Bende yarin gidicem allahin izniyle 31+3te en son 28+5te gittim 1442gmdi bklm yarin ne kadar cikacak benim kiz31+5te 1780 ile en zayıf halka benimki galiba her hafta 200 alsa totalde 3 kg anca çıkartırım Allah bereket versin daha ne
Ben polikliniğe girdim. 32+0 im rapor için geldim dedim. Doktor rutin USG mi falan yapti rapor için sekretere yönlendirdi. Sekreter sordu bana çalışır mi çalışmaz mi istiyosun diye. Çıktıyı doktora kaşelettim.Selam kizlar, 32.hafta raporunu devletten alan var mi?cok ugrastiriyorlar mi test vs yoksa direkt yazip gonderiyorlar mi?onay vs bekleniyor mu?benim doktorumun raporu, ozel klinigi oldugu icin gecerli degilmis.bende ozelde takipte olmadigim icin bosuna tnimadigim doktora 500tl vermek istemiyorum.Devletten bu raporu alan varsa bilgi verebilir mi
Mis gibi mis31+5te 1780 ile en zayıf halka benimki galiba her hafta 200 alsa totalde 3 kg anca çıkartırım Allah bereket versin daha ne
Ohooo korku pompalamak bu. neyse cok laf etmiyim ama burada da çok var aldırma-Sunshine doktor eve gidebilir dedi bisi olursa arayip bilgi versin ona gore gelir dedi .
Tansiyon gecmisimi app den gosterdim hemsireye “ son bir haftadir baya iyi 12/9 civari “ dedim. bana dioki “ yesiller 3 tane geri kalani turuncu ve kirmizi , hic iyi degil sonuclar “
Sinirlendim bende dedim gecmise bak 13/9-14/10 du genelde die .
bazi saglik calisanlarin her vakanin %100 kitaplara uymadigini ogrenmleri lazim
Oy maşallahBugün doktor randevumuz vardı. 30. haftadayız. Kilo:1583 Boy:38 rahim uzunluğu nasıl olduysa artmış 42. Yani benim bacağı çıkacak eyvah diye tuvalete koşmam boşunaymış, imkansız görünüyor dedi doktor :)
Fenalaşıp, kusmalarımı sordum. Bebek ağırlaştıkça olacak dedi. Ve mecburen demir ilacını her gün almam gerekiyormuş, yani her gün kusup, ishal olup, ter basacağımneyse 2 ay daha çekeceğiz. Dönüşte teyzeme uğradık, bana park yatak ve bebek arabasını verdi bizden havadisler böyle :)
Bu benim de kafamı kurcalıyor zaten cok zor geçti, geçiyor. 2. Gebeliği kaldıramayız psikolojik ve fizikselpeki nasıl korunacaksın doğumdan sonra? bnde yrn dr. a bunu sorucam genelde burda herkesin 1.bebeği 2 olursa cokta sorun olmaz ama bnm 2. 3.yu de istemiyorym. bağlatsam dicem onada günah diyorlar kime hangi yöntemi desem su sununla hamıle kaldı dıyorlar walla cok kaza olaylarından korkuorm
bnm coğu arkadaşım bu süreçlerde hep kazara oldular adetın duzensızleşiyor bilemiyorsun da ben ılk bebeğimde 1yıl adet olmadım mesala.bu konuya yoğunlasmam lazımMis gibi misbenzer Kızçeler
Ohooo korku pompalamak bu. neyse cok laf etmiyim ama burada da çok var aldırma
Oy maşallah
İyisin iyi
belki Demir ilacını değiştirebilirsiniz aslında ben ferplex kullanıyorum su an öyle bi sıkıntım yok. Önceden gyneferon alıyordum o da yapmadı
Bu benim de kafamı kurcalıyor zaten cok zor geçti, geçiyor. 2. Gebeliği kaldıramayız psikolojik ve fizikselgerçi olur mu bilmem de sürekli prezervatif de zor hapsız da risk
Beylerin tüpleri bağlatalım
spiral dusunuyorum ben sahsenpeki nasıl korunacaksın doğumdan sonra? bnde yrn dr. a bunu sorucam genelde burda herkesin 1.bebeği 2 olursa cokta sorun olmaz ama bnm 2. 3.yu de istemiyorym. bağlatsam dicem onada günah diyorlar kime hangi yöntemi desem su sununla hamıle kaldı dıyorlar walla cok kaza olaylarından korkuorm
Cnm ben spiral yada 3 aylık iğne düşünüyorum emziren annelere 3 aylık iğne öneriyor doktorlar bende hastanede vurulur çıkarımpeki nasıl korunacaksın doğumdan sonra? bnde yrn dr. a bunu sorucam genelde burda herkesin 1.bebeği 2 olursa cokta sorun olmaz ama bnm 2. 3.yu de istemiyorym. bağlatsam dicem onada günah diyorlar kime hangi yöntemi desem su sununla hamıle kaldı dıyorlar walla cok kaza olaylarından korkuorm
Zaten 2 hastane var devlet ve özel devlete kimse gitmiyor herkes el mahkum özele gidiyor 2 3 ayda bir zam getirdikleri için anlaşma yapmıyorlar mecbur vereceğiz diyeBaşta doğum pketi vs anlasması yapmadınız mı
3 aylik ogneyi asla onermem beni mahfetti .Cnm ben spiral yada 3 aylık iğne düşünüyorum emziren annelere 3 aylık iğne öneriyor doktorlar bende hastanede vurulur çıkarım
Of kendime hiç müdehale ettirmek istemiyorum ama kısmetbnm coğu arkadaşım bu süreçlerde hep kazara oldular adetın duzensızleşiyor bilemiyorsun da ben ılk bebeğimde 1yıl adet olmadım mesala.bu konuya yoğunlasmam lazım
