Hadi hayırlısı olsun canım daha erken bekliyordun sanki hangi haftaya denk geliyor 38 mi?Evetttt kontrolümüz bitti 46 cm 2400 gram olmuş kızım 23 eylülde doğumum varSuyu her şeyi çok iyi ölçtü rahim uzunluğum 24 gayet haftana göre iyi dedi. Bizim kız 34+1 şuan ama hiç kendini göstermedi yüzünü zilli
Ben 9 12 olarak 2 3 tane tişört aldımYazlıklar indirime giriyor, seneye için biseyler alsak saçma mı olur sizce :) bir de tam ara beden olacak bizimkiler 6-9 lar küçük mü gelir acaba 9-12 mi almak lazım? Seneye birakirsak yaz başı yeni sezon çok can yakar ekonomi boyle giderse
Ben en çok seneye yaz için kıyafetler aldım, çok tatlılardı dayanamadımYazlıklar indirime giriyor, seneye için biseyler alsak saçma mı olur sizce :) bir de tam ara beden olacak bizimkiler 6-9 lar küçük mü gelir acaba 9-12 mi almak lazım? Seneye birakirsak yaz başı yeni sezon çok can yakar ekonomi boyle giderse
Ben bundan aldım gayet iyi geldi. Başka renk modelde var. Siyah alacaktım yanlışlıkla bunu almışım ama güzeldi rengi, kendisi falanTek eksiğim bebek çantası ve süt pompası kaldı
Çanta olarak bu ikisinden veya bu marka alan var mı veya bu tarz beğendiğiniz
Dilos nasılsın canım ?Ben bundan aldım gayet iyi geldi. Başka renk modelde var. Siyah alacaktım yanlışlıkla bunu almışım ama güzeldi rengi, kendisi falan
Iyiyim canım memlekete geldim serinliyorumDilos nasılsın canım ?
Oh oh çok güzel bende iyiyim sancıların falan geçti mi ben Ankara da yanıyorum vallaIyiyim canım memlekete geldim serinliyorumsen nasılsın napiyorsun?
2 gündür yorgunluk atmaya çalışıyorum da pek bakamadım buralara
Karnım çok sertlesiyor kuzum bi de yolda ayaklarım çok şişti zaten şişiyordu da, uçağa kadar bekle ordan arabayla ilçeye gel falan eve girmem 6 7 saati buldu. O gündür de pek inmiyor bende bi telaş kalan iki üç şeyi alayım dedim. Dağıtılacak şeyler falan. Dinlenemedim pek.Oh oh çok güzel bende iyiyim sancıların falan geçti mi ben Ankara da yanıyorum valla
Ah heyecanlandımkuzum diyafram çalışıyor şu anda. nefes alıyor ama amniyon sıvısı yutuyor sadeceo iniş kalkışın olduğu bölge de sırtı oluyor
reesssmen 1 aydan az kaldı
maşallah ekimcim allahım sağ salim tamamına erdirsin
Yahu senin dilin ne söylerrabbime şükürler olsun
19 eylül demişti erken olur dedi şimdi aslında onun istediği 26 eylül ama bize 23-24-26 seçin dedi 38 oluyor canımHadi hayırlısı olsun canım daha erken bekliyordun sanki hangi haftaya denk geliyor 38 mi?
19u tabi 37. Haftaya denk geliyor herhalde canım ondan demiştir. Bakalım bende cumartesi gün almaya gidicem bana hangi günü verecek ayın 17si tam 38+0 oluyorum bendeAh heyecanlandım
19 eylül demişti erken olur dedi şimdi aslında onun istediği 26 eylül ama bize 23-24-26 seçin dedi 38 oluyor canım
Canım bebişi ezdim mi diye hiç kendini strese sokma amniyon sıvısı onu darbelerden vs koruyor yani ezme gibi bir durum söz konusu olamaz. Harekete gelirsek oda normal bir durum olabilir bazen benim bebişte bir gün sakinse diğer gün daha cok hareketli oluyor. Sen kendini dinle ve stres yapma. Baktın cok kafana takılıyor kontrole git
Canım bol bol su iç yoldan sismistir sürekli lavoboya gifersen geçer inşallah çok sevindim sinirinin stresinin geçmesineKarnım çok sertlesiyor kuzum bi de yolda ayaklarım çok şişti zaten şişiyordu da, uçağa kadar bekle ordan arabayla ilçeye gel falan eve girmem 6 7 saati buldu. O gündür de pek inmiyor bende bi telaş kalan iki üç şeyi alayım dedim. Dağıtılacak şeyler falan. Dinlenemedim pek.
