kuzucum bi ara bu konuyu çok konuştuk belki denk gelmşsindir. boğmacalı tetanoz aşısını bulabilmek için.
tr de boğmacalı tetanoz yoktu yurtdışından tedarik sıkıntısı vardı.
sonra izmirde bir eczanede buldum da, yaptırmaya gidemedim tabi
sadece boğmaca aşısı mı yapmış yoksa boğmacalı tetanoz mu yapmış ?
doktorum da o zamanlar bulabiliyorsan yaptır demişti.
kacirmisim ben o kismi canim . Tdap diye bir asi . Simdi sen soyleyince baktim , tetanos , difteri ve bogmacaymis .
ben o an da hemsireye sinirli oldugum icin doktor asi var yapalim fln dedi bende ok dedim ama 3 sn surdu yapmasi algilayamadm ne oldugunukatakulluye geldim
Süt pompasi sayılmıyor galiba ama sut toplamak icin mochi aldim ben
Çanta olarak da bu seti almıştım, bir tane de seyahat cantasi gibi buyuk bir cantasi var. Hastane cantasi bile yapabilirim onu. Sadece bebek icin degil sonradan da yıllarca kullanilabilecek birsey. ama şuanki fiyatına şok oldum..
canim ne kadar sis ? davul gibi mi ? bir tansiyonunu takip et .
kacirmisim ben o kismi canim . Tdap diye bir asi . Simdi sen soyleyince baktim , tetanos , difteri ve bogmacaymis .
ben o an da hemsireye sinirli oldugum icin doktor asi var yapalim fln dedi bende ok dedim ama 3 sn surdu yapmasi algilayamadm ne oldugunukatakulluye geldim
canim ne kadar sis ? davul gibi mi ? bir tansiyonunu takip et .
Benimki de öyle bugün Agliycam neredeyse. Ne yapsam olmadı. Çıktım yürüyüş yaptım. Yan yattım uzandım yok. Şimdi şekeri falan düşünmeden dondurma ve çikolata yiycem bakalım ne yapacak fındığım
Çok Geçmiş olsun
Ben de geçtiğimiz haftalarda atlattım. Ateşe çok dikkat et. Aç da kalma sakın.bol sıvı bol C vitamini.
Bebek gelişiminde bi problem olmadı cok şükür
Yazlıklar indirime giriyor, seneye için biseyler alsak saçma mı olur sizce :) bir de tam ara beden olacak bizimkiler 6-9 lar küçük mü gelir acaba 9-12 mi almak lazım? Seneye birakirsak yaz başı yeni sezon çok can yakar ekonomi boyle giderse
Korkma cnm benim ayaklarım 3 katına çıktı mide yanmamda bugün doktora sordum suyu attır yaz hamilesisin çok normal dedi ellerimi kapatamıyorum öyle şiş
Geçmiş olsun canım bol bol vitaminli şeyler tüket c vitaminine dikkat et. Ateşini sürekli takip et bebeğin hareketlerini takip et Allahın izniyle atlatırsın korkutma kendini
Çok geçmiş olsun, bende 26 haftalıkken geçirdim. Tat koku kaybina kadar tum belirtiler vardı. Temmuz sıcağına rağmen kelle paça, tavuk suyu gibi şifa çorbaları ve c vitamini ile atlattım çok şükür. Bebişe de birşey olmaz merak etme bol bol dinlen çabuk atlatırsın inşallah
Aynen bende böyleyim :) zamlardan korkuyorum ama neyi hangi beden alacağımı da bebişin tipini bilmeden kestiremiyorum. 12-18 ler daha garanti gibi ama minyon falan olursa da çok mu büyük gelir bilemedim ki kâr yapalim derken elde kalmasin bide :)