Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Ah kuzum. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi bacaklarımdan süzüldü 2 kere hastaneye gidiyoruz bana dua edin
Ay canım benim Allah sağlık la kurtarsın inşallaherken doğum riski varmıydi senin anımı gelişti ki sebeb neymis
Kuzum allahım yar ve yardımcınız olsun.
İnşallah tek doz ciğer geliştirici işe yarar ve küveze de hiç gerek kalmaz.
Neyseki kuzun haftasından önde gidiyordu
Sana bol bol dualar ediyorum, stres yapma
inşallah sadece yavrunla biraz daha erken buluşuyorsun diye düşünelim güzel haftalara geldik şükürler olsun
Ay allahimm aklimdan da geçmişti suyun geldiyse tamamen alıyorlar diye, hadi sağ salim kavus yavruna canım benim inşallah bisey çıkmaz haftan doldu zaten kucağına alıverirsin insallah bu yavrular çok aceleci çıktı. Akşam kucağında yavrunu koklarken güzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canım korkma sakın 2.500-4.000 kilo arası normal kabul ediyor doktorlar kiloya sakın takılma zaten çok fazla kalmaz küvezde haftası iyi kendini korkutma sen kucağına alacağın anı düşün canım benim
Kızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dediAh kuzum. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Dualarımız sizinleCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Bebeğine sağlıcakla kavuşacaksın inşallahKızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
canim dualarim seninleCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Geçmiş olsun tekrar hayırlı haberler inşallah sağlıklaKızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
Korkma canım kilosu iyi inşallah kuvez olursa da çok tutmazlar rabbim güzel sağlikli şekilde kavuştursun birbirinizeKızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
Canım benim Allah yardımcın olsun, maşallah bebişin kilosu çok iyi, dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
Allah yardımcın olsun canımKızlar suyum geldi bacaklarımdan süzüldü 2 kere hastaneye gidiyoruz bana dua edin
Canim Allah yardimciniz olsun, sag salim kavus bebisine insallah. Hic korkma zaten kilosu da normal aralikta haftasi da ondeydi. Insallah gerek bile kalmaz ama alirlarsa da onlem olarak alirlar belki ama artik buyuduler igne de olmus solunum zorlugu cekmez Allahin izniyle merak etme. Benim bir arkadasim 34. haftada dogum yapti birkac gun onlem olarak tuttular kuvozde cikardilar hemen stres yapmamaya calis her sey guzel olsun insallahCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Allah yardımcın olsun inşallah.Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
2500 üstü yeterli demişti benim doktorum, sağlıkla gelsin inşallahCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Canım inşallah sağ salim kavuş yavrunaCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
gözün aydın inşallah küvöze bile gerek kalmaz,sağlıkla mutlulukla eline al inşallah hiç korkmaCiğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Kızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
Canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun bir avazda kavuş yavrunaKızlar nedeni tamamen idrar yolu enfeksiyonummuş geçmeyen durumlarda hep bebek erken gelirmiş nst deyim şuan ciğer geliştirici iğne aşırı yaktı ne berbat can acıtıyormuş hiç sancım yok hissetmiyorum sadece kasılıyor karnım küvez olayı canımı çok sıktı altıma bez bağladılar okadar suyum geliyor doktor hep gelcek bikere patladı tutabildiğimiz kadar tutucaz ama 2-3 saat maksimum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?