Ya aynı şey aklımdan geçmedi değilbenim evim çok küçük hep az öz alayım kalabalık olmasın diye neyi nasıl alacağımı araştırmaktan beynim yandı artık :) bi ara bende dedim normal yatağın altına battaniye falan sıkıştırsam eğim yapsam olmaz mı acaba bide çok kısa ömürlü şeyler ya 6 ay diye satıyorlar ama 3 ay anca sığıyorlarmış yorumlara göre.. her bebeğin eğimli yatması gerekiyor mu acaba yoksa doğum sonrasına mı bıraksam reflüsü olmaz inşallah, olursa mı alsam bilemedim
Çogunluk aynı fikirdeyse alırsam çantalı alcam sanki. Ama sevibebe almam da bi indirime bakar
Cnm çanta kısmı altta kalıyor yani zaten koltuğa filan koycan çok pislenceğini düşünmüyorum içi yıkanabiliyor zaten en fazla kullanılacak 3-4 ay ama engelliyormuş kusmayı gazı yani bi tık bile etkilese yeter ben anne yanının içinede koyarım kendi beşiğininde sığmadığında bırakıcazBende uzun zamandir bu ikisinin fiyatlarini takip ediyordum :)) Indirim beklerken daha da artti
Cantali olan anneme va giderken daha kolay olur gibi geldi ama canta kismi yani dışı da yikanabiliyor mu? Dışarıda gezdikten sonra park yatagin icine koymak hijyenik olur mu o düşündürüyor biraz. Sevibebe de çok konforlu görünüyor. Belki kendi ambalajini atmayip bir yere giderken onunla taşınabilir mi
Kafamda deli sorular :) bi tanesine güzel bi indirim yapsalarda direk onu alsam
Ben alacaktım, kenarları boğulma tehlikesi yaratıyor dediler, koşarak uzaklaştım. Ama evin içinden bebeği yanında taşımak için bile çok güzel geçmişti bana.Bende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Düz beyaz olanlardan pek memnun değiller bebişler kayıyormuş, anne yanı gibi olanlardan memnunlar ama karar veremedim fiyatlar da 450 falan.
Canımm, sağ sağlim bebeğine kavuştun, ne güzel sütün de geliyormuşCanım selamlar. Mesajın üstünden hepinize yazmak istedim. Ben iyiyim, sezaryen sonrası kendime gelmeye çakılıyorum hastanede çok anlamamıştım zaman zaman ağrılarım oluyor. Parol yazmıştı doktor onunla idare etmeye çalışıyorum. Erken doğum olmasına rağmen şükür sütüm var düzenli sağmaya çalışıyorum. Her sağdığımda ve her sütümü kokladığımda oğlumu düşünüyorum. Onun da bir gün süt kokulu olacağını hayal ediyorum bu hayal beni ayakta tutuyor. Oğlumun dün görüş günüydü beni gördü ağlamaya başladı, ellerimi dezenfekte ettim dokundum ona ellerine ayaklarına. Konuştum biraz onunla. Hemen sustu ve uyudu saniyeler içinde.
Meğer beni bekliyormuş oğlum, annesini görünce hemen sakinledi. Şimdi Özlem içinde salı günü yeni bir görüş günü için saat sayıyorum.
Doktorla konuştum, Allah’a şükür şu an herşey yolunda, inşallah kilo almaya başlarsa ve süreç belli bir yola girerse daha umut dolu olacağım.
İnanılmaz acıkıyorum süt sağmak zor ama inanılmaz güzel bir duyguymuş. Bunu söylemek isterim.
Hastane sürecim çok iyi geçti hastanem hemşireler bakım çok iyiydi, içimde kalanlar çok oldu doğumumu böyle hatırlamak istemezdim ama kısmet diyelim.
Cumartesi günü acile nst takip ve tansiyon kontrolü için yatırılıp pazar günü sabah 7.30da düşmeyen tansiyon ve düzensiz nst sonucu acil doğuma alınmak, dizlerim titreye ameliyathaneye indirilmek, bebek çok küçük konuşmalarını duymak, artık uyutsunlar artık beni diye düşünüp durmak, o çaresizlik hissi, dua etmeye çalışmak ama Allahım bebeğimi korudan başka bir söz bulamamak… titreye titreye girdiğim sezeryandan titreye titreye uyandım. Sonrasında da tansiyonum 3 gün neredeyse hiç düşmedi, tam iniyor derken gene yükseldi.
