2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyle bir dedin ki pahali gibi geldi ... Ayri ayri almam daha mi iyi bebek arabasi hafifinden.. araba koltugu ki 4 5 yasina kadar kullanilacak sekilde... bir de her zaman yanimda olacak ana kucagi ... yoksa gerceginde mi yatsa... :)

Sıfırı kesinlikle çok pahalı ben haftalarca letgo dolap ve sahibinden üçgeninde bu yola baş koydum, Excel'de tablolar yaptım karşılaştırdım en uygun fiyat en tertemizinden bi ikinci el buldum zaten kilifi tentesi vs herseyi sökülüp yıkanabiliyor. sonra bende satıp aynı parayla pratik bir kabin boy alırım diye düşünüyorum, çünkü ikinci eli çok hareketli bir marka

Bunu alinca ayrica otokoltuguna gerek yok, hem araba hem otokoltugu diye satiliyor zaten. 15 kg ya kadar kullaniliyormus. En guzel avantajlarindan biri de bagaj boş kalıyor

Son düzenleme:
Isimiz is :))

Bugün kontrol günümüzdü, 32+1 deyiz Bebisim yine 2 hafta önde görünüyor. En fazla 38 de doğumun gerçekleşeceğini düşünüyor doktorum. Normal istiyorum epidurasiz ilk çocuğumu da normal doğurmuştum. Doktorum epidural istemediğim için suda doğum öneriyor sancıları daha kolay karşılamak için. İçinizde ya da etrafınızda suda doğum deneyimleyen var mı?

Bende merak ediyorum aslında suda doğumu ama burda yok sanırım.. iyi olduğu söyleniyor doktorunuzla tam konuşun bence

kızlar bir şey soracağım size tam anlatabilir miyim bilmiyorum ama sizin de kendi nefes almanızdan hariç karnınız inip kalkıyor mu nefes alır gibi? ben nefesimi tutuyorum mesela ama karnım sanki nefes alıyormuşum gibi inip kalkıyor. sanırım bebiş nefes çalışmaları yaptığı zamanlarda oluyor.

ilk yıkama içinm 30da yıkadım ztn utude yaptığımız için sıvı deterjandı sorum olmadı. çanta için yavaştan başla istersen cnku sureklı bır eksık oluyor
Ben de az önce yıkadım artık kıyafetleri. Kurusunlar ütüleyip paketlemelere başlarım yavaştan Sonra da kapı süsü vs onlara ağırlık veririm artık

Doktorunuz kim acaba? Suda doğum yaptiran cok az doktor var

Canım hope, deneyimlerime göre, ayva çekirdeği ne yapar bilmem ama kendi sütünüzün tamamen peçete ile silmemek meme ucunu kendi sütüyle tamir etmek işe yarıyor Bir de zeytinyağının faydasını gördüm. Bu ikisinden şaşmamak lazım.

Tek eksiğim bebek çantası ve süt pompası kaldı
Çanta olarak bu ikisinden veya bu marka alan var mı veya bu tarz beğendiğiniz

Eklentiler

• 0146D1D0-733E-401E-AE2E-60BC97948C5B.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Canım bebişi ezdim mi diye hiç kendini strese sokma amniyon sıvısı onu darbelerden vs koruyor yani ezme gibi bir durum söz konusu olamaz. Harekete gelirsek oda normal bir durum olabilir bazen benim bebişte bir gün sakinse diğer gün daha cok hareketli oluyor. Sen kendini dinle ve stres yapma. Baktın cok kafana takılıyor kontrole git

Kızlar ya benim bıyık bölgem karardı geçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
Canım güneş lekesi olabiliyor hamileyken bıyık bölgesi ve alın bölgesinde. Dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem kullan. Doğumdan sonra geçiyor

amin inşallah bizi hbrsiz bırakma, daha da ıı olacak korkma bak savası bırakmadı o cok guclu annesi
Canım inşallah güzel haberlerde buluşalım
Bugünün iyi haberi 2 saatte bir 10cc ye çıkmış kuzumun beslenmesi.
Yaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastaneden
İnşallah arkadaşım
36 yaşında anne olmamın bedelinin bir sebebi olması herşey gençken kolay
Yaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastaneden
Canımsın

kuzum diyafram çalışıyor şu anda. nefes alıyor ama amniyon sıvısı yutuyor sadeceo iniş kalkışın olduğu bölge de sırtı oluyor
reesssmen 1 aydan az kaldı
maşallah ekimcim allahım sağ salim tamamına erdirsin
Canım inşallah güzel haberlerde buluşalım
Bugünün iyi haberi 2 saatte bir 10cc ye çıkmış kuzumun beslenmesi.

Yahu senin dilin ne söyler rabbime şükürler olsun

Yazlıklar indirime giriyor, seneye için biseyler alsak saçma mı olur sizce :) bir de tam ara beden olacak bizimkiler 6-9 lar küçük mü gelir acaba 9-12 mi almak lazım? Seneye birakirsak yaz başı yeni sezon çok can yakar ekonomi boyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…