun numarasını almamıştım ki
Senin beline ağrı giriyor mu aralıklı mi oluyor karnımda düştü diyorsun

Doktoruna ulasma gibi bir durum varsa haber ver istersen. Insallah hemencecik geçer. Bebekler buyuyor rahim genişliyor iyi düşünelim iyi olsun ama doktorun görmesi icini de ferahlatir
Bu yeni doktorun numarasını almamıştım ama gidersem aynı hastaneye giderim artık

Doktorum alt tarafa tekme atarsa anlik adet agrisi gibi sanci hissetmen normal demisti. Belki senin bebis arka arkaya sag tarafini tekmeliyorsa uzun bir sanci hisssiyor olabilirsin. Ama tabi biz bilemeyiz gecmezse doktora görün canim

Burdaki doktorun numarasını almamıştım ki
Senin beline ağrı giriyor mu aralıklı mi oluyor karnımda düştü diyorsun
Belimdeki ağrı stabil her gün olan ağrı minnoşum, alt karnım çok fena, öğleden beri bir sancı vardı zaten ama böyle kötüleyeceğini düşünmemiştim.

Yavrum hastaneyi ara ya numarasını versinler ya da görüştürsünler, benim dahiliye doktorumun numarası yoktu, hastane görüştürmüştü beni covid olduğumda.

Doktorum alt tarafa tekme atarsa anlik adet agrisi gibi sanci hissetmen normal demisti. Belki senin bebis arka arkaya sag tarafini tekmeliyorsa uzun bir sanci hisssiyor olabilirsin. Ama tabi biz bilemeyiz gecmezse doktora görün canim
Şöyle diyeyim canım bebeğin zaten ayakları sağ kaburgamın ordaydi şimdi ordan kendini kasıyor iktiriyor bi müddet öyle kalıyor sonra kendini salıyor gibi
Kasığımdan çok belimde ağrı var birde çok sık aralıklarla girip cikiyor

Aramızda 13 yaş var küçükken bacım olduğunu pek anlamazdım çocuktu çünkü.. ama şimdi genç kız olunca süper birşeymiş bekarda olunca hele oohhh.. mesleğe başlayana kadar rahat olur da başlayınca bakalım..
Alayım not çok haklisin telefona yazayım hemen
Pijama takımı mıydı minnoşum? Bileyim de polarlı molarlı takımlara denk gelirsem atarım sana.
Evet canım 3 lü pijama takımıydı.. ayy çok iyi olur gözüne çarparsa
kızlar yuzunde leke olan oldu mu, bnm bu sefer baya bariz oldu anlamadım.şöyle vakıtlıce dopum yapıp zayıflama bakım konusmak istiyorum
O ben bide kız çocuğa hamile kalınca olur diyorlar ne alaka oldu valla leke ilk gördüğümde çok üzüldüm öncekinde olmamıştı.. tek tesellim doğumdan sonra geçecek olması
Ögretmen olan arkadaşlar acaba seminerler 1 eylulde mi baslayacak internette oyle yaziyor ama kesin mi? Ona gore rapor isteyecegim de
Bende 1 eylül diye biliyorum inşAllah uzaktan olur diye de dua ediyorum öyle birşey demişti bakan.. pkulun ilk haftasıda izne ayrılırım diye düşünmekteyim.. bu cumartesi 32+0 olduğum içün çalışabilir raporu da alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…