2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tek eksiğim bebek çantası ve süt pompası kaldı
Çanta olarak bu ikisinden veya bu marka alan var mı veya bu tarz beğendiğiniz
Ben bunu aldım canım çok sevmiştim güzel geldi yorumlarıda iyi düşünebilirsin

Eklentiler

• 3FDCFBA5-3F5B-43AF-B0C6-84F2720300C0.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 49
Kizz Hayyal cigimi unutmaaa
aman siralarimiz karismasin artik herkes sırayla vaktinde gelsin minnoslar

Evet kavuştum hadi darısı senle oğluşuna nasıl gidiyor hersey yolunda mı?
Evet ya Doruk abi oldu çoktan bile

Maşallah bebisine seninde önde gitmiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum

Aynen 23 eylülde karar kıldık çok heyecanlı şafak saycam

Evet 2 haftaydı arayı kapatmış 4 gün önde şuan kemikleri uzunmuş babası 1.87 olunca sanırım ona çekmiş
Hızlı kilo alıp giden bebisler ilerde yavaşlıyor sanırım senin günün belli artık ne mutlu sağlıkla kucağına al canım benim inşallah

Kizlar size bogmaca asisi yaptilar mi ?
Bana gecen doktorum asi yapti, bende tetonoz sandim neyse bugun kagitlari kaldirirken gozume ilisti soyle arastirim dedim de bogmaca asisi yapmis.

Hızlı kilo alıp giden bebisler ilerde yavaşlıyor sanırım senin günün belli artık ne mutlu sağlıkla kucağına al canım benim inşallah
Aslında halen 1 hafta önde ama ben çok araştırdım son haftalar zaten hızlı kilo alıyorlar ve geri ileri durumu kapanıyor sanırım 3500 doğar ama oda sezeryan haftası doktor normali beklersen 4 kilo olur dedi aman sağlıklı olsunda kaç gram gelcekse gelicek

Evet geçen hafta mesela 2 hafta önde görünüyordu boyu bu hafta ise 1 hafta geride. Kilosu 2 hafta öne geçmiş şimdi
Kafa zaten hep 2 hafta önde gidiyor
Oy maşallah minik kuşa
Ekstra durulama yapılıyormus kuzum sonradan internette öyle yazıyor
ayvanmın möevsimi gelmedi daha nerden bulabiliriz acaba? ayva kompostosunu nasıl yapmıştın tarif edebilir misin?
Çekirdeklerini ben saklamıstım aktarda filan satılabilir aslında
Aynen kuzum anne sütünüde duydum gögüs ucuna sürün emzirmeden sonra diyorlar. Bu başlarda bebeklerimiz kendilerini çizecekler ya onada anne sütü sürün diyorlar hemen geçiyormus

ayvanmın möevsimi gelmedi daha nerden bulabiliriz acaba? ayva kompostosunu nasıl yapmıştın tarif edebilir misin?

Ayvayı doğrayıp üzerine su at canım. Kaynasın direk sıcak sıcak kavanozla ben şeker atmadım şeker olunca kıvamlanıyor cünkü şekeri sonra eritip atıyorum içine

benim kız da bugün hareketsiz dürtüyorum azıcık kımıldanıyor dün akşam çok hareketliydi oysa.. bir günü bir gününü tutmuyor.
Benimki de öyle bugün Agliycam neredeyse. Ne yapsam olmadı. Çıktım yürüyüş yaptım. Yan yattım uzandım yok. Şimdi şekeri falan düşünmeden dondurma ve çikolata yiycem bakalım ne yapacak fındığım

kızlar bgn resmen şiştim şiştim ayaklarım falan da baya şiş birde midem de bir yanma bir tırmala ma var ki size anlatamam hiç hayatımda yaşamamıstım

Kizlar size bogmaca asisi yaptilar mi ?
Bana gecen doktorum asi yapti, bende tetonoz sandim neyse bugun kagitlari kaldirirken gozume ilisti soyle arastirim dedim de bogmaca asisi yapmis.
kuzucum bi ara bu konuyu çok konuştuk belki denk gelmşsindir. boğmacalı tetanoz aşısını bulabilmek için.
tr de boğmacalı tetanoz yoktu yurtdışından tedarik sıkıntısı vardı.
sonra izmirde bir eczanede buldum da, yaptırmaya gidemedim tabi
sadece boğmaca aşısı mı yapmış yoksa boğmacalı tetanoz mu yapmış ?
doktorum da o zamanlar bulabiliyorsan yaptır demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…