2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın canımm inşallah sorunsuz bir şekilde geçecek bu süreç Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin Ömrü güzel olsun yavru kuşun

Doruk abimizden sonra şimdi de Nil ablamız oldu Rabbim kötü günlerini göstermesin Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsün prenses

Kızlar suyum geldi bacaklarımdan süzüldü 2 kere hastaneye gidiyoruz bana dua edin
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ama sağ salim kucağına aldın ya gerisi önemli değil Birbirinize çok iyi geleceksiniz allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel haberlerle yaz bize hep

Çok şükür gözün aydın annesi Maşallah Nil kuzucuğumuza. Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhat hayırla inşallah

bak yuz göstermıyor diye üzülüyordun bırden çıka geldı. cok sukur sütünün gelmesı de cok guzel maşallah, kilo kaybedebilir cok normal. belki e proteıne başlatırlar onu sor istersen. genel mi oldu epidural mi? fıstık yaa ohh cok şükür atlattın

Genel istedim iyi ki öyle yapmışım sordular dedim ben korkuyorum bize yardımcı olamazsan epidural çok zorlar bizi dedi. Şırıngayla mama verdik ilk 3 gün böyleymiş kızlar hiç korkmayın sadece rahmi düzeltmek için gelip karna baskı yapıyor elinle ama oda çok az bir acı. Ben yarım saat sonra tamamen çok iyiydim sadece lahmacun kadar küçük 2 gün kalcam kesin küçük olduğu işin ama yanınızda sakın kocanızı bırakmayın yardım edebilcek kim varsa o kalsın sizle tavsiyemdir bilinçli telaşsız deneyimli olsun çok rahat ediyorsunuz

Hay maşallah iyi olmana çok çok sevindim canım kuveze de girmemiş çok güzel haberler bunlar bir an önce toparlanıp kuzunla evine gidersin inşallah
Darısı başınıza gözlerimi alamıyorum kızımdan yürüyorumda rahatımla kızlar ağrımda hiç yok

Kızlar yanlış ölçülmüş ilk doğduğunda 2480 gram kızım
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun kuzum iyi ya ben de dedim ultrason nasıl o kadar yanıldı
Peki sen acil gittin genel anestezi verebiliyor mu öyle durumda karnın toktur muhtelemen?

Kızlar yanlış ölçülmüş ilk doğduğunda 2480 gram kızım
Kuzum maşallah
Gönlüm ferahladı, haberini aldığımdan beri çarpıntım tutmuş durumdaydı
Allah’ıma bin şükür rabbim hep iyi haberler almamızı nasip etsin

Kuzum maşallah
Gönlüm ferahladı, haberini aldığımdan beri çarpıntım tutmuş durumdaydı
Allah’ıma bin şükür rabbim hep iyi haberler almamızı nasip etsin
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun kuzum iyi ya ben de dedim ultrason nasıl o kadar yanıldı
Peki sen acil gittin genel anestezi verebiliyor mu öyle durumda karnın toktur muhtelemen?
Artık riski atlatmışız gerçekten kızlar doğum sancısı çekmeden aldım kızımı kucağıma. Genel anestezi için 6 saat aç olmamız gerekiyor zaten aşağıda ameliyat vardı bide bana ciğer geliştirici iğne vuruldu 21.00 de dolcaktı beklediler şansa suyum patlamadan 2 dk önce dondurma yedim ben 2100 dediklerinde acayip çöktüm küvez olcak die bi baktım benle birlikte odaya getirdiler çok güzel bi ebe var bu kız 2500 bence dedi topuk kanı için gittiğinde tartmış değiştirdiler kiloyu sonda takılırken çıkarırken hiç sorun yaşamadım yani çok şükür her şey sorunsuz şuan hem emziriyorum 15 dk bi memeyi 15 dk bir memeyi sonra mama veriyorlar şırıngayla uyuyor:)

Canımm gözün aydın çok sevindim Artık son çıkan tansiyonun olsun bu, doya doya bebeğinin tadını çıkart inşallah Senin adına çok sevindim, maşallah sağlıklı bir doğum olmuş, bebişin de iyi, gerisi can sağlığı

Çok şükür su gibi geldi geçti kızlar bide depend için söyliyim ilk gün taktırmıyorlar altıma bez bağladılar çünkü sezeryan sonrası çok kan geliyor 2. Günden sonra tak dediler bana

E ekim1903 çok şükür canım maşallah çok güzel haberlerle geldin.. darısı bizlere olsun Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşAllah
Eylül anneleride teker teker gidiyor doğuma
Benimki erken geldi canım ya yani doktora geldiğimde açıklık 1 di ki 4 gün önce 24 mm di yola bile girmemişti aceleci çıktı şimdide sürekli uyuyor korkmayın kızlar inanın okadar stres yaptım 18 oldu tansiyonum ona rağmen sıkıntısız doğum oldu tek sıkıntım daha hiç uyumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…