2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum dr browns şuan satıştaki geniş ağızlıların ucu kendi arasında değişebiliyor
Options + gibi bi şey yazıyordu galiba ben de aldım. Kolik için hem de. Geniş ağızlılar için en meme reddi yapmayan biberon filan diyorlar bakalım kısmet

geçmiş olsun ağırlık noktamız değişti bel ağrısı ondandır.bnm iğnelenme gbi de oluyor sizin demi öyle
Cnm benim sırt ağrım tek nokta matkapla deliyorlarmış gibi 4 aya yakındır çekiyorum kuru iğnede yaptırdım yok banamısın demiyor bugün coştu nefes aldırmıyor

kızlar ben emziğe karşıyım inşallah emmez, yınede alıcam eğer erken gelırse emme refleksinı arttırıyor ama hastane vermezse vermicem. buarada neden karşıyım sıralım sürekli hijyen acısından tehlıkeli yok yere dustu yok suraya temas etti.snr bıraktrması var, diş yapısı var dişleri kolay çürütüyor, konusma geriliği yapıyor.ilk bebeğime verdım 1ay emdi ama ben hijyen acıdan artık mala bağlamıstm.snr cok şukür bıraktı

Cnm benim sırt ağrım tek nokta matkapla deliyorlarmış gibi 4 aya yakındır çekiyorum kuru iğnede yaptırdım yok banamısın demiyor bugün coştu nefes aldırmıyor
bir ıyı bir kötü hbrım var. kötu hbr doğumdan snr gercekten daha bır bel ağrısı oluyor, 2.ise platese başla gercekten geciyor. bende de vardı emar cekıldm fızık tedavı aklına ne gelıyorsa kremler ilaçlar, cok sukur platesle ordakı kasları guclendırdm daha ii

Dr Browns option+ anti kolik modelinde emzik kısmında değişiklik yapmış. Eski seri ve yeni seri diye birşey var (fotoğraflarını ekledim). Sanırım eski seri artik üretilmediği için elinde stok kalanlarda vardır sadece. Ama yeni serinin yedeklerinde sorun yok kendi sitesinde bile satışta var diye biliyorum. Ben yedeklerini almadım henüz bazı bebekler biberon da sevmiyormuş çünkü :) Aslında biberon "lazım olursa sonradan alınacaklar" listemdeydi ama son dakika alınması hem zor olur hem pahalı olur diye kendisini önceden aldım Philips ve Chicco'nun cam modelleri vardı aklımda ama detaylı arastırınnca açık ara dr bronwns bence Lansinoh'dan da memnun olan çok var, sizde araştırın artık hangisi içinize sinerse :) inşallah bebişler de memnun kalır

dr browns un biberonu cam mı?
Ben de emziğe karşı değilim, uykuya geçişte bence gayet iyi oluyor :)
Evet ben ilk biberonunu cam tercih ettim. Guvenli plastik oldugu soylense de sterilize ederken yüksek sicaklikta plastik biberonlar zararli madde salgiliyormus. Agir falan diyorlar ama minik boy zaten, cam benim içime daha çok sindi sağlık açısından. Zaten buyuyup kendileri tutmaya baslayinca saga sola vurup firlatacaklari icin bu sefer de kirilma ihtimali yuzunden cam tehlikeli oluyor. O zaman mecbur plastik biberona gececegiz

Eklentiler

• yeniseri.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
  • eskiseri.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
Bende Reflü yatağı konusunda çok kararsızım kızlar. Siz aldınız mı veya alacak mısınız?

Düz beyaz olanlardan pek memnun değiller bebişler kayıyormuş, anne yanı gibi olanlardan memnunlar ama karar veremedim fiyatlar da 450 falan.

İnşallah gelişmeye başlayacak, sağ salim kavuşacaksınız. Evet çok şey planlamışsındır tabiki, ama önemli olan şu an sağlıklı olması. Her şeye bedel bu. Sağlıklı günler diliyorum anneye ve bebişe

Sevi bebe’nin anne yanı olanını görüyorum ebebek’te, 450 TL olan iki farklı rengi var. Arkadaşım kafa kısmı şekillendiricili diye onu önermişti. Bir de bebekle taşıması kolay oluyormuş. Ben de kararsızım.

