2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bencede kuzum olsun bugün öyle olsun yarın toparlayıp kendini devam edersin ay hem bizim toplumumuz topaç bebek seviyor ya bizler hepimiz yaslarımız yakın ama ne boyumuz ne kilomuz aynı minnaklarımız içidne geçerli bu ne boyları ne kiloları aynı olacak kimimiz bebeği minyon olacak kimimizin ki iri

Kizlar cogunuz alisverislerinizi tamamladiniz, ama ben daha yeni basliyorum. Bu rahatlik nerden hic sormayin alisveris listesini size de yollayayim. Belki benim gibi son dakikacilar faydalanir. Unuttugum eksik bir sey varsa lutfen soyleyin.

Benim listede herşey yazıyor :) ama deli gibi herseyi almak istesem de kendimi tutmaya, az ve öz almaya çalışıyorum. Listeyi ikiye boldum dogum sonrasi gerekirse alinacaklar diye. Bazi seyleri ihtiyac olursa alayim elimde kalmasın diye dusunuyorum.

Mesela henuz bende daha almadim ama anne icin depend aliyor herkes. Dogum şekli ne olursa olsun lazim oluyor mu bilmiyorum arastiramadim daha.

Bebek icin de uyku tulumu veya kundak hem moro refleksini onlemesi icin hemde yuzu kapanmadan guvenli uyku icin gerekliymis.

Listenize eklemeyi dusunurseniz fikir olsun :)

Keçi sütlüyü bazı bebeler almıyormuş kuşum sevmiyor minnaklar
Zaten bi de o durum var canım
En stok yapılmaması gereken şey mama sanırım. En temizi iyisi güzeli ne bilmiyorum bulup bi tane çantaya atmak lazım duruma göre devamına bakılır inş hiç ihtiyaç olmaz
-Sunshine bu 10 kilo almış halim epey zayıftım başlangıçta
Maşallah canım iyi ki almışsın bu halinle de çok fitsin

eger sut gelmezse , hastanede mama yok mu zaten vermiyorlar mi ?

Masallah hepiniz cok guzelsiniz kizlar
Bu da bende agdaci icin arabam da saati beklerken
Yine çok cesursun kuzum
ben kılı tüyü napıcam onu da düşünmüyorum artık bodoslama dalıyorum üf iyice saldım ya

eger sut gelmezse , hastanede mama yok mu zaten vermiyorlar mi ?
Veriyorlar genelde kuzucum. Bazıları da babaya aldırıyor. ama ne veriyorlar belli değil bi sürü marka mevzusu dönüyor diye hazırlıksız yakalanmamak için iyisi temizi nedir bi öğrenmeyi düşünüyorum
Bizdende bi göbek güncellemesi gelsin o halde
Ay bu ne güzellik

Bizde bir tane organik anne var okulda o bunu önerdi ama bilemiyorum

Eklentiler

• CF3C748F-9124-4307-BA56-079D8B876C00.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 116
ay napim ya , banyoda egilince karnim skisiyor simdi iki dk da hallederler

anladim canim , burada da veriyorlar ama ne veriyorlar bende bilmiyorum Buradaki anne gruplarin da gordugum uzere genelde enfamil aliyorlar . bir iki cesidi varmis yenidogan icin ama Kanada da stok skntisi varmis o yuzden amerikaya gecip alan cokmus .

Eklentiler

• DE101ABB-93F6-4D36-BBD9-E7A4BC3972BA.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 113
geçmiş olsun ağırlık noktamız değişti bel ağrısı ondandır.bnm iğnelenme gbi de oluyor sizin demi öyle

Bizde bir tane organik anne var okulda o bunu önerdi ama bilemiyorum
Sen sor bi o anlatır o zaman bu konuları detaylıca
Ben tabure koydum artık öyle takılıyorum rahat ettim ya
Arattım o mamayı da suan pek yok sanırım tr de de. Bakalım bi araştıralım neler var Buralarda

Arattım o mamayı da suan pek yok sanırım tr de de. Bakalım bi araştıralım neler var Buralarda
Ayyy başım ağrıyor sonra herkes bir öğüt veriyor

Eve geldim smdi :)
Baya kuruymus genital bolgem hindistan cevizi yagi sur dedi kiz ama bir doktora sorucam . ok derse surerim .

Tabure mantikliymis

evet bnmde, bebek hareketleri de cok canımı acıtıyor artk hem cok şükür diyorun hareketlerıne hemde acaba normal mı bukdrı diyorum. kontrollere artık daha sık gitmek istiyorum ama dr. umdan korkuyorum
Az once kaan kocatepeyin videosuna baktim 27ci ve 33cu haftalar bebeklerin en hareketli oldugu haftalarmis amniyotik sivinin çokluğu sayesinde 33ten sonra hareketlerde azalma oluyormus ve bebegin suyu sabit miktarda kaliyormus hatta suda azalma bile oluyormus bilmedigimiz okadar cok sey var ki... Şoklardayim

Kızlar serum fizyolojik mutlaka aldı mı herkes? Bir de biberonu almaz diye korkuyorum, ucunu beğenmezse falan diye, uygun fiyatlıdan mı başlasam bilemedim. Bibs emzik aldım, onu da almıyormuş çoğu bebek

Kızlar serum fizyolojik mutlaka aldı mı herkes? Bir de biberonu almaz diye korkuyorum, ucunu beğenmezse falan diye, uygun fiyatlıdan mı başlasam bilemedim. Bibs emzik aldım, onu da almıyormuş çoğu bebek
Serum fizyolojik kurtarıcı mutlaka alınmalı. Zaten burun tıkanıklığı yaşadığında doktorunuz da önerecektir. Ben kızımda da Dr browns biberon almıştım rahat almıştı. O yüzden şimdide aynı marka aldım umarım bebiste kabul eder.

Ben son kullanma tarihi olan şeyleri en sona biraktim ama serum fizyolojik alcam mutlaka. Tam burun tikanma mevsimi olcak zaten.

Biberonu welcome baby magazinda indirimli yakalayinca bende dr browns aldim

Emzik philips avent aldim simdilik, ben emzige karsi degilim en azindan uykuya gecis destegi olarak verip uyuyunca cikarmayi dusunuyorum ama pratikte de boyle olcak mi bakalim :))

Dr Browns bende alacaktım ama çoğu yerde emzik ucu artık satilmadigi için insanlar mağdur olmuşlar öyle biseyler okudum. Sonra Philips aldım, Dr Brownsu ablam kullanıyordu çok iyiydi
Siz bulabildiniz mi mesela ucu yenidogan olan

dr browns un biberonu cam mı?
Ben de emziğe karşı değilim, uykuya geçişte bence gayet iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…