Valla anlamadım bu sancıların daha azı için hastaneye yatırıyordu beni.
Sanırım 33 yarın doluyor diye ekstra rahat takılıyor. Bi hafta daha sıkıcam dişimi sonra rahat diyor.
Kızlar bir de dr sonraki hafta Tatile gidecekmiş, 27 sinde. Beni de 26 sında çağırdı. 5 gün yokum diyor. Dedim ya doğurursam dişimi 1 hafta da öyle sıkacakmışım
Hayır yani bir de 80 lerde sancılar çekiyorum hatta 60 a gelene kadar bazılarını anlamadım bebek yine göğüs kafesime dayandı sanıyordum
Bu kasılmalar için olan ilaçları kullansan bi dert kullanmasan bi dert.
Eve de ancak gelebildik cok trafik vardı sancı kramp mahvoldum artık
Neyse bol derin nefes sakin hoh hoh devam
Kizlar gunaydiin, bir sorum var diger gruplari takip eden arkadaslara. Genelde anneler tarihlerinden daha erken mi doguruyor gec mi? Farkettiniz mi bununla ilgili bir sey
Kuzum rahatlığı üzerindeydi yine bakmadı uzunluğa gerek yok böyle devam et evde nasıl yapıyorsan dedi. Yatıyorum ve sıvı alayım diye habire çorba içiyorum dedim
Aynen sonraki kontrolde bakalım ne dicek
34 ten sonra Endol kullanmana gerek yok dedi gelirse gelir diyor
selam kızlar nasılsınız? ben berbat bir gün geçiriyorum. kedilerimin yavrusu elime doğan ellerimle beslediğim miniğimi bugün kaybettiğimizi öğrendim. doğduğundan sütten kesilene kadar bizimleydi sonra annemlere verdik onlar bakıyordu 4 aylıktan beri. bende 3 günde bir annemlerdeyim gelince de kalıyorum çok alışıktım. 5 gün sonra doğum günüydü benim doğum günümde elime doğmuştu geçen sene. koca sene beraber doğum günümüzü kutluycaz diye hevesle beklemiştim.
5 gün kala gitti kuzum.. 1 haftadır hastaydı hergün veterinere götürüp getiriyorlardı eşimle ailem. Dün akşamüstü kalbi dayanmamış artık bana daha bu sabah söylediler. Sabahtan beri kendimi sıkıp duruyorum kızım için ağlamamaya çalışıyorum bıraksalar tüm gün ağlarım. Hamileyken sevdiğin birini kaybetmek çok zormuş Allah yaşatmasın kimseye.
Benim kocam bir şey kızarttığında makineye koyunca bitiyor sanıyor ocak batmış 2-3 günün yapı duvarları tezgahları yıkamadığım temizlemediğim şey kalmadı kasıla kasıla bir tekmeler resmen bırak artık tekmeleri
Ben ayın 2 sinde gitmiştim doktor artık 3 haftada bir gel dedi 25 inde gidebilcem bende ama çok heyecanlıyım ben 33+5 olcam bizim kız 35 de 3 kilo süprizi bekliyorum ben bizim kızdan
selam kızlar nasılsınız? ben berbat bir gün geçiriyorum. kedilerimin yavrusu elime doğan ellerimle beslediğim miniğimi bugün kaybettiğimizi öğrendim. doğduğundan sütten kesilene kadar bizimleydi sonra annemlere verdik onlar bakıyordu 4 aylıktan beri. bende 3 günde bir annemlerdeyim gelince de kalıyorum çok alışıktım. 5 gün sonra doğum günüydü benim doğum günümde elime doğmuştu geçen sene. koca sene beraber doğum günümüzü kutluycaz diye hevesle beklemiştim.
5 gün kala gitti kuzum.. 1 haftadır hastaydı hergün veterinere götürüp getiriyorlardı eşimle ailem. Dün akşamüstü kalbi dayanmamış artık bana daha bu sabah söylediler. Sabahtan beri kendimi sıkıp duruyorum kızım için ağlamamaya çalışıyorum bıraksalar tüm gün ağlarım. Hamileyken sevdiğin birini kaybetmek çok zormuş Allah yaşatmasın kimseye.
Şimdi hemen bu moddan çıkıyorsun seni anlıyorum kedi bakan biri olarak ama oda bir canlı ve demekki okadar ömür biçildi şimdi seni toparlamak için şurdan giricem Allah beterinden korusun hep böyle düşün ben hep öyle yapıyorum üzül hatta ağla ama az içinde tutma ama ağlaman bittiğinde şunu de ya çok farklı birini kaybetseydin?
Sana kendimden örnek veriyim 1,5 sene önce babamı ve anaannemi aynı gün kaybettim babam daha 61 yaşındaydı tek çocuğuyum o öldükten sonra 2 ay sonra eşimle tanıştım 1.senesinde evlendim 2. Senesinde çocuğum oluyor şimdi diceksin üzülmiyimmi kediye üzül ama karnında bir can taşıdığını sen ağladıkça onunda içerde ağlıcağını unutma
Benim kocam bir şey kızarttığında makineye koyunca bitiyor sanıyor ocak batmış 2-3 günün yapı duvarları tezgahları yıkamadığım temizlemediğim şey kalmadı kasıla kasıla bir tekmeler resmen bırak artık tekmeleri
Ben ayın 2 sinde gitmiştim doktor artık 3 haftada bir gel dedi 25 inde gidebilcem bende ama çok heyecanlıyım ben 33+5 olcam bizim kız 35 de 3 kilo süprizi bekliyorum ben bizim kızdan
Kızlar çikolata muhabbeti dönmüştü burda hangi sayfadan memnun kaldınız battım valla battıım bu süs işi bitirdi beni strese girdim resmen sabahtan beri kapı süsü siparişiyle uğraştım
Çok şükür -Sunshine
Güneş hanım uslanmış sanki aferin ona
Kızlar artık doktorlar iki haftada bir çağırıyor ya ödemeleri nasıl yapıyorsunuz mesela bizim hastanede 10 gün kontrol süresi var muayeneden sonra 10 gün içinde gidince ödeme yapmıyorsun ayda iki kez gidince iki kez mi ödeme yapıyoruz ?
Çok şükür -Sunshine
Güneş hanım uslanmış sanki aferin ona
Kızlar artık doktorlar iki haftada bir çağırıyor ya ödemeleri nasıl yapıyorsunuz mesela bizim hastanede 10 gün kontrol süresi var muayeneden sonra 10 gün içinde gidince ödeme yapmıyorsun ayda iki kez gidince iki kez mi ödeme yapıyoruz ?
Tek dediği geldiğinde sen 33 bebek 35 olcak dedi ama bana zaten 19 eylülden sonra alırız dedi canım bu gidişte dahada erkene çekermi hiç
Bilmiyorum ama 37 yi doldurur ama forumda gördüm bi kaç kişinin 35-36 larda alındığıda olmuş ama ben beklerim eğer önemli bir şey olmazsa anne karnında kalması önemli