Aynen cnm elimdekileri kullanıyım gaza çözüm bulamazsam almazsa filan gider onu alırım çok teşekkür ederimAy çok sıcak havalar dikkat et lütfen bol bol su içmeye de özen gösterevin içinde baygınlık geçiriyorum oraları düşünemedim
Elinde zaten varsa ihtiyaca göre Alman daha mantıklı geliyor. Zaten neyi tutacaklar belli de değil bi sürü almak zorunda kalma ihtimalimiz hep var
Kuzum cok geçmiş olsun
Endol ü ne kadar süre kullanacakmışsın ? İnanılmaz iyi gelen bi ilaç ama kullanım süresi hakkında pek bilgim yok bi de doktorlar farklı kararlar alabiliyor. Benim doktorum hastanede kaldığım süreçte kullandırdı ama çam sakuradaki doktor kullandırmadı mesela. Kısa süreliyse rahatlaman adına kullandırıyor olabilir belki. Bi de cok ishal yapıyor alırsan hemen tuvalete gitmemeye çalış.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah bu ara bu kadar zorlanma sebebin buymuş demek ki
Son 2 gündür asla iş yapamıyorum eşim yaparsan çok kötü kavga ederiz dedi yürümekmi o nedir ben unuttum onu yürürsem yamuluyorum instagram amuda kalkan ablalar var hamileyken bizde bi gariplik mi varSağlıkla bitseydi hayırlıysa. Hamile kaldığımda herkes ay ne güzel bol bol yürürsün akşamları eşinle doğumun kolay olur. Ben gündüz sıcaktan ayılıp bayılmaktan yürüyüşe çıkamıyorum akşamda ilk işim evin işlerini halletmek oluyor
Allah şifa versin canım benim, inşallah acısız, ağrısız şekilde geçer giderSağol canım Allah razı olsun kum mu taş mı onu da pek bilmiyorum da acildeki doktor kan çıkmış o yüzden oluyordur dedi. Parol ve bol su başka çaresi yok dedi. Bakalım zaten bol su içiyorum da parol benim vücuda çok etkisiz kalıyor inşallah faydası olur biraz da olsa
Artik olmadı hastaneyi falan ararım ordan bilgi verirlerse doktora falan bağlarlarsa öyle yaparım canım. Kasılmada şu şekilde oldu giriyor yarım saat hiç bi şekilde gecmiyor sonra hafifliyor. Hani pozisyon falan değiştirince geçmiyor yaniGünde 1 tane ise cok değil ya endişelenme. Zaten nstde de sorun çıkmadı demişsin biraz rahatlaman için vermiştir doktorun da.
Ne olursa olsun yine de kafana göre arttırıp azaltmaDoktoruna sor detaylıca en güzeli.
Kasılmalar için rahatsız ederse pozisyon değiştirmeye çalış bazen bana iyi geliyor belimi fotomu iyice destekleyince sakinliyorum. Zaten yalancı kasılmalar için de böyle söylüyor doktor
Cnm çok geçmiş olsun ben normal zamanda idrarda kum döküyordum seni çok iyi anlıyorum hamileliğimde olmadı ama senin ağrılarının nedeni belli oldu kıyamam ya son zamanda seni buldu Allah beterinden korusun çok su iç tuvalete taşıncan ama tek ilacı su
Sagolsun kızlar Allah daha beterinden korusun. Zaten çok bol su içen biriyim ama inşallah kısa sürede gelir geçer bi yandan da karnım kasılınca pek çekilmiyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum çünküAllah şifa versin canım benim, inşallah acısız, ağrısız şekilde geçer gidertam sırasını bulmuş kum-taş yani
Etmez parol rahmetli babam karaciğer hastasıydı tek verilen şey paroldü nefret ediyorum asla etki etmeyen bir ağrı kesici alveres içmeyi özledimArtik olmadı hastaneyi falan ararım ordan bilgi verirlerse doktora falan bağlarlarsa öyle yaparım canım. Kasılmada şu şekilde oldu giriyor yarım saat hiç bi şekilde gecmiyor sonra hafifliyor. Hani pozisyon falan değiştirince geçmiyor yani
Sagolsun kızlar Allah daha beterinden korusun. Zaten çok bol su içen biriyim ama inşallah kısa sürede gelir geçer bi yandan da karnım kasılınca pek çekilmiyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum çünkü
Böyle zamanlarda dediğim tek şey keşke ağrı kesici icebilsem parol damardan verilmediği sürece hiç etki etmiyor bana çünkü
Damar yolundan etki ediyor bak ama günde 10 tane de yutsan asla işe yaramıyor yaEtmez parol rahmetli babam karaciğer hastasıydı tek verilen şey paroldü nefret ediyorum asla etki etmeyen bir ağrı kesici alveres içmeyi özledim
Damardan farklıdır dün ağladım sırt ağrımdan kalktım 1 parol iç dedi eşim yeter die içtim ağrım arttıDamar yolundan etki ediyor bak ama günde 10 tane de yutsan asla işe yaramıyor ya
Yanına bir de majezik ekleyelim :)
