2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok beni normal bir doktor takibini yapıyordu ama sanırım riskli bir durum olduğu için doğumu kendisi yaptırmak istemedi. O profun ismini verebilirsen çok sevinirim

Kızlar kontrolden çıktım.
Bu sefer Eve dönüyoruz
Haftada 1 kontrole devam. Kasılmalar için ilaç alacağım bi kaç gün daha.

Ay çok şükür kuzumm hadi gözüm aydıın rahim uzunluğun ne durumdaymış. Güzel gidiyorsunuz anne kız inşallah böyle devam edip vakitlice kucağına alacaksınız

Ay çok şükür kuzumm hadi gözüm aydıın rahim uzunluğun ne durumdaymış. Güzel gidiyorsunuz anne kız inşallah böyle devam edip vakitlice kucağına alacaksınız
Kuzum rahatlığı üzerindeydi yine bakmadı uzunluğa gerek yok böyle devam et evde nasıl yapıyorsan dedi. Yatıyorum ve sıvı alayım diye habire çorba içiyorum dedim
ohh gözün aydın snr bırak mı dedi
Aynen sonraki kontrolde bakalım ne dicek
34 ten sonra Endol kullanmana gerek yok dedi gelirse gelir diyor

Aynı psikolojideyim bende bi hemen dogurayim diyorum bi de özleyeceğim diye dertleniyorum
Normal doğum bir de sorma

Kıyamam ya magnezyum falan kullaniyor musun bazen tek çözüm doğurmak gibi geliyor insana

Sizin 5 sene mi canım artik azalttilar diye biliyordum, gerçi jandarma içişlerine bağlı arada çok fark oluyorda. Zaten evi taşıyacaksin canim sonraya ertelemek iyi olur hem biraz da zaman gecer kafan dağılmış olur. Evet uçakla gitmek mantıklı ama ona da çok zam gelmiş 1.300e aldım tek kişilik bileti zaman açısından her zaman daha iyi oluyor ama.
Sizin jandarma farklı kuzum ama bizde mesela kara kuvvetlerinde çok farklı gittiğin yere göre değişiyor. Mesela bundan önce hatayda batı diye geçiyordu ama sürekli Hakkari Suriye falan gezdi. Sabit kalan az yer var. Ona da belli olmuyor sabit diye gidersin bi emir gelir tabur suriyeye veya doğuya çekilir sende gidersin.
Bir de hataydan aynı askeriyeden bi kişi daha geldi bizimle, onlar merkezdeki askeriyede biz ilçedeki diyeyim. O adam simdi full göreve gidiyor biz suanlik sabitiz ne olacağı belli olmuyor. Galiba jandarma düzen açısından daha iyi

Ayy insallah benim doktorum da doğumda ojeye izin verir. Cogu izin vermiyor aslinda. Ben yine normal mani pedi yaptirdim. Kaliciya cesaret edemedim

Bende yarın gideceğim benimki de bakmasa ya rahim uzunluğuna bende bu hafta bir rahatlik var hatta kendi kendime düşündüm haftaya mi gitseydim diye

Çok teşekkür ederim bakayım hemen
Ne demek rica ederim
Azaltıldı ama bizimki merkez geçtiği için malesef 5 sene geçerli normalde ilçesinde falan olsak 4 sene hatta bı arkadaşımız hanideydi 3 senesi doldu gitti ama onlar dağlara falan göreve gidiyorlardı 1 aylığına falan. Benim eşim cezaevinde normal komando olsa onlarda da direk üst bölgesine çıkartıyorlar hatta eş falan goturulemiyor. Suanlik bizim düzen iyi evet bakalım batıda nolacak çünkü asayiş komando diye geçiyor sistemde komando olarak da verebilirlermis Batı'nın da bazı yerleri kaydırma birlik oluyormuş senin dediğin gibi sürekli Suriye falan gidiyorlarmis.
Ooo uçak biletleri ne kadar pahalilanmis biz kışın gidicez belki biraz ucuzlar

Ayyyy çok sevindim ne dedim ben sana sen bizi doğurtcan sonra doğurcan

Ibrahim Bildirici den memnunlar genelde bi arastir istersen. Maslak acibademde

Kizlar bas asagi duran bebek bu haftalarda yukari doner mi? Bizimki bas asagiydi seviniyodum dondu diye ama bugun geri dondu herhalde icimde bir seyler oluyor organlarim yer degistirdi resmen.

ii cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…