2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artık öncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu

Lohusa ateşini son gaz yaşıyorum hope 13. Gün, ama hastanede havalandırmadan anlamamıştım evde resmen yanıyorum zaten Ağustos gider ayak bize kazık attı Bu ne sıcak yahu. Haftaya da böyleymiş

Ben sarsıyorum seni ekim, yapma lütfen yapma. Önce kendinizi düşünün.
Eşler maalesef benimki dahil öyle rahatlar ki, ben bişeyi dağınık bıraksam es keza, benden daha da çok dağıtırdı. Şimdi şu anki durumumuzda, o da hamile halimle beni yorduğuna pişman. Ama iş işten geçti. Kendi keyfini dahası bebeğinin keyfini düşün.

Renkli renkli kutular ne güzelmiş

Hoş lohusa olacaz bide lohusanın ateşi 40 gün sonunda sönüyor derler bakalım artık öncesi gibi kış erken gelse bir nebze de bide kış geç gelecek büyük ihtimalle yazın gelmesi temmuzu buldu
Evet o beni de tedirgin ediyor, daha yeni yeni 30-31 dereceleri gördü İstanbul, ki bu bile benim darlanmama yetti
İnşallah daha fazla ısınmadan serinler Bu arada hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de karnıma, özel bir çatlak kremi kullanmadım hiç. Şu an için çatlamadım kaşıntıya da iyi geliyor, aklınızda bulunsun
Şimdi nefes darlığıyla uyandım çok korkuyorum nefes darlığından ben
Yaa Ben rüyalarımda nefes alamadığımı görüp uyandım geçen hafta. Reflü ayrı, astım ayrı etkiliyor. En iyisi yatmadan önce hiçbir şey yiyip içmemek sanırım. Bir de karnının altına yastık koyup başını da hafif yüksekte tutarsan biraz daha rahatlayabilirsin canım

Anamın meşhur lafı "kızım bi olurken bi doğarken dikkatli olacaksın"

Dayanamıyorum kaşıyorum ben, karnımın yan alt kısımları inanılmaz kaşınıyor, çatlamak üzereyim sanırım.
Canım ben de çok kaşınıyorum, hindistan cevizi yağı sürüyorum o iyi geliyor biraz. Bir dene istersen. Bir de o kaşıntı, kaşıdıkça kaşınan uyuz bir kaşıntı oluyor, insanın derisini yolası geliyor Ya hamileliğin her şeyi zorlaşmaya başladı galiba

Ah cnm aslında eşimde çok yapıyor biliyor musun ben ona o bana kıyamıyor durumumuz var iş aralarında gelir balkon yıkar gider filan ama işte bende bir şey yapmadığımda garip hissediyorum riskli hamilelik olsa sürekli yatmak zorunda olanlara çok üzülüyorum stres,sıkılmak bi garip duygular yaşıyorlar işte bende kaşınıyorum galiba
Ben 2 aylıktan beri hindistan cevizi yağı sürüyorum cnm gerçekten en iyisi buymuş okadar nemlendiriyorki
Anamın meşhur lafı "kızım bi olurken bi doğarken dikkatli olacaksın"
Evet haklı analarımız annemde diyor madalya taktılarmı yaptında

Lohusayim ve Diyarbakır'dayim terimi yanmami sen düşün , vantilatör ile yatıyordum usutmusum ya da korona oldum bilmiyorum çok fena hastayım şuan da yatıyorum heryerim ağrıyor başım bogazlarim burun koyverdi kendini karnım falan şişti dikişlerin alt kısmı üst kısmı şişlik oldu hep usutunce lohusayken çok dikkat edin kendinize özellikle sezaryen dikislere çok sıcak ve ekstra hastalık teri de eklendi üstüme oyyy

Ay süpürgeyi eğilmiyorum şarjlı dik süpürgeyle yapıyorum olduğu kadar valla indip yapamam zaten kadın alcam eylül başı indip temizlensin diye

Bol bol su tüket canım ihmal etme. Ay resmen Ağustos temmuz gibi geçiyor mevsimler oynamış resmen

Ay süpürgeyi eğilmiyorum şarjlı dik süpürgeyle yapıyorum olduğu kadar valla indip yapamam zaten kadın alcam eylül başı indip temizlensin diye

Aynen kadınlarla halledersin sağ salim kucağımıza alalım da sonra istersen gece gündüz yap temizlik

Çok geçmiş olsuun. Bol bol vitaminli şeyler tüket canım dikkat et kendine de Rabbim şifa versiin

Bol bol su tüketmekte fayda var bu sıcaklarda vücudumuz su kaybetmesin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…