Kızlar ben size bir şey danışıcam biberon konusu konuşuluyor bu konuştuğunuz gaz yapmayan biberonu çok duydum yeni doğum yapan arkadaşım 2 aylık oldu bebişi bu beni kurtardı diyor ama ben kaşık biberon artı philips avent cam biberon hem 125 lik hem 200 lük olanı aldım siz olsanız alır mıydınız ondan yoksa bekliyim mi emerse beni zaten ihtiyaç çok olmayacak 6 aya kadar?
Korkma cnm ben bugün hiç yataktan kalkamadım aynılarına bide belden gelen adet ağrısı gibi şeyler eşlik etti bu süreç böyle geçcek çook sıcaklara kaldı son aylarımız çok zorlanıcaz bu ay bitene kadar
Kızlar serum fizyolojik mutlaka aldı mı herkes? Bir de biberonu almaz diye korkuyorum, ucunu beğenmezse falan diye, uygun fiyatlıdan mı başlasam bilemedim. Bibs emzik aldım, onu da almıyormuş çoğu bebek
Ben canim Dr. Brown’s in anti kolik bir buyuk cam iki kucuk plastik biberonunu aldim. Kucuklerin camini bulamadim indirimdeKızlar bebek şampuanı, deterjanı, pişik kremi aldınız mı? Weleda, incia, siveno arasında kaldım.hope2022 ben de senin gibi olduğum için eşim ayağım kalkmıyor artık. Bir an önce alışverişler falan bitirip, bütün gün yatmak istiyorum
Avente ninde anti kolik biberonu var . Ben gorumceme aldim yolladim burdan .Her bebeğin yapısı farklı kuzum bence almışsın bunu denersin ihtiyaç halinde baktın olmuyor o zaman alırsın. Avent serisini 2 farklı arkadaşımın birinin bebeği tuttu diğeri tutmadı. işe başlamışlardı ikiside. Aventin ucu da güzelmiş çünkü antikolik mi bilmiyorum ama anne gögüs ucuna benzerliği ile satılıyor zaten
Kızzz törpü sondaki mi oluyo ilginç bi alet. Bızzt bızzt kedilerin tırnaklarını törpüleyen aletlere benziyo galibaBen canim Dr. Brown’s in anti kolik bir buyuk cam iki kucuk plastik biberonunu aldim. Kucuklerin camini bulamadim indirimde
Sampuan olarak incia cok iyi deniliyordu . Turkiye den ondan getirttim , iki sise daha annemler getircek. Hello baby de temiz icerikliymis onun da gece sampuani ve losyonunu aldim. cetaphil in de masaj yagini aldim.
Uyku egitimi icin okudugum butun kitaplarda rutin icin masaj yapin diyorlar hemde lavantali bir yag yada krem ile , lavanta daha cabuk sakinlesip uykuya dalmasina yardimci oluyormus.
Gene Incia gogus ucu kremi ve lansinoh aldim. mummy natural da iyi deniliuordu ondanda aldimGumus kapakta aldim benim gogus uclarim cok hassas normalde de o yuzden hepsini denicem
Emzik olarak philips in iki cesidini ve bir tane anne memesine en yakin diye satilan bir marka aldim. Bakalim hangisini emicek denicez .
elektrikli pompa almadim , onu hastaneden kiralicam calismaya baslayinca . Motoru daha guvlu oldugundan ev tiplerine gore cok hizli sagim yapiyor.
Vakumlu bir pompa aldim, bir taraftan emerken diger meme den sut gelebiliyormus. Bunu bostaki memeye takinca doluyormus baya . Butun arkadaslarim almami onerdi bende aldm.
Birde tirnak torpusu aldim. kucuk bir makasta aldim ama torpunun kullanimi cok rahat dedi arkadaslarim . Bakalim deneyip gorecegiz
Aynen resimdeki avent antikolik.Avente ninde anti kolik biberonu var . Ben gorumceme aldim yolladim burdan .
Sanirim-Sunshine denk gelmisti sahte satanlara. Normal biberonlarini anti kolik diye yazip pazarliyorlardi. Ekledigim resimde ki orjinal
bu canim . Ya bunun metal baslikli olanini iste simdiki kalici uzun tirnak yapmak icin olan yerler kullaniliyor yetiskinlerde .Kızzz törpü sondaki mi oluyo ilginç bi alet. Bızzt bızzt kedilerin tırnaklarını törpüleyen aletlere benziyo galiba
Aynen resimdeki avent antikolik.