Oy teyzesinin minik kuşuna maşallahbu arada ilk defa cocugumun kilosunu ogrendim1.200 kg tam 28. haftayiz, haftasiyla uyumlumu bilmiorm ama mutlu oldum ogrenince
onunlada Arkadaşım kaldı bilemedim şimdispiral dusunuyorum ben sahsen
3aylık iğneyi hiç duymamıstım amaCnm ben spiral yada 3 aylık iğne düşünüyorum emziren annelere 3 aylık iğne öneriyor doktorlar bende hastanede vurulur çıkarım
Demir ilacını değiştirdik canım, sidefer al dedi. Biraz pahalı ama yan etkisi hiç yok dedi. İçimden geçti o daMis gibi misbenzer Kızçeler
Oy maşallah
İyisin iyi
belki Demir ilacını değiştirebilirsiniz aslında ben ferplex kullanıyorum su an öyle bi sıkıntım yok. Önceden gyneferon alıyordum o da yapmadı
Bu benim de kafamı kurcalıyor zaten cok zor geçti, geçiyor. 2. Gebeliği kaldıramayız psikolojik ve fizikselgerçi olur mu bilmem de sürekli prezervatif de zor hapsız da risk
Cnm her korunma yöntemi kendine hastır her bünyede farklıdır doğum kontrol hapı kullandım ben 1,5 sene asla 1 kilo almadım başkasına sor deli gibi gibi kilo aldım der spiral yeni hormonluları var 1000/1 risk var odq bulursa kısmetonunlada Arkadaşım kaldı bilemedim şimdi
3aylık iğneyi hiç duymamıstım amaSpicelover tarafından elendi
ya benmde bir tanidigim 20 yil once sprilla hamileonunlada Arkadaşım kaldı bilemedim şimdi
ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum tansiyonu yukseltiruor diyeCnm her korunma yöntemi kendine hastır her bünyede farklıdır doğum kontrol hapı kullandım ben 1,5 sene asla 1 kilo almadım başkasına sor deli gibi gibi kilo aldım der spiral yeni hormonluları var 1000/1 risk var odq bulursa kısmet
Çok uzun çok.. hormonşar geriliyor o ayrı mevzu.. ilk gebeliğimde de bebek doğduktan 4 ay sonra olmuştuŞimdi bekle ki doğuralım, bir de kırkımız çıksın höf.
Oha diyorum.. sanki onlar doğuruyor yaaVee 1 eylülde beklenen zam gelmiş 6950 TL olan doğum 11500 TL olmuş doğurmayacam ya da gidip dağda taşta doğurcam
Yok canım yaa 32+0da 1883tü benimki de31+5te 1780 ile en zayıf halka benimki galiba her hafta 200 alsa totalde 3 kg anca çıkartırım Allah bereket versin daha ne
Her bünye farklı canım.. mesela ben 40ım çıktıktan sonra normal adet olmaya devam ettim 28 güne bir.. süt korur vs diyorlar olmadı bende öyle birşey..bnm coğu arkadaşım bu süreçlerde hep kazara oldular adetın duzensızleşiyor bilemiyorsun da ben ılk bebeğimde 1yıl adet olmadım mesala.bu konuya yoğunlasmam lazım
En güzel koruma yöntemi bu beğendimMis gibi misbenzer Kızçeler
Oy maşallah
İyisin iyi
Merhaba gebelik şekeri mi çıktı acaba? Benim de değerim yüksek çıktı şimdi 100luk teste gidiyorum. Tüm hamileliğin boyunca 5 .5 kg aldim su ana kadar ve normalde hipoglisemi var ben de yani düşük şeker. Bunda böyle çıkması çok korkuttu suyum da üst sınırdaymış. Sizin surrciniz nasıl ilerliyor acaba?Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı. Benim fındık 1.5 kg olmuş. Şu an iki kilodayım. Bizimki tam Nasreddin Hoca'nin işine döndü. Kedi buradaysa et neredemaalesef bölümümü değiştirmek zorunda kalıyorum. Doğumumu yüksek riskli gebelik bölümü yaptıracakmis insulinden dolayı. Doktor arıycam şimdi.
Eşimin yakın bir akrabası o iğne ile hamile kaldı canım. Yine de tarihlere falan dikkat etmek lazım bence.onunlada Arkadaşım kaldı bilemedim şimdi
Spiralle hamile kalmış biriyim hem de son teknolojideya benmde bir tanidigim 20 yil once sprilla hamile
kalmis ama ben teknoloji gelisti artk olmaz diye dusunuyordum
ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum tansiyonu yukseltiruor diye
hayat bize zor
ayy masallah ne rahim varmis sende de bacimEşimin yakın bir akrabası o iğne ile hamile kaldı canım. Yine de tarihlere falan dikkat etmek lazım bence.
Spiralle hamile kalmış biriyim hem de son teknolojideAllah ol dedikten sonra her koşulda olacağına inanıyorum. Tüm çocuklarıma korunurken hamile kaldığım için
Ben de yöntem montem de kalmadı seçeneklerin herbiri çocuğa dönüştü
4. Bebek bu, 2 de düşüğüm var. Çevreden herkes bağlar diyor ama o da bana uymuyor ne yapacağım bilmiyorum. Eşime diyorum doğum kontrol hapı çıkıyormuş ya erkekler için kendin kullan korun yetti artık diyorumayy masallah ne rahim varmis sende de bacimmodern tip teknolojilerini yerle bir etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?