Dayanamıyorum kaşıyorum ben, karnımın yan alt kısımları inanılmaz kaşınıyor, çatlamak üzereyim sanırım.Kaşımak daha çok tetikliyormuş annem uyarır durur sürekli
Hoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artıköncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu
Ben sarsıyorum seni ekim, yapma lütfen yapma. Önce kendinizi düşünün.Günaydın kızlarbu saat daha ben evi süpürdüm sildim mutfak toparlandı çamaşır makinesi çalıştı asıldı yeni oturdum belim çöküyorrrrrr ben hiç hamile gibi keyif süremedim ki eşim bok içinde otursak bir laf demez ama benim içim rahat etmiyor beni biri sarssın
Renkli renkli kutularGunaydin kizlar
Bugun dukkan cok yogundu hepi topu 4 saat calistim cogunluklu ayakta sonrasinda 10 saat yattim resmen. ayaklarim hala sizliyor
Bana demir hapi verdi uzman dr . ama c vitamini ile al dedi. Diger tansiyon ilacimin da dozunu arttirdievim eczaneden hallice
bende kasiniyorum ya , ust karnim ozellikleDayanamıyorum kaşıyorum ben, karnımın yan alt kısımları inanılmaz kaşınıyor, çatlamak üzereyim sanırım.
sadece kutusu cazibeli zatenRenkli renkli kutularne güzelmiş
Evet o beni de tedirgin ediyor, daha yeni yeni 30-31 dereceleri gördü İstanbul, ki bu bile benim darlanmama yettiHoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artıköncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu
İnşallah daha fazla ısınmadan serinlerAğustosun sonunda hiç böyle sıcak olduğunu hatırlamıyorum kızlar kendimi yağlarken dikkat ettim daha çatlamadım ama karnımın yanlarındaki damarlar acayip gerilmiş ve belli oluyor tam çatlama dönemindeyiz benim 3 gündür göbeğim dahada büyüdü dikkat edin kremlenin kesinlikle cildinizi kuru bırakmayın kaşımayın
YaaŞimdi nefes darlığıyla uyandımçok korkuyorum nefes darlığından ben
Anamın meşhur lafı "kızım bi olurken bi doğarken dikkatli olacaksın"Valla canım hareket iyidir ama kendini yorup belini ağrıtacak şeylere dikkat etmeye başla artık bak son haftalardayız nasıl başlarda riskliyse hamileliğin son haftaları da riskli emzikten düşme denilen olay var. Hareket et işini yap vs ona bir şey denmez ama hepsini bir arada yapma. Bence artık süpürgeye girme bile derim ben süpürge hem eğiliyorsun göbeğin aşağıda duruyor hem belinden destek alıp süpürgeyi ittiriyorsun hiç sağlıklı değil ya. Şurda azıcık kalmış ne olscakki evlerimiz biraz dağınık kalsa kimse pislik içinde yaşa demiyorda ama dikkat etmekte fayda var
Canım ben de çok kaşınıyorum, hindistan cevizi yağı sürüyorum o iyi geliyor biraz. Bir dene istersen. Bir de o kaşıntı, kaşıdıkça kaşınan uyuz bir kaşıntı oluyor, insanın derisini yolası geliyorDayanamıyorum kaşıyorum ben, karnımın yan alt kısımları inanılmaz kaşınıyor, çatlamak üzereyim sanırım.
Ah cnm aslında eşimde çok yapıyor biliyor musun ben ona o bana kıyamıyor durumumuz var iş aralarında gelir balkon yıkar gider filan ama işte bende bir şey yapmadığımda garip hissediyorum riskli hamilelik olsa sürekli yatmak zorunda olanlara çok üzülüyorum stres,sıkılmak bi garip duygular yaşıyorlar işte bende kaşınıyorum galibaLohusa ateşini son gaz yaşıyorum hope13. Gün, ama hastanede havalandırmadan anlamamıştım evde resmen yanıyorum zaten Ağustos gider ayak bize kazık attı Bu ne sıcak yahu. Haftaya da böyleymiş
Ben sarsıyorum seni ekim, yapma lütfen yapma. Önce kendinizi düşünün.
Eşler maalesef benimki dahil öyle rahatlar ki, ben bişeyi dağınık bıraksam es keza, benden daha da çok dağıtırdı. Şimdi şu anki durumumuzda, o da hamile halimle beni yorduğuna pişman. Ama iş işten geçti. Kendi keyfini dahası bebeğinin keyfini düşün.
