2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Koca topikte gönlünce sevişebilen kimse yok mu ınısını sıttığımının.

Geçen gün bi özleştik deneyelim dedik resmen yok adam o an sesini çıkarmadı sonrasında ben bu kadar hareketlerinin kısıtlandığını düşünmemiştim dedi bir daha doğuma yakın denemeyi düşünüyorum oda doğumu kolaylastırsın diye

Son düzenleme:

Kalitesi nasıl fiyatı uygunmus

39.haftayı doldursun diyor illa. E kaldı son hafta, bebe kendisi gelmeye kalkarsa alır beni bir darluk.

Hayırlısı olsun hakkında kuzuşum ama panik atak rahatsızlığından haberdar et doktorunu mutlaka.
Bebişler genelde 36dan sonra gelmeye başlıyor bakalım bizim durumumuz ne olacak canım. Söyleyeceğim mutlaka doktora canım

Bizde ayrı yatıyoruz 1 aydir klima ile yatamiyordum vantilatör bana yetiyor du taki bu hafta ya kadar yanyana yatincada kaçamak oluyor işte zaten çatı ağrım var ertesi gün daha çok çekiyorum sanırım yasaklamak lazım korkuyorda bakicaz artık ayar i kaçırmadan

Kalitesi nasıl fiyatı uygunmus
Bir foto atayım bak canım fermuarları falan sağlam geldi ama çok dayanıklı olanlardan değil gibi bende uygun diye aldım kötü olunca atarım dedim

Eklentiler

• B4386235-969D-4368-B187-755908E16FA5.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 9AF8C2FB-5CB3-4952-8869-4BEECDFC6629.webp
    25 KB · Görüntüleme: 75
Belki de sorunlarımızın ana kaynağı müdür
Üzerine etiket yapcam bende ilk doktora verilecekler vs diye. O poşetler iyi oluyor mu ya yoksa valiz düzenleyici mi sipariş vereyim
Bence poşetler on numara ne zaman kullanıcaz belli de değil temiz temiz duruyor. ama ben düzenleyici de aldım 2 takım. kendi eşyalarımı ona koydum. Birinin fermuarı bozuk çıktı büyüklerden kısmet.
Bizim de kapı süsümüz hazır teyzeleri
Aynı modelden yaptırdım diye demiyorum ama mutteşem bence

Ben seni alıntılamamışım canım ya. Endol içtikten sonra şekerin düşüyor muydu? ben ilacın arkasından ne yiyip içeceğimi şaşırıyorum. Midemi de anında perte çıkarıyor zaten.

Bu arada sen nasıl oldun kovid değilsin dimi? Toparlanabildin mi

Kızlar yenidoğan tamamlayıcı/ özel sağlık sigortası için fiyat alan var mı ?
Şuanda bizim yok eşim sadece bebek için fiyat almış bir tanıdıktan. tamamlayıcı için 7000 civarı demiş başka topikte yarı fiyatına görmüştüm.
Ah aklımızı seveyim cok geç kaldık bazı şeyler için 1 senedir kendimize yaptıralım diyorduk da İşte…

Şu an kendime çok güldüm. Ben dış gebelikten sonra çantamdan jileti asla eksik etmiyorum . Obsesif hareketler içindeyim. Çünkü önceki hamileliğimde ikinci kontrole gittiğimde direk hastaneye yatırdılar ve 20 günden fazla. Allah ne verdiyse gelen giden muayeneydi USG di. Jilet artık benim için çantadan hiç çıkmayan makyaj malzemesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…