2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı?benim 12 yıl önce sezeryan oldu öncekiler normal di bu da normal olsun istiyordum Dr bidahakinde konuscaz riskli dedi kabul eder imza atarsanız alırım anca normal doğum a dedi pek inanasimda gelmedi ama şaşırdım Dr çok iyi aslında fikir alayım sizlerden

Benim çok sıkıntılı oldu sezeryan 12 yıl geçti normal olur artık diye düşünüyordum hayırlısı artık
Yaa gerçekten mi benim 40 gün önce falan oldu sezaryen de hiç korktuğum gibi geçmedi aksine çok iyi geçmişti o yüzden öyle dedim hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir

2 kilo olmuş mudur merak ediyorum canım bir uygulamada bu haftanın sonunda 2 kiloya ulaşacak diyor diğerinde 1900 diyor da kilo almadığım içinde biraz dert ediyorum inşallah bebiş kilo alıyordur diye

Canim benim 32 de 1600 du hatta gelisim geriligi olabilir falan dedi doktor 33 de 1900 yani 300 gr almis hala haftasiyla uyumlu degil. Seninki normal ilerliyorsa muhtemelen 2 den fazla cikar

2 kilo olmuş mudur merak ediyorum canım bir uygulamada bu haftanın sonunda 2 kiloya ulaşacak diyor diğerinde 1900 diyor da kilo almadığım içinde biraz dert ediyorum inşallah bebiş kilo alıyordur diye

Ayrica ben baya baktim internetten her uygulamada her sitede farkli bir sey yaziyor. Sen ona hic takilma onemli olan persentil dedikleri ultrasonda gozuken yuzdelik degerler. Her cocuk fabrikadan cikmis gibi esit buyuklukte olmadigi icin yuzdelikler belirlemisler %10 un uzerindeyse korkulacak bir sey yok bebegin kilosu gayet normal demekmis.

Süvende şöyle bi gecelik var 99a inmiş haber edeyim dedim kızlar ilk gün gecelik iyi oluyor yedekleyeyim dedim

Onun dışında moralim bozuldu abim mesaj atmış o ne biçim isim miyav gibi saçma filan yazmış kızları video çekmiş isimle dalga geçiyolar kızın adı sare ben de dedim sana fare desem hoşuna gider mi oturdum ağladım zaten bahane arıyoruz velhasıl beni miray dan da soğuttular benim ezelden beri aklımda meryem vardı sonra eski isim dediler şu dediler bu dediler vazgeçmiştim ama gönlümde hep o isim var şuan iyice emin oldum kimseye söz hakkı vermicem meryem koyucam yanına belki rima ismini de eklerim belki tek başına koyarım öyle işte..

Eklentiler

• F70C4D90-8D65-47BB-9079-A206510285B9.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 81
İstediğini koy tabiki kimseyi dinleme dalga geçmeye niyeti olan bir insan her türlü bir kulp bulur üstün de bile durma konunun ayrıca Meryem de çok güzel bir isim

Çok güzel yapmışsın güle güle giy canım
İnsanlar ne acımasız bunu görüyoruz birde evlat yetiştiriyorlar çıldırıyorum o çocuklar geleceğin bireyleri bunu anlayıp anne baba olmak lazım hangisi içine siniyorsa ona ver çocuğuna her zaman aklında kalır yoksa kendini üzme bu boş hareketler yüzünden

Kızlar merhaba. Kısmetse eylül ayı içinde doğum yapacağım. Kendime instagramdan “mom.list” olarak bir hesap açtım. Takip edip desteklerseniz çok sevinirim

Bu nasıl hadsizlik? Çok özür dilerim, abin ama yine de hadsizlik, ne hakkı var? Kafana takma bence onu. Kendi çocuklarına da kötü örnek olmuş bile isteye. Kimseyi dinleme çocuk senin, yorumlarını da kendilerine saklasınlar bi zahmet. Ayrıca Miray çok güzel ve çok zarif bir isim.

Kızlar bi şey sorucam sizlere. Beşik / yatak / karyol mevzularını ne yaptınız? Her kafadan bir ses çıkıyor kafam karıştı.
1. Anne yanı alıyoruz anladığım kadarıyla.
2. Park yatak çok öneriliyor.
3. Asansörlü beşikler iyi deniliyor.
4. Büyüyen yatak alın ileride de kullanır diyorlar.
5. Bir de Montessori mevzusu var.

Şimdi biz kaç tane alıyoruz tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…