Ben 2 aylıktan beri hindistan cevizi yağı sürüyorum cnm gerçekten en iyisi buymuş okadar nemlendiriyorkiEvet o beni de tedirgin ediyor, daha yeni yeni 30-31 dereceleri gördü İstanbul, ki bu bile benim darlanmama yetti
İnşallah daha fazla ısınmadan serinlerBu arada hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de karnıma, özel bir çatlak kremi kullanmadım hiç. Şu an için çatlamadım kaşıntıya da iyi geliyor, aklınızda bulunsun
YaaBen rüyalarımda nefes alamadığımı görüp uyandım geçen hafta. Reflü ayrı, astım ayrı etkiliyor. En iyisi yatmadan önce hiçbir şey yiyip içmemek sanırım. Bir de karnının altına yastık koyup başını da hafif yüksekte tutarsan biraz daha rahatlayabilirsin canım
Evet haklı analarımız annemde diyor madalya taktılarmı yaptındaAnamın meşhur lafı "kızım bi olurken bi doğarken dikkatli olacaksın"
Lohusayim ve Diyarbakır'dayim terimi yanmami sen düşün , vantilatör ile yatıyordum usutmusum ya da korona oldum bilmiyorum çok fena hastayım şuan da yatıyorum heryerim ağrıyor başım bogazlarim burun koyverdi kendini karnım falan şişti dikişlerin alt kısmı üst kısmı şişlik oldu hep usutunceHoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artıköncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu
Ay süpürgeyi eğilmiyorum şarjlı dik süpürgeyle yapıyorum olduğu kadar valla indip yapamam zaten kadın alcam eylül başı indip temizlensin diyeValla canım hareket iyidir ama kendini yorup belini ağrıtacak şeylere dikkat etmeye başla artık bak son haftalardayız nasıl başlarda riskliyse hamileliğin son haftaları da riskli emzikten düşme denilen olay var. Hareket et işini yap vs ona bir şey denmez ama hepsini bir arada yapma. Bence artık süpürgeye girme bile derim ben süpürge hem eğiliyorsun göbeğin aşağıda duruyor hem belinden destek alıp süpürgeyi ittiriyorsun hiç sağlıklı değil ya. Şurda azıcık kalmış ne olscakki evlerimiz biraz dağınık kalsa kimse pislik içinde yaşa demiyorda ama dikkat etmekte fayda var
Lohusa ateşini son gaz yaşıyorum hope13. Gün, ama hastanede havalandırmadan anlamamıştım evde resmen yanıyorum zaten Ağustos gider ayak bize kazık attı Bu ne sıcak yahu. Haftaya da böyleymiş
Ben sarsıyorum seni ekim, yapma lütfen yapma. Önce kendinizi düşünün.
Eşler maalesef benimki dahil öyle rahatlar ki, ben bişeyi dağınık bıraksam es keza, benden daha da çok dağıtırdı. Şimdi şu anki durumumuzda, o da hamile halimle beni yorduğuna pişman. Ama iş işten geçti. Kendi keyfini dahası bebeğinin keyfini düşün.
Ay süpürgeyi eğilmiyorum şarjlı dik süpürgeyle yapıyorum olduğu kadar valla indip yapamam zaten kadın alcam eylül başı indip temizlensin diye
Lohusayim ve Diyarbakır'dayim terimi yanmami sen düşün , vantilatör ile yatıyordum usutmusum ya da korona oldum bilmiyorum çok fena hastayım şuan da yatıyorum heryerim ağrıyor başım bogazlarim burun koyverdi kendini karnım falan şişti dikişlerin alt kısmı üst kısmı şişlik oldu hep usutuncelohusayken çok dikkat edin kendinize özellikle sezaryen dikislere çok sıcak ve ekstra hastalık teri de eklendi üstüme oyyy
Anamın meşhur lafı "kızım bi olurken bi doğarken dikkatli olacaksın"
Dayanamıyorum kaşıyorum ben, karnımın yan alt kısımları inanılmaz kaşınıyor, çatlamak üzereyim sanırım.
Evet o beni de tedirgin ediyor, daha yeni yeni 30-31 dereceleri gördü İstanbul, ki bu bile benim darlanmama yetti
İnşallah daha fazla ısınmadan serinlerBu arada hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de karnıma, özel bir çatlak kremi kullanmadım hiç. Şu an için çatlamadım kaşıntıya da iyi geliyor, aklınızda bulunsun
YaaBen rüyalarımda nefes alamadığımı görüp uyandım geçen hafta. Reflü ayrı, astım ayrı etkiliyor. En iyisi yatmadan önce hiçbir şey yiyip içmemek sanırım. Bir de karnının altına yastık koyup başını da hafif yüksekte tutarsan biraz daha rahatlayabilirsin canım
Maşallah güzel haberlerKizlar günaydın bu gün kontrol umuz vardıbenim oğlum 1830 Grm olmuş teyzeleri rahim ağzı uzunluğu 36 ve suyumuz iyi çıktı 29+5
Sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar bugün randevum var bana dua edin inşallah sıkıntısız geleyim
Dualarım seninle hemen yaz bizeKızlar bugün randevum var bana dua edin inşallah sıkıntısız geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?