2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar bgn resmen şiştim şiştim ayaklarım falan da baya şiş birde midem de bir yanma bir tırmala ma var ki size anlatamam hiç hayatımda yaşamamıstım
canim ne kadar sis ? davul gibi mi ? bir tansiyonunu takip et .
kacirmisim ben o kismi canim . Tdap diye bir asi . Simdi sen soyleyince baktim , tetanos , difteri ve bogmacaymis .
ben o an da hemsireye sinirli oldugum icin doktor asi var yapalim fln dedi bende ok dedim ama 3 sn surdu yapmasi algilayamadm ne oldugunukatakulluye geldim

Tek eksiğim bebek çantası ve süt pompası kaldı
Çanta olarak bu ikisinden veya bu marka alan var mı veya bu tarz beğendiğiniz

Süt pompasi sayılmıyor galiba ama sut toplamak icin mochi aldim ben

Çanta olarak da bu seti almıştım, bir tane de seyahat cantasi gibi buyuk bir cantasi var. Hastane cantasi bile yapabilirim onu. Sadece bebek icin degil sonradan da yıllarca kullanilabilecek birsey. ama şuanki fiyatına şok oldum..

Eklentiler

• Screenshot_20220825-194809_Trendyol.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220825-195047_Trendyol.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 63
10 a 5cıkıyor ama anlamadım bgn bnde bir değişiklik var iyi değilim hiç

ay cok güldüm geçmiş gitmiş olsun diyelim
10 a 5cıkıyor ama anlamadım bgn bnde bir değişiklik var iyi değilim hiç
senle aşırı benzer gidiyoruz
sürekli farklı bi güncelleme yaşıyoruz takip edemiyorum kendimi artık

valla bende yedim canım gebelik şekerim var benim de. bakalım birde yürüyüşe çıkıcam

Kizlaaar Covid pozitif çıktı benim testim , belirtiler de var grup gibi aynı, çok oksuruyorum.
Bebegim etkilenir mi sizce çok endiseliyim
Canım sakinleş inşallah birşey olmaz kaç kişi atlatıyor lütfen kendini üzme . Bol bol dinlen doktorun izin verirse Ihlamur iç

Kizlaaar Covid pozitif çıktı benim testim , belirtiler de var grup gibi aynı, çok oksuruyorum.
Çok Geçmiş olsun
Ben de geçtiğimiz haftalarda atlattım. Ateşe çok dikkat et. Aç da kalma sakın.bol sıvı bol C vitamini.
Bebek gelişiminde bi problem olmadı cok şükür

Almamiz gereken o kadar cok sey var ki bir yanim al seneye giyer diyor. Bir yanim seneyi de dusunemicem diyor :))

Geçmiş olsun canım bol bol vitaminli şeyler tüket c vitaminine dikkat et. Ateşini sürekli takip et bebeğin hareketlerini takip et Allahın izniyle atlatırsın korkutma kendini

Çok geçmiş olsun, bende 26 haftalıkken geçirdim. Tat koku kaybina kadar tum belirtiler vardı. Temmuz sıcağına rağmen kelle paça, tavuk suyu gibi şifa çorbaları ve c vitamini ile atlattım çok şükür. Bebişe de birşey olmaz merak etme bol bol dinlen çabuk atlatırsın inşallah

Almamiz gereken o kadar cok sey var ki bir yanim al seneye giyer diyor. Bir yanim seneyi de dusunemicem diyor :))

Aynen bende böyleyim :) zamlardan korkuyorum ama neyi hangi beden alacağımı da bebişin tipini bilmeden kestiremiyorum. 12-18 ler daha garanti gibi ama minyon falan olursa da çok mu büyük gelir bilemedim ki kâr yapalim derken elde kalmasin bide :)

Kızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…