Uzan sende bi yavrum bakalım hafifleyecek mi bende uzandım bekliyorumDevlet hastanesi o kadar uzak ki, muhtemelen orda vardır.
Biraz daha dikkat edelim bakalım Diloşum, önce doktoru ararım ona göre hareket ederim.
En cumartesi günü nstye baglanmistim bi sıkıntı cıkmamisti ayakta dururken aniden ağrı girdi bi daha da geçmediHay Allah yaa. Benimde dün oldu birkaç kere Allahtan uzun sürmedi. Bu aralar büyüme atağındalarmış haftalık 250 gram alıyorlarmış bende ona yoruyorum. Büyüdükçe bellerimize yük biniyor. Kısa sürmesi iyi ağrılarının. Ama yine de doktora bir görün canım yaa nolur nolmaz tedbir iyidir
Eşim gelsin geçmezse gidicem canım insallah bi sıkıntı yoktur
Çalışmıyorum ama özellikle bu hafta gelen güncellemeler varKızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ?
Ayy anladım canım hemşire yerleri kalmadığı için hareketleri azalıyor dedi ama hiç sanmıyorum bende beni 5.5 aydan beri uyandırıyor neredeyse şimdi çok daha şiddetliÇalışmıyorum ama özellikle bu hafta gelen güncellemeler var
Hareketleri İlk defa gece uykumdan uyandırmaya başladı ve aşırı hareket hissediyorum. Tekme değil de bütün hareketler rahatsız ediyor. Özellikle iki gündür de ciddi nefes darlığı, sıcaktan bulantı, gece geri uyuyamama başladı.
Şimdiden hareketler uyutmuyorsa net söyleyebilirim ki o haftalardan sonra cok uykusuz kalabilirsin
Nasıl desem tekme atamıyor artık sadece gücünü toplayıp geçirebilirse geçiriyor Arada bi tane.ama haricinde karnım sürekli in çık kaykıl bi hareketler halinde çocuğu dışardan otur izle. Bunlar da aşırı rahatsız ediyor haliyle. Bi de nefes darlığı ciddi bi sorun böyle bi şey hayal etmemiştimAyy anladım canım hemşire yerleri kalmadığı için hareketleri azalıyor dedi ama hiç sanmıyorum bende beni 5.5 aydan beri uyandırıyor neredeyse şimdi çok daha şiddetli
Anladım canım balık gibi oradan oraya kayıyor diyorlar doğum yapmış arkadaşlarım o evre sanırımNasıl desem tekme atamıyor artık sadece gücünü toplayıp geçirebilirse geçiriyor Arada bi tane.ama haricinde karnım sürekli in çık kaykıl bi hareketler halinde çocuğu dışardan otur izle. Bunlar da aşırı rahatsız ediyor haliyle. Bi de nefes darlığı ciddi bi sorun böyle bi şey hayal etmemiştim
Canım ücretsiz izin kullanacaksan sonrasında bu sıcaklarda covid ortamında hiç 37 yi bekleme derim. Ama ücretsiz izin düşünmüyorsan 5 hafta 5 haftadırKızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
5 hafta için rapor alabilirim diyorum canım doktorum çok anlayışlı doğum raporum dolduğu zaman alabilirim iş yerinden de sıkıntı çıkartmazlar diye düşünüyorumCanım ücretsiz izin kullanacaksan sonrasında bu sıcaklarda covid ortamında hiç 37 yi bekleme derim. Ama ücretsiz izin düşünmüyorsan 5 hafta 5 haftadır
Ben de calismak istiyordum ama cocuklar cok hareketli dedigin gibi. Bir de ilk haftalar toplanti filan stresli geciyor idare bir suru belge rapor istiyor. Enerjimi bunlara harcamak istemiyorum sanirim calismayacagim. 32+0 ne zamansa o zaman aliniyormus rapor buradan bi arkadas yazmisti. Not: tecrubem yok ilk bebemKızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Ben de calismak istiyordum ama cocuklar cok hareketli dedigin gibi. Bir de ilk haftalar toplanti filan stresli geciyor idare bir suru belge rapor istiyor. Enerjimi bunlara harcamak istemiyorum sanirim calismayacagim. 32+0 ne zamansa o zaman aliniyormus rapor buradan bi arkadas yazmisti. Not: tecrubem yok ilk bebem
benim bir arkadasim sey demisti , son iki ay zaten vucut seni uykusuzluga alistiyor . Gerek surekli gece wc ye gitmek , agrilar yada bebegin hareket etmesi yuzunden yatamiyorsun demisti.Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Olabilir ya ama balık gibi soft hareketler bekleme hiçAnladım canım balık gibi oradan oraya kayıyor diyorlar doğum yapmış arkadaşlarım o evre sanırım