Dün oğluşumu görmeye giderken de tansiyonum gene 15-10lardaydı, 2 gündür başım ağrıyordu gene ilaç kullanmama rağmen.
Ve bir mucize oldu, oğluma dokundum sonrasında baş ağrımın geçtiğini fark ettim. Ölçtüm, 12-8 olmuştu.
Demek oğluma dokunmam lazımmış
Aha işte ben de öyle yapcamYa besigin icindeki yatagin altina bir sey koyarak egim saglasak reflu yatagi etkisi olusturmaz mi acaba
evler kucuk bebenin var bir suru esyasi 3-4 ay kullandigi seyi baskasina vermeye de kiyamam ben kardesi olursa o da kullanir diye.
En mantıklısı bende ablam almasa almazdımAha işte ben de öyle yapcam
Kuzum dr browns şuan satıştaki geniş ağızlıların ucu kendi arasında değişebiliyor
Options + gibi bi şey yazıyordu galiba ben de aldım. Kolik için hem de. Geniş ağızlılar için en meme reddi yapmayan biberon filan diyorlar bakalım kısmet
Ben bunu dediğim gibi 4 sene öncesinde ablam kullanırken biliyorum. O zaman eczanede en iyisi demişlerdi hem cam hem antikolik. Kesinlikle gaz yapmamıştı ama yeğenim çok zorlu bi çocuk olduğu için ne doğru düzgün annesini emdi ne de biberonu. Bi müddet biberonu aldı sonra bıraktı ama tamamen bebisten kaynaklı siringayla süt vermeye çalışıyorduk çocuğa sürekli de burnundan getiriyordu mamayı ( çok dikkatli vermemize ragmen) inşallah hiç birimizin bebesi aynı olmaz.Dr Browns option+ anti kolik modelinde emzik kısmında değişiklik yapmış. Eski seri ve yeni seri diye birşey var (fotoğraflarını ekledim). Sanırım eski seri artik üretilmediği için elinde stok kalanlarda vardır sadece. Ama yeni serinin yedeklerinde sorun yok kendi sitesinde bile satışta var diye biliyorum. Ben yedeklerini almadım henüz bazı bebekler biberon da sevmiyormuş çünkü :) Aslında biberon "lazım olursa sonradan alınacaklar" listemdeydi ama son dakika alınması hem zor olur hem pahalı olur diye kendisini önceden aldımPhilips ve Chicco'nun cam modelleri vardı aklımda ama detaylı arastırınnca açık ara dr bronwns bence Lansinoh'dan da memnun olan çok var, sizde araştırın artık hangisi içinize sinerse :) inşallah bebişler de memnun kalır
Evet ben ilk biberonunu cam tercih ettim. Guvenli plastik oldugu soylense de sterilize ederken yüksek sicaklikta plastik biberonlar zararli madde salgiliyormus. Agir falan diyorlar ama minik boy zaten, cam benim içime daha çok sindi sağlık açısından. Zaten buyuyup kendileri tutmaya baslayinca saga sola vurup firlatacaklari icin bu sefer de kirilma ihtimali yuzunden cam tehlikeli oluyor. O zaman mecbur plastik biberona gececegiz
Ben de bundan aldım türkiyeden, git gel yapacagımdan, çantalı olması hoşuma gitti, kaliteli duruyorCnm boğulma riski olcağını düşünmüyorum hiç duymadım zaten kenarları kalkık değil
Çantalı Yatak | Babynest | Reflü Yatağı
%100 pamuk kumaştan üretilmiş sağlıklı güvenilir bebek ürünleri üreticiden yerli ürünler.www.umaybebek.com.tr
Ben bunu dediğim gibi 4 sene öncesinde ablam kullanırken biliyorum. O zaman eczanede en iyisi demişlerdi hem cam hem antikolik. Kesinlikle gaz yapmamıştı ama yeğenim çok zorlu bi çocuk olduğu için ne doğru düzgün annesini emdi ne de biberonu. Bi müddet biberonu aldı sonra bıraktı ama tamamen bebisten kaynaklı siringayla süt vermeye çalışıyorduk çocuğa sürekli de burnundan getiriyordu mamayı ( çok dikkatli vermemize ragmen) inşallah hiç birimizin bebesi aynı olmaz.
