2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan

Allah yardımcın olsun canım korkma sakın 2.500-4.000 kilo arası normal kabul ediyor doktorlar kiloya sakın takılma zaten çok fazla kalmaz küvezde haftası iyi kendini korkutma sen kucağına alacağın anı düşün canım benim

Ay canım benim Allah sağlık la kurtarsın inşallah erken doğum riski varmıydi senin anımı gelişti ki sebeb neymis

Ah kuzum. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi

Bebeğine sağlıcakla kavuşacaksın inşallah

Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
canim dualarim seninle
Bana doktorum 34. haftadan sonra ciger gelistiriciye ihtiyac bile olmaz , kendi nefes alabilir demisti.
Insallah senin yavrun da kuveze bile gerek kalmicaktir
Guzel haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun tekrar hayırlı haberler inşallah sağlıkla

Korkma canım kilosu iyi inşallah kuvez olursa da çok tutmazlar rabbim güzel sağlikli şekilde kavuştursun birbirinize güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım benim Allah yardımcın olsun, maşallah bebişin kilosu çok iyi, dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz

Canim Allah yardimciniz olsun, sag salim kavus bebisine insallah. Hic korkma zaten kilosu da normal aralikta haftasi da ondeydi. Insallah gerek bile kalmaz ama alirlarsa da onlem olarak alirlar belki ama artik buyuduler igne de olmus solunum zorlugu cekmez Allahin izniyle merak etme. Benim bir arkadasim 34. haftada dogum yapti birkac gun onlem olarak tuttular kuvozde cikardilar hemen stres yapmamaya calis her sey guzel olsun insallah

gözün aydın inşallah küvöze bile gerek kalmaz,sağlıkla mutlulukla eline al inşallah hiç korkma

Nil kuşun senin sütüne ihtiyacı var canım doğduktan sonra o yüzden stres yapma tehlikeli haftalar bitti çok şükür sen bebeğine odaklan korkutmasın hiç bir şey seni Rabbim yardımcınız olsun

Canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun bir avazda kavuş yavruna Kilosuda gayet iyi maşallah kuzucuğunun inşallah küveze dahi gerek kalmaz dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…