- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Benimde bugun 20-25 lerde cikti ama ben birsey hissetmiyorum , tam sana sorucaktim ki cevaplamissinBizimki de böyle bi andan cok korkuyor, ağzına sürmüyor aylardır.
Sabit 15-20 lerde gitmesi sancı değil kuzum, baz değer gibi düşün. cihazı daha sıkı bağlarlarsa sabit 30 larda da olabilir.
Maşallah diyelim sancın çıkmamış
benim ki kosa kosa gitti aldiBenimkide benim yüzümden oldu yapmıyor o yüzden prezervatif sevmediği için asker arkadaşıyız
Daha napıcakmış sorsaydın 200 mü bekliyormuş bebek garip davranıyor ne suyun içinde takılıyor deseydinay bugun beni nst ye baglayan hemsire strese soktu resmen. Yolacaktim kadini
Birde diyor bekle doktora sorayim bebek garip davraniyoeBenim yavrum daha napsin kalp atisi 140-160 arasi , duzenli hareket ediyor genede yaranamadi hanfendiye
Bizim evde bir kutu var asla takmıyor zevk almıyorum diyor hadi bide şu var benimki beni doğurtma Modunda 40 ım çıkmadan dokunmaz bana dediği tek şey benim için ikiniz önemlisiniz acısını çıkarırız 40 ından sonra diyorBenimde bugun 20-25 lerde cikti ama ben birsey hissetmiyorum , tam sana sorucaktim ki cevaplamissin
benim ki kosa kosa gitti aldihayatinda ilk defa genital bolgesinde kirmiziklar gorunce cok korktu
evet canım bende çok beğendimmBelki de sorunlarımızın ana kaynağı müdür
Bence poşetler on numara ne zaman kullanıcaz belli de değil temiz temiz duruyor. ama ben düzenleyici de aldım 2 takım. kendi eşyalarımı ona koydum. Birinin fermuarı bozuk çıktı büyüklerden kısmet.
Aynı modelden yaptırdım diye demiyorum ama mutteşem bence
Sağol canım cevap içinCanım 35+2 de 2498 gram çıktı benim bebeğim. Eylül grubunda konuşmuştuk görmemiş olabilirsin.
Benim doktorum da bana kilo alımı yavaşlamış ama bu son haftalarda beklediğimiz bir şey, 2500 üstü her çocuk sağlıklı kabul edilir dedi.
Plesantasyon yani beslenme ile alakalı oluyormuş. Kilo aldıran besinler mi yemeliyim dediğimde e ye tabi ama çok etki etmez dedi. Genetikle de alakalı bu.
Kağan Kocatepe’nin bu konu ile alakalı çok güzel videoları var izlemeni öneririm. Ayrıca kilosu da gayet iyi
Yaa o kadar değişiyor muYa benim aynı gün 2 saat arayla yaptırdığım ölçümler 1 hafta oynamıştı geçenlerde.
O sebeple demek istedim.
Bir de büyüdüler malum. Ölçümler Pozisyondan iyice etkileniyorlar.
Kilo alımları da yavaşlayacak her hafta 250-300 almayacaklar zaten inşallah da almazlar 4 ü geçer yoksaboy da ona göre artık.
Bence böyle düşünceleri kendine yük etme şimdi.
Yolculuk yarındı dimi?
Her seferinde ölcüyorlar yavrum ama bu sefer boy aynı gelince dedim acaba aynı mı kaldı uzamiyor muCanım kilosu gayet normal çıkmış benim ki 2300 çıktı . Boyu falan tam ölçmek mümkün mü benim doktor hiçbir zaman olcmuyor .
Mantıklı bak budaDoğumhane ve hastane ortamına girecegi için poşeti tercih ettim kullan at.
