2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Karnıma giren hafif ağrı ve bu ağrının üzerine sürekli tuvalete gitme durumu bende de var canım. Benim bebişte göbek deliğimin üzerini sürekli ayaklarıyla tekmeliyor. Acile değilde randevu gününde doktoruna gidersin

Göğüs lerde bu haftalarda dolgunluk ve ateş durumu yaşayan var mı?sanki süt gelicekmis gibi hisler yaşayan

Doktorunla görüştün mü o seni yönlendirsin

Yavrum sen normal doğum bekleyeceğim diyorsun, ben sezaryen olacağı halde 40.haftayı bekleyeceğim çok saçma.

Öyle düşünme, baksana ağustosu devirdik.

kızlar bir kaç bilgi vermek istiyorum belki birilerine yardımcı olur. cantamı hazırlamaya başladımda öncelikle koroplastın en büyük boy cıt cıtlı torbalarından aldım içlerine 1zıbın 1 sapka 1eldiven 1 corap 1ağız bezi 1müslin(aşırı ince örtü olanlardan) kıyafetini 1bez koydum. kıyafetlerini koyarken etiketlerini kestim.yanınıza bir mağaza poseti ve kirlilerinizi koymak için çöp poseti alın. video hazırlıycam yanımdakı kişiye ve eşime göndercemherşei karıstrmasınlar.sizin aklınıza gelen olursa da yazın

Ayın 1 inde randevum daha çok var

Ben de öyle yaptım canım. Doğumdan hemen sonra hemşireye verileceği farklı bir poşete koydum ki diğerlerinden ayırt edilsin çünkü o biraz daha kapsamlı. Öbürlerini kullanırken yanında olucam zaten inşallah.

Kendimş tam harekete başladıkları zaman evde geçmeyecek diye avutuyorum sürünme ayaklanma evreleri ilkbahar yazın olacak diye mutlu oluyorum
Aaa o açıdan hiç düşünmedim evet bak orda rahat edeceğiz
Yavrum sen normal doğum bekleyeceğim diyorsun, ben sezaryen olacağı halde 40.haftayı bekleyeceğim çok saçma.

Öyle düşünme, baksana ağustosu devirdik.
Yaa neden bekletiyor ki sezaryen doğumun en güzel tarafı zaten planlı bir tarihte olması değil mi gerçekten saçma 37.haftada doktor muayene edeceğini doğum şekline o zaman bakacağımızı söyledi. Şartlar uygunsa normali denemek istiyorum ama muayeneden sonra farklı kararda alabiliriz tabi.

Bel ağrısı oluyor artık bebişler bele biniyor.
akıntı değişiklikleri normal ama çok yoğun kıvamlı dediğiniz nasıl?
kasılmalar için süre tutun not alın ve pozisyon değişiklikleri, bel desteklemeyle filan geçenler hep yalancı kasılma oluyor.
Bu aralar uygun pozisyonu bulmak çok zor oluyor
Konuyla alakalı doktorunuza bilgi verin belki gel bi bakalım der
Göğüs lerde bu haftalarda dolgunluk ve ateş durumu yaşayan var mı?sanki süt gelicekmis gibi hisler yaşayan
Alev alev yandığım doğruuuu
Göğsümün altı alev alev
Göğüs uçlarına sancı gibi kıvılcım çakıyor artık
Ben alt üst takımlardan hazırladım içine zıbın ve çorap ekledim. Şapkaları ve eldivenleri de var.
Normalde indirimde çorap görüp almıştım . Takımlardan paketleri hazırlarken bi baktım çorap yok
aldıklarımdan koydum hemen.. az daha çorapsız kalıyorduk
müslinleri ayrı paketledim. Anneme gösterdim biraz ne yapılacak bi tur da eşime gösteririm.
Bez eklemedim normalde doğumu yapacağım hastanede gerek yok diye biliyorum. İlkinde kendi takımlarını giydiriyorlar zaten.
Ben 4 gecelik 1 pijama takımı ekledim kendime. Nolur nolmaz plansız gideriz hastanede çok kalırız vs diye bi sürü don

bnde 3pijama 1gecelik aldım, nolur nolmaz yanıma jilet falan da aldım. ani gdersem diye. daha da eksık gbi geliyor mesela bebeğe 4takım aldım az gbi geldı bana.yrn dr a gdicem ordan avmye inşallah niyet ettm bir gitsem cok cok iyi olucak

Aa jileti iyi dedin kızzz not alıyorum hemen
Cuma kontrol var olası bi erken yatış olursa 1 hafta kalırsam yeniden çıkıyor o ara
Ben de çantaya 4 takım aldım ama eğer her şeyimiz yolunda giderse bebelerle de çıkarsak inşallah tam yeter hatta artabilir bile. Haricinde evde zıbın ve tulumlar var yeterli gelir diye düşünüyorum ama kısmet artık gerisine sonra bakarız

Bende bundan iki set aldım güzel geldi hurçların içine koyup öyle götüreceğim inşallah

Eklentiler

• 66E6A9D6-D16C-43EA-A0A9-69C80C203CE4.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 88
39.haftayı doldursun diyor illa. E kaldı son hafta, bebe kendisi gelmeye kalkarsa alır beni bir darluk.

Hayırlısı olsun hakkında kuzuşum ama panik atak rahatsızlığından haberdar et doktorunu mutlaka.

Üzerine etiket yapcam bende ilk doktora verilecekler vs diye. O poşetler iyi oluyor mu ya yoksa valiz düzenleyici mi sipariş vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…