2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz bi kere aramistik yavrum doktor oluyor mu kadın dogumcu acilde diye geliyorsunuz ebeler bakıyor sıkıntı olursa doktoru çağırıyorlar demişlerdi ama numarasını veriyorlar mı bilmiyorum
Yavrum sende git bari sen benden daha agrilisin gibi benim daha çok belime ağrı girip girip çıkıyor hiç bisey yoktu ayakta dururken birden oldu

@notdefteri2_ bende bunları aldım canım Kuzenim bir tane daha elbise model al o daha rahat oluyor dedi koyu renk bir elbise daha alacağım
Şimdi size enteresan birşey söyleyeyim de şaşırın azıcık biz gecelik mi pijama mı derken doğumhanedeki ebeyle görüştüm geçen hafta. Gebe okulundaki ebeler ameliyathaneye kadar soktular bizi. Orada baş ebeyle konuştuk. Dedim ne giyelim hangisi rahat olur. Ebe dedi ki üzerine düğmeli pijama üstü giy altına da herhangi bi etek giy. Acayip şaşırdım. Ne alaka diye sordum. Doğumu beklerken karnınızdan nst ye bağlarken bütün geceliği kaldırmak zorunda kalıyoruz her tarafınız açılıyo. Alttan muayene edelim dediğimizde de pijama olduğunda giy çıkar sorun oluyor dediler. Ha doğum bittikten sonra istediğinizi giyin sorun değil diye baş ebenin kendisi söyledi. Zaten karışık olan kafam iki kat karıştı

Diloşçum geçmiş olsun. Ebe belden kasıklara doğru ağrı olursa mutlaka muayeneye gelin demişti. Oturup dinlendiğide geçmesi lazımmış yalancı ağrıların. Bence de bi görün doktoruna istersen. Allahın izniyle bişey yoktur ama için rahat eder

Doktora git kuzum riske atma bi nts filan bağlarlar belkş

Çok mantıklı normal doğumda bakıp duruyorlar aslında.. ama bana ameliyatlar giydirdikleri önlük ten giydirmişlerdi

Sağol kuzum kasigima 2 3 kere ağrı girdi yazdığımdan beri kısa sürdü geçti ama belim bi garip daha da garip olan sertleşme bel ağrısı kasık hepsi sağ tarafımdan oluyo

Yok gaz sıkışmasını çok iyi biliyorum benim belimin sağ tarafından kalcama doğru vuruyor ağrı

Yarına kadar bekleyeceğim minnoşum bakalım.

Doğru, ebeler ilgileniyor akşamları, burda da öyle. Bir defa gitmiştim hiç memnun kalmadım. Keşke nöbetçi doktor olsa.

Sağol kuzum kasigima 2 3 kere ağrı girdi yazdığımdan beri kısa sürdü geçti ama belim bi garip daha da garip olan sertleşme bel ağrısı kasık hepsi sağ tarafımdan oluyo

Benimde hep sağımda oluyor orda beyfendi ama bu kadar uzun süreli ağrım olmadı canım..

Yarına kadar bekleyeceğim minnoşum bakalım.

Doğru, ebeler ilgileniyor akşamları, burda da öyle. Bir defa gitmiştim hiç memnun kalmadım. Keşke nöbetçi doktor olsa.
Hatayda devlet hastanesinde kadın doğum acili vardı ama burda yok sanirim
Sende kötüleşirsen bi git yavrum mutlaka

Her gidişimde ‘normal’ diye diye o kadar soğuttu ki doktorum, nişanı suyu görmeden gidesim gelmiyor artık.

Çok mantıklı normal doğumda bakıp duruyorlar aslında.. ama bana ameliyatlar giydirdikleri önlük ten giydirmişlerdi
Bende annemin basma eteklerinden giyeyim bari diye şakalaştım kadınla hah işte öyle diyo bide depend e kızıyoruz çok dedi. Dikişlere takılıyor bide gebeler değiştirmek istemedikleri için her muayene masasına çıktılarında yırtıp çıkartmak istemiyorlar dedi. O yüzden şu nenelerimizin giydiği poşet külotlar varya onlardan alın içine de bebek bezinin kenarlarını kesip koyun falan dedi. Her hastanenin durumu farklıdır tabi. Bana ebe bunları söyledi. Bakalım o gün kafama göre nasıl istersem takılcam galiba kafam çok karıştı

Hay Allah yaa. Benimde dün oldu birkaç kere Allahtan uzun sürmedi. Bu aralar büyüme atağındalarmış haftalık 250 gram alıyorlarmış bende ona yoruyorum. Büyüdükçe bellerimize yük biniyor. Kısa sürmesi iyi ağrılarının. Ama yine de doktora bir görün canım yaa nolur nolmaz tedbir iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…