Onu bende gördüm evet cok pahalı o. Bundan sipariş oluşturayımEvet bende ondan istemedim bunu buldumbir set daha vardı o çok güzeldi ama 250 tl acıdım açıkcası onu almadım
Stres yapma canım proteinine sebzene meyvene dikkat et inşallah alır kiloyu bebişInsallah olur bu haftalardan sonra daha az kilo alacaklarmis diye yaziyor heryerde piskolojim bolmadi deil hanidoguma kadar 3 kilo olsun yeter bana
Karma yapayım bende o zamanvaliz düzenleyecesıne de havlu ve pijamalarımızı koydum. poşetlere sığmaz
Ay yuh yaVee 1 eylülde beklenen zam gelmiş 6950 TL olan doğum 11500 TL olmuş doğurmayacam ya da gidip dağda taşta doğurcam
canım boydan kastın uyluk kemiği uzunluğu sanırım. fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ya zaten. benim kızın da son kontrolde fl tam 6 gün geri çıktı. doktor sorun yok haftasıyla uyumlu dedi. önceki kontrolde 2 gün öndeydi mesela. fl ölçümümüz her kontrolde değişiyor bizim kızın bi gidiyorum geride bi gidiyorum önde. onu kafana takma. pozisyonundan dolayı da bazen yanlış ölçülüyor bacaklarını gerdiği ve kırdığı zaman farklı sonuç veriyormuş. zaten artık doğumdaki boylarına yaklaştılar bundan sonra çok fazla uzamayacaklar. içini ferah tut. :)
Teşekkür ederim kızlar cevap için, 2 hafta önce fl ölçüsünü çarptığımda 42 43 cm çıkıyordu. Doktor bugünde 42 43 cm boyu diyince Allah Allah aynı mı kaldı diye düşünmüştüm. Gerçi kağıtta 6.48 yazıyor fl, 6.48 olarak carptigimda 45 çıkıyor direk 6 dersen 42 ondan da kafam karıştıBoy ölçümü farklılık gösterebilir ama bebeğin pozisyonuyla bile. Bence hiç kafana takma
Vee 1 eylülde beklenen zam gelmiş 6950 TL olan doğum 11500 TL olmuş doğurmayacam ya da gidip dağda taşta doğurcam
Kuzum ciddi bi durum yoksa olmaz ama zaten çok ciddi bi durum olmadıkça erken dedikleri 37 filan olur en fazlaYok sancı değil zaten ama benim vajinama bıçaklar saplanıyor
Kızım dedi sen içersen baba bende sana bi heyecan yaşattırırım beni eşim kaldırdı sandalyeden sancılarımdan şimdi araştırıyorum bu enfeksiyondan erken alıyorlarmış bebeği bakalım perşembe ne dicek doktorum
Benimde bugun 20-25 lerde cikti ama ben birsey hissetmiyorum , tam sana sorucaktim ki cevaplamissin
ay bugun beni nst ye baglayan hemsire strese soktu resmen. Yolacaktim kadini
Yaaa hahah noldu sorunca ne dediBirde diyor bekle doktora sorayim bebek garip davraniyoeBenim yavrum daha napsin kalp atisi 140-160 arasi , duzenli hareket ediyor genede yaranamadi hanfendiye
1990 gram olmuşuz kızlar 2 kilo diyelim dedi doktor, boyumuz önceki kontroldeki gibi 6 gün geri çıktı yine diğer ölçümlerimiz önde maşallah. bu haftalardan sonra bebeğin boyu kilosu doğacağı boy kiloya göre şekillenir haftasıyla pek uyumlu çıkmaz diye düşünüyorum zaten. haftaya doktor değişimi yapacağım doğum için bakalım o zaman nst ye bağlarlar belki daha hiç nst yapılmadı.
Hadi hayırlı yolculuklarYaa o kadar değişiyor musagolasin kuzum cevap için bi sıkıntı olmasında ben uzaması falan durdu sandım o yüzden yazdım aslında. Evet yarın sabah gidiyorum inşallah
ay manyak kadin ya , moralim bozuldu bebek garip davraniyor deyince bende kafami dagitmak icin telefonuma bakayim dediDaha napıcakmış sorsaydın 200 mü bekliyormuş bebek garip davranıyor ne suyun içinde takılıyor deseydin
benmki bu 40 cikma muhabbetini bilmiyor , ben hoc bilgilendirmimBizim evde bir kutu var asla takmıyor zevk almıyorum diyor hadi bide şu var benimki beni doğurtma Modunda 40 ım çıkmadan dokunmaz bana dediği tek şey benim için ikiniz önemlisiniz acısını çıkarırız 40 ından sonra diyor
Resmen çaresiz kaldım ya stres yaptım kendime sinir oldum akşam akşamAy yuh ya
Valla hangi hastanelere geldi bilmiyorum canım benim hastaneme 1 ayda 2 zam gelmiş giriş 135 TL’den 213 TL’ye çıkmıştı doğum da salı günü hesaplattık 6950 dedi 1 eylülde zam gelecek dediButun hastanelere gelmis mi acaba seninkine mi ozel. 1 temmuzda zam gelmisti zaten hastanelere. Allahtan bi cocuk doguralim dedik senede 3 kere zam geldi dogum fiyatina
Başta doğum pketi vs anlasması yapmadınız mıResmen çaresiz kaldım ya stres yaptım kendime sinir oldum akşam akşam
peki nasıl korunacaksın doğumdan sonra? bnde yrn dr. a bunu sorucam genelde burda herkesin 1.bebeği 2 olursa cokta sorun olmaz ama bnm 2. 3.yu de istemiyorym. bağlatsam dicem onada günah diyorlar kime hangi yöntemi desem su sununla hamıle kaldı dıyorlar walla cok kaza olaylarından korkuormBizim evde bir kutu var asla takmıyor zevk almıyorum diyor hadi bide şu var benimki beni doğurtma Modunda 40 ım çıkmadan dokunmaz bana dediği tek şey benim için ikiniz önemlisiniz acısını çıkarırız 40 ından sonra diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?