2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen nasıl 7 ayı doldurmamışsın pardonda

Kızlar korse bakıyorum doğumdan gelince bunun derdine düşmek istemedim 1 hafta sonra sanırım izin veriyorlar şunu buldum alttan agraflı yorumları çok iyi sizce nasıl?

Eklentiler

• 0488F120-50D4-4B52-A485-829A7A48F20B.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 57
Canım ilk bebeden sonra nasıl korundun? Ben spiral taktırmıştım ama o sürekli kanama yaptı bana yaramadı sonra hem kondom hem geri çekilme tarzı oldu bizim yine öyle olur heralde. Bir de şu implant var ya kolda deri altına yerleştiriliyor bilgin varmı?
Yaaa sendemi abkaradasın :) yarın yağmur geliyomuş bende anlaradayım ama hafta sonu gelicem inşallah evimi özledim sen nerdesin
Ben Ankarada yasıyorumda burda çoğu hastane doğum paketi şeklinde çalısıyor. Onlar biraz fırsatcılık yapmıslar
Bir ankara daha :) sen nerdesin :)
Çatım ağrıyor bugün
Ya o bende de var bugun sabahtan beri sol kasıkta ağrı bebiş toplanıp duruyo bi rahatsızım bugün
Benim ki 37 biter bitmez alcak hadi beklesin 38 i ama sezeryanda daha bekletmiyorlar canım
Canım ya 37 çok erken değilmi. Benmde sezeryan olucak daha tarih konuşmadık ama 37 derse kabul etmem heralde. Hem evim zaten hastaneye 5 dk uzaklıkta.
Ben pazardan klasik plastik terlik aldım tuvalete gircez edicez ay zaten kendimizden geçicez
Bende evime dönünce sosyete pazarından bakmayı düşünüyorum ya :)

37 dolunca ama girince değil canım 38+0 dan sonraya gün veriyorlar

2 . cnm bzde eşim korunuyordu ama 2.yi istiyorduk gelsede cok sorun etmedık ama şimdi bundan snrası tehlıkeli

37 dolunca ama girince değil canım 38+0 dan sonraya gün veriyorlar
Ayyy ben yanlış anlamışım o zaman direk 37 anladım ben
2
.
cnm bzde eşim korunuyordu ama 2.yi istiyorduk gelsede cok sorun etmedık ama şimdi bundan snrası tehlıkeli
Haa tam korunmadan bahsediyosun :) valla düzgün bişey bulmak lazım ona rağmen gebelik olursa başımla beraber ama tedbir almak şart yaa

Bekler mi diyo konuşmuş mu içeriyle
Ben kendime 1 ekimi beğendim ama bazen al bunu al al diyebilirim son haftalarda diyorum çünkü stres tavan oluyo
dr.um okdr rahat okdr eminki ama bn hiç kendımden emin değilim

ayyy ben bile sınır oldum, iyi ki içini dökmüşsün. döv de dövelim parçala de parçalayalım kadınlar kulubü olarak

Ayyy ben yanlış anlamışım o zaman direk 37 anladım ben

Haa tam korunmadan bahsediyosun :) valla düzgün bişey bulmak lazım ona rağmen gebelik olursa başımla beraber ama tedbir almak şart yaa
aynen işte bırde mesela su dıorm ama hemn tezi cürütüolar bilemıyorum işte

aynen işte bırde mesela su dıorm ama hemn tezi cürütüolar bilemıyorum işte
Ya canım zaten %100 koruyan bir yöntem yok mesela birini uyguluyosan yine de dikkat etmeye özen göstermek gerek spiralle olduğum dönemde bile ek önlem alıyoduk biz. Şimdi tekrar spiral düşünmem sanırım belki hormonlu olanı denerim diyorum ama emin değilim.

Maalesef YouTube gebelik nefes egzersizi yazıyorsun devamı rastgele
Valla ben de öyle gerisi çok umrumda değil
İyi dileğini dile geç yani bilirkişi gibi ahkam kesmeye çalışmak nedir
Sen nasıl 7 ayı doldurmamışsın pardonda
Kuzum ilk hastanede yattığım dönem daha 7. Ayım dolmamıştı, ondan bahsediyorum. Bana gelmiş yok 7 aylık yok 8 aylık erken doğum diyorlar zaten bi şeyden haberleri yok da.. neyse işte o sırada ben daha 29. Haftadayım

Çankaya taraflarındayım ben sen nerdesin? Ay yağmur yağınca daha beter sıcak oluyor öncesinde ve sonrasında

Aslanlar gibi geldiniz valla Güneş kızla bugünlere senin hafta başlangıcın yanlıs hatırlamıyorsam cumartesiydi 34. Haftaya 4 gün kaldı 36. Haftayıda göreceğinize eminim sen kimseyi takma sen ve kızın muhteşemsiniiz

Ay yanlış anlamışım ben kusura bakma canım ya ben sana ne diyorum sen bizden sonra doğurcaksın.

Ay ben size bir şey sorucam doktor 19 eylülden sonra alalım dedi şimdi ben 24 istiyordum babasının doğumgünü evlilik yıldönümümüz die ama herkes bence bekleme diyor ilerde babasına bir şey oldumu kendi doğumgününü kutlayamaz doktor nederse ozaman yap diyor herkes sizce?

Ne kusuru canım
Hayırlısı olsun vakitlice olsun da inşallah

Bu ihtimaller kötü ihtimaller ya bilemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…