2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi
Saçma geldi bana sonucta doktor verdiğine göre neyi sorguluyorlar ki

Hastane cantami hazirladim sonunda hastane eve arabayla 5 dk uzaklikta oldugu icin cok doldurmadim cantayi.

Bebek icin ,
3 tane citcitli atlet
3 tane uzun kollu zibin
eldiven
1 sapka
1 muslin
2 tane alt pijama
1 muslin
1 mont
1 paket islak mendil
10 tane bebek bezi
emzik

Kendime
2 gecelik
1 alt ust ikili pijama , onu dugmeli
sabahlik
2 emzirme sudyeni
gogus pedi
gogus ucu kremi
gumus kalkan
biraz orkid
vakumlu sut biriktirme pompasi
dis fircasi ve macunu
sampuan
sarj aleti

koydum.

burada yikamadiklari icin bebekleri hastane cikisini evde giydircem .

Eklentiler

• 4B15EE7F-4E6E-48FB-9B3F-8C377B0E1436.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 71
Oy minik kuş hepimizi korkuttu ama cok sükür kuzum yarın 34. Haftaya merhaba diyeceksiin. Doktor gelince 37 bitişine tarih verir yüksek ihtimalle Güneş kızda birazcık kasılsada bekler
Aynen ama siralarimizi kaptirmayalim yine de vaktinde gelsinler -Sunshine kızın kulağını duyur
Yaa sırayı kapmayacak ben inanıyoruum
Ay resmeen bu günler nasıl gelecek diyorduk tariihler belli olmaya başladı çantalar hazırlanıyor çok heycanlanıyorum hepimiz için Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

ayy amin kuzum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik tek avazda insallah

Güneş hanım büyümüş müüü nasılmış

Kayınvaliden doğuma mı girdi???? Doğru mu anladım? Girebiliyorlar mı öyle? Nasıl????

İnşallah kuzucum
Güneş hanım büyümüş müüü nasılmış
Biraz miniğiz ama gelişimimiz devam ediyor şükürler olsun

Sırayı kaptirmayayim diyorum daha benim hastane çantası hazır değil burdaki yenidoganlar yıkanıp utulencek oyy

Ayy hadi bakalım az daha sık dişini Güneşciğim benim doktor da bu hafta izinde haftaya cumartesi randevum var birşey olursa mutlaka gel diğer doktpra görünebilirsin dedi.. şükür birşeyim yok ama bakalım.. 37yi doldururuz inşAllah canım biz hoh hoh devamke
Kayınvaliden doğuma mı girdi???? Doğru mu anladım? Girebiliyorlar mı öyle? Nasıl????
Yok kız doğuma girmedi suni sancı verirken odada bekliyordum o zaman annemle kaynanam yanımdaydı.. doğum başlayacağı zaman hepsini gönderdiler dışarı.. özeldeydim ama bide tek bem vardım doğumhanede

Sorarim olmadi. Ama temizlerler gibi geliyor

ödüm koptu bi an, öyle bir ihtimal mi var diye.

Maşallah Güneş kuzumuza böyle böyle 34. Haftayı devirdiniz şükür

Ohh birisi hazır en azından
Bizde bugün yapacaktık babaannem hastalandı annem onunla ilgileniyor bende hastaneye git gel şöforlük yapıyorum bittim
Haftaya birgün seçicez bizde yapıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…