Yeterki büyüsün yerim tabiki bende çok kilo almadım 52 kiloyla hamile kaldım şuan 57 yim haraketleri normal misafirim gelmişti 10 gündür yoruldum bebeğim etkilenmiş sanırım o kadar üzgünüm ki
Bnce reflü yatagı lazım ya bana mantıklı geliyor olayı karnını doğurup yatırcaz sadece kendimden paha biçiyorum midem mahvoluyor onlarında olur illa kş
Bnce reflü yatagı lazım ya bana mantıklı geliyor olayı karnını doğurup yatırcaz sadece kendimden paha biçiyorum midem mahvoluyor onlarında olur illa kş
Alt açma hazir alabilirim. O islak mendil ve pamuk da coklu var ... onlar sonradan da alabilirim herhalde
Sampuan mustela aldim bakim cantasi seklinde yazmamisim. Onun içinde pisik onleyici krem bebek yagi ve losyonu var bir de kucuk bir canta hediye ediyor
Battaniye benim cocuklugumdan kalan var onlar tam ne olduğunu hatirlamadigimdqn yazmadim. Orda atlet zibin filan da vardi
He bak organizer de var unuttum . Hatirlattigin iyi oldu :))) gri beyaz cizgili var ya trendyolda o yeter herhalde kucuk valize
Corap 3lu takim vardi bir de kiyafetleri hep corapli ama alacaktim gecende avmde guzel bulamadim . Erkek corap yani
dun ben böyleydım cok su içtim,hep yattım bgn ıım vücudum nasıl su topladıysa dunle aramda 4kılo fark etti. ama bnm ayağım kırık gbiydi resmen okdr şişmişti parmaklarımı kapatamıodum
Benim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi