2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen cnm elimdekileri kullanıyım gaza çözüm bulamazsam almazsa filan gider onu alırım çok teşekkür ederim

Son 2 gündür asla iş yapamıyorum eşim yaparsan çok kötü kavga ederiz dedi yürümekmi o nedir ben unuttum onu yürürsem yamuluyorum instagram amuda kalkan ablalar var hamileyken bizde bi gariplik mi var

Allah şifa versin canım benim, inşallah acısız, ağrısız şekilde geçer gider tam sırasını bulmuş kum-taş yani

Artik olmadı hastaneyi falan ararım ordan bilgi verirlerse doktora falan bağlarlarsa öyle yaparım canım. Kasılmada şu şekilde oldu giriyor yarım saat hiç bi şekilde gecmiyor sonra hafifliyor. Hani pozisyon falan değiştirince geçmiyor yani

Allah şifa versin canım benim, inşallah acısız, ağrısız şekilde geçer gider tam sırasını bulmuş kum-taş yani
Sagolsun kızlar Allah daha beterinden korusun. Zaten çok bol su içen biriyim ama inşallah kısa sürede gelir geçer bi yandan da karnım kasılınca pek çekilmiyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum çünkü
Böyle zamanlarda dediğim tek şey keşke ağrı kesici icebilsem parol damardan verilmediği sürece hiç etki etmiyor bana çünkü

Etmez parol rahmetli babam karaciğer hastasıydı tek verilen şey paroldü nefret ediyorum asla etki etmeyen bir ağrı kesici alveres içmeyi özledim

Etmez parol rahmetli babam karaciğer hastasıydı tek verilen şey paroldü nefret ediyorum asla etki etmeyen bir ağrı kesici alveres içmeyi özledim
Damar yolundan etki ediyor bak ama günde 10 tane de yutsan asla işe yaramıyor ya
Yanına bir de majezik ekleyelim :)

Damar yolundan etki ediyor bak ama günde 10 tane de yutsan asla işe yaramıyor ya
Yanına bir de majezik ekleyelim :)
Damardan farklıdır dün ağladım sırt ağrımdan kalktım 1 parol iç dedi eşim yeter die içtim ağrım arttı majezik ford var bide oda çok etkili benimde bugün acayip midem bulanıyor kendimi biraz aç bıraktım ondan mı acaba yaaa

Ben şunu anlayamıyorum, doktorum istediğin diş tedavisini yaptırabilirsin dedi. Hatta biz hamilelere safra kesesi ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sana ağrı kesici yasak Neden acaba

Son 2 gündür asla iş yapamıyorum eşim yaparsan çok kötü kavga ederiz dedi yürümekmi o nedir ben unuttum onu yürürsem yamuluyorum instagram amuda kalkan ablalar var hamileyken bizde bi gariplik mi var

Ben sizden 2 hafta gerideyim yaa daha iyiyim 32-33. görünce bakalım neler olacak

Ben sizden 2 hafta gerideyim yaa daha iyiyim 32-33. görünce bakalım neler olacak
Aman olma bizim gibi hep iyi olda bende şu son haftaya kadar süpürge silme çamaşır her şeyimi yapıyordum ama benim sırt ağrım azdı yoksa sadece eğilmek yataktan kalkmak zorluyor yatak çok zorluyor beni
ters dönmüş kara fatma = ben

Pek organik bi anne sayılmam içeriklerini de anlamam genelin kullandığı ne varsa onu aldım şampuan Mustela,deterjan dalin sıvı,pişik bepanthol aldım. Yağ pudra filan almıyorum hiç.

Daha önce avent ve dr browns kullandım avent kapak oturmama problemi ve emziği sert diye tercih etmedim. Diğeri de gaza faydalı değildi gereksiz bir boru var içinde temizliği zor. Bu sefer lansinoh deneyeyim anne memesine yakınmış başlığı dedim ama eminim wee hepsinden iyidir :) pp biberon aldım cam değil. Emzik avent ultra air aldım ama memeyle hemhal olana kadar vermeyeceğim
Elektrikli süt pompası da tekli kiwi marka bu hafta almayı düşündüğüm.

Az kaldı kuzum az senin tarih belliydi zaten yalnıs hatırlamıyorsam 19 eylül gibiydi sanki demi

Az kaldı kuzum az senin tarih belliydi zaten yalnıs hatırlamıyorsam 19 eylül gibiydi sanki demi
19 eylülden sonra herhangi birgün dedi canım biz 24 eylül isticez şartlar uygun olursa babasınla aynı olsun doğumgünü bide evlilik yıldönümümüz 3 ü 1 arada cumartesiye geliyor inşallah doktor tamam der:)

Ay ne güzel olur sizin için anlamlı bir şekilde kutlarsınız her sene. İnsallah kabul eder

Mide ağrısı sırta da vuruyor canim annemden biliyorum öyle bisey var mı acaba? Bir de parol bile dokunabiliyor maalesef bazen mideye bir de şimdi iyice sıkıştı midelerimiz
Ben şunu anlayamıyorum, doktorum istediğin diş tedavisini yaptırabilirsin dedi. Hatta biz hamilelere safra kesesi ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sana ağrı kesici yasak Neden acaba
Aslında zorunlu olmadıkça yapmıyorlar herhalde canım. Ama en azından enfeksiyon vs. İçin bi serum bi ilaç falan verseydi çok iyi olurdu. Acil doktoru dedi zaten bunu gönderdi direk. İdrar yollarım yanıyor ağrım çok bende ilaç verir diye bekliyordum

Herkese gunaydin kizlar
Ben artik geceleri hic dogru duzgun uyuyamiyorum ya zaten sabaha kadar en az iki kez tuvalete kalkiyorum cis perileri malum en son 5 - 5.30 gibi falan kalktigimda da bir daha uyuyamiyorum. Sizlerde de durum boyle mi acaba?
ben saat basi kalkiyorum ya cok kalitesiz uyuyorum bende

Herkese gunaydin kizlar
Ben artik geceleri hic dogru duzgun uyuyamiyorum ya zaten sabaha kadar en az iki kez tuvalete kalkiyorum cis perileri malum en son 5 - 5.30 gibi falan kalktigimda da bir daha uyuyamiyorum. Sizlerde de durum boyle mi acaba?
Günaydın
benim cok uykum oluyor ya artık
Cok yorgun hissediyorum. Sabahları eşimle kalkıp bir daha uyumuyorum o yüzden uyku düzenim hiç bozulmadı ama gece çiş perileri yokluyor tabi
Mesela su an cok güzel uyurum ama hava aydınlandı ve eve kara sinek girmiş uyuyamıyorum
Uyuyabileceğim kasılmasız rahat pozisyonu bulmak zaten cok zor oluyor şimdi deneyeceğim hala cok uykum var

Ay evet o saat basi donerken vs kalkmalari hic saymiyorum bile
Bu sabah 5.50 de tamamen uyaniktim ve asla tekrar uyuyamadim
Bende öyleyim maalesef uyurken döndüğümde bile uyanıyorum sonrası uyuyorum ama 5 sonrası kalktıysam tuvalete bidaha uyumak çok zor odaya mümkün oldukça güneş ışığının girmemesine dikkat et öyle olunca yine dalıyosun bi sekilde bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…