Geçen gün bi özleştik deneyelim dedik resmen yok adam o an sesini çıkarmadı sonrasında ben bu kadar hareketlerinin kısıtlandığını düşünmemiştim dedi bir daha doğuma yakın denemeyi düşünüyorum oda doğumu kolaylastırsın diye
fine class Gri 6' Lı Set Bavul Organizer Valiz Düzenleyici Bavul Içi Çantası Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bizde ayrı yatıyoruz 1 aydir klima ile yatamiyordum vantilatör bana yetiyor du taki bu hafta ya kadar yanyana yatincada kaçamak oluyor işte zaten çatı ağrım var ertesi gün daha çok çekiyorum sanırım yasaklamak lazım korkuyorda bakicaz artık ayar i kaçırmadan
Bence poşetler on numara ne zaman kullanıcaz belli de değil temiz temiz duruyor. ama ben düzenleyici de aldım 2 takım. kendi eşyalarımı ona koydum. Birinin fermuarı bozuk çıktı büyüklerden kısmet.
Endol fitil kullandım bende 1 aydan fazla bende ödem vs yapmamıştı canım
Küçük prematüre oglusunu benim yerime de sev olur mu. Ah ne tatlıdır şimdi o inşallah herşey çok güzel olacak sizin için. Bu zor ve ayrı geçen günlerin yerini bol sarılmalı günler alacak.
Ben seni alıntılamamışım canım ya. Endol içtikten sonra şekerin düşüyor muydu? ben ilacın arkasından ne yiyip içeceğimi şaşırıyorum. Midemi de anında perte çıkarıyor zaten.
Bu arada sen nasıl oldun kovid değilsin dimi? Toparlanabildin mi
Kızlar yenidoğan tamamlayıcı/ özel sağlık sigortası için fiyat alan var mı ?
Şuanda bizim yok eşim sadece bebek için fiyat almış bir tanıdıktan. tamamlayıcı için 7000 civarı demiş başka topikte yarı fiyatına görmüştüm.
Ah aklımızı seveyim cok geç kaldık bazı şeyler için 1 senedir kendimize yaptıralım diyorduk da İşte…
Aa jileti iyi dedin kızzz not alıyorum hemen
Cuma kontrol var olası bi erken yatış olursa 1 hafta kalırsam yeniden çıkıyor o ara
Ben de çantaya 4 takım aldım ama eğer her şeyimiz yolunda giderse bebelerle de çıkarsak inşallah tam yeter hatta artabilir bile. Haricinde evde zıbın ve tulumlar var yeterli gelir diye düşünüyorum ama kısmet artık gerisine sonra bakarız
Şu an kendime çok güldüm. Ben dış gebelikten sonra çantamdan jileti asla eksik etmiyorum . Obsesif hareketler içindeyim. Çünkü önceki hamileliğimde ikinci kontrole gittiğimde direk hastaneye yatırdılar ve 20 günden fazla. Allah ne verdiyse gelen giden muayeneydi USG di. Jilet artık benim için çantadan hiç çıkmayan makyaj malzemesi gibi.