2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence acile gidebilirsin canım nst ye bağlarlar . alttan açıklık kontrolü istemiyorsan söylersin bence ilgileniyorlar acilde

Dikkat edecegim canim sag olasin :)

Yok canım memlekete doğum için geldim ben zaten cumartesi günü de burdaki doktordan tarih alıcam artık. daha önce gitmeden söylemiştim doktora zaten doğuma gelicem diye

Oyyy kuzuumm şifa olsuun çok sevindimm yesinler onun abiligini
Adaşı diyelim isimlerinin anlamları aynı zaten sırada Dora var bakalım

Bizimde 10lu takımımız geldi bunu hastanede giydirmicem ama ilk kanlı veya çok kremli doğdukları için bu kiyafetlerden çıkmıyor lekeleri sizinde aklınızda bulunsun ben uygun yollu 2 takım almistim onlari vericem hastanede

Eklentiler

• 20220824_172735.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 94
Dogum iznine ayrilan vardir kizlar ... bizim mudur e nabizdan atarsin dedi . Gelmeden. .. Gelince de hakikisini verirsin demisti. Ben simdi izne ayrıldım da haliyle yeni gözükmüyor ama belge e nabizda gozukur demi ...... Doktor dogum izninden sonra 1 heyet daha verebilirmis mutlu oldum . Dogum doktorlari 6 aya kadar bizden yanaymis

Dogduktan sonra bir kat temizlemiyorlar mi
.. o takimi giydirmeden

Küçük adama maşallah sütlerin şifa olsun
Kardeşleri sabırsızlıkla bekliyor abilerinden güzel haberler almaya
daha öyle çok şeyler deneyimleyeceğiz ki canım her an her şeye şaşırcaz

10lu hastane cikisi
Önlük
Sapkasi
Corabi
Zibin
Eldiven
2 tane el bezi
Ust -Pantalon
Battaniye

5li set 2 tane
Önlüğü
Sapkasi
Eldiveni
Ust
Alt (patikli)

2li set 2 Tane
Alt
Ust

Zibin 1 tane

Tulum 2 tane

Corap 3 tane
Muslin bez 6 tane

Emzirme atleti (4 tane)
Temizleme pamuğu 220 adet
Gogus pedi 80 adet

Nevresim takimi
Nevresim 100*150
Carsaf 110*160
Yastik kilifi 35*45

Agiz mendili müslin 10 tane

Müslin Pike

Müslin Puset takimi

3lü müslin bez battaniye

Müslin ortu 6 tane

Selimenin hediyesi

Banyo icin
File 2 tane
Banyo katlanabilen takim
Sungeri 4 tane

Nazal aspiratör
Yedek uc 40 adet

Gecelik ve sabahlik
Uzun kollu pijama takimi
Kisa kollu pijama takimi

Ceyiz babet olmayabilir ama

Gogus kalkani

Banyo havlusu

Bakim seti (tirnak makasi + makas + törpü)

Dapend hamile kilodu 10luk midium

Sleepy bez 1 numara 40 tane

Sirt cantasi

Gogus pedi

Sleppy islak mendil 3*50

Baby me sivi deterjan

Kulak çubuğu

Kizlar su ana kadar aldigim seyler ... Bir kontrol edin daaa.... Eksigim var mi diye

Bir de arkadasin hediyesi yazmisim ya o da resimlerde

Bir de su dapend midium almisim kucuk gelir gibi geliyor. Onu dusunmedim. Bir de ondan sizma oluyor mu ... tecrubeliler . Malum biz pede alistik ya bana da dapend hamile kilodunu tavsiye ettiler . Ped olarak . Sonra şapa oturmayalim

Bunlarin disinda alacagim seyler

Travel sistem
Ana kucagi
Bir de gogus pompasi alirsam
Gerek olur mu pompa bilmem ama pahali geldi e bebekte manuel bir tane kendi kendine pompalayan vardi . Alan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20220826-104937_Gallery.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 74
Ay burdaki doktorların herşeyi baştan savma güvenmiyorum
İçeriklerine bakınca en temizi bu gibi duruyor belki bundan alırım
İnternette hipp markayı çok görüyorum araştırmadım ama
Günaydın teyzeler Bebelerimiz için mutlu bir gün geçirelim
Teyzelerii sevsin sizi gün geçtikce ne güzel büyüyorsunuz siz annesi
Yok canım memlekete doğum için geldim ben zaten cumartesi günü de burdaki doktordan tarih alıcam artık. daha önce gitmeden söylemiştim doktora zaten doğuma gelicem diye
Yaa heycanlandım 2 hafta sonraya filan gün verir sana büyük ihtimalle
Yaa sağlıkla mutlulukla kullanın insallah Bunu bende duydum hastanede giydirmeyin diyorlar tam temiz olmuyorlar ya bebekler
Dogduktan sonra bir kat temizlemiyorlar mi
.. o takimi giydirmeden
Siliyorlar ama başlarında vs kanları o beyaz sıvıları kalıyor

