Evett bu aralar duygusallıkta başladı özlicem bu günlerini diyeDiloşum resmen dogum cok yakinayyy cok heyecanliiiiii
Saçma geldi bana sonucta doktor verdiğine göre neyi sorguluyorlar kiBenim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi
Oy minik kuş hepimizi korkuttu ama cok sükür kuzum yarın 34. Haftaya merhaba diyeceksiin. Doktor gelince 37 bitişine tarih verir yüksek ihtimalle Güneş kızda birazcık kasılsada beklerKızlar bugün randevum vardı. Yeni çıktım doktordan
beklemeye devam
Yine bol kasılmalı bi gündü.
2 dk da bir kasılmalarım oluyor ama sebebini bilmiyoruzyaşamaya alıştık.
Bebito iyi çok şükür
Tahmin ettiğim gibi başını aşağıya çevirmiş. Kanalda değiliz. Artık can yakıcı sancılı idrar kaçırmalarımız mevcut
Doktorum yarın tatile çıkıyor. Ben gelene kadar tut dedi
Yaa sırayı kapmayacak ben inanıyoruum
Ay resmeen bu günler nasıl gelecek diyorduk tariihler belli olmaya başladı çantalar hazırlanıyor çok heycanlanıyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinHastane cantami hazirladim sonundahastane eve arabayla 5 dk uzaklikta oldugu icin cok doldurmadim cantayi.
Bebek icin ,
3 tane citcitli atlet
3 tane uzun kollu zibin
eldiven
1 sapka
1 muslin
2 tane alt pijama
1 muslin
1 mont
1 paket islak mendil
10 tane bebek bezi
emzik
Kendime
2 gecelik
1 alt ust ikili pijama , onu dugmeli
sabahlik
2 emzirme sudyeni
gogus pedi
gogus ucu kremi
gumus kalkan
biraz orkid
vakumlu sut biriktirme pompasi
dis fircasi ve macunu
sampuan
sarj aleti
koydum.
burada yikamadiklari icin bebekleri hastane cikisini evde giydircem .
ayy amin kuzumOy minik kuş hepimizi korkuttu ama cok sükür kuzum yarın 34. Haftaya merhaba diyeceksiin. Doktor gelince 37 bitişine tarih verir yüksek ihtimalle Güneş kızda birazcık kasılsada bekler
Ay resmeen bu günler nasıl gelecek diyorduk tariihler belli olmaya başladı çantalar hazırlanıyor çok heycanlanıyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Güneş hanım büyümüş müüü nasılmışKızlar bugün randevum vardı. Yeni çıktım doktordan
beklemeye devam
Bebito iyi çok şükür
Tahmin ettiğim gibi başını aşağıya çevirmiş. Kanalda değiliz. Artık can yakıcı sancılı idrar kaçırmalarımız mevcut
32+0 da alıyorsun canım
37.haftadan sonra diye biliyorum canım hurmayı.. ama ben ilkinde biraz erken başlamıştım
Ayy hadi bakalım Güneş.. az daha sabret az daha bekle..
Bende suni sancıyla doğum yaptım.. kayınvalidem bana hiç bağırmadın demiştio arada girmesi falan.. şuan herşeyi unutmuş gibiyim tek hatırladığım sancı aralarında uyuduğum
İnşallah kuzucumOy minik kuş hepimizi korkuttu ama cok sükür kuzum yarın 34. Haftaya merhaba diyeceksiin. Doktor gelince 37 bitişine tarih verir yüksek ihtimalle Güneş kızda birazcık kasılsada bekler
Biraz miniğiz ama gelişimimiz devam ediyor şükürler olsunGüneş hanım büyümüş müüü nasılmış
Sırayı kaptirmayayim diyorum daha benim hastane çantası hazır değilOy minik kuş hepimizi korkuttu ama cok sükür kuzum yarın 34. Haftaya merhaba diyeceksiin. Doktor gelince 37 bitişine tarih verir yüksek ihtimalle Güneş kızda birazcık kasılsada bekler
Ay resmeen bu günler nasıl gelecek diyorduk tariihler belli olmaya başladı çantalar hazırlanıyor çok heycanlanıyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ayy hadi bakalım az daha sık dişini GüneşciğimKızlar bugün randevum vardı. Yeni çıktım doktordan
beklemeye devam
Bebito iyi çok şükür
Yok kız doğuma girmediKayınvaliden doğuma mı girdi???? Doğru mu anladım? Girebiliyorlar mı öyle? Nasıl????
Yani garip durumlar . Bakalim yarin ararlar mi bilemem tekrardanSaçma geldi bana sonucta doktor verdiğine göre neyi sorguluyorlar ki
Ay yapma lütfen her bebek iri ve ya küçük olabilir emin ol araları 200-300 gram vardır yoktur bugün bir yazı okudum iri bebek sağlıklı bebek değildir diyeİnşallah kuzucum
Biraz miniğiz ama gelişimimiz devam ediyor şükürler olsun
Yeni yeni şeyler öğreniyorumŞey birde doktorun dediğine göre mesela çocuk 40 haftada kremi daha az oluyormuş sanirim yani bekledikçe azalıyor gibi
Sorarim olmadi. Ama temizlerler gibi geliyorBen uygun yollu 2 takım aldım hatta pazardan ilk onları vericem. Ama bazı bebekler tertemiz çıkıyor ya da güzel temizliyorlar hastaneyle konuşmak lazım onu sormak lazım temizleme işini. Mesela bunla foto cektireceksen ilk başka kıyafet verirsin onda kalır çoğu şeyi sonra üstünü degistirirsin sıkıntı olmaz
Ayy hadi bakalım az daha sık dişini Güneşciğimbenim doktor da bu hafta izinde haftaya cumartesi randevum var birşey olursa mutlaka gel diğer doktpra görünebilirsin dedi.. şükür birşeyim yok ama bakalım.. 37yi doldururuz inşAllah canım biz hoh hoh devamke
Yok kız doğuma girmedisuni sancı verirken odada bekliyordum o zaman annemle kaynanam yanımdaydı.. doğum başlayacağı zaman hepsini gönderdiler dışarı.. özeldeydim ama bide tek bem vardım doğumhanede
Ben alıcam galiba kusmasıyla uğraşamam havlu kayar dk başıaslında altını havluyla eğimli yaparsanız cok ta olması gereken birşey değil. 1.de almıstm 2.ye kdr yer kaplıo diye verdım şimdi almıycam
Maşallah Güneş kuzumuza böyle böyle 34. Haftayı devirdiniz şükürKızlar bugün randevum vardı. Yeni çıktım doktordan
beklemeye devam
Bebito iyi çok şükür
Ohh birisi hazır en azındanHastane cantami hazirladim sonundahastane eve arabayla 5 dk uzaklikta oldugu icin cok doldurmadim cantayi.
Bebek icin ,
3 tane citcitli atlet
3 tane uzun kollu zibin
eldiven
1 sapka
1 muslin
2 tane alt pijama
1 muslin
1 mont
1 paket islak mendil
10 tane bebek bezi
emzik
Kendime
2 gecelik
1 alt ust ikili pijama , onu dugmeli
sabahlik
2 emzirme sudyeni
gogus pedi
gogus ucu kremi
gumus kalkan
biraz orkid
vakumlu sut biriktirme pompasi
dis fircasi ve macunu
sampuan
sarj aleti
koydum.
burada yikamadiklari icin bebekleri hastane cikisini evde giydircem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?