Ben şunu anlayamıyorum, doktorum istediğin diş tedavisini yaptırabilirsin dedi. Hatta biz hamilelere safra kesesi ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sana ağrı kesici yasakArtik olmadı hastaneyi falan ararım ordan bilgi verirlerse doktora falan bağlarlarsa öyle yaparım canım. Kasılmada şu şekilde oldu giriyor yarım saat hiç bi şekilde gecmiyor sonra hafifliyor. Hani pozisyon falan değiştirince geçmiyor yani
Sagolsun kızlar Allah daha beterinden korusun. Zaten çok bol su içen biriyim ama inşallah kısa sürede gelir geçer bi yandan da karnım kasılınca pek çekilmiyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum çünkü
Böyle zamanlarda dediğim tek şey keşke ağrı kesici icebilsem parol damardan verilmediği sürece hiç etki etmiyor bana çünkü
Son 2 gündür asla iş yapamıyorum eşim yaparsan çok kötü kavga ederiz dedi yürümekmi o nedir ben unuttum onu yürürsem yamuluyorum instagram amuda kalkan ablalar var hamileyken bizde bi gariplik mi var
Aman olma bizim gibi hep iyi olda bende şu son haftaya kadar süpürge silme çamaşır her şeyimi yapıyordum ama benim sırt ağrım azdı yoksa sadece eğilmek yataktan kalkmak zorluyor yatak çok zorluyor beniBen sizden 2 hafta gerideyim yaa daha iyiyim32-33. görünce bakalım neler olacak
Kızlar bebek şampuanı, deterjanı, pişik kremi aldınız mı? Weleda, incia, siveno arasında kaldım.hope2022 ben de senin gibi olduğum için eşim ayağım kalkmıyor artık. Bir an önce alışverişler falan bitirip, bütün gün yatmak istiyorum
Kızlar ben size bir şey danışıcam biberon konusu konuşuluyor bu konuştuğunuz gaz yapmayan biberonu çok duydum yeni doğum yapan arkadaşım 2 aylık oldu bebişi bu beni kurtardı diyor ama ben kaşık biberon artı philips avent cam biberon hem 125 lik hem 200 lük olanı aldım siz olsanız alır mıydınız ondan yoksa bekliyim mi emerse beni zaten ihtiyaç çok olmayacak 6 aya kadar?
Aman olma bizim gibi hep iyi olda bende şu son haftaya kadar süpürge silme çamaşır her şeyimi yapıyordum ama benim sırt ağrım azdı yoksa sadece eğilmek yataktan kalkmak zorluyor yatak çok zorluyor beni
ters dönmüş kara fatma = ben
19 eylülden sonra herhangi birgün dedi canım biz 24 eylül isticez şartlar uygun olursa babasınla aynı olsun doğumgünü bide evlilik yıldönümümüz 3 ü 1 arada cumartesiye geliyor inşallah doktor tamam der:)Az kaldı kuzum az senin tarih belliydi zaten yalnıs hatırlamıyorsam 19 eylül gibiydi sanki demi
19 eylülden sonra herhangi birgün dedi canım biz 24 eylül isticez şartlar uygun olursa babasınla aynı olsun doğumgünü bide evlilik yıldönümümüz 3 ü 1 arada cumartesiye geliyor inşallah doktor tamam der:)
Mide ağrısı sırta da vuruyor canim annemden biliyorum öyle bisey var mı acaba? Bir de parol bile dokunabiliyor maalesef bazen mideye bir de şimdi iyice sıkıştı midelerimizDamardan farklıdır dün ağladım sırt ağrımdan kalktım 1 parol iç dedi eşim yeter die içtim ağrım arttımajezik ford var bide oda çok etkili benimde bugün acayip midem bulanıyor kendimi biraz aç bıraktım ondan mı acaba yaaa
Aslında zorunlu olmadıkça yapmıyorlar herhalde canım. Ama en azından enfeksiyon vs. İçin bi serum bi ilaç falan verseydi çok iyi olurdu. Acil doktoru dedi zaten bunu gönderdi direk. İdrar yollarım yanıyor ağrım çok bende ilaç verir diye bekliyordumBen şunu anlayamıyorum, doktorum istediğin diş tedavisini yaptırabilirsin dedi. Hatta biz hamilelere safra kesesi ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sana ağrı kesici yasakNeden acaba
ben saat basi kalkiyorum yaHerkese gunaydin kizlar
Ben artik geceleri hic dogru duzgun uyuyamiyorum yazaten sabaha kadar en az iki kez tuvalete kalkiyorum cis perileri malum en son 5 - 5.30 gibi falan kalktigimda da bir daha uyuyamiyorum. Sizlerde de durum boyle mi acaba?
Ay evet o saat basi donerken vs kalkmalari hic saymiyorum bileben saat basi kalkiyorum yacok kalitesiz uyuyorum bende
GünaydınHerkese gunaydin kizlar
Ben artik geceleri hic dogru duzgun uyuyamiyorum yazaten sabaha kadar en az iki kez tuvalete kalkiyorum cis perileri malum en son 5 - 5.30 gibi falan kalktigimda da bir daha uyuyamiyorum. Sizlerde de durum boyle mi acaba?
Bende öyleyim maalesefAy evet o saat basi donerken vs kalkmalari hic saymiyorum bile
Bu sabah 5.50 de tamamen uyaniktim ve asla tekrar uyuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?