Karnıma giren hafif ağrı ve bu ağrının üzerine sürekli tuvalete gitme durumu bende de var canım. Benim bebişte göbek deliğimin üzerini sürekli ayaklarıyla tekmeliyor. Acile değilde randevu gününde doktoruna gidersinKızlar bugün sabahtan bu yana geçmeyen bir bel ağrısı çekiyorum üzerine karnım sürekli sertleşiyor kasılıyor afedersiniz tuvalletteyim sürekli birde bugün çok yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bebisde galiba pozisyon aldı yani bilmiyorum ama göbek deliğinin hemen üzerinde galiba ayaklarını hissediyorum. Acil maceralarım çok sorunlu geçtiği için gitmek de istemiyorum iki arada bi derede kaldım resmen
Kızlar bugün sabahtan bu yana geçmeyen bir bel ağrısı çekiyorum üzerine karnım sürekli sertleşiyor kasılıyor afedersiniz tuvalletteyim sürekli birde bugün çok yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bebisde galiba pozisyon aldı yani bilmiyorum ama göbek deliğinin hemen üzerinde galiba ayaklarını hissediyorum. Acil maceralarım çok sorunlu geçtiği için gitmek de istemiyorum iki arada bi derede kaldım resmen
4yıl sonra ikinci çocuğu düşünüyorum Allah nasip ederse kışa denk getireceğim bu acemiliğimden yazın oldu
Yavrum sen normal doğum bekleyeceğim diyorsun, ben sezaryen olacağı halde 40.haftayı bekleyeceğim çok saçma.Bulantı yemeklerden tiksinme bende de geri döndü dediğin gibi prilamda tam geçirmiyor artıkbu aralar sadece patates yiyorum. Birde ben normal doğumu beklemeyi planlıyorum 40.haftayı bulursa doğum yandım 19 ekime çok var
Ayın 1 inde randevum daha çok varKarnıma giren hafif ağrı ve bu ağrının üzerine sürekli tuvalete gitme durumu bende de var canım. Benim bebişte göbek deliğimin üzerini sürekli ayaklarıyla tekmeliyor. Acile değilde randevu gününde doktoruna gidersin
Doktorum da her seferinde hastaneye gel ebem var ben olmasam da diyor ama gına geldi artık ciddenDoktorunla görüştün mü o seni yönlendirsin
Ben de öyle yaptım canım. Doğumdan hemen sonra hemşireye verileceği farklı bir poşete koydum ki diğerlerinden ayırt edilsin çünkü o biraz daha kapsamlı. Öbürlerini kullanırken yanında olucam zaten inşallah.kızlar bir kaç bilgi vermek istiyorum belki birilerine yardımcı olur. cantamı hazırlamaya başladımda öncelikle koroplastın en büyük boy cıt cıtlı torbalarından aldım içlerine 1zıbın 1 sapka 1eldiven 1 corap 1ağız bezi 1müslin(aşırı ince örtü olanlardan) kıyafetini 1bez koydum. kıyafetlerini koyarken etiketlerini kestim.yanınıza bir mağaza poseti ve kirlilerinizi koymak için çöp poseti alın. video hazırlıycam yanımdakı kişiye ve eşime göndercemherşei karıstrmasınlar. sizin aklınıza gelen olursa da yazın
Aaa o açıdan hiç düşünmedim evet bak orda rahat edeceğizKendimş tam harekete başladıkları zaman evde geçmeyecek diye avutuyorumsürünme ayaklanma evreleri ilkbahar yazın olacak diye mutlu oluyorum
Yaa neden bekletiyor ki sezaryen doğumun en güzel tarafı zaten planlı bir tarihte olması değil mi gerçekten saçmaYavrum sen normal doğum bekleyeceğim diyorsun, ben sezaryen olacağı halde 40.haftayı bekleyeceğim çok saçma.
Öyle düşünme, baksana ağustosu devirdik.
Daha çok varmış. Acile bir git için rahat etsin istersenAyın 1 inde randevum daha çok var
Bel ağrısı oluyor artık bebişler bele biniyor.Kızlar bugün sabahtan bu yana geçmeyen bir bel ağrısı çekiyorum üzerine karnım sürekli sertleşiyor kasılıyor afedersiniz tuvalletteyim sürekli birde bugün çok yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bebisde galiba pozisyon aldı yani bilmiyorum ama göbek deliğinin hemen üzerinde galiba ayaklarını hissediyorum. Acil maceralarım çok sorunlu geçtiği için gitmek de istemiyorum iki arada bi derede kaldım resmen
Alev alev yandığım doğruuuuGöğüs lerde bu haftalarda dolgunluk ve ateş durumu yaşayan var mı?sanki süt gelicekmis gibi hisler yaşayan
Ben alt üst takımlardan hazırladım içine zıbın ve çorap ekledim. Şapkaları ve eldivenleri de var.kızlar bir kaç bilgi vermek istiyorum belki birilerine yardımcı olur. cantamı hazırlamaya başladımda öncelikle koroplastın en büyük boy cıt cıtlı torbalarından aldım içlerine 1zıbın 1 sapka 1eldiven 1 corap 1ağız bezi 1müslin(aşırı ince örtü olanlardan) kıyafetini 1bez koydum. kıyafetlerini koyarken etiketlerini kestim.yanınıza bir mağaza poseti ve kirlilerinizi koymak için çöp poseti alın. video hazırlıycam yanımdakı kişiye ve eşime göndercemherşei karıstrmasınlar. sizin aklınıza gelen olursa da yazın
bnde 3pijama 1gecelik aldım, nolur nolmaz yanıma jilet falan da aldım. ani gdersem diye. daha da eksık gbi geliyor mesela bebeğe 4takım aldım az gbi geldı bana.yrn dr a gdicem ordan avmye inşallah niyet ettm bir gitsem cok cok iyi olucakBel ağrısı oluyor artık bebişler bele biniyor.
akıntı değişiklikleri normal ama çok yoğun kıvamlı dediğiniz nasıl?
kasılmalar için süre tutun not alın ve pozisyon değişiklikleri, bel desteklemeyle filan geçenler hep yalancı kasılma oluyor.
Bu aralar uygun pozisyonu bulmak çok zor oluyor
Konuyla alakalı doktorunuza bilgi verin belki gel bi bakalım der
Alev alev yandığım doğruuuu
Göğsümün altı alev alev
Göğüs uçlarına sancı gibi kıvılcım çakıyor artık
Ben alt üst takımlardan hazırladım içine zıbın ve çorap ekledim. Şapkaları ve eldivenleri de var.
Normalde indirimde çorap görüp almıştım . Takımlardan paketleri hazırlarken bi baktım çorap yok
aldıklarımdan koydum hemen.. az daha çorapsız kalıyorduk
müslinleri ayrı paketledim. Anneme gösterdim biraz ne yapılacak bi tur da eşime gösteririm.
Bez eklemedim normalde doğumu yapacağım hastanede gerek yok diye biliyorum. İlkinde kendi takımlarını giydiriyorlar zaten.
Ben 4 gecelik 1 pijama takımı ekledim kendime. Nolur nolmaz plansız gideriz hastanede çok kalırız vs diyebi sürü don
Aa jileti iyi dedin kızzz not alıyorum hemenbnde 3pijama 1gecelik aldım, nolur nolmaz yanıma jilet falan da aldım. ani gdersem diye. daha da eksık gbi geliyor mesela bebeğe 4takım aldım az gbi geldı bana.yrn dr a gdicem ordan avmye inşallah niyet ettm bir gitsem cok cok iyi olucak
Bende bundan iki set aldım güzel geldi hurçların içine koyup öyle götüreceğim inşallahBen de öyle yaptım canım. Doğumdan hemen sonra hemşireye verileceği farklı bir poşete koydum ki diğerlerinden ayırt edilsin çünkü o biraz daha kapsamlı. Öbürlerini kullanırken yanında olucam zaten inşallah.
5 aydır kocasından ayrı yatan ben
5 aydır kocasından ayrı yatan ben
Koca topikte gönlünce sevişebilen kimse yok mu ınısını sıttığımının.walla bize 9 aydır yasak
39.haftayı doldursun diyor illa. E kaldı son hafta, bebe kendisi gelmeye kalkarsa alır beni bir darluk.Aaa o açıdan hiç düşünmedim evet bak orda rahat edeceğiz
Yaa neden bekletiyor ki sezaryen doğumun en güzel tarafı zaten planlı bir tarihte olması değil mi gerçekten saçma37.haftada doktor muayene edeceğini doğum şekline o zaman bakacağımızı söyledi. Şartlar uygunsa normali denemek istiyorum ama muayeneden sonra farklı kararda alabiliriz tabi.
Bir ben vardım bildiğim Başağım benimde kocam gittiKoca topikte gönlünce sevişebilen kimse yok mu ınısını sıttığımının.
Canım Nur’um.Bir ben vardım bildiğim Başağım benimde kocam gitti
kızlar bir kaç bilgi vermek istiyorum belki birilerine yardımcı olur. cantamı hazırlamaya başladımda öncelikle koroplastın en büyük boy cıt cıtlı torbalarından aldım içlerine 1zıbın 1 sapka 1eldiven 1 corap 1ağız bezi 1müslin(aşırı ince örtü olanlardan) kıyafetini 1bez koydum. kıyafetlerini koyarken etiketlerini kestim.yanınıza bir mağaza poseti ve kirlilerinizi koymak için çöp poseti alın. video hazırlıycam yanımdakı kişiye ve eşime göndercemherşei karıstrmasınlar. sizin aklınıza gelen olursa da yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?