Evet cnm dediğin gibi bende doğumdan sonra başıma gelcekleri biliyorum ama ozaman ilaç olsun pilates olsun bir şeyler yapabileceğim şimdi hiçbir şey yapamamak beni mahvetti krem bile sürmek yasak yakı yasak her şey yasak zaten ailemle konuştum daha doğumdan sonra hastanede doktora sorcaklar sırt ağrım için ne yapacağımızı

Ben aldım cnm çanta şeklinde umay bebek taşınılır reflü yatağı bi bak istersen

Ben de bu kararsızlığı çok yaşadım o ara fiyatlar ikiye katlandı.
Bi tane babynest var hem anne yanı park yatağın altını hem de babynest altını destekleyip kafa Komsu yukarı kaldırarak reflü problemiyle savaşmayı düşünüyorum. Şu anda
Babynest aldığımıza pişman oldum, almasam reflü yatağı alır geçerdim. Evi bi sürü koşa dönem kullanacağım eşya ile doldurmak istemiyorum yer kalmadı artık

Ben de Umay bebeden Reflü yatağı almayı düşünüyorum kullanışlı ve ihtiyaç gibi geliyor bana heryerde kullanıma uygun

zeytınyağlı hamur ağrıyan noktaya koyarsan brz acını azaltr. hamuru zeytınyağıyla yoğurcaksın un su zeytnyağı istersen bır dene

Ben aldım cnm çanta şeklinde umay bebek taşınılır reflü yatağı bi bak istersen

Bende uzun zamandir bu ikisinin fiyatlarini takip ediyordum :)) Indirim beklerken daha da artti

Cantali olan anneme va giderken daha kolay olur gibi geldi ama canta kismi yani dışı da yikanabiliyor mu? Dışarıda gezdikten sonra park yatagin icine koymak hijyenik olur mu o düşündürüyor biraz. Sevibebe de çok konforlu görünüyor. Belki kendi ambalajini atmayip bir yere giderken onunla taşınabilir mi

Kafamda deli sorular :) bi tanesine güzel bi indirim yapsalarda direk onu alsam

Ya aynı şey aklımdan geçmedi değil benim evim çok küçük hep az öz alayım kalabalık olmasın diye neyi nasıl alacağımı araştırmaktan beynim yandı artık :) bi ara bende dedim normal yatağın altına battaniye falan sıkıştırsam eğim yapsam olmaz mı acaba bide çok kısa ömürlü şeyler ya 6 ay diye satıyorlar ama 3 ay anca sığıyorlarmış yorumlara göre.. her bebeğin eğimli yatması gerekiyor mu acaba yoksa doğum sonrasına mı bıraksam reflüsü olmaz inşallah, olursa mı alsam bilemedim

Ben de Umay bebeden Reflü yatağı almayı düşünüyorum kullanışlı ve ihtiyaç gibi geliyor bana heryerde kullanıma uygun

Ben aldım cnm umay bebekten daha deneyimlemedim ama çok kaliteli ve taşınması çok rahat

Çogunluk aynı fikirdeyse alırsam çantalı alcam sanki. Ama sevibebe almam da bi indirime bakar

Bende istiyordum aslında yenidoğanda çalışan arkadaşım var çok rahat oluyor dedi ama benim birtanecik kocam bana sormadan babynest almış ona kaldık evde yer yok -Sunshine gibi

Öyle öyle 3-4 ay anca kullanıyorsun diye okudum hep.
Genel olarak ilk aylar eğimli ve özellikle emzirme sonrası sola dönük yatırmak önemli diye biliyorum.
Sıfır deneyim olunca
Zaten kafası yamuk olmasın diye yufka yapar gibi evire çevire büyüteceğim gibi geliyor gözümün önüne ona da ayrı gülüyorum
Ben saldım dayanamazsam, yükseltme işi yetmezse alır geçerim ama şimdilik bu şekil çözmeye calıscaz artık
Bende istiyordum aslında yenidoğanda çalışan arkadaşım var çok rahat oluyor dedi ama benim birtanecik kocam bana sormadan babynest almış ona kaldık evde yer yok -Sunshine gibi
Ah ah ama neyseki çözülmeyecek dertler değil altına yükseltme yaparız

Kızlar güzel pazarlar olsun

Eğer Bip kullanıyorsanız, hepsiburadada 150 TL ye 25 TL kupon veriyor. Bipte Kampanyalar kısmından şifre alabilirsiniz.
Hepsiburada Premium da 100 TL ye 20 tl visa kart ile haftasonu indirimi yapıyor.
İkisini birlikte kullanabiliyorsunuz. Süper bi denk geliş oldu bi bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…