Başım ağrımaya başlıyor, 11/7 de yüksek tansiyon gibi hissetmeye başladığımı farkettimAçken 10-6 ama yiyince yükseliyodur bakmıyorum çok sık anksiyetem var iyice yükseltirim öyle görürsem :) sadece kalbimi duyumsuyorum nette 100e kadar normal diyo gerçi baş ağrım dönme filan yok zaten tansiyonumuz normal sen niye düşürmeye çalışıyon kız
Kafası yumru gibi ordan anlıyorum bi inse aşağı o kafa.. sağda bacak oynarken solda eliyle kurcalıyo kasılma da dün o kadar çoktu ki su içemiyorum pek ondan heralde su içmekten nefret ediyorum ama kasılmak da istemiyorum diye ağladım ehehe
Aa bak aynısı oluyor genelde çaprazlama duruyor benimki de. Bu ara bir de göbeğimin tam ortasını keşfediyor sanırımYaz hamileleliği zormuş gerçekten sıcak mahvediyor.. benimkinin de kafası sağda yukarı doğru ayaklarda sol çapraza düşüyor arada yıkarı aşağı oluyor.. sışa dönüp yatıyorum bacak arası yastıkla.. ama dün gece sağıma döndüm sol taraftan çıkacak gibiydi sızmışım öylece.. sırt üstü hiç yatamıyrum nefesim kesiliyor gibi oluyor.. en son doktora gittiğimde de beklerken sırt üstü dayanamadım kalktım.. doktorum rahstsız mı oldun dedi gelince evet dedim. Sırt üstü yatma dikkat et o zaman dedi.. yatamıyom ki zatenistesemde olmuyor..
Allah sonumuzu hayır etsin az kaldı şaka maka en geç 6 haftaya karnımız boşluk olacakdoğumdan sonra elimiz o boşluğa gidecek
Oğlumu Doğrduktan sonra doktorum dikiş işlerini hallediyordu hemşireler bebeği giydiriyordu bir yandna çocuk doktoru muayene ediyordu oğlumu.. elim direk karnıma gitti ayy boşluğa düştü resmendoktorum dur işlem bitsin bir dedi eşi kaçıracaksın gibi birşey dedi
Sen yine de çok zorlama kendini. Hallolur hepsi zamanla. Ama kısa süre de olsa yanında yardımcı olacak biri olması güzel tabi.Hiç sevmiyordum onu ya bagirsaklarimi berbat ediyor ama oğlum için katlaniyordum napayım. Teşekkür ederim canım görümcem burada o yardım edecek de bir an önce toparlamamiz lazım o da gidecek sonrasında evi yerleştirmede yalnızım kendim yapicam ama bana iyi gelir dün biraz temizlik yaptım lavaboları ovdum telledim aylardır eşim üstünkörü temizlik yaptığı için kireç olmuş burası da çok kireçli baya bı uğraştım iyi geldi kafam dağıldı.
Sen nasılsın nasıl gidiyor fazla aktif değilim konuşmaları okuyamıyorum pek
Ehehe öyle nasıl duruyolar ki ya yerçekimine meydan okuyo haytalar
Açken 10-6 ama yiyince yükseliyodur bakmıyorum çok sık anksiyetem var iyice yükseltirim öyle görürsem :) sadece kalbimi duyumsuyorum nette 100e kadar normal diyo gerçi baş ağrım dönme filan yok zaten tansiyonumuz normal sen niye düşürmeye çalışıyon kız
Kafası yumru gibi ordan anlıyorum bi inse aşağı o kafa.. sağda bacak oynarken solda eliyle kurcalıyo kasılma da dün o kadar çoktu ki su içemiyorum pek ondan heralde su içmekten nefret ediyorum ama kasılmak da istemiyorum diye ağladım ehehe
içerde ne yaptığını merak ediyorum.. benimkide bu durmayacak orda diyor
merhaba kızlar:))
dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
bunun dışında lohusalık için ne yapabnilirim aklıma bir şey gelmedi, siz ne hazırlıkları yaptınız?
ayrıca bu haftasonu eksikleri belirleyip almam ve hastane çantasını hazırlama hedefim var:)
Aynen yavaş yavaş yapcaz artık , evet dönerken yanımızda getirdik tekrar zaten hamilelikte de gelmişti Haziran da yanıma bana bakmak için sürekli yatıyorum diye doğumda falan da vardı köyden dönüşe de tekrar getirdi eşim lohusayken ben yalnız kalmayayim falan diye il dışı görevleri falan alıyor nöbeti vs oluyor diye. O da gidecek az kaldı.Sen yine de çok zorlama kendini. Hallolur hepsi zamanla. Ama kısa süre de olsa yanında yardımcı olacak biri olması güzel tabi.
