- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
Oyle bir dedin ki pahali gibi geldi ... Ayri ayri almam daha mi iyi bebek arabasi hafifinden.. araba koltugu ki 4 5 yasina kadar kullanilacak sekilde... bir de her zaman yanimda olacak ana kucagi ... yoksa gerceginde mi yatsa... :)
Isimiz is :))Sıfırı kesinlikle çok pahalıben haftalarca letgo dolap ve sahibinden üçgeninde bu yola baş koydum, Excel'de tablolar yaptım karşılaştırdım en uygun fiyat en tertemizinden bi ikinci el buldum sonra bende satıp aynı parayla pratik bir kabin boy alırım diye düşünüyorum, çünkü ikinci eli çok hareketli bir marka
Bugün kontrol günümüzdü, 32+1 deyiz Bebisim yine 2 hafta önde görünüyor. En fazla 38 de doğumun gerçekleşeceğini düşünüyor doktorum. Normal istiyorum epidurasiz ilk çocuğumu da normal doğurmuştum. Doktorum epidural istemediğim için suda doğum öneriyor sancıları daha kolay karşılamak için. İçinizde ya da etrafınızda suda doğum deneyimleyen var mı?
Ben de az önce yıkadım artık kıyafetleri. Kurusunlar ütüleyip paketlemelere başlarım yavaştanilk yıkama içinm 30da yıkadım ztn utude yaptığımız için sıvı deterjandı sorum olmadı. çanta için yavaştan başla istersen cnku sureklı bır eksık oluyor
Bugün kontrol günümüzdü, 32+1 deyiz Bebisim yine 2 hafta önde görünüyor. En fazla 38 de doğumun gerçekleşeceğini düşünüyor doktorum. Normal istiyorum epidurasiz ilk çocuğumu da normal doğurmuştum. Doktorum epidural istemediğim için suda doğum öneriyor sancıları daha kolay karşılamak için. İçinizde ya da etrafınızda suda doğum deneyimleyen var mı?
Canım hope, deneyimlerime göre, ayva çekirdeği ne yapar bilmem ama kendi sütünüzün tamamen peçete ile silmemek meme ucunu kendi sütüyle tamir etmek işe yarıyorBen kayısıdan meyve suyu yaptıım. Kuşburnuda var ama onu ben vitamin için içmeyi planlıyorum sulandırıp içerim zaten 1 bardaktan kabızlık oluşmaz heralde. Ayva kompostosu anne sütüne iyi geliyormuş ayva kompostosu yapmıstım en son ayvalardan onu tüketirm eğer yapacak vaktim olmazsa. Birde ayva çekirdeği temin edin kızlar gögüs ucuna o kadar faydalıymıs kii bebekler gögüs ucuna zarar vermeden düzenli sürdüğümüzde yara yapmıyormus. Jel koçıvamına getirmemiz lazım
Tek eksiğim bebek çantası ve süt pompası kaldı
Çanta olarak bu ikisinden veya bu marka alan var mı veya bu tarz beğendiğiniz
Canım bebişi ezdim mi diye hiç kendini strese sokma amniyon sıvısı onu darbelerden vs koruyor yani ezme gibi bir durum söz konusu olamaz. Harekete gelirsek oda normal bir durum olabilir bazen benim bebişte bir gün sakinse diğer gün daha cok hareketli oluyor. Sen kendini dinle ve stres yapma. Baktın cok kafana takılıyor kontrole gitKizlar benim bebegim bugun cok az hareket ediyor normale gore aksam sag yan tarafima yattim karnimin biraz ustune yatmisim simdi tatli yedim bklm hareketleri artacak mi cok tedirginim acaba ezdim mi kizi mi
Canım güneş lekesi olabiliyor hamileyken bıyık bölgesi ve alın bölgesinde. Dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem kullan. Doğumdan sonra geçiyorKızlar ya benim bıyık bölgem karardıgeçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
Canım inşallah güzel haberlerde buluşalımamin inşallah bizi hbrsiz bırakma, daha da ıı olacak korkma bak savası bırakmadı o cok guclu annesi
İnşallah arkadaşımYaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastaneden
Di mi yaa.. 25 yaşında doğum yapmıştım hiç bilmedim ağrı sızı bodoslamasına yaşadım hepsini.. şimdi 33 ve ayu uyy hoh hohotıruşum değişik kalkmam değişik.. Allah sonumu hayır etsin.. ve herşey sıfırlanmış vaziyette
CanımsınYaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastaneden
kuzum diyafram çalışıyor şu anda. nefes alıyor ama amniyon sıvısı yutuyor sadecekızlar bir şey soracağım size tam anlatabilir miyim bilmiyorum amasizin de kendi nefes almanızdan hariç karnınız inip kalkıyor mu nefes alır gibi? ben nefesimi tutuyorum mesela ama karnım sanki nefes alıyormuşum gibi inip kalkıyor. sanırım bebiş nefes çalışmaları yaptığı zamanlarda oluyor.
Evetttt kontrolümüz bitti 46 cm 2400 gram olmuş kızım 23 eylülde doğumum varSuyu her şeyi çok iyi ölçtü rahim uzunluğum 24 gayet haftana göre iyi dedi. Bizim kız 34+1 şuan ama hiç kendini göstermedi yüzünü zilli
Canım inşallah güzel haberlerde buluşalım
Bugünün iyi haberi 2 saatte bir 10cc ye çıkmış kuzumun beslenmesi.
Maşallah çok sevindim Doruk bey büyüyorCanım inşallah güzel haberlerde buluşalım
Bugünün iyi haberi 2 saatte bir 10cc ye çıkmış kuzumun beslenmesi.
İnşallah arkadaşım
36 yaşında anne olmamın bedelinin bir sebebi olması herşey gençken kolay
Canımsın
Teşekkür ederim kuzumKuzum max ölçümler 2 hafta ileri ya da geride olması normalmis hiç kafana takma oğluşun gayet sağlıklı ve sende öylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?