2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sözde bak benim 1 Ekim ama yine de oğluşumun abiligini bozmayalım
Sen memleketinde ki doktorla konusacaksın doğum işini değil mi diyarbakır da doğum yapacaksın

Hurma ananası vs 37. Hafta itibariyle başlıyorlar diye biliyorum ben. Bu merdiven cıkma, ilişki de öyle 37. Hafta diye okuyorum ben tabi doktorlara sormak lazım

Kızlar siz ne olur ne olmaz diye mama ve kaşık biberon aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz mamada?
Ben almak istiyorum bi kutu süt gelmez aç kalır vs diye kararsız kaldım marka konusunda

Canım benim bildiğim hastaneler veriyor mama eğer süt gelmeme durumlarında

Yok canım ne korkutması benimde 2. Normal doğum olacak ama ilk doğumda sıfır sancıyla doğumhaaneye girip suni sancı verildiği için şuan bu kasılmalara biraz yabancıyım sadece

aynen bnmkıde daha dönmemiş bır vurdu ruhum tıtredi

Travel aldin demi
evet canim travel bu . ucakta kabin bagaji yerine sigiyor
Kızlar siz ne olur ne olmaz diye mama ve kaşık biberon aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz mamada?
Ben almak istiyorum bi kutu süt gelmez aç kalır vs diye kararsız kaldım marka konusunda
ben dr. browns anti kolik genis uclu aldim cnm iki kucuk bir orta boy.
kasik biberon da trendyoldan baktim ama hepsi ali express de ki ucuz plastik biberonlar guzel marka bulamadim o yuzden almadim

Yok canım ne korkutması benimde 2. Normal doğum olacak ama ilk doğumda sıfır sancıyla doğumhaaneye girip suni sancı verildiği için şuan bu kasılmalara biraz yabancıyım sadece
Ohooo sen agrinin ağ babasini cekmisin kuzum suni sanci banada verildi suyum gelmisti ama kasilmalar yoktu aciklik yoktu mecbur suni canciyla dogurdum en zoru bence cunku hele bide agri eşigin yuksek deilsin allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bu kez kolay ve agrisiz dogum yaparsin insallah

Bebedorun var onu almayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz mamaya ama tedbirli olmak lazım

Yani 24 saat doğumhanede kalıp gıkını çokarmamış olduğumu düşünürsek ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum doğumdanda kprkmuyorum çok şükür hatta dua ediyorum inş yine normal olur diye bizim oğlan biraz iri olacak gibi dokyprum doğurursun dedi ama inş 4 kiloyu çok geçmez

Benim suyumda gelmemişti sadece sızıntı oluyodu 1 cm açıklık ve 0 sancıyla gittim suni sancı verdiler açılma olmadı suyu patlatrılar rahim yumuşamadı en son alttan bi ilaç verdiker rahim yumuşasın diye o ilaçtan 12 saat sonra doğum oldu çok sancı çektim mi evet çok çektim ama dayanılmayacak gibi değil doğurduğun anda bitiyo

Hastanede verilse bile bazen evde de vermek gerekiyor bi kutu almak istiyorum o yüzden hastanede o günlük verilir bence

Dursun tabi ki elinin altında ama hastanede cocuk doktorlarının tavsiye ettiği bir mama alınabilir. Yada güvendiğinneczaneye gidip tavsiyeyle alabilirsin. Ben açıkcası o kısımları şimdiden düşünmek istemiyorum ya sütüm olacak mı mama biberon götürsem mi yanıma vs diye. Devlette de özelde doğum yapan tanıdıkları gördüm hep bebek yanına getirilince annenin emzirmeyi anlatarak deneme yapıyorlar 1 saatlik gözlem yapıyorlar bebek emmiyorsa annenin sütü yoksa hemen mama veriyorlar. Zaten bizim toplumumuz kabul etmiyor ama yeni doğan bebeğe 1 çay kaşığı kadar süt yeterli oluyormus ilk günler

Ay burdaki doktorların herşeyi baştan savma güvenmiyorum
İçeriklerine bakınca en temizi bu gibi duruyor belki bundan alırım

Eklentiler

• 96BE44D9-2B01-491F-9F07-855A1787581E.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 106
Bende hastanede tek doz yaptırdım boğmacalı tetenoz aşısını doktorum öyle önermişti.

Kizz Hayyal cigimi unutmaaa
aman siralarimiz karismasin artik herkes sırayla vaktinde gelsin minnoslar

Evet kavuştum hadi darısı senle oğluşuna nasıl gidiyor hersey yolunda mı?
diloş hakkımı yedirme oğlumla bu aceleci kuşu nasıl unutalım
Canım yolunda Allah’a şükür dün akşam aradılar sütü bitmiş bıraktığımız hemen evdeki poşetlerden yolladık küçük kuşa.
Bakalım bunları kaç güne bitirecek

Ben bunu aldım canım çok sevmiştim güzel geldi yorumlarıda iyi düşünebilirsin
Canım ben de bundan almıştım pişti olduk ben de beğendim bakalım kullanırken nasıl hendikaplar olacak…

Aaaa senden sonra canım ben ilk biz demişim pardon
yani.
Evet ya Doruk abi oldu çoktan bile
Doruk 35cm boyuyla abi de oldu canım parmak oğlan
Hayyal canım ben sana şeyi soracaktım sezaryandan sonra kaç güne toplandin?
Canım sezeryan ağrılarını soruyorsan 10 güne bişeyin kalmıyor, normal hayatına dönebilirsin. Ama üşütmeme işine ciddi dikkat lazım, üşütüp duruyorum 2 gündür. Hemen sancı başlıyor

Aynen kuzum anne sütünüde duydum gögüs ucuna sürün emzirmeden sonra diyorlar. Bu başlarda bebeklerimiz kendilerini çizecekler ya onada anne sütü sürün diyorlar hemen geçiyormus
Annem de söyledi bunu güldüm önce ama doğru sanırım daha deneyimleyemedim

Günaydın kizlarr bu gün rekor kırdım resmen uykuda akşam 7:30 yatış sabah 9:30 kalkış bayılmışım resmen.
Gün içinde uyumazsam gece erken yatıyor dum fakat bu sefer biraz dozunu kaçırmışım

Dr mesaj atma ve ya arama şansın yok mu? canım en azından acil görürse muayene ye cagirir

Olsun Dorukcum bizimkilere hava atabilir alemin en hızlı delikanlısı masallah

Evet canım sezaryan sonrası iyileşmeyi merak ettim ben hiç doğum videosu falan izlemiyorum arastirmiyorum biraz çok korkuyorum da aramızdaki tek tecrübeli sensin ondan sorayım dedim . Iyi on günde iyilesiliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…