2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Başım ağrımaya başlıyor, 11/7 de yüksek tansiyon gibi hissetmeye başladığımı farkettim ayaklarda filan sızlama çok oluyor ona da iyi geliyor gibi.
Ben artık daha rahat nasıl hissedebilirim diye ne yapacağımı şaşırıyorum normalim 9/6 yı görünce heh diyorum oldu
Minnoşlara bak ya bir oldular oyuyorlar içeriyi
Suyu sütü ayranı artık ne bulursan içmeye çalış canım. Çok sıvı kaybediyoruz.
Hani hala bazen kabullenemiyorum amaşu hamilelikte içtiğimiz suyun bu kadar fark yaratması beni hala çok şaşırtıyor
Ağlama su iç

bazen sadece avuç içlerimle dokunarak bi şeyleri tutuşturabileceğimi düşünüyorum

Aa bak aynısı oluyor genelde çaprazlama duruyor benimki de. Bu ara bir de göbeğimin tam ortasını keşfediyor sanırım çok sancılanıyorum.
Nefes problemleri ilk trimesterda daha cok yaşıyordum.
Şuanda Otururken nefes almak daha zor geliyor bana. Bebito sağlı sollu kaburgalara dayanınca

Boşluk olcak diyince de duygulanıyorum bi yandan cok sabırsızlaştım, hemen doğsa diyorum. Sonra bu günlerin kıymetini bil diyorum. Duygular karışık
Normal doğumu deneyimleyebilmeyi çok isterdim

Sen yine de çok zorlama kendini. Hallolur hepsi zamanla. Ama kısa süre de olsa yanında yardımcı olacak biri olması güzel tabi.

Kuzum bizler de idare edip gün atlatmaya çalışıyoruz napalım

merhaba kızlar:))
dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
bunun dışında lohusalık için ne yapabnilirim aklıma bir şey gelmedi, siz ne hazırlıkları yaptınız?
ayrıca bu haftasonu eksikleri belirleyip almam ve hastane çantasını hazırlama hedefim var:)

Geçen gün enlemesine yattı resmeen ultrasona girmek istedim o an ayaklarıyla sağıma elleriyle solumu ittirip kendini genleştirdi heralde 2 saat boyunca uyutmadı da en son konuşa konuşa düzeltti kendini

Kızlar günaydın herkese, ucundan kıyısından sanırım ben de Ekim annesi olucam sizler kundak ve uyku tulumu olarak neler aldınız acaba?

Kizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi

Ben kayısıdan meyve suyu yaptıım. Kuşburnuda var ama onu ben vitamin için içmeyi planlıyorum sulandırıp içerim zaten 1 bardaktan kabızlık oluşmaz heralde. Ayva kompostosu anne sütüne iyi geliyormuş ayva kompostosu yapmıstım en son ayvalardan onu tüketirm eğer yapacak vaktim olmazsa. Birde ayva çekirdeği temin edin kızlar gögüs ucuna o kadar faydalıymıs kii bebekler gögüs ucuna zarar vermeden düzenli sürdüğümüzde yara yapmıyormus. Jel koçıvamına getirmemiz lazım

Sen yine de çok zorlama kendini. Hallolur hepsi zamanla. Ama kısa süre de olsa yanında yardımcı olacak biri olması güzel tabi.

Kuzum bizler de idare edip gün atlatmaya çalışıyoruz napalım
Aynen yavaş yavaş yapcaz artık , evet dönerken yanımızda getirdik tekrar zaten hamilelikte de gelmişti Haziran da yanıma bana bakmak için sürekli yatıyorum diye doğumda falan da vardı köyden dönüşe de tekrar getirdi eşim lohusayken ben yalnız kalmayayim falan diye il dışı görevleri falan alıyor nöbeti vs oluyor diye. O da gidecek az kaldı.
Aman iyi dikkat edin kendinize rabbim yardımcınız olsun

Bol bol meyve suyu iyi gelir bol su sütün için iyi gelir sezaryen olacaksan kahve iyi gelir canım. Başka sormak istediğin bir soru varsa cevaplayabilirim dün 40im çıktı daha

Kizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Bı şey olmaz Nehircim benimki de bir kaç gündür az hareket ediyor bir soğuk su varsa iç iki dk dolan sonra uzan canım

Ona gidene kadar kaç katman var ne ezmesi. Dondurma ye bence dondurmaya daha cabuk cevao veriyorlar

C
Canım Allah korusun millet trafik kazası geçiriyor birşey olmuyor . Hemen kendini korkutma hareketlerini say en olmadı gidersin doktora telaslanms

Posasını atıyor musunuz direkt?
Meyve suyu şeklinde buzdolabında ne kadar muhafaza edilebilir acaba ya.
Ben gebelikte kurusundan kayısı, incir, erik, ayva kompostosunun faydasını cok gördüm kabızlık için. Süt için de çok faydalı. İçine tatlandırmak için istediğinizi koyabilirsiniz tabi. Dolapta 2 haftaya kadar kapağı açılmadan dayanabiliyor sanırım.

Kızlar günaydın herkese, ucundan kıyısından sanırım ben de Ekim annesi olucam sizler kundak ve uyku tulumu olarak neler aldınız acaba?
Sevibebenin kundağını aldım. Müslinlerimin nerdeyse hepsi büyük onları da kullanmayı düşünüyorum.
Genelde de kalınlı inceli beden beden ayaklı uyku tulumları aldım. Kiminin tog değerleri var. Üstüne bu kış pek örtü örtmeyi düşünmüyorum, ağzına burnuna çekme ihtimalinden dolayı.
Ev sıcaklığına göre uygun tog değerinde uyku tulumu tercih edebilirsiniz. Genellikle Etiketlerde bilgilendirmesi oluyor

Kuzu azalması normal artık hiç hareket etmiyor değilmiş sonuçta.
Soğuk su ve dondurma önerilerine katılıyorum
Kuzu ne kadar süre muhafaza ediyorsunuzdur bu suları ?

Lcw de tog değerlerine sahip güzel uyku tulumları vardı ama yenidoğan zamanı elleri kolları hareket edeceği için azcık büyüyünce daha rahat olur gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…