2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok valla hem yiyorum hem içiyorum hayır bide o kadar su içmeye lavoba ihtiyacım olmuyor resmen terle atıyorum
Yaa çok şanslısın, ben bir bardak su içip 3 kez tuvalete gidiyorum
Benimki çıldırdı artık, kapıda kargo görmek istemiyorum şu zil artık çalmasın diye çıkışıyor bana.
Bitmiyor eksikler, bitmeyeceeek.
Eee napalım, idare edecekler Kargocular bizi tanır oldu, adam arayıp ismimle hitap ediyor artık evde misiniz diye Yalnız internet alışverişi yokken bu tür ihtiyaçları dışarı çıkıp almak zorunda kalanlara çok derin saygı duyuyorum. Tabii bu kadar çok ihtiyaç yoktu belki ama ben sipariş etmekten yoruldum, onlar mağaza mağaza geziyordu herhalde

kızlar 32 hafta bebek kilolarınız kaç çıktı? salı günü kontrole gidicem de merak ettim 32+3 olacağız inşallah. 30+6 da 1750 idi.

Doktorundan takviye istesene kuzum sen emziklisin bide vücudun süt üretip sağdıkca iyice enerjin düşüyordur

Canım 2 haftada max 500 gram alır benim 30+2 de 2.000 ydi bende 33+4 de gidicem 2750 performansı bekliyorum
2 kilo olmuş mudur merak ediyorum canım bir uygulamada bu haftanın sonunda 2 kiloya ulaşacak diyor diğerinde 1900 diyor da kilo almadığım içinde biraz dert ediyorum inşallah bebiş kilo alıyordur diye

Aynen valla ya benimde daha şimdi bitti işlerim daha dışarda da işlerim var pert oldum daha bu saatten bide yemek sorunsalı var, ütü var. Varda var …

2 kilo olmuş mudur merak ediyorum canım bir uygulamada bu haftanın sonunda 2 kiloya ulaşacak diyor diğerinde 1900 diyor da kilo almadığım içinde biraz dert ediyorum inşallah bebiş kilo alıyordur diye
Merak etme kilo alıyordur canım benim 26+5 te doğum yaptım 970 gram doğdu o haftaya kadar sadece 3 kilo almıştım diyordum kesin ultrason yanılıyordur falan diye ama doktorun ölçümü ile sadece 10 gram farketti çok az kilo almıştım bebek kilo almıyordur falan sanıyordum ama aldığım kilo bebeğe gitmiş genelde neredeyse 1kilo olmuş geri kalan 2 kilo da sanırım suyu vs di

Merhaba kızlar doktora gittim çok şükür bir sıkıntı olmadı kasik ağrısı ve bel ağrısı normal dedi . Yanlizca nst çektirdik taşikardi olabilir dedi tekrar çektirdi bişey çıkmadı sanırım bir sıkıntı yok iki hafta sonra gel dedi ilk kalp atışları 160 üzeriydi tatlı yeyince geçti . Doğma durumu olursa ne olacak dedim o da şansına artık bu saatten sonra bir sıkıntı olmaz dedi .

Cnm normalde ben gittiğimde 1500 filan olması gerekiyordu 2 çıktı her bebek farklı merak etme sen almasanda o almıştır

Çok şükür bak her şey yolunda kaç kilo olmuş?

Perşembe günü 32+0 dım 2100 Gr çıktı canım. Önceki hafta 1850 ydi. Oncekinde 1500. Haftada 300-350 gr alıyor bebişler artık. Ama benim kiloda bı değişiklik olmadı. Dert etme Onların bünyesi bizimkiyle paralel gitmiyor.

Annenin kilo alımı ile hiç alakası yok canım dert etme 7_8 kg aldım ve 1 aydir iştahım yok yaşamak için yiyorum resmen fakat bebek maşallah büyük

Olmaz Allahın izniyle bir sıkıntı her şey normalmiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…