2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım sadece reflü olarak düşünme biz mesela yemek yedikten sonra yatınca nasıl rahatsız oluyorsak bebekler sürekli yatacak. Kusma ihtimali var yatarak kustugunu düşünsene aynı şeyler onlar içinde geçerli hem boğulma riski hemde kustugunu geri mideye gönderir

Cnm çanta kısmı altta kalıyor yani zaten koltuğa filan koycan çok pislenceğini düşünmüyorum içi yıkanabiliyor zaten en fazla kullanılacak 3-4 ay ama engelliyormuş kusmayı gazı yani bi tık bile etkilese yeter ben anne yanının içinede koyarım kendi beşiğininde sığmadığında bırakıcaz cnm indirim olurmu bilmem ama içine hangisi siniyorsa onu al

Ben alacaktım, kenarları boğulma tehlikesi yaratıyor dediler, koşarak uzaklaştım. Ama evin içinden bebeği yanında taşımak için bile çok güzel geçmişti bana.

Canımm, sağ sağlim bebeğine kavuştun, ne güzel sütün de geliyormuş o süt ve senin sevgin bebeğini hayata bağlayacak, tombiş bir oğlun olacak inşallah. Burada bu kadar insanın duasını alıyorsun, bebeğin iyi, çok şükür, hiç korkma canım benim

Ya besigin icindeki yatagin altina bir sey koyarak egim saglasak reflu yatagi etkisi olusturmaz mi acaba
evler kucuk bebenin var bir suru esyasi 3-4 ay kullandigi seyi baskasina vermeye de kiyamam ben kardesi olursa o da kullanir diye.
Aha işte ben de öyle yapcam

Ben bunu dediğim gibi 4 sene öncesinde ablam kullanırken biliyorum. O zaman eczanede en iyisi demişlerdi hem cam hem antikolik. Kesinlikle gaz yapmamıştı ama yeğenim çok zorlu bi çocuk olduğu için ne doğru düzgün annesini emdi ne de biberonu. Bi müddet biberonu aldı sonra bıraktı ama tamamen bebisten kaynaklı siringayla süt vermeye çalışıyorduk çocuğa sürekli de burnundan getiriyordu mamayı ( çok dikkatli vermemize ragmen) inşallah hiç birimizin bebesi aynı olmaz.
1 ay kadar önce baktım biberona o zaman emzik kısmını hiç bi yerde bulamamıştım. hatta tam hatırlamıyorum +3 ay yazıyor diyelim öyle yazmış satıcı ama herkese yenidogan yollamış gibi. Ya da eski emzik ucu yazıp yeni modeldekinden yollamışlar o da haliyle olmamış biberona. Bunun gibi bir sürü vardı benimde kafam karıştı guvenememistim o yüzden avent cam olanı aldım. Bakalım inşallah güzeldir

Internetten biberon bakarken benim de cok kafam karismisti eski baslik yeni biberon, cam mi pp mi belli degil. Yorumlar sikayetle dolu. O yuzden dedim uc kurus fazla olsun e bebekten aldim dr browns. Bir de pompanin icinden aventin plastik biberonu cikti ikisini de kullanirim dedim. Tabi bebis sorun cikarmaz insallah dedigin gibi. Biz alip duruyoruz da aldiklarimizin ciddi bir kismini verimli kullanamayacakmisiz gibi hissediyorum ama ana yuregi yinede aliyorum