Evet ablamda basimiza geldi çünkü canım temizleniyor dediler takımı verdik nerdeyse hiç silmemislerdi. Lekeleri de çıkmadı çöp oldu kıyafetler. O yüzden bende vermeyeyim dedim ne olur ne olmaz. Valla yarın tam 35+0 kuzum muhtemelen tam 3 hafta sonraya verecek diye düşünüyorum çok az kaldı

Kıyafetleri konusunda kimi ben az aldım yetmedi kimi cok cabuk büyüdü yetişmedi diyor o yüzden herkesin kendi tercihi olsun sanırım.

Reflü yatağı ihmal etmeyin derim ben reflü belirtisi için illa sürekli kusmasına gerek yokmus kusmayıp vs gögüste reflğden kaynaklı hırıltı yasayan cok bebek oluyormus.

E bebekte alt açma örtüleri var 120 lira filandı coklusu dışarda yada evde işimizi kolaylastırır gibi geliyor o bana baslarda özellikle ufak kazalar olabiliyormus altını acınca işeme gibi özellikle erkek bebeklerde

Şampuan yazmamıssın listeye
Biberon emzik onlar yazılı değil
Ekime hava nasıl olur bilmiyoruz ama pamuklu battaniye gerekli
Hastane çantası için organizer alacaksan onuda yazayım
Çorap az geldi bana yaz kış çorap gerekli bebeklere

Bence acile gidebilirsin canım nst ye bağlarlar . alttan açıklık kontrolü istemiyorsan söylersin bence ilgileniyorlar acilde
Benim kız kardeşimde ebe ve devlette çalışıyo birde daha once dış gebelik dolayısıyla kasın doğum acile gitmişliği var doğum başla adığı sürece bunjn için mi geldin ne gerek vardı der gibi bi tavırları oluyo

Alt açma hazir alabilirim. O islak mendil ve pamuk da coklu var ... onlar sonradan da alabilirim herhalde

Sampuan mustela aldim bakim cantasi seklinde yazmamisim. Onun içinde pisik onleyici krem bebek yagi ve losyonu var bir de kucuk bir canta hediye ediyor

Battaniye benim cocuklugumdan kalan var onlar tam ne olduğunu hatirlamadigimdqn yazmadim. Orda atlet zibin filan da vardi

He bak organizer de var unuttum . Hatirlattigin iyi oldu :))) gri beyaz cizgili var ya trendyolda o yeter herhalde kucuk valize

Corap 3lu takim vardi bir de kiyafetleri hep corapli ama alacaktim gecende avmde guzel bulamadim . Erkek corap yani

Hiç bakma öyle şeylere derim, en iyisini yapıyorsun.
Tabii ne istiyorsanız sorabilirsin canım papatyacım. Sizin inşallah normal sezeryan olursa daha da Kolay olur sanıyorum, dıştaki dikiş hiç zorlamıyor da, içteki dikişler zamanla acısı geçiyor en kötü ihtimalle parol atıyorum hemen geçiyor.
Oyyy kuzuumm şifa olsuun çok sevindimm yesinler onun abiligini
Adaşı diyelim isimlerinin anlamları aynı zaten sırada Dora var bakalım
Ya ben bu kısmını kaçırmışım ben de bir ara dora mı olsa demiştim ama doruk ismine alıştım sonrasında ne güzel aynı isim anlamlarına sahip olmaları adıyla bir ömür mutlu yaşasın inşallah
Küçük adama maşallah sütlerin şifa olsun
Kardeşleri sabırsızlıkla bekliyor abilerinden güzel haberler almaya
daha öyle çok şeyler deneyimleyeceğiz ki canım her an her şeye şaşırcaz
İnşallah canım benim Bugün güzel haberlerle size döneceğim inşallah bugün doruk anne ve babasına 5. Yıldönümü hediyesi versin diye saat 2 olmasını bekliyorum tabii süt sağarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…