2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• IMG_20220820_104304_HDR.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20220820_104251_HDR.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 92
Çok geçmiş olsuun. Bol bol vitaminli şeyler tüket canım dikkat et kendine de Rabbim şifa versiin
Çok sağol canım yanimda meyve tabağı var yiyebildigim kadar yemeye çalışıyorum antibiyotik falan içtim , aminn
Çok teşekkür ederim kızlar on iki gibi gireceğim çok heyecanliyim rahim kısalması artmamiştir inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah kisalman mi vardı senin canım

Hindistan cevizi yağı sür canım. Ben hiç o çatlama önleyici krem vs sürmedim başından beri hindistan cevizi yağı sürüyorum kaşınma vs başlamadı daha
Bio oil kullanıyordum ama en az bir ay hiç sürmedim minnoşum sıcakta vıcık vıcık oluyor diye. Bugün hindistan cevizi yağına da başlayayım madem, hâlâ çatlamamışlen.
Nasıl tatlı tatlı kaşınıyor. başı ve sonu çok zormuş, ortasının da kıymetini bilemedik.
bende kasiniyorum ya , ust karnim ozellikle poposu yukarda kizimin , buyuyor heralde totosu
Onun totosunu sevsinler.

Evet canım 24 mm e düşmüştü iki hafta once
Canım ben bu gün Dr a sordum artık kısalması problem olmaz dedi ilerleyen haftalarda zamanını bulur dedi takma kafana olumsuz şeyleri genel olarak herşey yolunda ise problem yok dedi vajinal ağrın vs normal dedi benim çünkü baş aşağı dönmüş artık ve kilolu seninde herşey yolunda cikicak inşallah stres yapma

Çok haklı anneciğin

Çok şükür doktorum da öyle dedi canım bu saatten sonra doğsa da sıkıntı olmaz dedi NST ye gireceğim şimdi benimde vajinal ağrı ve sırt ağrısı normal dedi artık doğarsa da kismetine ne yapalım dedi

Ortasında resmen eksik gidermece ve alışveriş telaşına düştük. Aylardır eve kargo geliyor, hâlâ genele baktığımda bir sürü eksik var bu nasıl oluyor ya
Benimki çıldırdı artık, kapıda kargo görmek istemiyorum şu zil artık çalmasın diye çıkışıyor bana.
Bitmiyor eksikler, bitmeyeceeek.

Evet evet kaşınma
O da yapsın tabii ama seni anlıyorum ben de kendim yapmayınca muhakkak bir eksik buluyordum.
Bol bol su tüket canım ihmal etme. Ay resmen Ağustos temmuz gibi geçiyor mevsimler oynamış resmen
Kaç bardak içiyorum artık İnan saymıyorum. Ağustos 15ten sonra rüzgar olurdu hani nerde
Üstüne aksi gibi verdikleri tansiyon hapı yan etki yaptı Bağırsaklarımın ilaçtan dolayı artık kendine ait bir dünyası var artık, resmen enerjisiz kaldım. Bu ay hayırlısıyla bitseydi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…