2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amiin Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin birden süt kokulun yanına geldi ya burda sezeryan günü konuşurken çok duygulandım
Ah bende bide şansıma doktorum izinliydi ama bir doktora geldim bal bal bilsem buna gelirdim hiçbir şey ters gitmedi şükürler olsun

Ayyy E ekim1903 çok şükür Rabbime o kadar mutlu oldum ki. Maşallah kilosu da çok iyiymiş kendisi de saglikliymiş . Senin de iyi olmana çok sevindim . En kısa zamanda evinize geçin . Kız senin minnak Ağustos'ta doguverdi ekimi beklerken ya . Sırayı bozmayın diyorum kimse dinlemiyor bizi . Allahım ana babalı büyütsin ayağına taş degdirmesin inşallah

Çok şükür su gibi geldi geçti kızlar bide depend için söyliyim ilk gün taktırmıyorlar altıma bez bağladılar çünkü sezeryan sonrası çok kan geliyor 2. Günden sonra tak dediler bana
Sezeryanda kan geliyor mu ya Çok cahilim gerçekten, o zaman bağlanan hasta bezlerinden mi almak lazım yanımıza? Sizleri okudukça hastane çantasına başlıyorum

Günaydın kizlarr akıntı ve kasıklarda sancı bu hafta başlar mı? aramızda var mı? Bu durumu yaşayan

Valla benim kasiklarima cok sanci giriyor uzun degil bir kac saniye diyebilirim ama cok sık oluyor. Akinti desen hamileligin ilk gununden beri benimle bu aralar daha da artti tabi.
Artik saldim dusunmuyorum bu haftalardan sonra her seye normal vucut kendini doguma hazirliyor gozuyle bakmak lazim bence.
Tabi cok ekstrem durumlar haric.

Senin haftan ileri benden biz 32 ye yeni girdik akıntı yok tu başladı ve kasik ağrısı
Birde hemoroid vakası tabi neresi neden ağrıyor iyice karıştı

Kuzum biz galiba en sona kalıcaz gibi

Bizim gunumuz ayniydi E ekim1903 ile. Bir de instagramdan bi unluyu takip ediyordum hamile onun da bir anda dogdu bebisi. Asiri tribe girdim annem uzakta dun aradim gel artik simdiki bebekler erkenci oluyor diyorum ama icimde de 40 i gorecekmisim gibi bir his var

Hiçbirimiz ekimi göremeyeceğiz sanırım bizimkiler hızlı çıkıyor baksana.. benim 2. Gebelik evet ama bu çok farklı duramayacak sanki içerde
Canım bende de tam tersi düşünmeye başladım artık 3 hafta daha dursa yeter diyorum cumartesi randevum var bakalım ne durumda beyfendi..

E ekim1903 canım çok şükür sağlıklısınız ya.. ilerden de gidiyordu demek duramadı Nil hanım

Bende çanta işini hızlandırdım hasta bezimi falan almamıştım.. az ömce siparişini verdim.. depend aldım bide cırtcırtlı hasta bezinden sipariş verdim bakalım.. eksiğim tek küvet kaldı onuda perşembe günü gidip e bebekten direk alırım müslinle beraber.. internetten vermek istemedim küveti kargoda kırılırsa diye..

Bu arada dün arabayı çok rahat kullandım ben çok mutlu oldum karnıma değmedi direksiyon eşim direksiyonu mu kaldırdı acaba diye de düşünüyorum ama sormadım da ona

Ah bende bide şansıma doktorum izinliydi ama bir doktora geldim bal bal bilsem buna gelirdim hiçbir şey ters gitmedi şükürler olsun
cnm hangi hastaneye gidiyorsun? iyi dr. a gelmene cok sevindim böyle oluyor 9ay aynı dr. a gdıorsun ama doğumu başka dr yapıyor bnmde öle olmustuama sen yınede uyumaya calış, sana ağrı kesıcı falan veriyorlar mı? bnde genel istiyorum ama anesteziyi atmak için öksürük oluyor alttan dıkışler ondan korkuyorum. minnoş kızını kokla yerımıze

Eğer normal doğumu bekleseydim benim de cok geç olur diye düşünüyorum Çünkü bebis çok çok yukarda. Kasilma falan oluyor ama keyfi yerinde herhalde ama bu saatten sonra çoğumuzun haftası doldu zaten doğum olsada bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle öyle düşünüyorum. Biz çantaları hazır tutalım zaten iyice ağırlaştık

Yaaaa çok şükür bin şükür hamdolsun Rabbime. Çok sevindim canım. Maşallah size içim kıpır kıpır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…