Bilmeyen insanlar düşüyo tuzağa satarken antikolik diyorlar yazmışlar üstüne fotoda içinde yeşil aparat olmayan normal biberon yolluyorlar
Doğrudur canım hiç hitap etmiyo banabu canim . Ya bunun metal baslikli olanini iste simdiki kalici uzun tirnak yapmak icin olan yerler kullaniliyor yetiskinlerde .
aynen torpu aleti diye geciyor
cok gecmis olsun kuzumKızlar iyi akşamlar herkese. Bugün akşamüstü çok sancılandım kaburgamdan sırtıma belime doğru ne yatabildim ne kalkabildim. Acildeydim, idrarda kan çıktı sanırım kum veya taş döküyormuşum kasık agrilarimda ondandı galiba. Dünden beri çok kasilmamda vardı kasık ağrısı da olunca nstye girdim bi sorun çıkmadı şükür ama doktor kasılma için Endol fitil yazmış galiba (kendi doktoruma attılar sonucu o yazmis) nette 32. Haftadan sonra kullanılmaz falan yazmışlar bilen var mı?
Duanıza da ihtiyacım var ikisini bir arada çekmek zor..
Sağol canım Allah razı olsun parol ve su haricinde başka çözüm yolu da sunmuyorlar insallah hemen geçercok gecmis olsun kuzum
Kasim annelerin de de birisi kum dokmus gecen haftalarda ama simdi gecmis . Seninki de cok cabuk gecsin insallah
Ahaa benn anlatamıyorummmAy kızlar demiştim ya antalyaya gidicem diye geldim ve çok aktif okuyamıyorum çabalıyorum ama kaçıyo arada herkes iyidir umarım. Valla burda yaşayan gebelere Allah sabır versin Ankaranın gözünü seviyimdenize girdim bir kaç kez havuz için kendimi zor tutuyorum resmen savaş veriyorum
Ya demekki ağrıların sebebi buymuş çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah hemen toparlarsın hemen geçerKızlar iyi akşamlar herkese. Bugün akşamüstü çok sancılandım kaburgamdan sırtıma belime doğru ne yatabildim ne kalkabildim. Acildeydim, idrarda kan çıktı sanırım kum veya taş döküyormuşum kasık agrilarimda ondandı galiba. Dünden beri çok kasilmamda vardı kasık ağrısı da olunca nstye girdim bi sorun çıkmadı şükür ama doktor kasılma için Endol fitil yazmış galiba (kendi doktoruma attılar sonucu o yazmis) nette 32. Haftadan sonra kullanılmaz falan yazmışlar bilen var mı?
Allah razı olsun kuzum sagolasin inşallah geçer hemenYa demekki ağrıların sebebi buymuş çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah hemen toparlarsın hemen geçerdualarım seninle
Kızlar iyi akşamlar herkese. Bugün akşamüstü çok sancılandım kaburgamdan sırtıma belime doğru ne yatabildim ne kalkabildim. Acildeydim, idrarda kan çıktı sanırım kum veya taş döküyormuşum kasık agrilarimda ondandı galiba. Dünden beri çok kasilmamda vardı kasık ağrısı da olunca nstye girdim bi sorun çıkmadı şükür ama doktor kasılma için Endol fitil yazmış galiba (kendi doktoruma attılar sonucu o yazmis) nette 32. Haftadan sonra kullanılmaz falan yazmışlar bilen var mı?
Ay çok sıcak havalar dikkat et lütfen bol bol su içmeye de özen gösterAy kızlar demiştim ya antalyaya gidicem diye geldim ve çok aktif okuyamıyorum çabalıyorum ama kaçıyo arada herkes iyidir umarım. Valla burda yaşayan gebelere Allah sabır versin Ankaranın gözünü seviyimdenize girdim bir kaç kez havuz için kendimi zor tutuyorum resmen savaş veriyorum
Elinde zaten varsa ihtiyaca göre Alman daha mantıklı geliyor. Zaten neyi tutacaklar belli de değil bi sürü almak zorunda kalma ihtimalimiz hep varKızlar ben size bir şey danışıcam biberon konusu konuşuluyor bu konuştuğunuz gaz yapmayan biberonu çok duydum yeni doğum yapan arkadaşım 2 aylık oldu bebişi bu beni kurtardı diyor ama ben kaşık biberon artı philips avent cam biberon hem 125 lik hem 200 lük olanı aldım siz olsanız alır mıydınız ondan yoksa bekliyim mi emerse beni zaten ihtiyaç çok olmayacak 6 aya kadar?
