allah uzun omurler versin yavrularina canim4. Bebek bu, 2 de düşüğüm var. Çevreden herkes bağlar diyor ama o da bana uymuyor ne yapacağım bilmiyorum. Eşime diyorum doğum kontrol hapı çıkıyormuş ya erkekler için kendin kullan korun yetti artık diyorumbu gidişle menapoza kadar dogurcam allah korusun diye kızıyorum.
Amin canım hepimizin yavrusu uzun güzel omurlu olsun inşallah.allah uzun omurler versin yavrularina canim
erkekler icin var zaten hap ama bizde cok yaygin ve kabul gorulur degilyada direk damarina mudahale ediyorlar :)
Merhaba evet maalesef. Önceden şeker problemim yoktu. Ben de beş kilo kadar almıştım. Şeker çıktığından beri diyet halindeyim. 4 kiloya yakın verdim. Diyetle çok fazla düşmedi değerlerim insuline başladık. Doğuma kadar devam. Şu an olması gereken değerlerde seyrediyor. Bazen yüksek çıkıyor tokluklarim hemen bol su içip yürüyüş yapıyorum 10 dakikada epey düşüyor. Öyle takipteyimMerhaba gebelik şekeri mi çıktı acaba? Benim de değerim yüksek çıktı şimdi 100luk teste gidiyorum. Tüm hamileliğin boyunca 5 .5 kg aldim su ana kadar ve normalde hipoglisemi var ben de yani düşük şeker. Bunda böyle çıkması çok korkuttu suyum da üst sınırdaymış. Sizin surrciniz nasıl ilerliyor acaba?
Kız sen nerdesin daha dün aklıma geldin kalbim temizmişMerhaba gebelik şekeri mi çıktı acaba? Benim de değerim yüksek çıktı şimdi 100luk teste gidiyorum. Tüm hamileliğin boyunca 5 .5 kg aldim su ana kadar ve normalde hipoglisemi var ben de yani düşük şeker. Bunda böyle çıkması çok korkuttu suyum da üst sınırdaymış. Sizin surrciniz nasıl ilerliyor acaba?
Bende doğum kontrol hapı ile hamile kaldım önceki bebeğeayy masallah ne rahim varmis sende de bacimmodern tip teknolojilerini yerle bir etmis
Çok uzun çok.. hormonşar geriliyor o ayrı mevzu.. ilk gebeliğimde de bebek doğduktan 4 ay sonra olmuştuçünkü bu defa doğum sonrası sankimher yerimi diktiler gibi hissediyordum halbuki yoktu öyle birşey e bunun öncesinde de yoktu tabi.. nasip bakalım..
Oha diyorum.. sanki onlar doğuruyor yaa
Yok canım yaa 32+0da 1883tü benimki de
Her bünye farklı canım.. mesela ben 40ım çıktıktan sonra normal adet olmaya devam ettim 28 güne bir.. süt korur vs diyorlar olmadı bende öyle birşey..
ilaç spiral hiç birşey yaptırmadım 8 sene sonra zorla tekrar hamile kaldımbenden kaynaklı sıkıntıydı işte tüplerim kapanmıştı süreçte zordu Allah kimseye aratmasın.. ama oğlum 3 yaşına gelene kadar eşim korundu koşulsuz güvendim ne kadar sağlıklı olabildi düşünün yani.. tüplerim kapanmış olmasa düşünemiyorum
benimde ilk hamileligim tek seferde olmustu :) biz bile sasirmistikBenim tek ilişkiyle hamile kalabilme yeteneğim var üç kere yaşadım ve de 40ım çıkar çıkmaz adet gördüm bu sefer spiral ve kondom kombine korunmayı planlıyorum migrenim var diye haplar iğneler kullanamıyorum zaten de kullanmam
50 lik yüklemede 142 çıkmıştı dr sonraki kontrolde once testi yapalım demişti. Arada tatile gideceğim için kontrole gittiğimde suyum üst sınırdaymış tatil dönüşü hemen test demişti. Şimdi testteyim. Gerginim ne bekliyor beni bilmiyorum hiç çevremden de bir tecrübesi olan yok. Doktorum da suyun fazlalığı tehlikeli dedi, kötü sonucları da varmış hiçbir şey de olmayabilirmis. Ama normal doğum zor imkansız gibi yorum dolu internet. Biraz panik biri olduğum için doktorum bana şeker testinin sonucundan sonra konuşalım diyor.Merhaba evet maalesef. Önceden şeker problemim yoktu. Ben de beş kilo kadar almıştım. Şeker çıktığından beri diyet halindeyim. 4 kiloya yakın verdim. Diyetle çok fazla düşmedi değerlerim insuline başladık. Doğuma kadar devam. Şu an olması gereken değerlerde seyrediyor. Bazen yüksek çıkıyor tokluklarim hemen bol su içip yürüyüş yapıyorum 10 dakikada epey düşüyor. Öyle takipteyim
Ah canım kaç kez niyetlendim girmeye buralara ama hep bir mâni çıktı. Çocuk çok olunca. Plasenta rahim ağzımdan biraz yuları çıkmış kanamalar bitti daha aktifim şükürler olsun. Ama bu kez de şekerle ve su fazlalığı ile basım dertte. Bakalım doktorum ne diyecek su test sonuçlansın.Kız sen nerdesin daha dün aklıma geldin kalbim temizmiş
Kanama bi daha olmadı değil mi ? nasıl gidiyor ?
