Benim Bebito yine dönmeye çalışıyor sanırım. Bugün sancılı ve bulantılı geçiyor, bir de sıcaklar da sağolsunAyy bende hoh hoh modundyım akşamdannberi oturduğum yerde sarsılıyorum.. alttan vuruyor ağrıyor.. eşimde kalkma yerinden yat bakalım diyor.. adam bakıp sennnasıl duruyorsun böyşe vurunca diyoro kadar belliki vurduğu ama canım acıyor.. bu durmayacak herhalde diyor eşimde
Kuzum max ölçümler 2 hafta ileri ya da geride olması normalmis hiç kafana takma oğluşun gayet sağlıklı ve sende öylesinSelam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Kilo alımı ve boy uzaması biraz gerilemiş bizim oğlanın. Doktor bisey demedi de özellikle boy kafama çok takıldı kağıtta da 1 hafta geri görünüyor. Benimle aynı haftada olanlar sizin bebislerin boyları ne kadar? 43 cm hala kilo da 2487 çıktı. 30dan 32ye kadar 600 gr alıp boyu da güzel gitmişti. 32den 34e 300 gr almış hadi onu normal sayıyorum da boy niye böyle oldu bilemedim
Bende batıkentteyim :) aynen yağmurun nemi nefes kesiyor resmenÇankaya taraflarındayım ben sen nerdesin? Ay yağmur yağınca daha beter sıcak oluyor öncesinde ve sonrasında
Dün akşam görüştüm.buarada hayyal den hbr var mı
oh masallah kuzuma
Rica ederimCanım çok teşekkür ederim
Allah inşallah senin de gönlüne göre versin, inşallah kucağın istediğinde sağ Salim vakitli zamanlı dolsun
KK teyzelerinin çok selamı var oğluma yarın hepsini ileticem inşallah.
Ben fitil atıyordum o da bagirsaklarimi bozuyordu benim fitili zor tutuyordum makattan atılıyordu bu arada tuvalete kosturuyordum resmen yarım saat kıpırdamadan tutupBen seni alıntılamamışım canım ya. Endol içtikten sonra şekerin düşüyor muydu? ben ilacın arkasından ne yiyip içeceğimi şaşırıyorum. Midemi de anında perte çıkarıyor zaten.
Bu arada sen nasıl oldun kovid değilsin dimi? Toparlanabildin mi
Benim Bebito yine dönmeye çalışıyor sanırım. Bugün sancılı ve bulantılı geçiyor, bir de sıcaklar da sağolsun
Ah erkekler su çektiklerimizi bi hissetseler
Neyse biz hoh hoh hoh devam kuzu
Bana Hastanede fitil olanından da verdiler. İshal yapıyormuş o normalmiş. Hem hap hem fitilBen fitil atıyordum o da bagirsaklarimi bozuyordu benim fitili zor tutuyordum makattan atılıyordu bu arada tuvalete kosturuyordum resmen yarım saat kıpırdamadan tutuphatta sezaryenden sonraki gün hala gazım çıkmamıştı fitili verdiler ağrı kesici diye dedim şimdi bağırsaklsrimi bozacak tuvalete çıkarım dedim yarım saat sonra tuvalete çıkmıştım
Bilmiyorum ki test yaptırmadım eşim geçen kovid oldu ilaç falan birşey vermediler hiç baya da kötüydü bende yaptırmadım zaten evden çıkmıyorum antibiyotikl falan içtim bı boğaz ve baş ağrım var şuan o da geçer herhalde. Meyve , kefir falan bağışıklığı güçlendirmeye çalışıyorum. Dün 40im çıktı yavaştan evi toplamam lazım çok isim var
Ah hareket olmasa bile sıcaktan Uyunmuyorki bu sene şansımızaGece sızmışım resmen ve hiç uyanmadan saat 5te kalktım benim için şok bir durum ama hala maşallahı var içimde dönüyor bir şeyler kımıl kımılmaşallah maşallah diyorum hareket etmesi hoşuma gidiyor canımı yakmadığı müddetçe
Bana Hastanede fitil olanından da verdiler. İshal yapıyormuş o normalmiş. Hem hap hem fitil
Geçmiş olsun hepsi hallolur ev toparlanır, sen vücuduna zaman tanı. Dediğin gibi beslenmene de önem ver
Ah hareket olmasa bile sıcaktan Uyunmuyorki bu sene şansımıza
Bizim hareketler azaldı daha soft hareket ediyor ama çok daha fazla can acıtmaya başladı
Sırt üstü uyuyorum hep. Bebito yan durduğu için kafası sağ bel boşluğumda oluyor. kafası artık net eziliyor eminim
Solda ayağıyla vuruyor mecburen sırta dönüyoruz