Çok geçmiş olsun yaaaKızlar merhaba tekrardan dün basima gelenleri yazmak için geldim anca yazabiliyorum. Şimdi biraz biraz okudum da durumları. 3 gündür geçmeyen bir karın sertlesmesi ve sancım vardi ayakta çok kaldım ondan diye düşünüyordum en son baktım geçecek gibi değil bı acile gidim dedim. Gitmez olaydım o kadar rezil oldum o kadar korktum bide üzerine boşuna stres panik yaşadım. Devletin kadın doğum aciline gittim doktor zaten yok sağolsunlar uyuyarak maaş alıyorlar galiba. Ebe kontrol etti ve direk acilman var her an doğum yapabilirsin hemen şehir Hastanesi'ne git yatış verilsin dedi neye uğradığımizi şaşırdık çünkü öncesinde acil doğum yapmış biri olarak doğum olarak gitmemiştim ve trajikomik tarafı acil doğum yapabilirsin diyip beni kendi imkanimizla şehir Hastanesi'ne göndermeleri oldu ama ben şehir Hastanesi'ne gitmedim kendi doktorum özelde direk o hastaneye gittim durumu anlattım beni hemen nst ye bağladılar sancı durumuna baktılar sonrasında ebe geldi muayne etti ebe nin dediği şey aynen şu hangi gerizekalı sana acilman var dedi Allah korusun o panikle o stresle başka bir şey de başınıza gelebilirdi dedi. Sonrasında bana bı boş serum bide parol taktılar rahtlamam için ağrım azalsın diye bu süreçte tabi kendimi de çok kastım sonrasında eşimden çikolata istemişler onu yedirdiler tekrar nst ye bağladılar tekrar tekrar kontrol muayne oldu ebe ile doktorum sürekli irtibat halindeydi. En son cikarken doktorum sancın evet var ama çok diyemeyiz acilaman sıfır hiç yok kendini hiç bir şekilde erken doguracam diye düşünme gayet iyisin yorgunluğun verdiği bir şey büyük ihtimalle magnezyum kalsiyumu ihmal etme dedi ve gönderdi. Şimdi bizler kimlere emanetiz benim zaten zorunlu sezeryan olacaktı hadi ordaki ebe beni direk doğuma alsaydı ne olacaktı. Bir daha tövbe ettim devlete gitmeye...
Bende genel anestezi istiyorum cnm çıkacak bu kız tabi biŞekildeCanım doğum yaklaştıkça bu korkular çok normal. Ben vazgeçtim içerde kalsın diye söylenmiştim hemşireyeama o bebiş oraya geldiyse bir çıkışı olacak sakin ol iki türlüsünü de tek doğumda yaşamış biri olarak genel anestezi isticem direk. Çünkü belden olan bende tutmadı boş yere üç kez delindi belim ama olmadı ve sonrasında gece emzirme sırasında bacaklarımın hissi gitti 10 dk gibi sinirler zarar gördüğü içinmiş. Tabii en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar fakat ne istediğini doğum öncesi net belirt bence.
Cnm sorun ilk defa ölçtü 28 çıktı ama normal dedi anlamadım bugündaha önce kaçtı peki birden kısalmasından korkuyorum canım
Narkoz aldımda demek ben hamilelikte o doğum korkusuna yakalandımBen daha önce hiç narkoz almadın sandımAma merak etme o korkular bana da geliyor arada, narkoz yiye yiye narkozcu oldum ama hala bi içim tuhaf oluyor suanlik daha var diyorum ama o gün stres yaparım kesin bu arada belden uyusmada sakinleştirici de veriyorlarmis
Cnm acile git hemen çok sık olmuşKızlar iyi akşamlar
Az önce ayaktayken aniden sağ taraftan belime ani ağrı girdi, 5 dk kadar sürdü baya siddetliydi ani harekette yapmadım. Sonra lavaboya gittim kalkarken kasiklarima da hafif ağrı girdi 30 sn kadar sürdü geçti üstünden 5 dk kadar geçti bel ağrısı tekrar girdi ve şuan uzandım ağrı geçmiyor sağ tarafımdan giriyor ağrı
Ne olabilir bu sancı falan mı giriyor acaba
Uzanıyorum geçmiyor yer değiştiriyorum geçmiyor hafifliyor 20 sn sonra tekrar sancı giriyor
Yok mu kimse
Cnm bi acile gitsene hemenHüngür hüngür ağladım az önce Diloşum, karnım aşağı düştü bir gariplik var, sancı giriyor kasılıyor, kıpırdayamıyorum o kadar ağrılı ki. Eşim de karnımın bir tuhaf göründüğünü söylüyor korkuyorum neler oluyor böyle?
Ben 32 de ayrilicam inşallah. Ama sonrasındaki yıllık izinlerimi falan bitirdikten sonra 2 yıl ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum kısmetse. Bu şekilde 2025 e giriyoruz. Ama ucretsiz izin kullanmayacak olsam yıllık izin rapora rağmen nisan ayını anca buluyorum.5 hafta için rapor alabilirim diyorum canım doktorum çok anlayışlı doğum raporum dolduğu zaman alabilirim iş yerinden de sıkıntı çıkartmazlar diye düşünüyorum
Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Aralığı azaldı ama mide bulantım başladı bu sefer deBende genel anestezi istiyorum cnm çıkacak bu kız tabi biŞekilde
Cnm sorun ilk defa ölçtü 28 çıktı ama normal dedi anlamadım bugün
Narkoz aldımda demek ben hamilelikte o doğum korkusuna yakalandım
Cnm acile git hemen çok sık olmuş
Cnm bi acile gitsene hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?