2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim Bebito yine dönmeye çalışıyor sanırım. Bugün sancılı ve bulantılı geçiyor, bir de sıcaklar da sağolsun
Ah erkekler su çektiklerimizi bi hissetseler
Neyse biz hoh hoh hoh devam kuzu

Kuzum max ölçümler 2 hafta ileri ya da geride olması normalmis hiç kafana takma oğluşun gayet sağlıklı ve sende öylesin

Rica ederim amiiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim şuan 2 yıllık bı bekleme süremiz var malesef artık 2 yıl sonra rabbim nasip eder inşallah
Ben fitil atıyordum o da bagirsaklarimi bozuyordu benim fitili zor tutuyordum makattan atılıyordu bu arada tuvalete kosturuyordum resmen yarım saat kıpırdamadan tutup hatta sezaryenden sonraki gün hala gazım çıkmamıştı fitili verdiler ağrı kesici diye dedim şimdi bağırsaklsrimi bozacak tuvalete çıkarım dedim yarım saat sonra tuvalete çıkmıştım
Bilmiyorum ki test yaptırmadım eşim geçen kovid oldu ilaç falan birşey vermediler hiç baya da kötüydü bende yaptırmadım zaten evden çıkmıyorum antibiyotikl falan içtim bı boğaz ve baş ağrım var şuan o da geçer herhalde. Meyve , kefir falan bağışıklığı güçlendirmeye çalışıyorum. Dün 40im çıktı yavaştan evi toplamam lazım çok isim var

Benim Bebito yine dönmeye çalışıyor sanırım. Bugün sancılı ve bulantılı geçiyor, bir de sıcaklar da sağolsun
Ah erkekler su çektiklerimizi bi hissetseler
Neyse biz hoh hoh hoh devam kuzu

Gece sızmışım resmen ve hiç uyanmadan saat 5te kalktım benim için şok bir durum ama hala maşallahı var içimde dönüyor bir şeyler kımıl kımıl maşallah maşallah diyorum hareket etmesi hoşuma gidiyor canımı yakmadığı müddetçe

Bana Hastanede fitil olanından da verdiler. İshal yapıyormuş o normalmiş. Hem hap hem fitil

Geçmiş olsun hepsi hallolur ev toparlanır, sen vücuduna zaman tanı. Dediğin gibi beslenmene de önem ver

Ah hareket olmasa bile sıcaktan Uyunmuyorki bu sene şansımıza
Bizim hareketler azaldı daha soft hareket ediyor ama çok daha fazla can acıtmaya başladı
Sırt üstü uyuyorum hep. Bebito yan durduğu için kafası sağ bel boşluğumda oluyor. kafası artık net eziliyor eminim
Solda ayağıyla vuruyor mecburen sırta dönüyoruz

Kalbim arada hızlı atıyor hissediyorum ölçünce 90 çıkıyor normal mi acaba tansiyonum düşük 10-6 9-6 seyrediyor

Ben hiç sola yatamıyorum hani sağlıklı diyolar ama ayaklarıyla deliyor orayı durmuyo.. sırtüstü nasıl yatıyon ki nefes darlığı yapmıyo mu sağa yatıyorum ama bence de kafa orda umarım ezilmiyodur

Geçen gün sağımda uyuyakalmısım eşimde sarılınca hareketlerinş hissetmiş beni uyandırıyor yarım saattir durmadı bu cocuk başı sıkıştı heralde diğer tarafına dön diye

Kalbim arada hızlı atıyor hissediyorum ölçünce 90 çıkıyor normal mi acaba tansiyonum düşük 10-6 9-6 seyrediyor
Bende de aynı dün defalarca ölçtüm midem bulanıyor sıcak zaten. Nabız 85-90 bandında sıklıkla. Tansiyonum önceden normalde 9/5-6 bandındaydı 11/7 ye yaklaştı. Günde bi bardak limonlu su içmeye başladım iyi geldi sanki.
Ama tansiyon için düşük olması yüksek olmasından iyi diyorlar hep.
Bulantı baş dönmesi filan yapıyor mu ?
Hissediyor musunkafayı.
Ben sanki eşimin yumruğunun üstüne yatmışım gibi hissediyorum.
Bebe rahatsız olmasa bile benim canım acıyor sağ böbreğime dayanıyor resmen
Valla artık ne nefes alabiliyoruz ne uyku uyuyabiliyoruz
ben çoğunlukla sancısız yatabildiysem şükrediyorum uygun pozisyonu bulamazsam sabaha kadar kasılmaca

Geçen gün sağımda uyuyakalmısım eşimde sarılınca hareketlerinş hissetmiş beni uyandırıyor yarım saattir durmadı bu cocuk başı sıkıştı heralde diğer tarafına dön diye

Ehehe öyle nasıl duruyolar ki ya yerçekimine meydan okuyo haytalar

Açken 10-6 ama yiyince yükseliyodur bakmıyorum çok sık anksiyetem var iyice yükseltirim öyle görürsem :) sadece kalbimi duyumsuyorum nette 100e kadar normal diyo gerçi baş ağrım dönme filan yok zaten tansiyonumuz normal sen niye düşürmeye çalışıyon kız

Kafası yumru gibi ordan anlıyorum bi inse aşağı o kafa.. sağda bacak oynarken solda eliyle kurcalıyo kasılma da dün o kadar çoktu ki su içemiyorum pek ondan heralde su içmekten nefret ediyorum ama kasılmak da istemiyorum diye ağladım ehehe

Yaz hamileleliği zormuş gerçekten sıcak mahvediyor.. benimkinin de kafası sağda yukarı doğru ayaklarda sol çapraza düşüyor arada yıkarı aşağı oluyor.. sışa dönüp yatıyorum bacak arası yastıkla.. ama dün gece sağıma döndüm sol taraftan çıkacak gibiydi sızmışım öylece.. sırt üstü hiç yatamıyrum nefesim kesiliyor gibi oluyor.. en son doktora gittiğimde de beklerken sırt üstü dayanamadım kalktım.. doktorum rahstsız mı oldun dedi gelince evet dedim. Sırt üstü yatma dikkat et o zaman dedi.. yatamıyom ki zaten istesemde olmuyor..
Allah sonumuzu hayır etsin az kaldı şaka maka en geç 6 haftaya karnımız boşluk olacak doğumdan sonra elimiz o boşluğa gidecek

Oğlumu Doğrduktan sonra doktorum dikiş işlerini hallediyordu hemşireler bebeği giydiriyordu bir yandna çocuk doktoru muayene ediyordu oğlumu.. elim direk karnıma gitti ayy boşluğa düştü resmen doktorum dur işlem bitsin bir dedi eşi kaçıracaksın gibi birşey dedi

içerde ne yaptığını merak ediyorum.. benimkide bu durmayacak orda diyor

Hiç sevmiyordum onu ya bagirsaklarimi berbat ediyor ama oğlum için katlaniyordum napayım. Teşekkür ederim canım görümcem burada o yardım edecek de bir an önce toparlamamiz lazım o da gidecek sonrasında evi yerleştirmede yalnızım kendim yapicam ama bana iyi gelir dün biraz temizlik yaptım lavaboları ovdum telledim aylardır eşim üstünkörü temizlik yaptığı için kireç olmuş burası da çok kireçli baya bı uğraştım iyi geldi kafam dağıldı.
Sen nasılsın nasıl gidiyor fazla aktif değilim konuşmaları okuyamıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…