Kuzum cok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar herkese. Bugün akşamüstü çok sancılandım kaburgamdan sırtıma belime doğru ne yatabildim ne kalkabildim. Acildeydim, idrarda kan çıktı sanırım kum veya taş döküyormuşum kasık agrilarimda ondandı galiba. Dünden beri çok kasilmamda vardı kasık ağrısı da olunca nstye girdim bi sorun çıkmadı şükür ama doktor kasılma için Endol fitil yazmış galiba (kendi doktoruma attılar sonucu o yazmis) nette 32. Haftadan sonra kullanılmaz falan yazmışlar bilen var mı?
Bilgi için teşekkür ederim kuzum sadece günde bi tane fitil olarak demiş bende ağrıdan aklıma bile gelmedi aldım çıktım reçeteyi. İçinde kaç tane oluyor ki ya da kasılma arttıkça kullansak olur mu acaba. Eve gelince aklıma geldi hepsiAy çok sıcak havalar dikkat et lütfen bol bol su içmeye de özen gösterevin içinde baygınlık geçiriyorum oraları düşünemedim
Elinde zaten varsa ihtiyaca göre Alman daha mantıklı geliyor. Zaten neyi tutacaklar belli de değil bi sürü almak zorunda kalma ihtimalimiz hep var
Kuzum cok geçmiş olsun
Endol ü ne kadar süre kullanacakmışsın ? İnanılmaz iyi gelen bi ilaç ama kullanım süresi hakkında pek bilgim yok bi de doktorlar farklı kararlar alabiliyor. Benim doktorum hastanede kaldığım süreçte kullandırdı ama çam sakuradaki doktor kullandırmadı mesela. Kısa süreliyse rahatlaman adına kullandırıyor olabilir belki. Bi de cok ishal yapıyor alırsan hemen tuvalete gitmemeye çalış.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah bu ara bu kadar zorlanma sebebin buymuş demek ki
Sağol canım Allah razı olsun kum mu taş mı onu da pek bilmiyorum da acildeki doktor kan çıkmış o yüzden oluyordur dedi. Parol ve bol su başka çaresi yok dedi. Bakalım zaten bol su içiyorum da parol benim vücuda çok etkisiz kalıyor inşallah faydası olur biraz da olsaÇok geçmiş olsuunİnşallah en az ağrı sızıyla atlatırsın kum dökme işini. Ayaklarını sıcak tutmak işe yarıyordu kum dökme işinde. Fitil konusunda hiç bir fikrim yok ya doktoruna güveniyorsan kullan canım
Günde 1 tane ise cok değil ya endişelenme. Zaten nstde de sorun çıkmadı demişsin biraz rahatlaman için vermiştir doktorun da.Bilgi için teşekkür ederim kuzum sadece günde bi tane fitil olarak demiş bende ağrıdan aklıma bile gelmedi aldım çıktım reçeteyi. İçinde kaç tane oluyor ki ya da kasılma arttıkça kullansak olur mu acaba. Eve gelince aklıma geldi hepsi
Evet yavrum kasık ağrısı var diyordum bel diyordum onun sancısı vuruyormus demekki bugün de böbreklerden belli etti kendini fazlasiyla
Cnm çok geçmiş olsun ben normal zamanda idrarda kum döküyordum seni çok iyi anlıyorum hamileliğimde olmadı ama senin ağrılarının nedeni belli oldu kıyamam ya son zamanda seni buldu Allah beterinden korusun çok su iç tuvalete taşıncan ama tek ilacı suSağol canım Allah razı olsun kum mu taş mı onu da pek bilmiyorum da acildeki doktor kan çıkmış o yüzden oluyordur dedi. Parol ve bol su başka çaresi yok dedi. Bakalım zaten bol su içiyorum da parol benim vücuda çok etkisiz kalıyor inşallah faydası olur biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?