Belimdeki ağrı stabil her gün olan ağrı minnoşum, alt karnım çok fena, öğleden beri bir sancı vardı zaten ama böyle kötüleyeceğini düşünmemiştim.
Yavrum hastaneyi ara ya numarasını versinler ya da görüştürsünler, benim dahiliye doktorumun numarası yoktu, hastane görüştürmüştü beni covid olduğumda.
Biz bi kere aramistik yavrum doktor oluyor mu kadın dogumcu acilde diye geliyorsunuz ebeler bakıyor sıkıntı olursa doktoru çağırıyorlar demişlerdi ama numarasını veriyorlar mı bilmiyorum
Yavrum sende git bari sen benden daha agrilisin gibi benim daha çok belime ağrı girip girip çıkıyor hiç bisey yoktu ayakta dururken birden oldu
Şimdi size enteresan birşey söyleyeyim de şaşırın azıcık biz gecelik mi pijama mı derken doğumhanedeki ebeyle görüştüm geçen hafta. Gebe okulundaki ebeler ameliyathaneye kadar soktular bizi. Orada baş ebeyle konuştuk. Dedim ne giyelim hangisi rahat olur. Ebe dedi ki üzerine düğmeli pijama üstü giy altına da herhangi bi etek giy. Acayip şaşırdım. Ne alaka diye sordum. Doğumu beklerken karnınızdan nst ye bağlarken bütün geceliği kaldırmak zorunda kalıyoruz her tarafınız açılıyo. Alttan muayene edelim dediğimizde de pijama olduğunda giy çıkar sorun oluyor dediler. Ha doğum bittikten sonra istediğinizi giyin sorun değil diye baş ebenin kendisi söyledi. Zaten karışık olan kafam iki kat karıştı
Dilos6342Birbasak
. Geçmiş olsun noldu birden böyle.. bende aşırı sertleşme olduğunda sol tarafıma doğru yatıp masaj yapıyorum.. bide çok afedersiniz gazınız falan sıkışma durumu olabilir..
Birbasak
sende aşağı inme durumu garip canım yaa..
Şöyle diyeyim canım bebeğin zaten ayakları sağ kaburgamın ordaydi şimdi ordan kendini kasıyor iktiriyor bi müddet öyle kalıyor sonra kendini salıyor gibi
Kasığımdan çok belimde ağrı var birde çok sık aralıklarla girip cikiyor
Diloşçum geçmiş olsun. Ebe belden kasıklara doğru ağrı olursa mutlaka muayeneye gelin demişti. Oturup dinlendiğide geçmesi lazımmış yalancı ağrıların. Bence de bi görün doktoruna istersen. Allahın izniyle bişey yoktur ama için rahat eder
Kızlar iyi akşamlar
Az önce ayaktayken aniden sağ taraftan belime ani ağrı girdi, 5 dk kadar sürdü baya siddetliydi ani harekette yapmadım. Sonra lavaboya gittim kalkarken kasiklarima da hafif ağrı girdi 30 sn kadar sürdü geçti üstünden 5 dk kadar geçti bel ağrısı tekrar girdi ve şuan uzandım ağrı geçmiyor sağ tarafımdan giriyor ağrı
Ne olabilir bu sancı falan mı giriyor acaba
Şimdi size enteresan birşey söyleyeyim de şaşırın azıcık biz gecelik mi pijama mı derken doğumhanedeki ebeyle görüştüm geçen hafta. Gebe okulundaki ebeler ameliyathaneye kadar soktular bizi. Orada baş ebeyle konuştuk. Dedim ne giyelim hangisi rahat olur. Ebe dedi ki üzerine düğmeli pijama üstü giy altına da herhangi bi etek giy. Acayip şaşırdım. Ne alaka diye sordum. Doğumu beklerken karnınızdan nst ye bağlarken bütün geceliği kaldırmak zorunda kalıyoruz her tarafınız açılıyo. Alttan muayene edelim dediğimizde de pijama olduğunda giy çıkar sorun oluyor dediler. Ha doğum bittikten sonra istediğinizi giyin sorun değil diye baş ebenin kendisi söyledi. Zaten karışık olan kafam iki kat karıştı
Diloşçum geçmiş olsun. Ebe belden kasıklara doğru ağrı olursa mutlaka muayeneye gelin demişti. Oturup dinlendiğide geçmesi lazımmış yalancı ağrıların. Bence de bi görün doktoruna istersen. Allahın izniyle bişey yoktur ama için rahat eder
Sağol kuzum kasigima 2 3 kere ağrı girdi yazdığımdan beri kısa sürdü geçti ama belim bi garip daha da garip olan sertleşme bel ağrısı kasık hepsi sağ tarafımdan oluyo
Dilos6342Birbasak
. Geçmiş olsun noldu birden böyle.. bende aşırı sertleşme olduğunda sol tarafıma doğru yatıp masaj yapıyorum.. bide çok afedersiniz gazınız falan sıkışma durumu olabilir..
Birbasak
Biz bi kere aramistik yavrum doktor oluyor mu kadın dogumcu acilde diye geliyorsunuz ebeler bakıyor sıkıntı olursa doktoru çağırıyorlar demişlerdi ama numarasını veriyorlar mı bilmiyorum
Yavrum sende git bari sen benden daha agrilisin gibi benim daha çok belime ağrı girip girip çıkıyor hiç bisey yoktu ayakta dururken birden oldu
Sağol kuzum kasigima 2 3 kere ağrı girdi yazdığımdan beri kısa sürdü geçti ama belim bi garip daha da garip olan sertleşme bel ağrısı kasık hepsi sağ tarafımdan oluyo
Dilos6342Birbasak
Birbasak
Bende annemin basma eteklerinden giyeyim bari diye şakalaştım kadınla hah işte öyle diyo bide depend e kızıyoruz çok dedi. Dikişlere takılıyor bide gebeler değiştirmek istemedikleri için her muayene masasına çıktılarında yırtıp çıkartmak istemiyorlar dedi. O yüzden şu nenelerimizin giydiği poşet külotlar varya onlardan alın içine de bebek bezinin kenarlarını kesip koyun falan dedi. Her hastanenin durumu farklıdır tabi. Bana ebe bunları söyledi. Bakalım o gün kafama göre nasıl istersem takılcam galiba kafam çok karıştı
Hay Allah yaa. Benimde dün oldu birkaç kere Allahtan uzun sürmedi. Bu aralar büyüme atağındalarmış haftalık 250 gram alıyorlarmış bende ona yoruyorum. Büyüdükçe bellerimize yük biniyor. Kısa sürmesi iyi ağrılarının. Ama yine de doktora bir görün canım yaa nolur nolmaz tedbir iyidir