2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
dun ben böyleydım cok su içtim,hep yattım bgn ıım vücudum nasıl su topladıysa dunle aramda 4kılo fark etti. ama bnm ayağım kırık gbiydi resmen okdr şişmişti parmaklarımı kapatamıodum
Ay bende öyleyim çok su içiyorum ama şiştim benim ayaklarımda öyle ben ben gibi değilim

Benim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi
Canim benim raporda 32. haftada izin alindigi yazıyor, rapor baslangic tarihi ve tahmini dogum tarihi yazıyor. Aslinda cinslik yapmamalari lazim sonuçta raporun alindigi tarih var eklesinler 8+8 işte ne olacak ki ya

Canim benim raporda 32. haftada izin alindigi yazıyor, rapor baslangic tarihi ve tahmini dogum tarihi yazıyor. Aslinda cinslik yapmamalari lazim sonuçta raporun alindigi tarih var eklesinler 8+8 işte ne olacak ki ya
Dimi ya bakalim yarin tekrar aramazlar umarım

kızlar 2 eylül de doktora gidicem inşallah 33+6 oluyor hiç nst yapılmadı bana daha o gün ister mi doktor sizce? bir de 34 ten sonra haftada bir mi çağırıyorlar kontrolde iki hafta mı?

kızlar 2 eylül de doktora gidicem inşallah 33+6 oluyor hiç nst yapılmadı bana daha o gün ister mi doktor sizce? bir de 34 ten sonra haftada bir mi çağırıyorlar kontrolde iki hafta mı?
Hastaneden hastaneye değişiyor yavrum, beni 32’de başlattılar nst’ye.

Bugün 33+3’tük yine iki hafta sonrasına çağırdı.

Bende tahmini doğum tarihi yazmıyor sadece ayrıldığım tarih yazıyor ama işyeri kabul etti sisteme işlendi
rapor paraları doğum yapınca yatıyor galiba değil mi

-Sunshine bugün hiç yazmadı sanırım. Haberi olan varmı kızlar? Hayyal

Kızlar bugün randevum vardı. Yeni çıktım doktordan
beklemeye devam
Yine bol kasılmalı bi gündü.
2 dk da bir kasılmalarım oluyor ama sebebini bilmiyoruz yaşamaya alıştık.
Bebito iyi çok şükür
Tahmin ettiğim gibi başını aşağıya çevirmiş. Kanalda değiliz. Artık can yakıcı sancılı idrar kaçırmalarımız mevcut
Doktorum yarın tatile çıkıyor. Ben gelene kadar tut dedi

boyle boyle 38. haftayi goruceksin sen bebegm

E ne giydircez ilk ki.... odaya gelince yine temizlenir herhalde... nasil olacak bilemedim simdi
Ben uygun yollu 2 takım aldım hatta pazardan ilk onları vericem. Ama bazı bebekler tertemiz çıkıyor ya da güzel temizliyorlar hastaneyle konuşmak lazım onu sormak lazım temizleme işini. Mesela bunla foto cektireceksen ilk başka kıyafet verirsin onda kalır çoğu şeyi sonra üstünü degistirirsin sıkıntı olmaz

Bizde doruk diyorduk en başta söylemiştim ama tanıdık biri koyunca bende değiştirdim Dora ismi hoşumuza gitti sonra ona kaydık. Amiinn hepimizinki insallahh

Aynen ama siralarimizi kaptirmayalim yine de vaktinde gelsinler -Sunshine kızın kulağını duyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…