Şu an kendime çok güldüm. Ben dış gebelikten sonra çantamdan jileti asla eksik etmiyorum . Obsesif hareketler içindeyim. Çünkü önceki hamileliğimde ikinci kontrole gittiğimde direk hastaneye yatırdılar ve 20 günden fazla. Allah ne verdiyse gelen giden muayeneydi USG di. Jilet artık benim için çantadan hiç çıkmayan makyaj malzemesi gibi.
Kızlar yenidoğan tamamlayıcı/ özel sağlık sigortası için fiyat alan var mı ?
Şuanda bizim yok eşim sadece bebek için fiyat almış bir tanıdıktan. tamamlayıcı için 7000 civarı demiş başka topikte yarı fiyatına görmüştüm.
Ah aklımızı seveyim cok geç kaldık bazı şeyler için 1 senedir kendimize yaptıralım diyorduk da İşte…
Her şey bugün süperdi eşimle yemeğe çıktık adamı zar zor ikna ettim aylardır 2 duble içmemişti hamileyim die tam yemeğin sonunda vajinama saplanan ağrılarla sandalyeden bile kalkamadım zorla hastaneye götürdü doktorumla iletişime geçtik idrar yollarım yapıyormuş perşembe doktor kontrolüm var doktorum o güne kadar geçmezse ürolojiden görüş alalım dedi
En fazla 1 kere 33 ü gördük hep 15-20 sancım
Her şey bugün süperdi eşimle yemeğe çıktık adamı zar zor ikna ettim aylardır 2 duble içmemişti hamileyim die tam yemeğin sonunda vajinama saplanan ağrılarla sandalyeden bile kalkamadım zorla hastaneye götürdü doktorumla iletişime geçtik idrar yollarım yapıyormuş perşembe doktor kontrolüm var doktorum o güne kadar geçmezse ürolojiden görüş alalım dedi
En fazla 1 kere 33 ü gördük hep 15-20 sancım
Kuzum geçmiş olsun.
Bizimki de böyle bi andan cok korkuyor, ağzına sürmüyor aylardır.
Sabit 15-20 lerde gitmesi sancı değil kuzum, baz değer gibi düşün. cihazı daha sıkı bağlarlarsa sabit 30 larda da olabilir.
Maşallah diyelim sancın çıkmamış
Kuzum geçmiş olsun.
Bizimki de böyle bi andan cok korkuyor, ağzına sürmüyor aylardır.
Sabit 15-20 lerde gitmesi sancı değil kuzum, baz değer gibi düşün. cihazı daha sıkı bağlarlarsa sabit 30 larda da olabilir.
Maşallah diyelim sancın çıkmamış
Yok sancı değil zaten ama benim vajinama bıçaklar saplanıyor
Kızım dedi sen içersen baba bende sana bi heyecan yaşattırırım beni eşim kaldırdı sandalyeden sancılarımdan şimdi araştırıyorum bu enfeksiyondan erken alıyorlarmış bebeği bakalım perşembe ne dicek doktorum
Ya peki ben çalışmak istiyorum ikinci dönem öğretmenim de. Annem karşıda oturuyor ben uzağım baya bı hafta o 5 gün bı hafta kaynanam dönüşümlü bakmalarını istiyorum. Annemi eve de bırakırız yollar yormasin diye ama sizce çok mu şey istiyoruz ben evi bırakıp gelemem zor diyor. Babana sor diyor