2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi akşamlar Hastane çantaları hazırlanmış, doğum hazırlıkları başlamış eh ne de olmasa Ağustos bitiyor artık. Nasipse eylülde bu topik de yavaştan doğum yapmaya başlar.
Alakasiz ama bazilari hastane cantaniza biberon vs koymayin diyorlar bu aslinda beynimize emmezse biberon veririm sinyali verip sut uretimi i azaltiyormus.
Hiç öyle düşünme canım, sadece sakin olmakta fayda var. Sütün en büyük düşmanı stres. En iyi arkadaşı da uyku ve sakin olmak.

O zaman ben de ekim annesi mi olacağım :)
Muhtemelen
Ben kendimi çok yorduğumda bu kız beni çok tekmeliyor anlamadım ben
Sopa istiyon

Çok şükür canım adına çok sevindim

Duruyor ama Pek uslu değil doktor şaşırdı hiç durmuyor diyor adamın elini tekmeleyip durdu.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ödeme konusu bu arada dediğin gibi oluyor biraz da doktor insiyatifinde kayıt açtırmazsa ödeme yapmazsınız.

Kızlar merhaba Sohbetlere çok iştirak edemiyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum burayı. Hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum, inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebişlerimizi
Ben de 32. hafta raporumu ptesi alacağım, çalışabilir raporu istedim önceki izinlerimi doğum sonrasına aktarayım diye, ama ağırlaştıkça biraz tırsmıyor da değilim İnşallah sorunsuz atlatırım

Özellikle yatamamak en büyük sorunum şu an, sırt üstü ve sağa yatmak sakıncalı diye okuyorum her yerde ama benim kız ne tarafıma dönsem orasını burasını bir yerlerime batırıp, ittirip duruyor Şimdiden böyleyse son haftalarda napıcaz biz

Son haftalarda temennim havalar biraz daha serin olacak içimiz daha heycanlı olacak yorgun ama heycanlı beklemekli olacağız ya o güç verir hepimiz inanıyorum

Kesinlikle kuzum çok şükür hepimiz yaşam sınırını açtık ama anne karnında ne kadar çok durup neyi ne kadar geliştirirse o kadar iyi bebekler için

İnşallah, benim de en büyük umudum havaların serinleyecek olması... Sıcakta hem nefes darlığı çekmek, hem uyuyamamak çok yoruyor artık beni

İnşallah, benim de en büyük umudum havaların serinleyecek olması... Sıcakta hem nefes darlığı çekmek, hem uyuyamamak çok yoruyor artık beni

Hoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artık öncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu

cnm bebeği merak ettim dönmüş mü? bnde yrn dr. a gdıcektm çalışmıyormus hafta içi gidicem artık

Hoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artık öncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu
Ağustosun sonunda hiç böyle sıcak olduğunu hatırlamıyorum kızlar kendimi yağlarken dikkat ettim daha çatlamadım ama karnımın yanlarındaki damarlar acayip gerilmiş ve belli oluyor tam çatlama dönemindeyiz benim 3 gündür göbeğim dahada büyüdü dikkat edin kremlenin kesinlikle cildinizi kuru bırakmayın kaşımayın

cnm bebeği merak ettim dönmüş mü? bnde yrn dr. a gdıcektm çalışmıyormus hafta içi gidicem artık
Valla bence dün yeniden eski pozisyona döndü.
Çünkü Şuan yine aynı.
kafa sağda, yan duruyoruz. Sağlı sollu gerip topluyor ayakları mahvoluyorum. Benim bu kadar sancılanmalarıma çanak tutuyor hanfendi. Ayakları da yeniden aşağı Çevirdi zaten hissetmiştim, tasdiklendi bugün. Biz herhalde bi baş aşağı dönemeyeceğiz.
İnşallah haftaiçi istediğin sonucu alırsın

Benim doktorum 2 haftada bir geleceksin dedi muayene oldum diyelim 2 hafta sonra kontrol parası vereceğim muayene 213 TL kontrol parası da 92 tlymiş Ama doğum ücretini hesaplattık 6950 TL dedi 1 eylülde zam gelecek dedi

Gunaydin kizlar
Bugun dukkan cok yogundu hepi topu 4 saat calistim cogunluklu ayakta sonrasinda 10 saat yattim resmen. ayaklarim hala sizliyor

Bana demir hapi verdi uzman dr . ama c vitamini ile al dedi. Diger tansiyon ilacimin da dozunu arttirdi evim eczaneden hallice

Eklentiler

• 00836CE2-C968-4A71-AA20-4D51E2ACC6C9.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 64

Kaşımak daha çok tetikliyormuş annem uyarır durur sürekli

Valla canım hareket iyidir ama kendini yorup belini ağrıtacak şeylere dikkat etmeye başla artık bak son haftalardayız nasıl başlarda riskliyse hamileliğin son haftaları da riskli emzikten düşme denilen olay var. Hareket et işini yap vs ona bir şey denmez ama hepsini bir arada yapma. Bence artık süpürgeye girme bile derim ben süpürge hem eğiliyorsun göbeğin aşağıda duruyor hem belinden destek alıp süpürgeyi ittiriyorsun hiç sağlıklı değil ya. Şurda azıcık kalmış ne olscakki evlerimiz biraz dağınık kalsa kimse pislik içinde yaşa demiyorda ama dikkat etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…