2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben polikliniğe girdim. 32+0 im rapor için geldim dedim. Doktor rutin USG mi falan yapti rapor için sekretere yönlendirdi. Sekreter sordu bana çalışır mi çalışmaz mi istiyosun diye. Çıktıyı doktora kaşelettim.

31+5te 1780 ile en zayıf halka benimki galiba her hafta 200 alsa totalde 3 kg anca çıkartırım Allah bereket versin daha ne
Mis gibi mis benzer Kızçeler
Ohooo korku pompalamak bu. neyse cok laf etmiyim ama burada da çok var aldırma

Oy maşallah
İyisin iyi
belki Demir ilacını değiştirebilirsiniz aslında ben ferplex kullanıyorum su an öyle bi sıkıntım yok. Önceden gyneferon alıyordum o da yapmadı
Bu benim de kafamı kurcalıyor zaten cok zor geçti, geçiyor. 2. Gebeliği kaldıramayız psikolojik ve fiziksel gerçi olur mu bilmem de sürekli prezervatif de zor hapsız da risk
Beylerin tüpleri bağlatalım

bnm coğu arkadaşım bu süreçlerde hep kazara oldular adetın duzensızleşiyor bilemiyorsun da ben ılk bebeğimde 1yıl adet olmadım mesala.bu konuya yoğunlasmam lazım

spiral dusunuyorum ben sahsen

Cnm ben spiral yada 3 aylık iğne düşünüyorum emziren annelere 3 aylık iğne öneriyor doktorlar bende hastanede vurulur çıkarım

Cnm ben spiral yada 3 aylık iğne düşünüyorum emziren annelere 3 aylık iğne öneriyor doktorlar bende hastanede vurulur çıkarım
3 aylik ogneyi asla onermem beni mahfetti .
evliligin basinda kullandm bir sene . o sene icinde 10 kg aldm ve sadece 4 kere hasta oldum. herseyimi alt ust etti

bnm coğu arkadaşım bu süreçlerde hep kazara oldular adetın duzensızleşiyor bilemiyorsun da ben ılk bebeğimde 1yıl adet olmadım mesala.bu konuya yoğunlasmam lazım
Of kendime hiç müdehale ettirmek istemiyorum ama kısmet
Deneyimlileri sahneye alalım
bu arada ilk defa cocugumun kilosunu ogrendim 1.200 kg tam 28. haftayiz, haftasiyla uyumlumu bilmiorm ama mutlu oldum ogrenince
Oy teyzesinin minik kuşuna maşallah
Gayet normal gayet iyi tü tü tü

Demir ilacını değiştirdik canım, sidefer al dedi. Biraz pahalı ama yan etkisi hiç yok dedi. İçimden geçti o da Benim demirin D’sine alerjim var sanırım

onunlada Arkadaşım kaldı bilemedim şimdi

3aylık iğneyi hiç duymamıstım ama Spicelover tarafından elendi
Cnm her korunma yöntemi kendine hastır her bünyede farklıdır doğum kontrol hapı kullandım ben 1,5 sene asla 1 kilo almadım başkasına sor deli gibi gibi kilo aldım der spiral yeni hormonluları var 1000/1 risk var odq bulursa kısmet

ya benmde bir tanidigim 20 yil once sprilla hamile
kalmis ama ben teknoloji gelisti artk olmaz diye dusunuyordum
ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum tansiyonu yukseltiruor diye
hayat bize zor

Şimdi bekle ki doğuralım, bir de kırkımız çıksın höf.
Çok uzun çok.. hormonşar geriliyor o ayrı mevzu.. ilk gebeliğimde de bebek doğduktan 4 ay sonra olmuştu çünkü bu defa doğum sonrası sankimher yerimi diktiler gibi hissediyordum halbuki yoktu öyle birşeye bunun öncesinde de yoktu tabi.. nasip bakalım..
Vee 1 eylülde beklenen zam gelmiş 6950 TL olan doğum 11500 TL olmuş doğurmayacam ya da gidip dağda taşta doğurcam
Oha diyorum.. sanki onlar doğuruyor yaa
31+5te 1780 ile en zayıf halka benimki galiba her hafta 200 alsa totalde 3 kg anca çıkartırım Allah bereket versin daha ne
Yok canım yaa 32+0da 1883tü benimki de
Her bünye farklı canım.. mesela ben 40ım çıktıktan sonra normal adet olmaya devam ettim 28 güne bir.. süt korur vs diyorlar olmadı bende öyle birşey..

ilaç spiral hiç birşey yaptırmadım 8 sene sonra zorla tekrar hamile kaldım benden kaynaklı sıkıntıydı işte tüplerim kapanmıştı süreçte zordu Allah kimseye aratmasın.. ama oğlum 3 yaşına gelene kadar eşim korundu koşulsuz güvendim ne kadar sağlıklı olabildi düşünün yani.. tüplerim kapanmış olmasa düşünemiyorum

En güzel koruma yöntemi bu beğendim

Merhaba gebelik şekeri mi çıktı acaba? Benim de değerim yüksek çıktı şimdi 100luk teste gidiyorum. Tüm hamileliğin boyunca 5 .5 kg aldim su ana kadar ve normalde hipoglisemi var ben de yani düşük şeker. Bunda böyle çıkması çok korkuttu suyum da üst sınırdaymış. Sizin surrciniz nasıl ilerliyor acaba?

Eşimin yakın bir akrabası o iğne ile hamile kaldı canım. Yine de tarihlere falan dikkat etmek lazım bence.
ya benmde bir tanidigim 20 yil once sprilla hamile
kalmis ama ben teknoloji gelisti artk olmaz diye dusunuyordum

ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum tansiyonu yukseltiruor diye
hayat bize zor
Spiralle hamile kalmış biriyim hem de son teknolojide Allah ol dedikten sonra her koşulda olacağına inanıyorum. Tüm çocuklarıma korunurken hamile kaldığım için
Ben de yöntem montem de kalmadı seçeneklerin herbiri çocuğa dönüştü

ayy masallah ne rahim varmis sende de bacim modern tip teknolojilerini yerle bir etmis

ayy masallah ne rahim varmis sende de bacim modern tip teknolojilerini yerle bir etmis
4. Bebek bu, 2 de düşüğüm var. Çevreden herkes bağlar diyor ama o da bana uymuyor ne yapacağım bilmiyorum. Eşime diyorum doğum kontrol hapı çıkıyormuş ya erkekler için kendin kullan korun yetti artık diyorum bu gidişle menapoza kadar dogurcam allah korusun diye kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…