2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
allah uzun omurler versin yavrularina canim
erkekler icin var zaten hap ama bizde cok yaygin ve kabul gorulur degil yada direk damarina mudahale ediyorlar :)

Merhaba evet maalesef. Önceden şeker problemim yoktu. Ben de beş kilo kadar almıştım. Şeker çıktığından beri diyet halindeyim. 4 kiloya yakın verdim. Diyetle çok fazla düşmedi değerlerim insuline başladık. Doğuma kadar devam. Şu an olması gereken değerlerde seyrediyor. Bazen yüksek çıkıyor tokluklarim hemen bol su içip yürüyüş yapıyorum 10 dakikada epey düşüyor. Öyle takipteyim

Kız sen nerdesin daha dün aklıma geldin kalbim temizmiş
Kanama bi daha olmadı değil mi ? nasıl gidiyor ?

Benimde bu miniğim olmadı 1 yıl kendimiz denedik 4 ayda tedavi gördüm öyle oldu hani biraz da ona güveniyorum ben bende pko var yumurtlarım zamanında büyüyüp çatlamıyormuş, çatlayanda verimsiz oluyormuş hamilelikten sonra ne olur bilmiyorum tabi. Normal doğumu bide pko içinde istiyorum aslında doğumla birlikte tüm kistler temizleniyor diyorlar

Benim tek ilişkiyle hamile kalabilme yeteneğim var üç kere yaşadım ve de 40ım çıkar çıkmaz adet gördüm bu sefer spiral ve kondom kombine korunmayı planlıyorum migrenim var diye haplar iğneler kullanamıyorum zaten de kullanmam

benimde ilk hamileligim tek seferde olmustu :) biz bile sasirmistik

50 lik yüklemede 142 çıkmıştı dr sonraki kontrolde once testi yapalım demişti. Arada tatile gideceğim için kontrole gittiğimde suyum üst sınırdaymış tatil dönüşü hemen test demişti. Şimdi testteyim. Gerginim ne bekliyor beni bilmiyorum hiç çevremden de bir tecrübesi olan yok. Doktorum da suyun fazlalığı tehlikeli dedi, kötü sonucları da varmış hiçbir şey de olmayabilirmis. Ama normal doğum zor imkansız gibi yorum dolu internet. Biraz panik biri olduğum için doktorum bana şeker testinin sonucundan sonra konuşalım diyor.
Kız sen nerdesin daha dün aklıma geldin kalbim temizmiş
Kanama bi daha olmadı değil mi ? nasıl gidiyor ?
Ah canım kaç kez niyetlendim girmeye buralara ama hep bir mâni çıktı. Çocuk çok olunca. Plasenta rahim ağzımdan biraz yuları çıkmış kanamalar bitti daha aktifim şükürler olsun. Ama bu kez de şekerle ve su fazlalığı ile basım dertte. Bakalım doktorum ne diyecek su test sonuçlansın.
Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah.

Kuzum hipoglisemi de test sonuçlarının düşük çıkması gerekmiyor mu?
Bende de var çünkü aç kalamıyorum sürekli yemem lazım.
şeker yüklemesi 1. Saat 104 2. Saat 29du. Bayılıyordum hastanede
Gebelik şekeri oluşmuş herhalde sende. Bir şey çıkmaz inşallah

Foruma Daha sık gel ya. Senin 4. Çocuk geliyo bizim deneyimli annelere en çok doğumdan sonra ihtiyacımız var
Ben de Erken doğum riskiyle uğraşıyoruz sancılı kasılmalı geçiyor aylardır ama geldik bu günlere hamdolsun bakalım 2-3 hafta daha dayanırsak bizden iyisi yok inş

Bebişin cinsiyeti ne bakalım isme karar verdiniz mi hazırlıklar nasıl gidiyor

Hayırlısı olsun bakalım.. sağ salim kucağımıza alalım da sonrası Allah kerim

Benim 75 lik yüklemede 3 değerimde yüksek çıkmıştı. Evet gebelik şekeri bebeğin anne karnında irileşmesine amniyon sıvısının artmasına sebep olabilirmiş. Ama benim özellikle usg lerde doktor bebeğin etkilenmediğini sıvının da yeterli miktarda olduğunu söyledi. Sadece bu hafta amniyon sıvısı alt sınırda çıktı. Sende de bişey olmaz inşallah. Korkma stres bile çıkarıyor şekeri inan. Bu bir süreç doğumla geçecek. Yedigimize içtiğimize biraz dikkat edicez. Bebislerimizi de sağlıcakla alicaz kucağımıza

Bu konuda bilgi alırsan banada bilgi verir misin ? bende sigorta şirketleriyle görüşüyorum konu ile ilgili daha yeni başladım

benim ikinci çocuk olacak, korunma konuları açılmış direk tüpleri bağlatmak nasıl sizce? sonra pişman olunacak bir durum olur mu veya geri dönüşü nasıldır acaba?

benim ikinci çocuk olacak, korunma konuları açılmış direk tüpleri bağlatmak nasıl sizce? sonra pişman olunacak bir durum olur mu veya geri dönüşü nasıldır acaba?
Ben annemden biliyorum cnm bütün vucudunun dengesini bozuyorsun annem çok pişman olmuştu kilo alımı verimi hep değişti

Bu konuda bilgi alırsan banada bilgi verir misin ? bende sigorta şirketleriyle görüşüyorum konu ile ilgili daha yeni başladım
Ben görüşmedim canım görüşmeyeceğim de
Eşime dedim artık bu konuyu da sen hallet kafa kalmadı bende
Siz fiyat aldınız mı? aile boyu yaptırmak daha mantıklı kalıyor sanki

kızlar kasılma ile bebek hareketlerinin veya hıçkırığın farkı nasıl nasıl ayırıyorsunuz? iki gündür bebek aşırı hareketli gibi hissediyorum ama kasılma mı acaba diye tereddütteryim, nst de de çıkıyor bazen kasılma?
kasılmada karın ağrısı gibi mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…