2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aklımda bulunsun, kavanozlanıp dolapta da saklanır, standart lohusa şerbetinden daha dolu içi
Maşallah
İlk defa duydum, annemin zaten yine haberi yok
Bana kaldı bi araştıralım net tarif bilenlerden bekliyorum

Ayy ben bunu çok severim lohusa şerbeti deriz aynı şey mi acaba dicektim aynıymış küçükken biri doğursada içsem derdim
Biz üzerine çiğ soyulmuş badem biraz buz atıp öyle içiyoruz

Bende bir adanalı gelini olarak oğlum ağustosta doğmasına rağmen kaynardan sıcak sıcak hergün 2-3 bardak içmiştim gerçekten süte çok faydası var. hem tadıda efsane. ölçü olarak bende pek bilmiyorum çünkü burda marketlerde bile hazır kutuda satılıyor kaynar malzemesi diye. ama süt artırmada efsane :))

uyku tulumu bence de gerekli alacağım. Depend bilmem kullanımı nasıl olur acaba

Kızçeler günaydınnn :)
Ahaa benn anlatamıyorummm Gerçekten burada yaşamak normalde sabır işi birde hamileyken hiç çekilmiyor neyse ki döneceksin canım
Valla o kadar haklısın ki inan seneye tatile bile gelmeyelim diyor eşim bebek mahvolur diye :) dedim sakin ol burda da bebekler doğuyor yaşıyor
Elimde her daim iki şişe suyla geziyorum canım çok sağol :) sen nasılsın uzunlukta falan sıkıntı yoktur umarım iyisin dimi

Bide sabah aşırı akıntım oldu bel ağrım korkuyorummm
Kuzum sende de enfeksiyon gibi bi problem mi yeniden azdı acaba ? Bu kadar ağrıya Akıntı da eşlik ediyorsa bi idrar kültürü, tahlili ver istersen.

Yok canım durumlar stabildi kasılmalar için genel sıvı beslenmeye çalışıyorum
Bazen ay noluyor modundayım her gün yeni bi şey yaşıyorum hayırlısı bakalım 3. Trimester cok zormuş gerçekten

Cnm daha 10 gün önce çok az var dedi fitil kullandım ama bu bel ağrısı şey gibi hani adet oluncağı zaman kıvrandırırya öyle hiç bukadar bel ağrım olmamıştı adet ağrısı gibi

Cnm daha 10 gün önce çok az var dedi fitil kullandım ama bu bel ağrısı şey gibi hani adet oluncağı zaman kıvrandırırya öyle hiç bukadar bel ağrım olmamıştı adet ağrısı gibi
Valla ne desem bilmiyorum ki
Ben bol sıvı, istirahat ve bel desteği yapmaya çalışırdım :/
Uygulamalarda diyordu bu haftalarda bel ağrısı cok artıyor bebek büyüdüğü için diye.

Benim de özellikle bazı anlarda sancılı bel ağrım oluyor ama artık tanımlayamıyorum hiçbir şeyi

Hiç aç durmamaya çalışıyorum
cok canımı acıtan hareketlerde çorba içiyorum sakinliyor. Acıkıyorum farketmiyorum sanırım :/ bunu da nst de farkettim

ben ilk doğumumda depend alıştım yorumlara bakarak ama çok küçük geldi popomdan yukarı çıkmadı kullanamadım. eşim hemen gidip eczaneden hasta bezi almıştı çok rahat olmuştu

Depend i ben çok yoğun çalışma dönemlerinde kaza olmasın diye regl iken kullandığım cok oldu. Cok rahat bence. Çok kanamalı geçer beni ancak o paklardı. Şimdi de bi paket aldım

Herkese gunaydin kizlar
Ben artik geceleri hic dogru duzgun uyuyamiyorum ya zaten sabaha kadar en az iki kez tuvalete kalkiyorum cis perileri malum en son 5 - 5.30 gibi falan kalktigimda da bir daha uyuyamiyorum. Sizlerde de durum boyle mi acaba?
Uykusuzluğa alıştım çiş perilerinede öyle fakat şimdi yeni huy edindim gece uykudan uyanıp 3 4 civarlarında yemek yiyorum hemde öyle hafif şeylerde değil ne bulduysam onu, engel olamıyorum kendime

Kiyamam bende normalde esimle kalkip uyumuyordum ama bu ara boyle sabaha karsi uyanip bazen oglene dogru tekrar uyuyorum bakalim bugun uyuyabilecek miyim

Kiyamam bende normalde esimle kalkip uyumuyordum ama bu ara boyle sabaha karsi uyanip bazen oglene dogru tekrar uyuyorum bakalim bugun uyuyabilecek miyim
Ben de uyuyamadım maalesef hava karardı, yağmur da bastırdı hayırlısı
İnş ben de uyurum, uyumak ben
İmkan varsa uyuyalım bol bol

Kızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Belki bozulurlar diye yüksek ısıda yıkadım hiç birşey olmadı bana akıl verin kalp kırmadan nasıl kurtulabilirim bunlardan. Eşimde ayıla bayıla getirdi yok çok tatlı çok yakıştı falan diye deliriyorum

Eklentiler

• F8F43462-8C8B-4BF2-8B31-1D49966E4DDC.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 130
  • 7C16AE66-8698-4EC6-B651-F2DFDC3690D6.webp
    178,1 KB · Görüntüleme: 119
  • DFBEC965-00EF-416D-864B-7603B25DDBA0.webp
    190,1 KB · Görüntüleme: 128
Hastane çantasına koymayı unut

Ahahaha ayyyy kahkaha attım
Fotosunu paylaşmıştın foto için olana bayıldıııım
Ama diğerlerini 90 derecede yıkamayı denedin mi hastane çantasına koymayı unutabilirsin bi de

beyaz cok ii ama diğerlerini evde giy gitsin, güle güle kullan

Hastane çantasına koymayı unut

Ahahaha ayyyy kahkaha attım
Fotosunu paylaşmıştın foto için olana bayıldıııım
Ama diğerlerini 90 derecede yıkamayı denedin mi hastane çantasına koymayı unutabilirsin bi de
Çekim için olanı ben seçmiştim gerçi onuda yakası farklı modeli almışlar ama yinede çok sevdim Diğerlerini eşimin yeni kotuyla attım 60ta belki renk verir küçülür falan bişey olur diye ama gördüğün gibi öylece duruyor lacivert olana bir nebze katlanabilirim ama o maviyi giyersem kahrımdan ölürüm kaynanam seçmiş maviyi altınada çiçekli terlik sipariş etmişler cidden depresyona girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…