Kuzum bizler de idare edip gün atlatmaya çalışıyoruz napalım
Bol bol meyve suyu iyi gelir bol su sütün için iyi gelir sezaryen olacaksan kahve iyi gelir canım. Başka sormak istediğin bir soru varsa cevaplayabilirim dün 40im çıktı dahamerhaba kızlar:))
dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
bunun dışında lohusalık için ne yapabnilirim aklıma bir şey gelmedi, siz ne hazırlıkları yaptınız?
ayrıca bu haftasonu eksikleri belirleyip almam ve hastane çantasını hazırlama hedefim var:)
Kızlar günaydın herkese, ucundan kıyısından sanırım ben de Ekim annesi olucamsizler kundak ve uyku tulumu olarak neler aldınız acaba?
Bı şey olmaz Nehircim benimki de bir kaç gündür az hareket ediyor bir soğuk su varsa iç iki dk dolan sonra uzan canımKizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Kizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Canım Allah korusun millet trafik kazası geçiriyor birşey olmuyor . Hemen kendini korkutma hareketlerini say en olmadı gidersin doktora telaslanmsKizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Peki üzerine ne örteceksiniz? Acaba dedim owlinin tog değeri olan kundaklarından mı alsam ama emin de olamadımBen ince müslinlerden aldım kundak için. Kalınlara sarılmıyor rahat rahat. Uyku tulumu daha bakmadım ama
İnstagramda @kidscouture.tr diye bir sayfadan sipariş oluşturdum arkadaşlarım memnun kaldılar inşallah ben de memnun kalırımEvet
Ay biz İyi gaza geldik
Henüz almadım ama ben de Owli tog değeri 0.5 olan uyku gurusunu almayı düşünüyorum.Peki üzerine ne örteceksiniz? Acaba dedim owlinin tog değeri olan kundaklarından mı alsam ama emin de olamadım
Posasını atıyor musunuz direkt?merhaba kızlar:))
Sevibebenin kundağını aldım. Müslinlerimin nerdeyse hepsi büyük onları da kullanmayı düşünüyorum.Kızlar günaydın herkese, ucundan kıyısından sanırım ben de Ekim annesi olucamsizler kundak ve uyku tulumu olarak neler aldınız acaba?
Kuzu azalması normal artık hiç hareket etmiyor değilmiş sonuçta.Kizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Kuzu ne kadar süre muhafaza ediyorsunuzdur bu suları ?Ben kayısıdan meyve suyu yaptıım. Kuşburnuda var ama onu ben vitamin için içmeyi planlıyorum sulandırıp içerim zaten 1 bardaktan kabızlık oluşmaz heralde. Ayva kompostosu anne sütüne iyi geliyormuş ayva kompostosu yapmıstım en son ayvalardan onu tüketirm eğer yapacak vaktim olmazsa. Birde ayva çekirdeği temin edin kızlar gögüs ucuna o kadar faydalıymıs kii bebekler gögüs ucuna zarar vermeden düzenli sürdüğümüzde yara yapmıyormus. Jel koçıvamına getirmemiz lazım
Kış için 0.5 tog az mı gelir acaba dedim emin olamadım ben de.Henüz almadım ama ben de Owli tog değeri 0.5 olan uyku gurusunu almayı düşünüyorum.
Lcw de tog değerlerine sahip güzel uyku tulumları vardı ama yenidoğan zamanı elleri kolları hareket edeceği için azcık büyüyünce daha rahat olur gibi geldi.Posasını atıyor musunuz direkt?
Meyve suyu şeklinde buzdolabında ne kadar muhafaza edilebilir acaba ya.
Ben gebelikte kurusundan kayısı, incir, erik, ayva kompostosunun faydasını cok gördüm kabızlık için. Süt için de çok faydalı. İçine tatlandırmak için istediğinizi koyabilirsiniz tabi. Dolapta 2 haftaya kadar kapağı açılmadan dayanabiliyor sanırım.
Sevibebenin kundağını aldım. Müslinlerimin nerdeyse hepsi büyük onları da kullanmayı düşünüyorum.
Genelde de kalınlı inceli beden beden ayaklı uyku tulumları aldım. Kiminin tog değerleri var. Üstüne bu kış pek örtü örtmeyi düşünmüyorum, ağzına burnuna çekme ihtimalinden dolayı.
Ev sıcaklığına göre uygun tog değerinde uyku tulumu tercih edebilirsiniz. Genellikle Etiketlerde bilgilendirmesi oluyor
Kuzu azalması normal artık hiç hareket etmiyor değilmiş sonuçta.
Soğuk su ve dondurma önerilerine katılıyorum
Kuzu ne kadar süre muhafaza ediyorsunuzdur bu suları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?