2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
benim her gittigim doktorun ofisinde duvarda asili , anne sutu ve ten tene temasin onemi .
ohh en iyisini yapmissin kuzum .

Benim hastane hic birsey istemiyor bebek icin

Eklentiler

• 6F0C8164-9FE4-4157-B8EE-43C7696DB980.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 74
Canım bu tamamen eşinin ve senin kararın olmalı boşver çevreyi Ama şahsen ben annem veya babamla aynı gün doğabilmis olmayı çok isterdim.

benim her gittigim doktorun ofisinde duvarda asili , anne sutu ve ten tene temasin onemi .
Evet canım süt uretimini arttırıyormus kucağa alıştırma her agladiginda alma falan diyorlar benim annem de ondan herkesi uyarayım dedim lohusayken uğraştırırlarsa söylersiniz

31+3ten selamlar teyzoşlarimiz bu gun kontrolumuz vardi 2120gm cok sukur 2 kiloyu gecmisiz her sey gayet normal eylulun 7de cagirdi doktor rapor alicam son 45 gune cikiyorum sonrasi dogum zaten allahin izniyle ekim ayinin ilk haftasi aliriz dedi tam gun vermedi allahin izniyle insallah cok az kaldi

Ayy az kaldıı 60 saymayalım boşuna senii sağlığıyla sıhhatiyle gelsin insallah minik kuş

Evet canım süt uretimini arttırıyormus kucağa alıştırma her agladiginda alma falan diyorlar benim annem de ondan herkesi uyarayım dedim lohusayken uğraştırırlarsa söylersiniz
uyku egitimi kitaplarin da , mahallenin en mutlu bebegi kitabin da fln da hep yaziyor , ten tamasi sakinlestiriyorda bebekleri

Ayy az kaldıı 60 saymayalım boşuna senii sağlığıyla sıhhatiyle gelsin insallah minik kuş
Amiiiiiiin Az kaldi kuzum ama hala hastane cantam hazir deil bir iki eksigim var onlarida tamamlayayim arabaya atayim istiyorum bir an once

Rabbim hayirlisiyla hepimize saglikli sihatli vakitli ve kolay dogumlar nasip etsin hepiniz dugalarimdasiniz hic birinizi es gecmiyorum

Amiin amiin önümüzde ki 2-3 hafta içinde hepimizin hazırlıgı tamamlanır dert etmeyiin

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Son aylar neden cabuk gecti ya ... yarin 32 olacagim ve cantam da oda da hazir degil. Stres oluyorum . Dogum zaten kafama takiliyo
Ben 34.haftadayım hala hazır değil neyime güveniyorum bilmiyorum.. bu 40.haftayı da beklemeyecek gibi
Ayy bende hoh hoh modundyım akşamdannberi oturduğum yerde sarsılıyorum.. alttan vuruyor ağrıyor.. eşimde kalkma yerinden yat bakalım diyor.. adam bakıp sennnasıl duruyorsun böyşe vurunca diyor o kadar belliki vurduğu ama canım acıyor.. bu durmayacak herhalde diyor eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…