Hiç bakma öyle şeylere derim, en iyisini yapıyorsun.
Tabii ne istiyorsanız sorabilirsin canım papatyacım. Sizin inşallah normal sezeryan olursa daha da Kolay olur sanıyorum, dıştaki dikiş hiç zorlamıyor da, içteki dikişler zamanla acısı geçiyor en kötü ihtimalle parol atıyorum hemen geçiyor.
Ya ben bu kısmını kaçırmışımben de bir ara dora mı olsa demiştim ama doruk ismine alıştım sonrasında ne güzel aynı isim anlamlarına sahip olmaları adıyla bir ömür mutlu yaşasın inşallah
İnşallah canım benimBugün güzel haberlerle size döneceğim inşallah bugün doruk anne ve babasına 5. Yıldönümü hediyesi versin diye saat 2 olmasını bekliyorum tabii süt sağarken
Bitti gözüyle bakıyorum ben burda ki çoğu kişiyeeEvet ablamda basimiza geldi çünkü canım temizleniyor dediler takımı verdik nerdeyse hiç silmemislerdi. Lekeleri de çıkmadı çöp oldu kıyafetler. O yüzden bende vermeyeyim dedim ne olur ne olmaz. Valla yarın tam 35+0 kuzum muhtemelen tam 3 hafta sonraya verecek diye düşünüyorumçok az kaldı
E bebekte filan daha uygun eldiven şapkalı pantolon üst şeklinde 5 li hastane cıkısları var içinefe zıbın vercem ben bide ben ondan aldım 2 taneE ne giydircez ilk ki.... odaya gelince yine temizlenir herhalde... nasil olacak bilemedim simdi
Eve gecince ben silcem yıkayana kadar göbeği düşüne kadar yıkamayı düşünmüyorumEee ne yapacagiz o zaman
Organizer de 2 tane alın diyorlarAlt açma hazir alabilirim. O islak mendil ve pamuk da coklu var ... onlar sonradan da alabilirim herhalde
Sampuan mustela aldim bakim cantasi seklinde yazmamisim. Onun içinde pisik onleyici krem bebek yagi ve losyonu var bir de kucuk bir canta hediye ediyor
Battaniye benim cocuklugumdan kalan var onlar tam ne olduğunu hatirlamadigimdqn yazmadim. Orda atlet zibin filan da vardi
He bak organizer de var unuttum . Hatirlattigin iyi oldu :))) gri beyaz cizgili var ya trendyolda o yeter herhalde kucuk valize
Corap 3lu takim vardi bir de kiyafetleri hep corapli ama alacaktim gecende avmde guzel bulamadim . Erkek corap yani
Ayy bugün görüş günü mu çok heyecanlıHiç bakma öyle şeylere derim, en iyisini yapıyorsun.
Tabii ne istiyorsanız sorabilirsin canım papatyacım. Sizin inşallah normal sezeryan olursa daha da Kolay olur sanıyorum, dıştaki dikiş hiç zorlamıyor da, içteki dikişler zamanla acısı geçiyor en kötü ihtimalle parol atıyorum hemen geçiyor.
