2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ya verecek annesi Allahın izniyle biz sizin anne oğul gücünüze inanıyoruz

Bitti gözüyle bakıyorum ben burda ki çoğu kişiyee
E ne giydircez ilk ki.... odaya gelince yine temizlenir herhalde... nasil olacak bilemedim simdi
E bebekte filan daha uygun eldiven şapkalı pantolon üst şeklinde 5 li hastane cıkısları var içinefe zıbın vercem ben bide ben ondan aldım 2 tane
Eee ne yapacagiz o zaman
Eve gecince ben silcem yıkayana kadar göbeği düşüne kadar yıkamayı düşünmüyorum
Organizer de 2 tane alın diyorlar

Ayy bugün görüş günü mu çok heyecanlı inşallah çok çok güzel haberlerle gel

Sen bilirsin tabi ki en doğrusunu canım belki hastaneden hastaneye fark ediyordur

5li takim 2 tane de vardi da bir tane daha alayim o zaman bari

Silme isi hergun yapilir o zaman gecene kadar
2 tane fazla olmaz mi ki

Masallah kuzum kiskandim valla ben 9 santimden sonra aglama duruma geldim artik bitsin diyordum dayanilcak aci deil falan diyordum allah yardimcimiz olsun normal dogumun sadece orasi korkunc zaten ama sezaryanin herbiyeri spinal anestezile doguranlara alkis tutuyorum dogrusu kernini kesiyolar kaslari yirtiyolar ama kadin bunlari bilip hissetmesine ramen oylece yatiyor ben deliririm hatta doktorlarida delirtirim

Maşallah insallah yine kolayca dogum yaparsin o ilk temas cok tarifsiz

Diloşum resmen dogum cok yakin ayyy cok heyecanliiiiii

Aslında kendinizi korkutmussunuz benim normal doğum imkansız gibi bir şey şuan ilk oğlumda zorunlu sezeryandi zaten ve spinaldi evet biraz doktoru delirtmisligim oldu olmadı değil ama çok güzeldi. Hatta bı ara doktora diyordum ben hissediyorum durun ellemeyin diye ama en son doktor elinde uzun cımbız gibi bir şeyle bak bununla derini açıyorum hissediyor musun dedi adamcağız da delirdi ama sonu çok güzeldi tabiki birde benim zorunluluktan olmuştu hem kan değerlerim sifirlanmisti öncesinde bronşit atlatmistim hemde oğlum kaka yapmisti o yüzden doktor sana seçenek sunamam asla bayiltamam seni demişti. Ama şuan yine aynı istiyorum çünkü cidden belki ilk diye bilmiyorum ama çok kolay ayağa kalktım ve ne dikiş yerim ne başka bir şey de sorun yaşamadım. Kimi baş ağrısı çekiyor kimi bel benimki şans yada doktordan kaynaklı çok güzeldi ama doktor öncesinde uyusuklugun geçer geçmez yurursen ve sütsüz Nescafe içersen çok rahat atlatırsın demişti belkide ondan oldu

Kızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?
32+0 da alıyorsun canım
37.haftadan sonra diye biliyorum canım hurmayı.. ama ben ilkinde biraz erken başlamıştım
Ayy hadi bakalım Güneş.. az daha sabret az daha bekle..
Yok canım ne korkutması benimde 2. Normal doğum olacak ama ilk doğumda sıfır sancıyla doğumhaaneye girip suni sancı verildiği için şuan bu kasılmalara biraz yabancıyım sadece
Bende suni sancıyla doğum yaptım.. kayınvalidem bana hiç bağırmadın demişti o arada girmesi falan.. şuan herşeyi unutmuş gibiyim tek hatırladığım sancı aralarında uyuduğum

Aynen canım o kadar halsiz kalmıştım ki bende uyuyodum hatta rüya bile görüyordum o derece

Genel anesteziyle acil sezaryan olmustum o guzeldi sanki sadece gozumu kapatim actim ve hersey bitmisti ama ikinci sezaryanim berbatti spinal yaptilar ama ne hikmetse malum yerimin sol tarafi uyustu bitek bacaklar ve karin canliydi birde inanmiyorlar sen korkudan hissediyor gibi saniyorsun falan dediler doktor oylece kesiye basladi tabii canim cok acidi bagirdim aciyor diye inanmiyorlar bacaklarimi havaya kaldirinca hemen uyuttular ama ne fayda operasyonun ortasinda tekrar uyandim allahim oyle berbat bir aciydi tarif edemem tekrar uyuttular cok kan kaybetmisim sonrasinda 4 banka kan koydular bana yani evet korkuyorum tekrar yasarim diye gidecegim hastanede gerekmedikce genel anestezi yapmiyor galiba bklm hakkimda hayirlisi artik ya teslim olacam yada yalvar yakar genel anesteziye ikna edicem doktoru

Sizin çok kötü olmuş acaba anestezi ekibinde mi sorun vardı çünkü bana iğneyi vurdular sonrasında direk uzandım çok geçmedi yani en fazla 3 4 dakika ancadir herhalde uyuşukluk var mı yok mu diye kontrol ettiler onlar dokunuyor metal bir şey koyuyor ama ben hiç bir şekilde hissetmiyordum ondan sonra basladilar

Merhaba benim doğum 4 ekim görünüyordu şuan 34+3 günlük hamileyim dün dr um bebeğin kilosu 2100 gr on gün geriden geliyor 4 gün yat dinlen iş yapma dedi muz kaşar çok ye dedi korkuttu henüz hastane çantam hazır değil bugün hazırlayacaktım eşim askerde apar topar kayınvalideme geldim moralim çok bozuk sizin kaç kg idi bebekleriniz neler yemeliyim aranızda bu durumu yaşayan var mı

avakado semizotu pekmez balık da yemeye çalış bebeğe çok faydalıymış

Hic bilmiyorum ama talihsizlik iste beni buldu

Rabbim kimseye yasatmasin bende yasamayayim bidaha diye duga ediyorum bklm az kaldi zaten 1 ay sonra ameliyat masasina yaticam yine

Genelde Palm yağı flaan oluyor içerisinde bunda göremedim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…