Evet benimde kafam karıştı dediğin gibi e bebeğe gittim orda da yoktu eczanede de göremedim vazgeçmiş bulundum o yüzden. Ama almak iyi oluyor canım bence emzik biberon konusunda diyorum çünkü genelde çocuğa göre hareket ediyorsun. Dediğim gibi yegenimde çok şahit oldum ne zaman neyi alacakları belli olmuyor elinin altında olması çok iyi oluyor o yüzden. Diyelim 4 5 ay anne sütü emdi, birden bırakıp biberona da gecebiliyorlar hiç belli olmuyor yani. Bi de bu devirde herseyin fiyatı haftada uçtuğu için elinde bulunması çok iyi oluyor
Mesela emzik konusunda da bazı bebekler uykuya dalma esnasında hiç istemezler bazıları da ona çok ihtiyaç duyar. Dogunca resmen gördüğüm kadarıyla her çözüm yolunu sunmaya çalışıyorsun ben gerçekten bebeğin bizim yonlendirmemize göre hareket ettiğine pek inanmıyorum özellikle küçükken. Yeğenimde çıldırıyorduk biz biberon almaz annesini emmez sırıngadan almaz ay Allahim çok zordu 3 kişi etrafında dolaniyorduk. Bi gün çocuk biberonla içse ertesi gün almıyordu falan

Reflü yatağı ben almadım ekstra anne yanı beşiği eğimli yapabiliyorum isteğe bağlı eğer beşik almadıysanız reflü durumuna uygun beşikleride tercih edebilirsiniz benimde evim kücük ve çok kısa süreli kullanılacak şeyler almamaya çalışıyorum

Evet aldığım Trendyol dan aldım yeni doğan sonra ayina göre ucunu alabiliyorsun.

Bugün resmen ayıla bayıla geçti. Baş ağrısı, baş dönmesi böyle sanki içim çekiliyor gibi bir etki, mide bulantısı, halsizlik vardı. Bebeğin hareketlerini hissettiğim içim doktora gitmek istemiyorum 2-3 kez tuzlu ayran içtim acaba tansiyonum mu düştü diye ama yok geçmiyorda. Hastanelere gidipte sürünmek istemiyorum sırf muayane olmak için 2-3 saat bekliyoruz. Uyuyum geçer diyorum sıcak basıyor uyuyamıyorum

Kızlar bebek şampuanı, deterjanı, pişik kremi aldınız mı? Weleda, incia, siveno arasında kaldım. hope2022 ben de senin gibi olduğum için eşim ayağım kalkmıyor artık. Bir an önce alışverişler falan bitirip, bütün gün yatmak istiyorum

İncia bakayım dedim ben. Mustelanın içeriğine temiz demiyorlar. Duru granül sabun ve greenli bir markanın şampuanını alcam ben. Pişik kremi içinde bepontal herkesin kullandığı. Havaların serin olması avantajımıza olur insallah pişik konusunda

Vücut nemlendirmesi için ne düşünüyorsunuz kızlar ya ay çevremde yeni doğum yapmışlara bakıyorum duştan sonra bebeği kremliyorlar bana nedense sağlıklı gelmiyor o nemlendirme kısmı. En azından ilk 2 ay filan daha vücudu hassasken.

Bebekler iyice büyüdü o yüzden sanırım artık vücut yoruluyor mu napıyor

Ay kızlar demiştim ya antalyaya gidicem diye geldim ve çok aktif okuyamıyorum çabalıyorum ama kaçıyo arada herkes iyidir umarım. Valla burda yaşayan gebelere Allah sabır versin Ankaranın gözünü seviyim denize girdim bir kaç kez havuz için kendimi zor tutuyorum resmen savaş veriyorum

Korkma cnm ben bugün hiç yataktan kalkamadım aynılarına bide belden gelen adet ağrısı gibi şeyler eşlik etti bu süreç böyle geçcek çook sıcaklara kaldı son aylarımız çok zorlanıcaz bu ay bitene kadar

Kızlar ben size bir şey danışıcam biberon konusu konuşuluyor bu konuştuğunuz gaz yapmayan biberonu çok duydum yeni doğum yapan arkadaşım 2 aylık oldu bebişi bu beni kurtardı diyor ama ben kaşık biberon artı philips avent cam biberon hem 125 lik hem 200 lük olanı aldım siz olsanız alır mıydınız ondan yoksa bekliyim mi emerse beni zaten ihtiyaç çok olmayacak 6 aya kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…