Ya ben bu kısmını kaçırmışımben de bir ara dora mı olsa demiştim ama doruk ismine alıştım sonrasında ne güzel aynı isim anlamlarına sahip olmaları adıyla bir ömür mutlu yaşasın inşallah
İnşallah canım benimBugün güzel haberlerle size döneceğim inşallah bugün doruk anne ve babasına 5. Yıldönümü hediyesi versin diye saat 2 olmasını bekliyorum tabii süt sağarken
Sen bilirsin tabi ki en doğrusunu canım belki hastaneden hastaneye fark ediyordurBenim kız kardeşimde ebe ve devlette çalışıyo birde daha once dış gebelik dolayısıyla kasın doğum acile gitmişliği var doğum başla adığı sürece bunjn için mi geldin ne gerek vardı der gibi bi tavırları oluyo
5li takim 2 tane de vardi da bir tane daha alayim o zaman bariE bebekte filan daha uygun eldiven şapkalı pantolon üst şeklinde 5 li hastane cıkısları var içinefe zıbın vercem ben bide ben ondan aldım 2 tane
Eve gecince ben silcem yıkayana kadar göbeği düşüne kadar yıkamayı düşünmüyorum
Organizer de 2 tane alın diyorlar
2 tane fazla olmaz mi kiBitti gözüyle bakıyorum ben burda ki çoğu kişiyee
E bebekte filan daha uygun eldiven şapkalı pantolon üst şeklinde 5 li hastane cıkısları var içinefe zıbın vercem ben bide ben ondan aldım 2 tane
Eve gecince ben silcem yıkayana kadar göbeği düşüne kadar yıkamayı düşünmüyorum
Organizer de 2 tane alın diyorlar
Bugün daha ıyıyım tekrar olursa mecbur gitcez artıkSen bilirsin tabi ki en doğrusunu canım belki hastaneden hastaneye fark ediyordur
Insallah tekrar olmazBugün daha ıyıyım tekrar olursa mecbur gitcez artık
Masallah kuzumYani 24 saat doğumhanede kalıp gıkını çokarmamış olduğumu düşünürsek ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum doğumdanda kprkmuyorum çok şükür hatta dua ediyorum inş yine normal olur diye bizim oğlan biraz iri olacak gibi dokyprum doğurursun dedi ama inş 4 kiloyu çok geçmez
MaşallahBenim suyumda gelmemişti sadece sızıntı oluyodu 1 cm açıklık ve 0 sancıyla gittim suni sancı verdiler açılma olmadı suyu patlatrılar rahim yumuşamadı en son alttan bi ilaç verdiker rahim yumuşasın diye o ilaçtan 12 saat sonra doğum oldu çok sancı çektim mi evet çok çektim ama dayanılmayacak gibi değil doğurduğun anda bitiyo
Diloşum resmen dogum cok yakinEvet ablamda basimiza geldi çünkü canım temizleniyor dediler takımı verdik nerdeyse hiç silmemislerdi. Lekeleri de çıkmadı çöp oldu kıyafetler. O yüzden bende vermeyeyim dedim ne olur ne olmaz. Valla yarın tam 35+0 kuzum muhtemelen tam 3 hafta sonraya verecek diye düşünüyorumçok az kaldı
Aslında kendinizi korkutmussunuz benim normal doğum imkansız gibi bir şey şuan ilk oğlumda zorunlu sezeryandi zaten ve spinaldi evet biraz doktoru delirtmisligim oldu olmadı değil ama çok güzeldi. Hatta bı ara doktora diyordum ben hissediyorum durun ellemeyin diye ama en son doktor elinde uzun cımbız gibi bir şeyle bak bununla derini açıyorum hissediyor musun dedi adamcağız da delirdi ama sonu çok güzeldi tabiki birde benim zorunluluktan olmuştu hem kan değerlerim sifirlanmisti öncesinde bronşit atlatmistim hemde oğlum kaka yapmisti o yüzden doktor sana seçenek sunamam asla bayiltamam seni demişti. Ama şuan yine aynı istiyorum çünkü cidden belki ilk diye bilmiyorum ama çok kolay ayağa kalktım ve ne dikiş yerim ne başka bir şey de sorun yaşamadım. Kimi baş ağrısı çekiyor kimi bel benimki şans yada doktordan kaynaklı çok güzeldi ama doktor öncesinde uyusuklugun geçer geçmez yurursen ve sütsüz Nescafe içersen çok rahat atlatırsın demişti belkide ondan olduMasallah kuzumkiskandim valla ben 9 santimden sonra aglama duruma geldim artik bitsin diyordum dayanilcak aci deil falan diyordum allah yardimcimiz olsun normal dogumun sadece orasi korkunc zaten ama sezaryanin herbiyeri spinal anestezile doguranlara alkis tutuyorum dogrusu kernini kesiyolar kaslari yirtiyolar ama kadin bunlari bilip hissetmesine ramen oylece yatiyor ben deliririm hatta doktorlarida delirtirim
32+0 da alıyorsun canımKızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?
37.haftadan sonra diye biliyorum canım hurmayı.. ama ben ilkinde biraz erken başlamıştımKızlar selam bikaçgündür buralara uğrayamadım. Doğum iznine ayrılınca malum telaşeler başladı. Bebeğin odasına aldıklarımı yığmıştım öylece duruyorlardı yavaş yavaş toparlandı gibi. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim birtek hastane çantamızı hazırlayacağız yarın. Bir de Odamızın dekor malzemelerini takıcaz. Veee yarın doktor kontrolümüz var
Sizlere birkaç sorum olacak. Hurma yemeye kaçıncı haftada başlamak gerek?
Birde doğuma yardımcı olması açısından squat vs gibi hareketlere ne zaman başlamalıyız. Doğumu kolaylaştırması için yapılan bu egzersizler hakkında takip ettiğiniz sayfa yada video var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ayy hadi bakalım Güneş.. az daha sabret az daha bekle..Hoh hoh hoh şükürler olsun
Sorma bugün Rahim ağzını buldu gene tekmeliyor. Tekmeleye tekmeleye bağırsaklarımı bozdu tuvaletten geri gelemiyorum.
Gene ataklardayız sanırım hayırlısı
Önümüzdeki 1 hafta çok kritik
Bende suni sancıyla doğum yaptım.. kayınvalidem bana hiç bağırmadın demiştiYok canım ne korkutması benimde 2. Normal doğum olacak ama ilk doğumda sıfır sancıyla doğumhaaneye girip suni sancı verildiği için şuan bu kasılmalara biraz yabancıyım sadece
Aynen canım o kadar halsiz kalmıştım ki bende uyuyodum hatta rüya bile görüyordum o derece32+0 da alıyorsun canım
37.haftadan sonra diye biliyorum canım hurmayı.. ama ben ilkinde biraz erken başlamıştım
Ayy hadi bakalım Güneş.. az daha sabret az daha bekle..
Bende suni sancıyla doğum yaptım.. kayınvalidem bana hiç bağırmadın demiştio arada girmesi falan.. şuan herşeyi unutmuş gibiyim tek hatırladığım sancı aralarında uyuduğum
Genel anesteziyle acil sezaryan olmustum o guzeldi sanki sadece gozumu kapatim actim ve hersey bitmisti ama ikinci sezaryanim berbatti spinal yaptilar ama ne hikmetse malum yerimin sol tarafi uyustu bitek bacaklar ve karin canliydi birde inanmiyorlar sen korkudan hissediyor gibi saniyorsun falan dediler doktor oylece kesiye basladi tabii canim cok acidi bagirdim aciyor diye inanmiyorlar bacaklarimi havaya kaldirinca hemen uyuttular ama ne fayda operasyonun ortasinda tekrar uyandim allahim oyle berbat bir aciydi tarif edemem tekrar uyuttular cok kan kaybetmisim sonrasinda 4 banka kan koydular bana yani evet korkuyorum tekrar yasarim diye gidecegim hastanede gerekmedikce genel anestezi yapmiyor galiba bklm hakkimda hayirlisi artik ya teslim olacam yada yalvar yakar genel anesteziye ikna edicem doktoruAslında kendinizi korkutmussunuz benim normal doğum imkansız gibi bir şey şuan ilk oğlumda zorunlu sezeryandi zaten ve spinaldi evet biraz doktoru delirtmisligim oldu olmadı değil ama çok güzeldi. Hatta bı ara doktora diyordum ben hissediyorum durun ellemeyin diye ama en son doktor elinde uzun cımbız gibi bir şeyle bak bununla derini açıyorum hissediyor musun dedi adamcağız da delirdi ama sonu çok güzeldi tabiki birde benim zorunluluktan olmuştu hem kan değerlerim sifirlanmisti öncesinde bronşit atlatmistim hemde oğlum kaka yapmisti o yüzden doktor sana seçenek sunamam asla bayiltamam seni demişti. Ama şuan yine aynı istiyorum çünkü cidden belki ilk diye bilmiyorum ama çok kolay ayağa kalktım ve ne dikiş yerim ne başka bir şey de sorun yaşamadım. Kimi baş ağrısı çekiyor kimi bel benimki şans yada doktordan kaynaklı çok güzeldi ama doktor öncesinde uyusuklugun geçer geçmez yurursen ve sütsüz Nescafe içersen çok rahat atlatırsın demişti belkide ondan oldu
Sizin çok kötü olmuş acaba anestezi ekibinde mi sorun vardı çünkü bana iğneyi vurdular sonrasında direk uzandım çok geçmedi yani en fazla 3 4 dakika ancadir herhalde uyuşukluk var mı yok mu diye kontrol ettiler onlar dokunuyor metal bir şey koyuyor ama ben hiç bir şekilde hissetmiyordum ondan sonra basladilarGenel anesteziyle acil sezaryan olmustum o guzeldi sanki sadece gozumu kapatim actim ve hersey bitmisti ama ikinci sezaryanim berbatti spinal yaptilar ama ne hikmetse malum yerimin sol tarafi uyustu bitek bacaklar ve karin canliydi birde inanmiyorlar sen korkudan hissediyor gibi saniyorsun falan dediler doktor oylece kesiye basladi tabii canim cok acidi bagirdim aciyor diye inanmiyorlar bacaklarimi havaya kaldirinca hemen uyuttular ama ne fayda operasyonun ortasinda tekrar uyandim allahim oyle berbat bir aciydi tarif edemem tekrar uyuttular cok kan kaybetmisim sonrasinda 4 banka kan koydular bana yani evet korkuyorum tekrar yasarim diye gidecegim hastanede gerekmedikce genel anestezi yapmiyor galiba bklm hakkimda hayirlisi artik ya teslim olacam yada yalvar yakar genel anesteziye ikna edicem doktoru
avakado semizotu pekmez balık da yemeye çalış bebeğe çok faydalıymışMerhaba benim doğum 4 ekim görünüyordu şuan 34+3 günlük hamileyim dün dr um bebeğin kilosu 2100 gr on gün geriden geliyor 4 gün yat dinlen iş yapma dedi muz kaşar çok ye dedi korkuttu henüz hastane çantam hazır değil bugün hazırlayacaktım eşim askerde apar topar kayınvalideme geldim moralim çok bozuk sizin kaç kg idi bebekleriniz neler yemeliyim aranızda bu durumu yaşayan var mı
Sizin çok kötü olmuş acaba anestezi ekibinde mi sorun vardı çünkü bana iğneyi vurdular sonrasında direk uzandım çok geçmedi yani en fazla 3 4 dakika ancadir herhalde uyuşukluk var mı yok mu diye kontrol ettiler onlar dokunuyor metal bir şey koyuyor ama ben hiç bir şekilde hissetmiyordum ondan sonra basladilar
Genelde Palm yağı flaan oluyor içerisinde bunda göremedim biİnternette hipp markayı çok görüyorum araştırmadım ama
Teyzelerii sevsin sizigün geçtikce ne güzel büyüyorsunuz siz annesi
Yaa heycanlandım 2 hafta sonraya filan gün verir sana büyük ihtimalle
Yaa sağlıkla mutlulukla kullanın insallahBunu bende duydum hastanede giydirmeyin diyorlar tam temiz olmuyorlar ya bebekler
Siliyorlar ama başlarında vs kanları o beyaz sıvıları kalıyor
Yeterki büyüsün yerim tabiki bende çok kilo almadım 52 kiloyla hamile kaldım şuan 57 yim haraketleri normal misafirim gelmişti 10 gündür yoruldum bebeğim etkilenmiş sanırım o kadar üzgünüm kiavakado semizotu pekmez balık da yemeye çalış bebeğe çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?