Evet dedigin gibi oldu canim doktorum diger doktora kizdi. Saglikli beslenmene devam et haftaya gel dedi bakalim 2 hafta sonra donecektik aslinda ama haftaya donucez simdi. Kendi doktoruma guveniyorum zaten ben de kiloluyum kendisi de seninki gibi kiziyor kilo alinca dikkat edelim falan diyor. Karbonhidrat al cumlesini duyunca fenalik gecirmis olabilir
Bugun doktoru duyduktan sonra elime geceni yedim sanki direkt bebege gidiyormus gibi simdi de vicdan yaptim bosuna yedim diye yarindan itibaren normal beslenmeme geri donucem.
Kizlar cogunuz alisverislerinizi tamamladiniz, ama ben daha yeni basliyorum. Bu rahatlik nerden hic sormayinalisveris listesini size de yollayayim. Belki benim gibi son dakikacilar faydalanir. Unuttugum eksik bir sey varsa lutfen soyleyin.
Zaten bi de o durum var canımKeçi sütlüyü bazı bebeler almıyormuş kuşum sevmiyor minnaklar
Maşallah canım iyi ki almışsın bu halinle de çok fitsin
eger sut gelmezse , hastanede mama yok mu zaten vermiyorlar mi ?Zaten bi de o durum var canım
En stok yapılmaması gereken şey mama sanırım. En temizi iyisi güzeli ne bilmiyorum bulup bi tane çantaya atmak lazım duruma göre devamına bakılırinş hiç ihtiyaç olmaz
Yine çok cesursun kuzumMasallah hepiniz cok guzelsiniz kizlar
Bu da bende agdaci icin arabam da saati beklerken
Veriyorlar genelde kuzucum. Bazıları da babaya aldırıyor. ama ne veriyorlar belli değil bi sürü marka mevzusu dönüyor diye hazırlıksız yakalanmamak için iyisi temizi nedir bi öğrenmeyi düşünüyorumeger sut gelmezse , hastanede mama yok mu zaten vermiyorlar mi ?
Ay bu ne güzellikBizdende bi göbek güncellemesi gelsin o halde
Bizde bir tane organik anne var okulda o bunu önerdi ama bilemiyorumZaten bi de o durum var canım
En stok yapılmaması gereken şey mama sanırım. En temizi iyisi güzeli ne bilmiyorum bulup bi tane çantaya atmak lazım duruma göre devamına bakılırinş hiç ihtiyaç olmaz
ay napim ya , banyoda egilince karnim skisiyorYine çok cesursun kuzum
ben kılı tüyü napıcam onu da düşünmüyorum artıkbodoslama dalıyorum üf iyice saldım ya
Veriyorlar genelde kuzucum. Bazıları da babaya aldırıyor. ama ne veriyorlar belli değil bi sürü marka mevzusu dönüyor diye hazırlıksız yakalanmamak için iyisi temizi nedir bi öğrenmeyi düşünüyorum
Ay bu ne güzellik
geçmiş olsun ağırlık noktamız değişti bel ağrısı ondandır.bnm iğnelenme gbi de oluyor sizin demi öyleBenide 20 sinden sonra bekliyor 1 aydı 3 haftaya indirdi zaten son aya giriyoruzbide benim fizik tedaviyle bile çözüm bulunmayan 5. Aydan itibaren sırt ağrım var tek nokta daha demin ağladım ikisi birleşti artık napıcağımı şaşırıyorum
Sen sor bi o anlatır o zaman bu konuları detaylıcaBizde bir tane organik anne var okulda o bunu önerdi ama bilemiyorum
Ben tabure koydum artık öyle takılıyorum rahat ettim yaay napim ya , banyoda egilince karnim skisiyorsimdi iki dk da hallederler
anladim canim , burada da veriyorlar ama ne veriyorlar bende bilmiyorumBuradaki anne gruplarin da gordugum uzere genelde enfamil aliyorlar . bir iki cesidi varmis yenidogan icin ama Kanada da stok skntisi varmis o yuzden amerikaya gecip alan cokmus .
Ayyy başım ağrıyor sonra herkes bir öğüt veriyorSen sor bi o anlatır o zaman bu konuları detaylıca
Ben tabure koydum artık öyle takılıyorum rahat ettim ya
Arattım o mamayı da suan pek yok sanırım tr de de. Bakalım bi araştıralım neler var Buralarda
Hiç tartışma He de geçAyyy başım ağrıyor sonra herkes bir öğüt veriyor
Eve geldim smdi :)Sen sor bi o anlatır o zaman bu konuları detaylıca
Ben tabure koydum artık öyle takılıyorum rahat ettim ya
Arattım o mamayı da suan pek yok sanırım tr de de. Bakalım bi araştıralım neler var Buralarda
Az once kaan kocatepeyin videosuna baktim 27ci ve 33cu haftalar bebeklerin en hareketli oldugu haftalarmis amniyotik sivinin çokluğu sayesinde 33ten sonra hareketlerde azalma oluyormus ve bebegin suyu sabit miktarda kaliyormus hatta suda azalma bile oluyormusevet bnmde, bebek hareketleri de cok canımı acıtıyor artk hem cok şükür diyorun hareketlerıne hemde acaba normal mı bukdrı diyorum. kontrollere artık daha sık gitmek istiyorum ama dr. umdan korkuyorum
Serum fizyolojik kurtarıcı mutlaka alınmalı. Zaten burun tıkanıklığı yaşadığında doktorunuz da önerecektir. Ben kızımda da Dr browns biberon almıştım rahat almıştı. O yüzden şimdide aynı marka aldım umarım bebiste kabul eder.Kızlar serum fizyolojik mutlaka aldı mı herkes? Bir de biberonu almaz diye korkuyorum, ucunu beğenmezse falan diye, uygun fiyatlıdan mı başlasam bilemedim. Bibs emzik aldım, onu da almıyormuş çoğu bebek
Serum fizyolojik kurtarıcı mutlaka alınmalı. Zaten burun tıkanıklığı yaşadığında doktorunuz da önerecektir. Ben kızımda da Dr browns biberon almıştım rahat almıştı. O yüzden şimdide aynı marka aldım umarım bebiste kabul eder.
Dr Browns bende alacaktım ama çoğu yerde emzik ucu artık satilmadigi için insanlar mağdur olmuşlar öyle biseyler okudum. Sonra Philips aldım, Dr Brownsu ablam kullanıyordu çok iyiydiBen son kullanma tarihi olan şeyleri en sona biraktim ama serum fizyolojik alcam mutlaka. Tam burun tikanma mevsimi olcak zaten.
Biberonu welcome baby magazinda indirimli yakalayinca bende dr browns aldim
Emzik philips avent aldim simdilik, ben emzige karsi degilim en azindan uykuya gecis destegi olarak verip uyuyunca cikarmayi dusunuyorum ama pratikte de boyle olcak mi bakalim :))
dr browns un biberonu cam mı?Ben son kullanma tarihi olan şeyleri en sona biraktim ama serum fizyolojik alcam mutlaka. Tam burun tikanma mevsimi olcak zaten.
Biberonu welcome baby magazinda indirimli yakalayinca bende dr browns aldim
Emzik philips avent aldim simdilik, ben emzige karsi degilim en azindan uykuya gecis destegi olarak verip uyuyunca cikarmayi dusunuyorum ama pratikte de boyle olcak mi bakalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?