2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yeterki büyüsün yerim tabiki bende çok kilo almadım 52 kiloyla hamile kaldım şuan 57 yim haraketleri normal misafirim gelmişti 10 gündür yoruldum bebeğim etkilenmiş sanırım o kadar üzgünüm ki
Yemekten sonra sol tarafına yat canım faydası olur

5li takim 2 tane de vardi da bir tane daha alayim o zaman bari

Silme isi hergun yapilir o zaman gecene kadar

2 tane fazla olmaz mi ki

Hazırlayanlar genelde 2 set alın diyorlar çantayı hazırlamadıgım için daha bilmiyorum ama 2 set slcam bende

Kızlar ben reflü yatağı almadım lazım olur mu ki düz kafa yastığı aldım yetmez mi o
Bnce reflü yatagı lazım ya bana mantıklı geliyor olayı karnını doğurup yatırcaz sadece kendimden paha biçiyorum midem mahvoluyor onlarında olur illa kş

Aziz bebenin yenidoğan çorapları çıkmıyormuş ayaktan canım ona bakabilirsin bir arkadaşım tavsiye etti banada

Resmen elim ayağım şiş diyordumya değilmiş bugün tam olarak balon balığı oldum burnum ellerim ve kolum 5 katı ve aşağıdaki foto benim kızlar
dun ben böyleydım cok su içtim,hep yattım bgn ıım vücudum nasıl su topladıysa dunle aramda 4kılo fark etti. ama bnm ayağım kırık gbiydi resmen okdr şişmişti parmaklarımı kapatamıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…