Kuzum dr browns şuan satıştaki geniş ağızlıların ucu kendi arasında değişebiliyorDr Browns bende alacaktım ama çoğu yerde emzik ucu artık satilmadigi için insanlar mağdur olmuşlar öyle biseyler okudum. Sonra Philips aldım, Dr Brownsu ablam kullanıyordu çok iyiydi
Siz bulabildiniz mi mesela ucu yenidogan olan
Cnm benim sırt ağrım tek nokta matkapla deliyorlarmış gibi 4 aya yakındır çekiyorum kuru iğnede yaptırdım yok banamısın demiyor bugün coştu nefes aldırmıyorgeçmiş olsun ağırlık noktamız değişti bel ağrısı ondandır.bnm iğnelenme gbi de oluyor sizin demi öyle
bir ıyı bir kötü hbrım var. kötu hbr doğumdan snr gercekten daha bır bel ağrısı oluyor, 2.ise platese başla gercekten geciyor. bende de vardı emar cekıldm fızık tedavı aklına ne gelıyorsa kremler ilaçlar, cok sukur platesle ordakı kasları guclendırdm daha iiCnm benim sırt ağrım tek nokta matkapla deliyorlarmış gibi 4 aya yakındır çekiyorum kuru iğnede yaptırdım yok banamısın demiyor bugün coştu nefes aldırmıyor
Dr Browns option+ anti kolik modelinde emzik kısmında değişiklik yapmış. Eski seri ve yeni seri diye birşey var (fotoğraflarını ekledim). Sanırım eski seri artik üretilmediği için elinde stok kalanlarda vardır sadece. Ama yeni serinin yedeklerinde sorun yok kendi sitesinde bile satışta var diye biliyorum. Ben yedeklerini almadım henüz bazı bebekler biberon da sevmiyormuş çünkü :) Aslında biberon "lazım olursa sonradan alınacaklar" listemdeydi ama son dakika alınması hem zor olur hem pahalı olur diye kendisini önceden aldımDr Browns bende alacaktım ama çoğu yerde emzik ucu artık satilmadigi için insanlar mağdur olmuşlar öyle biseyler okudum. Sonra Philips aldım, Dr Brownsu ablam kullanıyordu çok iyiydi
Siz bulabildiniz mi mesela ucu yenidogan olan
Evet ben ilk biberonunu cam tercih ettim. Guvenli plastik oldugu soylense de sterilize ederken yüksek sicaklikta plastik biberonlar zararli madde salgiliyormus. Agir falan diyorlar ama minik boy zaten, cam benim içime daha çok sindi sağlık açısından. Zaten buyuyup kendileri tutmaya baslayinca saga sola vurup firlatacaklari icin bu sefer de kirilma ihtimali yuzunden cam tehlikeli oluyor. O zaman mecbur plastik biberona gececegizdr browns un biberonu cam mı?
Ben de emziğe karşı değilim, uykuya geçişte bence gayet iyi oluyor :)
Çok şey içimde kaldı arkadaşım Allah biliyor ama hiçbiri önemli değil, yeter ki oğlum sağlıkla sıhhatle evine tez elden gelsin hayırlısıyla. Allah hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Güvenli ellerde, rahatı yerinde, eller kollar hareketli şükür ki entübe değil. Şükredecek çok şeyim var. Bir de o vücudunun geliştiğini hayırlısıyla görsem parmak çocuğumun
Anlatabildiysem hislerimi, hissettirebildiysem ne mutlu. Diyorum ya içimde bir yer sağ Salim doğduğu için mutlu, diğer yanı da çok ama çok özlüyor.
Bende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Düz beyaz olanlardan pek memnun değiller bebişler kayıyormuş, anne yanı gibi olanlardan memnunlar ama karar veremedim fiyatlar da 450 falan.
Evet cnm dediğin gibi bende doğumdan sonra başıma gelcekleri biliyorum ama ozaman ilaç olsun pilates olsun bir şeyler yapabileceğim şimdi hiçbir şey yapamamak beni mahvetti krem bile sürmek yasak yakı yasak her şey yasak zaten ailemle konuştum daha doğumdan sonra hastanede doktora sorcaklar sırt ağrım için ne yapacağımızıbir ıyı bir kötü hbrım var. kötu hbr doğumdan snr gercekten daha bır bel ağrısı oluyor, 2.ise platese başla gercekten geciyor. bende de vardı emar cekıldm fızık tedavı aklına ne gelıyorsa kremler ilaçlar, cok sukur platesle ordakı kasları guclendırdm daha ii
Ben aldım cnm çanta şeklinde umay bebek taşınılır reflü yatağı bi bak istersenBende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Düz beyaz olanlardan pek memnun değiller bebişler kayıyormuş, anne yanı gibi olanlardan memnunlar ama karar veremedim fiyatlar da 450 falan.
Ben de bu kararsızlığı çok yaşadım o ara fiyatlar ikiye katlandı.Bende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Ben de Umay bebeden Reflü yatağı almayı düşünüyorum kullanışlı ve ihtiyaç gibi geliyor bana heryerde kullanıma uygunBende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Ben aldım cnm umay bebekten daha deneyimlemedim ama çok kaliteli ve taşınması çok rahatBen de Umay bebeden Reflü yatağı almayı düşünüyorum kullanışlı ve ihtiyaç gibi geliyor bana heryerde kullanıma uygun
Takip ediyorum canım bende öyle düşünüyorum sağlıklı günler de güle güle kullanBen aldım cnm umay bebekten daha deneyimlemedim ama çok kaliteli ve taşınması çok rahat
zeytınyağlı hamur ağrıyan noktaya koyarsan brz acını azaltr. hamuru zeytınyağıyla yoğurcaksın un su zeytnyağı istersen bır deneEvet cnm dediğin gibi bende doğumdan sonra başıma gelcekleri biliyorum ama ozaman ilaç olsun pilates olsun bir şeyler yapabileceğim şimdi hiçbir şey yapamamak beni mahvetti krem bile sürmek yasak yakı yasak her şey yasak zaten ailemle konuştum daha doğumdan sonra hastanede doktora sorcaklar sırt ağrım için ne yapacağımızı
Sevi bebe’nin anne yanı olanını görüyorum ebebek’te, 450 TL olan iki farklı rengi var. Arkadaşım kafa kısmı şekillendiricili diye onu önermişti. Bir de bebekle taşıması kolay oluyormuş. Ben de kararsızım.
Ben aldım cnm çanta şeklinde umay bebek taşınılır reflü yatağı bi bak istersen
Ya aynı şey aklımdan geçmedi değilBen de bu kararsızlığı çok yaşadım o ara fiyatlar ikiye katlandı.
Bi tane babynest var hem anne yanı park yatağın altını hem de babynest altını destekleyip kafa Komsu yukarı kaldırarak reflü problemiyle savaşmayı düşünüyorum. Şu anda
Babynest aldığımıza pişman oldum, almasam reflü yatağı alır geçerdim. Evi bi sürü koşa dönem kullanacağım eşya ile doldurmak istemiyorum yer kalmadı artık
Ben de Umay bebeden Reflü yatağı almayı düşünüyorum kullanışlı ve ihtiyaç gibi geliyor bana heryerde kullanıma uygun
Ben aldım cnm umay bebekten daha deneyimlemedim ama çok kaliteli ve taşınması çok rahat
Bende istiyordum aslında yenidoğanda çalışan arkadaşım var çok rahat oluyor dedi ama benim birtanecik kocam bana sormadan babynest almış ona kaldık evde yer yokBende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?
Öyle öyle 3-4 ay anca kullanıyorsun diye okudum hep.Ya aynı şey aklımdan geçmedi değilbenim evim çok küçük hep az öz alayım kalabalık olmasın diye neyi nasıl alacağımı araştırmaktan beynim yandı artık :) bi ara bende dedim normal yatağın altına battaniye falan sıkıştırsam eğim yapsam olmaz mı acaba bide çok kısa ömürlü şeyler ya 6 ay diye satıyorlar ama 3 ay anca sığıyorlarmış yorumlara göre.. her bebeğin eğimli yatması gerekiyor mu acaba yoksa doğum sonrasına mı bıraksam reflüsü olmaz inşallah, olursa mı alsam bilemedim
Çogunluk aynı fikirdeyse alırsam çantalı alcam sanki. Ama sevibebe almam da bi indirime bakar
Ah ah ama neyseki çözülmeyecek dertler değil altına yükseltme yaparızBende istiyordum aslında yenidoğanda çalışan arkadaşım var çok rahat oluyor dedi ama benim birtanecik kocam bana sormadan babynest almış ona kaldık evde yer yok-Sunshine gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?