2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah çiçeğim deneyimlere göre şekil alıyoruz mecburen işte
E tabii, hormonlar yasta.
müdür yazmışım, budur olacaktı
Bi sevişip enerjimizi atsak kendimize gelicez belki de

kasim annelerinde gecen konustular canim , bir sor istersen oraya da

Her şey bugün süperdi eşimle yemeğe çıktık adamı zar zor ikna ettim aylardır 2 duble içmemişti hamileyim die tam yemeğin sonunda vajinama saplanan ağrılarla sandalyeden bile kalkamadım zorla hastaneye götürdü doktorumla iletişime geçtik idrar yollarım yapıyormuş perşembe doktor kontrolüm var doktorum o güne kadar geçmezse ürolojiden görüş alalım dedi
En fazla 1 kere 33 ü gördük hep 15-20 sancım

29+5 te 1830 duk bizde bence görürsün canım çok kilo da iyi değil şimdi beni stres sarıyor önde gittikçe
Bende cok stresliyim bebek sezaryana kadar 3 kilo olmayacak diye ele gelsin istiyorum ilk cocugum 3350gm dogmustu

Masallah bu arada bebisin saglikla gelsin kolay bir doğum olsun

Kuzum geçmiş olsun.
Bizimki de böyle bi andan cok korkuyor, ağzına sürmüyor aylardır.
Sabit 15-20 lerde gitmesi sancı değil kuzum, baz değer gibi düşün. cihazı daha sıkı bağlarlarsa sabit 30 larda da olabilir.
Maşallah diyelim sancın çıkmamış

Yok sancı değil zaten ama benim vajinama bıçaklar saplanıyor
Kızım dedi sen içersen baba bende sana bi heyecan yaşattırırım beni eşim kaldırdı sandalyeden sancılarımdan şimdi araştırıyorum bu enfeksiyondan erken alıyorlarmış bebeği bakalım perşembe ne dicek doktorum

Birçok anne emin ol senin annen gibi düşünüyor çünkü onlar için artık bir çocuk bakmak zor ve mesafe de varsa böyle düşünmesi normal annenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…