İlk gün gece duşu aldim balkona oturdum serin serin bi esiyor bende salak salak sırıtıyorum o kadar iyi geldi kitabi sonra biraz üşüttüm galiba ama çok rahatladım ya Allah hepinize serinlik versin valla, diyarbakır sıcağında o kadar sinir stres yapiyormuşum ki geldiğimden beri bebiste çok hareketli ben mutluyum diye galiba, sekerim de düşük çıkıyor çok şaşırdım valla
17 si alır ozmaan canım aynen 26 onun gönlünden geçen ama bizim şey durumumuz var ya babasının doğumgünü 24 evlilik yıldönümümüz 24 bana dioki doktorum ay saçmalama aynı gün yapma onun özel olsun doğumgünü 23 ya da 26 yapalım ama siz eşin düşünün 6 eylülde geldiğinde söylersin dedi19u tabi 37. Haftaya denk geliyor herhalde canım ondan demiştir. Bakalım bende cumartesi gün almaya gidicem bana hangi günü verecek ayın 17si tam 38+0 oluyorum bende
iyi olmana çok sevindim kuzum artık dinlenme vaktii :)Karnım çok sertlesiyor kuzum bi de yolda ayaklarım çok şişti zaten şişiyordu da, uçağa kadar bekle ordan arabayla ilçeye gel falan eve girmem 6 7 saati buldu. O gündür de pek inmiyor bende bi telaş kalan iki üç şeyi alayım dedim. Dağıtılacak şeyler falan. Dinlenemedim pek.
İlk gün gece duşu aldim balkona oturdum serin serin bi esiyor bende salak salak sırıtıyorum o kadar iyi geldi kitabi sonra biraz üşüttüm galiba ama çok rahatladım ya Allah hepinize serinlik versin valla, diyarbakır sıcağında o kadar sinir stres yapiyormuşum ki geldiğimden beri bebiste çok hareketli ben mutluyum diye galiba, sekerim de düşük çıkıyor çok şaşırdım valla
canim ben tek elle katlanip acilmasi ve hafifligine dikkat ettim . bir de kumasinin su gecirmez olmasi ile ana cercevenin saglamliginaKizlar travel sistem arabalarda neye dikkat ettiniz.. aldiniz mi ... bir de ana kucagi lazim demi
Sagolasin canım bol suda sıkıntı yokta yerimde otursam geçecek birazCanım bol bol su iç yoldan sismistir sürekli lavoboya gifersen geçer inşallah çok sevindim sinirinin stresinin geçmesine
6 eylülde tekrar kontrole mi çağırdı canım? Sen aynı gün olsun istiyordun ama 23 seçmişsin fikirler mi degisti17 si alır ozmaan canım aynen 26 onun gönlünden geçen ama bizim şey durumumuz var ya babasının doğumgünü 24 evlilik yıldönümümüz 24 bana dioki doktorum ay saçmalama aynı gün yapma onun özel olsun doğumgünü 23 ya da 26 yapalım ama siz eşin düşünün 6 eylülde geldiğinde söylersin dedi
Sagolasin yavrum eksiklerde bitti sayılır artık şöyle sağdan soldan yatayımiyi olmana çok sevindim kuzum artık dinlenme vaktii :)
bol bol su iç dinlen artık ödemlere de iyi gelir :)
inan 12-18 alsan bile olur, bebişine göre değişcekYazlıklar indirime giriyor, seneye için biseyler alsak saçma mı olur sizce :) bir de tam ara beden olacak bizimkiler 6-9 lar küçük mü gelir acaba 9-12 mi almak lazım? Seneye birakirsak yaz başı yeni sezon çok can yakar ekonomi boyle giderse
Evet sanırım ilk biz doguracagiz gruptaSagolasin canım bol suda sıkıntı yokta yerimde otursam geçecek birazsende iyi ol canım benim az kaldı artık
Ooo maşallah diloşcumIyiyim canım memlekete geldim serinliyorumsen nasılsın napiyorsun?
2 gündür yorgunluk atmaya çalışıyorum da pek bakamadım buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?