Kuzum hipoglisemi de test sonuçlarının düşük çıkması gerekmiyor mu?50 lik yüklemede 142 çıkmıştı dr sonraki kontrolde once testi yapalım demişti. Arada tatile gideceğim için kontrole gittiğimde suyum üst sınırdaymış tatil dönüşü hemen test demişti. Şimdi testteyim. Gerginim ne bekliyor beni bilmiyorum hiç çevremden de bir tecrübesi olan yok. Doktorum da suyun fazlalığı tehlikeli dedi, kötü sonucları da varmış hiçbir şey de olmayabilirmis. Ama normal doğum zor imkansız gibi yorum dolu internet. Biraz panik biri olduğum için doktorum bana şeker testinin sonucundan sonra konuşalım diyor.
Ah canım kaç kez niyetlendim girmeye buralara ama hep bir mâni çıktı. Çocuk çok olunca. Plasenta rahim ağzımdan biraz yuları çıkmış kanamalar bitti daha aktifim şükürler olsun. Ama bu kez de şekerle ve su fazlalığı ile basım dertte. Bakalım doktorum ne diyecek su test sonuçlansın.
Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah.
Benimde bu miniğim olmadı 1 yıl kendimiz denedik 4 ayda tedavi gördüm öyle oldu hani biraz da ona güveniyorum benbende pko var yumurtlarım zamanında büyüyüp çatlamıyormuş, çatlayanda verimsiz oluyormuş hamilelikten sonra ne olur bilmiyorum tabi. Normal doğumu bide pko içinde istiyorum aslında doğumla birlikte tüm kistler temizleniyor diyorlar
Benim 75 lik yüklemede 3 değerimde yüksek çıkmıştı. Evet gebelik şekeri bebeğin anne karnında irileşmesine amniyon sıvısının artmasına sebep olabilirmiş. Ama benim özellikle usg lerde doktor bebeğin etkilenmediğini sıvının da yeterli miktarda olduğunu söyledi. Sadece bu hafta amniyon sıvısı alt sınırda çıktı. Sende de bişey olmaz inşallah. Korkma stres bile çıkarıyor şekeri inan. Bu bir süreç doğumla geçecek. Yedigimize içtiğimize biraz dikkat edicez. Bebislerimizi de sağlıcakla alicaz kucağımıza50 lik yüklemede 142 çıkmıştı dr sonraki kontrolde once testi yapalım demişti. Arada tatile gideceğim için kontrole gittiğimde suyum üst sınırdaymış tatil dönüşü hemen test demişti. Şimdi testteyim. Gerginim ne bekliyor beni bilmiyorum hiç çevremden de bir tecrübesi olan yok. Doktorum da suyun fazlalığı tehlikeli dedi, kötü sonucları da varmış hiçbir şey de olmayabilirmis. Ama normal doğum zor imkansız gibi yorum dolu internet. Biraz panik biri olduğum için doktorum bana şeker testinin sonucundan sonra konuşalım diyor.
Ah canım kaç kez niyetlendim girmeye buralara ama hep bir mâni çıktı. Çocuk çok olunca. Plasenta rahim ağzımdan biraz yuları çıkmış kanamalar bitti daha aktifim şükürler olsun. Ama bu kez de şekerle ve su fazlalığı ile basım dertte. Bakalım doktorum ne diyecek su test sonuçlansın.
Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah.
Eee biz nasıl koruncazBende doğum kontrol hapı ile hamile kaldım önceki bebeğe
Bu konuda bilgi alırsan banada bilgi verir misin ? bende sigorta şirketleriyle görüşüyorum konu ile ilgili daha yeni başladımKızlar yenidoğan tamamlayıcı/ özel sağlık sigortası için fiyat alan var mı ?
Şuanda bizim yok eşim sadece bebek için fiyat almış bir tanıdıktan. tamamlayıcı için 7000 civarı demişbaşka topikte yarı fiyatına görmüştüm.
Ah aklımızı seveyim cok geç kaldık bazı şeyler için 1 senedir kendimize yaptıralım diyorduk da İşte…
Ben annemden biliyorum cnm bütün vucudunun dengesini bozuyorsun annem çok pişman olmuştu kilo alımı verimi hep değiştibenim ikinci çocuk olacak, korunma konuları açılmış direk tüpleri bağlatmak nasıl sizce? sonra pişman olunacak bir durum olur mu veya geri dönüşü nasıldır acaba?
Ben görüşmedim canım görüşmeyeceğim deBu konuda bilgi alırsan banada bilgi verir misin ? bende sigorta şirketleriyle görüşüyorum konu ile ilgili daha yeni başladım
o da hormon dengesini bozan bir şey mi yani? menapoza mı giriliyor?Ben annemden biliyorum cnm bütün vucudunun dengesini bozuyorsun annem çok pişman olmuştu kilo alımı verimi hep değişti
Hayırlısı olsun bakalım.. sağ salim kucağımıza alalım da sonrası Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?