Geçen gün sağımda uyuyakalmısım eşimde sarılınca hareketlerinş hissetmiş beni uyandırıyor yarım saattir durmadı bu cocuk başı sıkıştı heralde diğer tarafına dön diyeBen hiç sola yatamıyorum hani sağlıklı diyolar ama ayaklarıyla deliyor orayı durmuyo.. sırtüstü nasıl yatıyon ki nefes darlığı yapmıyo mu sağa yatıyorum ama bence de kafa orda umarım ezilmiyodur
Bende de aynı dün defalarca ölçtüm midem bulanıyor sıcak zaten. Nabız 85-90 bandında sıklıkla. Tansiyonum önceden normalde 9/5-6 bandındaydı 11/7 ye yaklaştı. Günde bi bardak limonlu su içmeye başladım iyi geldi sanki.Kalbim arada hızlı atıyor hissediyorum ölçünce 90 çıkıyor normal mi acaba tansiyonum düşük 10-6 9-6 seyrediyor
Hissediyor musunkafayı.Ben hiç sola yatamıyorum hani sağlıklı diyolar ama ayaklarıyla deliyor orayı durmuyo.. sırtüstü nasıl yatıyon ki nefes darlığı yapmıyo mu sağa yatıyorum ama bence de kafa orda umarım ezilmiyodur
Geçen gün sağımda uyuyakalmısım eşimde sarılınca hareketlerinş hissetmiş beni uyandırıyor yarım saattir durmadı bu cocuk başı sıkıştı heralde diğer tarafına dön diye
Bende de aynı dün defalarca ölçtüm midem bulanıyor sıcak zaten. Nabız 85-90 bandında sıklıkla. Tansiyonum önceden normalde 9/5-6 bandındaydı 11/7 ye yaklaştı. Günde bi bardak limonlu su içmeye başladım iyi geldi sanki.
Ama tansiyon için düşük olması yüksek olmasından iyi diyorlar hep.
Bulantı baş dönmesi filan yapıyor mu ?
Hissediyor musunkafayı.
Ben sanki eşimin yumruğunun üstüne yatmışım gibi hissediyorum.
Bebe rahatsız olmasa bile benim canım acıyorsağ böbreğime dayanıyor resmen
Valla artık ne nefes alabiliyoruz ne uyku uyuyabiliyoruz
ben çoğunlukla sancısız yatabildiysem şükrediyorumuygun pozisyonu bulamazsam sabaha kadar kasılmaca
Yaz hamileleliği zormuş gerçekten sıcak mahvediyor.. benimkinin de kafası sağda yukarı doğru ayaklarda sol çapraza düşüyor arada yıkarı aşağı oluyor.. sışa dönüp yatıyorum bacak arası yastıkla.. ama dün gece sağıma döndüm sol taraftan çıkacak gibiydi sızmışım öylece.. sırt üstü hiç yatamıyrum nefesim kesiliyor gibi oluyor.. en son doktora gittiğimde de beklerken sırt üstü dayanamadım kalktım.. doktorum rahstsız mı oldun dedi gelince evet dedim. Sırt üstü yatma dikkat et o zaman dedi.. yatamıyom ki zatenBana Hastanede fitil olanından da verdiler. İshal yapıyormuş o normalmiş. Hem hap hem fitil
Geçmiş olsun hepsi hallolur ev toparlanır, sen vücuduna zaman tanı. Dediğin gibi beslenmene de önem ver
Bizim hareketler azaldı daha soft hareket ediyor ama çok daha fazla can acıtmaya başladı
Sırt üstü uyuyorum hep. Bebito yan durduğu için kafası sağ bel boşluğumda oluyor. kafası artık net eziliyor eminim
Geçen gün sağımda uyuyakalmısım eşimde sarılınca hareketlerinş hissetmiş beni uyandırıyor yarım saattir durmadı bu cocuk başı sıkıştı heralde diğer tarafına dön diye
Hiç sevmiyordum onu ya bagirsaklarimi berbat ediyor ama oğlum için katlaniyordum napayım. Teşekkür ederim canım görümcem burada o yardım edecek de bir an önce toparlamamiz lazım o da gidecek sonrasında evi yerleştirmede yalnızım kendim yapicam ama bana iyi gelir dün biraz temizlik yaptım lavaboları ovdum telledim aylardır eşim üstünkörü temizlik yaptığı için kireç olmuş burası da çok kireçli baya bı uğraştım iyi geldi kafam dağıldı.Bana Hastanede fitil olanından da verdiler. İshal yapıyormuş o normalmiş. Hem hap hem fitil
Her sabah kalktığımızda biraz daha büyümüş olmuyolar mı bana mı öyle geliyo resmen hareketleri değişiyo her güniçerde ne yaptığını merak ediyorum.. benimkide bu durmayacak orda diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?