yaa evet neden böyle olduk,terliklere başparmak ancak giriyor üstü resmen balon gibi ayak kırılmş gbi duruyor.Korkma cnm benim ayaklarım 3 katına çıktı mide yanmamda bugün doktora sordum suyu attır yaz hamilesisin çok normal dedi ellerimi kapatamıyorum öyle şiş
32+0daKızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?
çok iyi yapmıssınz ben doğumdan snr boğmaca oldum o an o dikişlerle öksürmek var ya ruhun nırvanaya ulasması kurtuldnz hatta gdince bnde sorayımCanim bana yaptilar hollanda da
Hoh hoh hoh şükürler olsun
bugun 3. gunde kolum hal hafiften agriyor.Canim bana yaptilar hollanda da
canim ben uppa baby minu v2 aldim ama eylul de gelicek . Yalniz buna direk yeni dogan binemiyor . 3 aylik ve uzeri icin ok.Ne aldın peki canım?
aa ilk defa duyuyorum. cok cok gecmis olsun, insallah bir daha tekrarlamazçok iyi yapmıssınz ben doğumdan snr boğmaca oldum o an o dikişlerle öksürmek var ya ruhun nırvanaya ulasması kurtuldnz hatta gdince bnde sorayım
canim hurmaniyi bilmiyorum ama taze skilmis ananas suyu ve ahududu yapragi cayini burada 32.-34. haftalrdan sonra icmeye basliyorlar. acilmaya cok yardimci oluyormusSizlere birkaç sorum olacak. Hurma yemeye kaçıncı haftada başlamak gerek?
Birde doğuma yardımcı olması açısından squat vs gibi hareketlere ne zaman başlamalıyız. Doğumu kolaylaştırması için yapılan bu egzersizler hakkında takip ettiğiniz sayfa yada video var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Hurma 38. Haftadan sonra yazıyor canım heryerdeKızlar selam bikaçgündür buralara uğrayamadım. Doğum iznine ayrılınca malum telaşeler başladı. Bebeğin odasına aldıklarımı yığmıştım öylece duruyorlardı yavaş yavaş toparlandı gibi. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim birtek hastane çantamızı hazırlayacağız yarın. Bir de Odamızın dekor malzemelerini takıcaz. Veee yarın doktor kontrolümüz var
Sizlere birkaç sorum olacak. Hurma yemeye kaçıncı haftada başlamak gerek?
Birde doğuma yardımcı olması açısından squat vs gibi hareketlere ne zaman başlamalıyız. Doğumu kolaylaştırması için yapılan bu egzersizler hakkında takip ettiğiniz sayfa yada video var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Doktorum epiduralsiz doğumlarda daha iyi olduğunu söyledi. Kararı bana bıraktı ama benim için iyi olacağını düşünüyor. Suyun verdiği rahatlıkla sancılari daha rahat atlatacağımi söylüyor. Ama deneyimlemis birinin de görüşünü merak ettim açıkçasıBende merak ediyorum aslında suda doğumu ama burda yok sanırım.. iyi olduğu söyleniyor doktorunuzla tam konuşun bence
Doktorunuz kim acaba? Suda doğum yaptiran cok az doktor var
Travel aldin demicanim ben tek elle katlanip acilmasi ve hafifligine dikkat ettim . bir de kumasinin su gecirmez olmasi ile ana cercevenin saglamligina
32+0 da alınıyor ben bugün aldımKızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?
Dun benim kiz da oyleydi canim uyku modunda oluyor cimcimeler bu gun masallah cok hareketliydi yarin allah bilir belki yine uykuculugu tutacak az da olsa hareket varsa korkmamak lazim artik bu duruma alismak lazimbenim kız da bugün hareketsiz dürtüyorum azıcık kımıldanıyordün akşam çok hareketliydi oysa.. bir günü bir gününü tutmuyor.
İnşallah geçer ya kendimi berbat hissediyorumCanım güneş lekesi olabiliyor hamileyken bıyık bölgesi ve alın bölgesinde. Dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem kullan. Doğumdan sonra geçiyor
Hayır canım kız ama bana çekmiş iri olacak gibiMaşallah bebeğin erkek mi?genelde erkek bebek böyle oluyor bizimde öyle
Normal kuzum doktorluk bir durum yok gercek dogum kasilmalari devamlidir dalga dalga gelir ve gider ornek vereyim 10 dakikada 3 kasilma hissetmen gerek kasilmalar karnin 30 veya 1 dakikaligina sertlesip gevsemesidir kimisi 3 4 cm acikliga kadar agri hissetmez ben meselq 6cm acikliga kadar agri cekmedim ama kasilmalar rahatsiz edici ve asla mudahaleyle gecmeyen tarzdaydi misal suyum gelmisti 2ve 3cu dogumlarimda ozaman cok agrili ve sik kasilmalarim olmustu genel olarak gercek dogum kasilmasi olup olmadigini soyle anlarsin kesinlikle 3 4 saat kasilma olmadan gecmez dogum gerceklesene kadar duzenli girip cikan giderek siddeti artan ve agrisida artan kasilmalardir diyelimki 2 3 saat kasilman oldu ve 1 2 saat hic olmadi bu yalanci kasilmadir 3 kez dogum yaptim ve bu kasilmalari cok iyi biliyorum oyuzden guvenebilirsin kuzum 2 acil sezaryan birde normal dogum yaptim rabbimin izniyle yine sezaryan olacagim insallah bu kez hic kasilma ve agri cekmeden planladigimiz gun olur cunku normal dogum agrisi herkez icin deil hele 9 santime geldiginde sezaryan istiyorum diye yalvaranlari gordum ve bende bunlarin icindeyim sonlara dogru saatler hic gecmiyor santim santim aci cekiyorsun malesef aci ama tamamen gercekler korkuttuysam ozur dilerim ama her dogum yapmamis kadin bunlari bilip kendini oyle hazirlasin bence cunki insan bilmedigi seyden korkar belki sen cok kolay ve rahat bir dogum gecireceksin aci esiginede bagli bu ama nede olsa isini kiş tut yaz cikarsa bahtina demisler rabbim hepimize kolay hayirli dogumlar nasip etsin saglikli bebisler vaktiyle kucagimiza gelsin insallah hepiniz dugalarimdasinizIyı akşamlar hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var yavaş yavaş sancılarım başladı günde 2_3 kez adet olacakmış gibi sancılar oluyodu ama bugün daha sık oldu neredeyse 1 1.5 saatte bir sizce bu normal mi doktora gitmeli miyim? Normalde devlet hastanesine gidiyorum doktprumdan da çok memnunum ama randevu almak imkansız gibi bişey son kontrolden bu yana 1 ay geçti neredeyse acile gitsem devlet hastanelerinin acilleri malum alay eder gibi bunun için mi geldin deyip ilgilenmeyeceklerine eminim.offf kafamda deli sorularrr
Kafa genetik heralde dikkat etmediğim haftada önde devam ediyorKafa nereye bizimkiler oraya :))) benimki de iki hafta onde gidiyor da . Doktor da dikkat et diyor . Biraz olumsuz konusuyor deli ediyor ama ben kanmam :)
Geçen hafta suyu azalmış deyince ağlama krizlerine girdim erken doğacak diye bu hafta herşey yolunda şükür mutluyum inşallah gelişme geriliği olmadan zamanında doğar bebişim bebişlerimizKuzum maşallah
Geçen gün konuşmuştuk bak bir sorun görünmüyor çok şükür
stres yapmagüzel güzel büyüsün yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?