1 ay kadar önce baktım biberona o zaman emzik kısmını hiç bi yerde bulamamıştım. hatta tam hatırlamıyorum +3 ay yazıyor diyelim öyle yazmış satıcı ama herkese yenidogan yollamış gibi. Ya da eski emzik ucu yazıp yeni modeldekinden yollamışlar o da haliyle olmamış biberona. Bunun gibi bir sürü vardı benimde kafam karıştı guvenememistim o yüzden avent cam olanı aldım. Bakalım inşallah güzeldir
Evet benimde kafam karıştı dediğin gibi e bebeğe gittim orda da yoktuInternetten biberon bakarken benim de cok kafam karismisti eski baslik yeni biberon, cam mi pp mi belli degil. Yorumlar sikayetle dolu. O yuzden dedim uc kurus fazla olsun e bebekten aldim dr browns. Bir de pompanin icinden aventin plastik biberonu cikti ikisini de kullanirim dedim. Tabi bebis sorun cikarmaz insallah dedigin gibi. Biz alip duruyoruz da aldiklarimizin ciddi bir kismini verimli kullanamayacakmisiz gibi hissediyorum ama ana yuregi yinede aliyorum
Reflü yatağı ben almadım ekstra anne yanı beşiği eğimli yapabiliyorum isteğe bağlı eğer beşik almadıysanız reflü durumuna uygun beşikleride tercih edebilirsiniz benimde evim kücük ve çok kısa süreli kullanılacak şeyler almamaya çalışıyorumYa aynı şey aklımdan geçmedi değilbenim evim çok küçük hep az öz alayım kalabalık olmasın diye neyi nasıl alacağımı araştırmaktan beynim yandı artık :) bi ara bende dedim normal yatağın altına battaniye falan sıkıştırsam eğim yapsam olmaz mı acaba bide çok kısa ömürlü şeyler ya 6 ay diye satıyorlar ama 3 ay anca sığıyorlarmış yorumlara göre.. her bebeğin eğimli yatması gerekiyor mu acaba yoksa doğum sonrasına mı bıraksam reflüsü olmaz inşallah, olursa mı alsam bilemedim
Çogunluk aynı fikirdeyse alırsam çantalı alcam sanki. Ama sevibebe almam da bi indirime bakar
Evet aldığım Trendyol dan aldım yeni doğan sonra ayina göre ucunu alabiliyorsun.Dr Browns bende alacaktım ama çoğu yerde emzik ucu artık satilmadigi için insanlar mağdur olmuşlar öyle biseyler okudum. Sonra Philips aldım, Dr Brownsu ablam kullanıyordu çok iyiydi
Siz bulabildiniz mi mesela ucu yenidogan olan
Kızlar bebek şampuanı, deterjanı, pişik kremi aldınız mı? Weleda, incia, siveno arasında kaldım.hope2022 ben de senin gibi olduğum için eşim ayağım kalkmıyor artık. Bir an önce alışverişler falan bitirip, bütün gün yatmak istiyorum
Korkma cnm ben bugün hiç yataktan kalkamadım aynılarına bide belden gelen adet ağrısı gibi şeyler eşlik etti bu süreç böyle geçcek çook sıcaklara kaldı son aylarımız çok zorlanıcaz bu ay bitene kadarBugün resmen ayıla bayıla geçti. Baş ağrısı, baş dönmesi böyle sanki içim çekiliyor gibi bir etki, mide bulantısı, halsizlik vardı. Bebeğin hareketlerini hissettiğim içim doktora gitmek istemiyorum 2-3 kez tuzlu ayran içtim acaba tansiyonum mu düştü diye ama yok geçmiyorda. Hastanelere gidipte sürünmek istemiyorum sırf muayane olmak için 2-3 saat bekliyoruz. Uyuyum geçer diyorum sıcak basıyor uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?